Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
702 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites

Landhuis 4 personen

Huiscode:
HOPV-NL-844
2

Aantal sterren:
Klantwaardering:
8,1 (21 reviews)
Type:
Vakantiehuis
Regio:
Gelderland
Plaats:
Aalst
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
4
Honden :
2
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Vragen?


Beschrijving

Extra informatie van het park

Recreatiepark het Esmeer ligt in het schilderachtige Aalst, op de grens van Gelderland en Noord-Brabant. Het vakantiepark is als een schiereiland gelegen tussen het Esmeer en de Maas en daardoor niet alleen perfect voor wandelaars en fietsers, maar ook voor watersportliefhebbers. Op en rondom het vakantiepark zijn diverse faciliteiten te vinden waaronder speel- en sportvelden, een grote recreatieplas met zandstrand en grote speeltuin, een gezellig restaurant, een broodjesservice, een wasserette, een snackbar en een bar. Daarnaast kunt u (elektrische) fietsen huren om de pittoreske omgeving te verkennen. 

Het vakantiepark wordt omgeven door prachtige natuurgebieden, zoals de betoverende rivier de Maas, recreatiegebied de Neswaarden en het indrukwekkende Nationaal Park De Biesbosch. Verken ook de pittoreske dorpjes in de omgeving of breng een bezoek aan het gezellige Den Bosch. Wat uw dag ook brengt, op Recreatiepark het Esmeer is het altijd fijn thuiskomen. 


De omgeving

Recreatiepark het Esmeer is gelegen in een waterrijke omgeving, in de Gelderse bossen, nabij Aalst en eveneens op korte afstand van Zaltbommel. De omgeving heeft zowel een rijke historie alsook schitterende natuurgebieden. Dit zorgt ervoor dat zowel cultuur-, natuur- als watersportliefhebbers zich hier geen moment hoeven te vervelen. Ga lekker een dagje zeilen, suppen, surfen of zwemmen bij recreatieplas het Esmeer. Ontdek al wandelend of te fiets de prachtige landelijke omgeving of ga een dagje sightseeën in één van de pittoreske omliggende dorpjes. In de omgeving van Aalst is er namelijk ook van alles te beleven. Breng een bezoekje aan één van de nabijgelegen gezellige dorpjes, breng een bezoekje aan Zaltbommel of ga naar één van de vele musea, dierenparken, attractieparken of indoor- en outdoor speeltuinen in de omgeving. ?In samenwerking met Ticketsplus biedt het park de leukste dagjes uit in de omgeving aan. Voor veel leuke dagjes uit kunt u tickets kopen bij de receptie op het park.

Meer info 

Highlights
  • landhuis op recreatiepark het esmeer
  • vakantiehuis voor 4 personen
  • gelegen in aalst (gelderland)
  • vakantiepark aan het water
  • direct boeken bij het park

Sanitair
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Keuken
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Magnetron
  • Vaatwasser
  • DE koffieapparaat (koffiecups)
  • Algemeen
  • Aan de vijver / het water
  • Slaapkamer
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • 1-persoons bed
  • Geen stapelbed
  • Buiten
  • Parkeerplaats bij woning (1 auto)
  • Woonkamer
  • Flatscreen TV

  •   Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    André W. - aankomst: 25/3/2024
    Positief verrast door de ruime openingstijden van de receptie en de prima horeca. En de vriendelijkheid van alle medewerkers.


    Ingrid M. - aankomst: 18/9/2023
    De rust op het park en de ligging. En het personeel dat overal vriendelijk was. Gemoedelijk park


    Yvonne L. - aankomst: 15/9/2023
    Mooie park en omgeving


    jan r. - aankomst: 26/5/2023
    Prachtige omgeving. Vriendelijk personeel


    jaco W. - aankomst: 22/5/2023
    Ze waren netjes en correct er is de volgende dag ook terug gebeld over de bbq die eerst niet kwam op de juiste tijd later wel.


    JBJ G. - aankomst: 12/5/2023
    We waren te vroeg, maar we mochten het huisje al in. Dat vonden we fijn.


    J. H. - aankomst: 24/4/2023
    We kwamen een half uur voor inchecktijd aan en mochten gelijk naar ons huisje, dat was een verrassing waar wij blij van werden. Voor de rest heerlijk genoten van het huisje, de mooie ligging , het mooie weer en de prachtige omgeving. We komen zeker nog een keertje weer terug naar Esmeer.


    Linda D. - aankomst: 3/2/2023
    We werden heel goed geholpen in Bistro D"n Duuk, aardige mensen in de bediening (ik weet geen namen, maar het was donderdagavond 2 februari) en het eten was lekker! Mijn hamburger was iets te rood, maar dat is snel verholpen, erg blij mee! En we waren blij met de privacy dmv de heggen langs de huisjes. Ze stonden ook niet zo dicht op elkaar en door de heg kun je toch buiten zitten met mooi weer.


    Corinne R. - aankomst: 1/11/2022
    The Park is great, everybody was really nice. The Park is clean and calm


    ilja k. - aankomst: 14/11/2021
    Het chalet was mooi en ruim. Ook de tuin was perfect. De vijver mooi om te zien.


    Tamara I. - aankomst: 22/10/2021
    Zeer vriendelijk en behulpzaam


    Kees S. - aankomst: 10/9/2021
    De mooie tuin


    H K. - aankomst: 6/9/2021
    De keuken van het restaurant en de bediening waren top!!!


    W. - aankomst: 30/8/2021
    medewerkers in het algemeen vriendelijk
















    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Lingebos (Vuren) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 8,87km
    In het westelijke deel van het Lingebos is een klein losloopgebied waar honden het hele jaar los mogen. Er is ook een vijver waar honden lekker kunnen zwemmen en poedelen. Het losloopgebied wordt duidelijk aangegeven met bordjes. Bij de recreatieplas en het speelbos zijn honden niet toegestaan!

    Waalstrand (Zaltbommel) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 9,89km
    Het Waalstrand is onderdeel van de Uiterwaarden langs de Waal en ligt tussen de Stadshaven en de grote parkeerplaats tegenover de Waterstraat. Honden mogen hier het hele jaar loslopen en lekker zwemmen in de Waal.

    Recreatieplas De Afgraving (Drunen) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 11,84km
    Dit knusse losloopgebied aan de Kanaalweg in Drunen is zeer geschikt voor honden die graag zwemmen. Er loopt een bospad rond de plas en aan de noordkant bevindt zich een klein zandstrand. Het is in het hoogseizoen niet toegestaan om met je hond vanaf dit strand het water in te gaan. In het gebied rond de afgraving mag dit wel. Tussen 1 april en 1 oktober zijn honden niet toegestaan op het strand en de ligweides. In de rest van het gebied rond de afgraving mogen honden het hele jaar los en na 1 oktober mogen honden ook los in de directe omgeving van het strandje

    Landgoed Plantloon (Waalwijk) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 12,72km
    Landgoed Plantloon is een waterrijk gebied met lange lanen en leuke bospaadjes in de Engelse landschapsstijl. Door het noordelijke deel loopt een hondenloslooproute van 4 kilometer. De route start en eindigt bij restaurant Het Galgenwiel en wordt duidelijk aangegeven met blauwe paaltjes. Je komt langs een grote plas, maar helaas is het niet toegestaan honden hier te laten zwemmen. Omdat er in dit gebied ook veel reeën leven en ander wild is, moeten honden onder appèl staan en op de paden blijven. Buiten de loslooproute zijn honden ook welkom, maar dan aangelijnd

    Loonse en Drunense Duinen-Noordwest (Kaatsheuvel) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 14,28km
    Groot stuifzandgebied tussen Tilburg, Waalwijk en 's-Hertogenbosch. Vanaf de parkeerplaats bij Café-restaurant De Roestelberg start een loslooproute van 3,5 km. Halverwege de route is een groot ven waar honden kunnen zwemmen. Van de 4 losloopgebieden in de Loonse en Drunense Duinen is dit gebied het meest populair onder hondenbezitters.

    Loonse en Drunense Duinen-Noordoost (Drunen) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 14,53km
    Ongeveer 300 meter achter Herberg De Drie Linden begint aan je linkerhand een speciale hondenloslooproute naar Restaurant De Rustende Jager (4 kilometer heen en terug). De route staat duidelijk aangegeven met bordjes.

    Loonse en Drunense Duinen-Zuidwest (Udenhout) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 16,76km
    In het zuidwestelijke deel van de Loonse en Drunense Duinen ligt achter restaurant Bosch en Duin een groot losloopgebied. In de directe omgeving van het restaurant moeten honden aan de lijn, maar wanneer je met je gezicht naar het restaurant linksaf het bos in gaat en loopt tot een grote zandvlakte, begint daar het losloopgebied (dit staat aangegeven met kleine paaltjes).

    Regulieren (Culemborg) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 18,01km
    Tussen Culemborg en Geldermalsen ligt natuurgebied Regulieren. Op de strook langs en rond de Platteweg mogen honden het hele jaar loslopen. Het losloopgebied is niet groot, maar het is een mooie omgeving. Maximaal 2 honden per begeleider.

    Goilberdingerwaarden (Culemborg) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 20,26km
    De Goilberdingerwaarden liggen in de uiterwaarden ten westen van de spoorbrug van Culemborg. Een deel van dit gebied is hondenlosloopgebied waar honden het hele jaar mogen loslopen en zwemmen in de Lek. Het losloopgebied is ruim 32 ha groot en een rondje langs de buitenrand is 3,5 km. Max. 2 honden per begeleider.

    Middelwaard (Vianen) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 23,19km
    Natuurgebied Middelwaard bestaat uit een grote zwemplas met daaromheen open begrazingsgebied met Fjorden en Schotse Hooglanders. Honden mogen hier het hele loslopen, mits onder appèl, en ze kunnen er heerlijk zwemmen. Uitzondering zijn de parkeerplaats en het naastgelegen recreatiestrand, waar honden wel aan de lijn moeten. Aan de overzijde van de plas is ook nog een mooi hondenstrand met langzaam aflopende oevers. Een rondje om de plas duurt ongeveer 30 minuten.

    Boswachterij Dorst-Dongense Heining (Dongen) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 23,26km
    Boswachterij Dorst wordt ook wel de Duiventoren genoemd en ligt in de vierhoek Breda, Oosterhout, Dongen, Rijen. In deelgebied Dongense Heining mogen honden het hele jaar loslopen en kunnen ze zwemmen in een van de vennetjes of in het nabijgelegen Wilhelminakanaal (via een aflopend stoepje)

    Landgoed Soelen (Zoelen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 24,27km
    Op Landgoed Soelen ligt een klein losloopgebied met 2 speelvelden en een looproute. Het losloopgebied zelf is niet geschikt voor een lange wandeling, maar wanneer u uw hond aanlijnt kunt u ook een langere wandeling maken over de rest van het landgoed. Er is een wandeling van 3 kilometer uitgezet.

    IJsselbos - Hoge Land (Nieuwegein) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 25,39km
    Losloopgebied het IJsselbos ligt tussen het Nieuwegeinse park Oudegein en de snelweg A2. Honden mogen hier het hele jaar loslopen en er zijn 3 kleine meertjes waar honden kunnen zwemmen. Staatsbosbeheer heeft een rondwandeling uitgezet van ongeveer 3 km.

    Boswachterij Dorst-Seterse Bergen (Oosterhout nb) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 26,17km
    In het gebied Seterse Bergen mogen honden voor een groot deel loslopen. Het terrein is licht heuvelachtig, parkeren kan op de grote parkeerplaats van Staatsbosbeheer aan de Hoevestraat in Oosterhout

    Boswachterij Dorst-Frederiksbossen (Rijen) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 26,98km
    In een groot deel van het deelgebied Frederiksbossen (boven Rijen, tussen de Vijf Eikenweg en Klein Oosterhout) boven honden loslopen.

    Gravenbol (Wijk bij Duurstede) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 28,12km
    Recreatiegebied Gravenbol zelf is niet toegankelijk voor honden, maar aan het begin van het terrein ligt een groot grasveld met een zwemplas waar honden het hele jaar mogen loslopen en zwemmen.

    Hondenstrand Eiland van Maurik (Maurik) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 28,89km
    Op het Eiland van Maurik is in 2019 een fijn hondenstrand geopend. Het strandje ligt in de baai van de Neder-Rijn en is ongeveer 700 meter lang. Honden mogen hier het hele jaar door loslopen en zwemmen.

    De Put (Wagenberg) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 28,97km
    Losloopgebied De Put ligt langs de snelweg A59 tussen Wagenberg en Terheijden. Het is een grote plas waar honden heerlijk los kunnen zwemmen, rennen en spelen. Honden mogen in dit gebied overal loslopen op voorwaarde dat andere bezoekers hier geen hinder van ondervinden. Om deze reden moeten honden langs het fietspad worden aangelijnd. Een wandeling rond de plas duurt circa drie kwartier.

    Nieuw Wulven (Houten) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 29,31km
    Nieuw Wulven is een afwisselend bos- en recreatiegebied ten zuidwesten van Utrecht, op de grens van Bunnik en Houten. Honden mogen hier vrijwel overal loslopen, met uitzondering van het speelbos. In het broedseizoen (15 maart tot 15 juli) moeten honden wel aan de lijn, behalve in het Drasbos. Een rondje langs de buitenkant is zo’n 2 uur wandelen. Dit jonge natuurgebied bestaat uit bossen en weides met veel sloten waar de honden in kunnen zwemmen. Omdat er ook wild in dit gebied leeft, moeten honden onder appèl staan.

    De Regte Heide (Goirle) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 29,75km
    De Regte Heide heeft een gebied waar loslopende honden gedoogd worden, mits onder appèl. Het losloop-/gedooggebied ligt ten zuiden van de Rielsedijk tussen Goirle en Riel. Vanaf de parkeerplaats (halverwege de Rielsedijk) mogen honden los totdat je bij een breed zandpad komt (de leidingstrook). Hier wordt met bordjes aangegeven dat honden weer aan de lijn moeten. Let hier goed op, want er wordt ontzettend goed gecontroleerd!




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    zaterdag 27-4-2024
    aankomst (15:00)
    maandag 29-4-2024
    vertrek (10:00)

    Optionele services
    Uitvalrekje (kind) :
    €0.00
    Campingbedje :
    €0.00
    Keukendoekenpakket :
    €5.50/stuk
    Kinderstoel :
    €0.00
    Handdoekenpakket :
    €5.50/stuk

    Prijs inclusief:
    Reserveringskosten
    Milieuheffing
    Bedlinnen incl. opgemaakte bedden
    Toeristenbelasting
    Honden
    Eindschoonmaak
    Welkomstpakket
    Welkomstpakket


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.