Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
700 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites

Holiday home 5 personen

Huiscode:
HOPV-NL-976
✨ Vuurwerkvrij
2

Aantal sterren:
Klantwaardering:
7,5 (13 reviews)
Type:
Vakantiehuis
Regio:
Gelderland
Plaats:
Ede
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
5
Honden :
2
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Vragen?


Beschrijving

Extra informatie van het park

Bospark Ede ligt verscholen in de Gelderse bossen, midden op één van de mooiste natuurgebieden van Nederland; de Veluwe. Een schitterende locatie waar u gegarandeerd tot rust zult komen. Vanaf het park kunt u schitterende fiets- en wandeltochten maken door de bossen en heidevelden. Niet in de gelegenheid om uw eigen fiets mee te nemen? Huur een (elektrische) fiets of e-chopper op het vakantiepark! Bospark Ede biedt daarnaast ook vele faciliteiten voor jong en oud, waaronder een verwarmd buitenzwembad, multifunctionele sportvelden en diverse speeltuinen.


De omgeving

Bospark Ede is gelegen in een bosrijke omgeving, midden op de Veluwe. Hier kunnen zowel natuur- als sportliefhebbers hun hart ophalen. Ga lekker wandelen, paardrijden of fietsen door deze schitterende omgeving of breng een bezoek aan één van de musea, dierenparken, attractieparken, en indoor- en outdoor speeltuinen die de omgeving rijk is. Door zijn uitstekende centrale ligging heeft Bospark Ede vele toeristische topattracties als het Kröller-Müller Museum, Paleis het Loo, het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers’ Zoo, de Apenheul, Julianatoren etc. binnen handbereik. De prachtige plaatsen Ede (5 minuten rijden), Wageningen (15 minuten rijden), Arnhem (30 minuten rijden) en Apeldoorn (40 minuten rijden) zijn namelijk allen vlakbij gelegen. In deze prachtige plaatsen kunt u uw hart ophalen als het aankomt op sightseeën, cultuur en uitgebreid winkelen, maar ook voor een drankje of heerlijk diner heeft u een scala aan restaurantjes en cafeetjes om uit te kiezen. In samenwerking met Ticketsplus biedt Bospark Ede de leukste dagjes uit in de omgeving aan. Voor veel leuke dagjes uit kunt u tickets kopen bij de receptie op het park. 



Highlights
  • holiday home op bospark ede
  • vakantiehuis voor 5 personen
  • gelegen in ede (gelderland)
  • vakantiepark op de veluwe
  • direct boeken bij het park

Sanitair
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Keuken
  • Koelkast
  • Magnetron
  • DE koffieapparaat (koffiecups)
  • Slaapkamer
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • 1-persoons bed
  • Buiten
  • Parkeerplaats bij woning (1 auto)
  • Woonkamer
  • Flatscreen TV
  • Algemeen
  • Huisdiervrij

  • Let op: Het kan voorkomen dat er onverhoopt incidenteel vuurwerk wordt afgestoken, want ook wij hebben immers niet in de hand of mensen ondanks een verbod toch vuurwerk afsteken en/of dat men dat bijvoorbeeld buiten het park doet. Wij baseren onze informatie op hetgeen wat we van het vakantiepark doorkrijgen en ook van eerdere huurders. Derhalve kunnen wij geen enkele garantie afgeven.


      Het vakantiehuis


    Bos:
    1,00 km
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    G.P d. - aankomst: 1/10/2023
    Nee alleen pijn


    Mohammed K. - aankomst: 22/9/2023
    Thanks to ones who try hard to keep this place running


    T.A. B. - aankomst: 24/6/2023
    Helaas geen namen, maar de dames van de receptie waren zeer vriendelijk. En de reparateur van het park die de luxaflex kwam maken heeft dat direct geregeld. Een heel vriendelijke heer, die onze mening over het park positief beinvloedt


    Jan B. - aankomst: 9/6/2023
    de dame die ik sprak is zeer vriendelijk


    Ewaldo M. - aankomst: 12/5/2023
    We have much positive things, the Park, All the Staff members and the facilities. But to a better result, I mean that the rooms must be a little bit more space, and also more one mirror, outside of the WC.
















    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Edese Bos (Ede) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 1,97km
    Het Edese Bos bestaat uit twee delen, Edese Bos Oost (Kreelseweg) en Edese Bos West (Doolhoflaan) . In allebei de delen zijn losloopgebieden. Op borden staat duidelijk aangegeven waar honden los mogen en waar ze weer moeten worden aangelijnd.

    Ederheide / De Drieberg (Ede) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 3,16km
    De Drieberg is een losloopgebied midden op de Ederheide. Het is een glooiende heuvel met bos. Let op, op de Erperheide lopen ook wilde zwijnen. Houd uw hond hier onder appèl. Aan de zuidkant grenst de Drieberg aan de Ginkelse Heide, dit is geen losloopgebied.

    Sysselt - De Sijsselt (Ede) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 4,70km
    Sysselt is een groot, glooiend bosgebied op één van de hoogste punten van de stuwwal Wageningen en Lunteren. Het losloopgebied (40 ha) ligt tegen de oostkant van Ede, ten zuiden van de N224 (maximaal 2 honden per begeleider).

    Roekelsebos / De Roekel (Otterlo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 5,27km
    Het losloopgebied van natuurgebied De Roekel / Het Roekelsebos ligt aan de zuidkant van Otterlo en ten westen van Roekel. Het losloopgebied begint aan de westkant aan het einde van de Roekelse Bosweg/Beekdalseweg (zandpaden) en loopt tot Vakantiepark het Lorkenbos aan het Mosselsepad.

    Landgoed Hoekelum (Bennekom) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 5,54km
    Landgoed Hoekelum ligt op de stuwwal Wageningen-Lunteren. Het losloopgebied ligt in het gebied ten oosten van de Edeseweg, tussen de Horalaan en de A12. Er is een leuk beekje en een veldje met bankjes. Maximaal 2 honden per begeleider toegestaan.

    Harskamp (Ede) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 7,54km
    Harskamp is een losloopgebied in boswachterij Kootwijk. Het is een volledig omheind en ongeveer 17 hectare groot gebied waar honden het hele jaar door mogen los mogen lopen. Een rondje langs de hekken aan de buitenkant is ongeveer 2 kilometer, maar er zijn meerdere paadjes die kriskras door het bos gaan.

    Bennekomse Bos / Oostereng (Bennekom) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 7,61km
    Het losloopgebied in het Bennekomse Bos (tussen de N782/Keijenbergseweg en de Prins Hendrikweg) grenst aan het losloopgebied van Boswachterij Oostereng ten noorden van de Keijenbergseweg. Richting camping gaat het bos over in aangelijnd gebied, wat duidelijk staat aangegeven op de borden. Door het Bennekomse Bos loopt een 4,5 km lange (gele) paaltjesroute.

    Landgoed Schaffelaar (Barneveld) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 10,12km
    Landgoed Schaffelaar is een mooi, oud landgoed met een kasteel, een park, bos en grote omgrachte weide. Het losloopgebied (36 ha) ligt tegen het centrum van Barneveld, op loopafstand van het station. Honden mogen het hele jaar loslopen in het parkgedeelte dat direct aan de koeweide grenst. De grenzen van het losloopgebied worden duidelijk aangegeven met bordjes.

    De Keijenberg-Renkums Beekdal (Renkum) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 10,27km
    Losloopgebied De Keijenberg ligt in het zuidelijk deel van de Veluwe en is onderdeel van het Renkums Beekdal. BinNLnen het losloopgebied mogen honden het hele jaar loslopen, mits onder appèl. Het losloopgebied is heuvelachtig met afwisselend bos, weides en beekjes. Een rondje langs de grenzen is ongeveer 4 km

    Wageningse Berg (Wageningen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 10,51km
    Wageningse Berg is onderdeel van de Veluwe en er is een losloopgebied ten noorden van de N225, tussen tussen Wageningen en Renkum. De grenzen van het losloopgebied staan aangegeven op borden. Als je een wandeling langs de randen van het losloopgebied maakt, ben je ongeveer een half uur onderweg, maar het totale gebied is veel groter dan dit losloopgebied dus de wandeling is uit te breiden wanneer u uw hond verder aanlijnt.

    Zeumeren (Voorthuizen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 12,55km
    Recreatiegebied Zeumeren ligt in de gemeente Zeumeren langs de A1. Het gebied bestaat uit een groot meer, grasvelden en strandjes. Tussen 1 oktober en 1 mei mogen honden overal loslopen, na 1 mei is het gebied verboden voor honden.

    Stadsbossen (Rhenen) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 13,07km
    Ten noordwesten van Rhenen ligt een klein losloopgebied in de oude bossen van het Lijsterengh in de driehoek Nieuwe Veenendaalseweg, Reumersweg en Autoweg. Als je zigzagt ben je in een half uurtje rond.

    Laarsenberg (Rhenen) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 13,58km
    De Laarsenberg is een mooi loof- en naaldbos aan de oostkant van Rhenen, pal naast Ouwehands Dierenpark. Honden mogen hier bijna overal loslopen, mits onder appèl. De enige uitzondering is de overgang van het bos naar de akkers, daar moeten ze even aan de lijn. Er is een leuke wandelroute van 4,6 km (volg daarvoor de rode paaltjes).

    Landgoed Warnsborn en Hoog Erf (Arnhem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 14,02km
    Landgoed Warnsborn en Hoog Erf liggen allebei op de Hoge Veluwe ten noordwesten van Arnhem. De landgoederen zijn onderdeel van Mariënborn Noord. Op Hoog Erf mogen honden overal loslopen en op Landgoed Warnsborn is een losloopgebied op de Heide van Maasdijk. Deze twee gebieden zijn met elkaar te combineren tot een mooie, afwisselende wandeling.

    Wilbrinkbos (Voorthuizen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 14,10km
    Het losloopgebied in het Wilbrinkbos ligt ten noorden van de Apeldoornseweg. Honden mogen in het gebied rond de zandwal overal loslopen. Ten zuiden van de Apeldoornseweg en verder noordelijk van de zandwal moeten honden aangelijnd zijn. Dit wordt duidelijk aangegeven met bordjes. Maximaal 2 honden per begeleider.

    Laag Oorsprong - Hemelse Berg - Pietersberg (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 14,15km
    Honden mogen het hele jaar loslopen op de Hemelse Berg en de Pietersberg en ook op een groot deel van Landgoed Oorsprong. De drie losloopgebieden grenzen aan elkaar en zijn makkelijk te combineren voor een wandeling. Het grote losloopgebied op Landgoed Oorsprong ligt ten oosten van de Van Borsselenweg en ten zuiden van de Van der Molenallee tussen Oosterbeek en Doorwerth. Voor alle drie de gebieden geldt dat honden goed onder appèl staan en netjes op de paden blijven.

    Landgoed Duno (Doorwerth) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 14,25km
    Landgoed Duno ligt tussen Heveadorp en Kasteel Doorwerth. In het gedeelte tussen de Oude Oosterbeekseweg en de Dunolaan mogen honden loslopen (maximaal 2 honden per begeleider).

    Kootwijkerduin (Kootwijk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 15,11km
    Kootwijkerduin is een onderdeel van de Veluwe waar honden het hele jaar mogen loslopen. Het losloopgebied (56 ha) ligt tussen de spoorwegovergang en het pannenkoekenhuis. In de omliggende bossen en zandduinen zijn honden ook welkom, mits aangelijnd.

    Amerongse Bos (Amerongen) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 15,20km
    Het Amerongse Bos is een van de oudste bossen van de Utrechtse Heuvelrug en ligt op de Amerongse Berg (69 m.), het hoogste punt in de omgeving. In het deel van het bos dat tegen Amerongen aan ligt, mogen honden loslopen, mits onder appèl. Op een deel van de route van 3,4 km, aangegeven met rode paaltjes mogen honden los, verder moeten ze aan de lijn. De loslooproute is een behoorlijke klim, maar de beloning is een prachtig uitzicht vanaf de top van de heuvelrug. Hier staat ook een bankje om even uit te rusten.

    Elst (Elst) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 15,30km
    In Boswachterij Amerongen ligt losloopgebied Elst. Honden mogen hier, mits onder appèl en maximaal 3 honden per begeleider, het hele jaar door loslopen. Een rondje langs de grenzen van het losloopgebied is zo’n 4 kilometer. Buiten het losloopgebied zijn honden aangelijnd ook welkom.

    Speulderbos / Boeschoterbos (Voorthuizen/Garderen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 15,58km
    Het Boeschoterbos is onderdeel van het veel grotere Speulder- en Sprielderbos en ligt midden op de Veluwe. Honden mogen los in een groot deel van het Boeschoterbos (tussen Voorthuizen en Garderen) in de driehoek Apeldoornsestraat, Hoge Boeschoterweg en Harderwijkerkarweg (dit is het gebied ten noorden van de Apeldoornsestraat).

    Mariëndaal (Oosterbeek) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 15,61km
    Op Landgoed Mariëndaal mogen honden bijna overal loslopen. Ook kunnen ze hier op meerdere plaatsen heerlijk zwemmen. Let wel op: om van de parkeerplaats in het bos te komen, loop je onder een spoortunneltje door. Daar overheen loopt een onbewaakt spoor, honden kunnen zo het talud oplopen, het spoor op!

    Wafelijzer - Zuilensteinse Bos (Leersum) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 17,18km
    Losloopgebied Wafelijzer ligt ten noorden van de N225 tussen Leersum en Amerongen in het Zuilensteinse Bos. Het losloopgebied ligt op heuvelachtig terrein, een prachtige omgeving om met uw hond te wandelen!

    Park Zijpendaal, Sonsbeek en Gulden Bodem (Arnhem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 17,36km
    Deze 3 gebieden liggen alledrie ten noorden van het centrum van Arnhem. De gebieden grenzen op veel plaatsen aan elkaar en zijn vrij eenvoudig te combineren, mits u bereid bent om af en toe de hond even aan te lijnen om een weg over te steken. In sommige delen van deze 3 gebieden, mogen honden loslopen, maar niet overal. U kunt voor een kaart met de losloopgebieden kijken bij de extra informatie.

    Lombokbos (Leersum) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 17,82km
    Losloopgebied Het Lombokbos is een heuvelachtig bosgebied van 30 hectare ten noorden van Leersum. Honden mogen hier het hele jaar loslopen tussen de Uilentoren, de Graftombe van Nellesteyn en de Maarsbergseweg. In de omliggende gebieden moeten honden aan de lijn. Het gebied is zeer heuvelachtig.

    Hondenbos Het Leesten (Ugchelen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 18,28km
    Ten zuiden van Apeldoorn ligt Hondenbos Het Leesten. Het bos is volledig omheind en binnen de hekken mogen honden het hele jaar loslopen. Naast het omheinde losloopgebied is er ook een Natte Neuzenroute (3,1 km). Deze route loopt deels door het losloopgebied en deels daarbuiten. De honden mogen deze route (onder appèl) loslopen.

    Hondenspeeltuin Park Lingezegen (Elst) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 18,29km
    Hondenspeeltuin Lingezegen ligt in Park Lingezegen en is volledig omheind en gratis toegankelijk. De hondenspeeltuin is een halve hectare groot en heeft diverse leuke speeltoestellen voor honden. In het noordelijkste deel van Park Lingezegen zijn ook nog 3 gemarkeerde loslooproutes (honden moeten hier wel onder appèl staan).

    Park Klarenbeek (Arnhem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 18,58km
    In het bosgebied van park Klarenbeek mogen honden loslopen, maar tussen de weilanden moeten zij worden aangelijnd.

    Lockhorsterbos (Leusden (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 19,74km
    Het Lockhosterbos is een klein, maar erg leuk bos in Leusden. Honden mogen overal in het Lockhorsterbos loslopen, mits onder appèl. Over de hele oostgrens van het bos loopt een beek waar honden heerlijk kunnen zwemmen en poedelen. Een ronde door het bos is ongeveer 1,5 kilometer.

    Rozendaalse Veld (Rozendaal, Gld) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 19,89km
    Rozendaalse Veld is onderdeel van Veluwe-Zuid. Het gebied bestaat uit zandvlakten,heuvels, heide en bos. Midden op de heide is een groot losloopgebied voor honden. Honden mogen hier het hele jaar loslopen, mits onder appèl.

    Park Angerenstein (Arnhem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 20,09km
    Park Angerenstein is een prachtig, oud landgoedpark en ligt midden in een woonwijk. In het park ontspringt de Julianabeek waardoor en schoon drink- en zwemwater voor honden is. Het losloopgebied loopt parallel aan de Velperweg via de Roemer Visscherstraat, de Bernhardlaan en de Rosendaalseweg en omvat de buitenste strook van het park.

    Landgoed Hoevelaken (Hoevelaken) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 20,51km
    Honden mogen het hele jaar loslopen in het bosgebied ten noorden van het landhuis op Landgoed Hoevelaken. Maximaal 2 honden per begeleider.

    Park Immerloo (Arnhem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 20,95km
    Het Immerloo Park ligt tussen Arnhem en Huissen in de wijk Vredenburg. Honden mogen loslopen in het gebied tussen de Immerlooplas en de Huissensedijk. Rond de plas moeten honden wel worden aangelijnd.

    Hondenstrand Eiland van Maurik (Maurik) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 21,03km
    Op het Eiland van Maurik is in 2019 een fijn hondenstrand geopend. Het strandje ligt in de baai van de Neder-Rijn en is ongeveer 700 meter lang. Honden mogen hier het hele jaar door loslopen en zwemmen.

    Het Waterwingebied (Amersfoort) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 21,45km
    Het Waterwingebied ligt ten oosten van Amersfoort en is een smalle, langgerekte strook groen van 2,5 kilometer lang en soms maar 50 meter breed. Honden kunnen kunnen er zwemmen in de vijver of in een van de andere watertjes en mogen hier vrijwel overal het hele jaar loslopen. Er zijn 2 wandelroutes door dit gebied.

    Nimmerdor (Amersfoort) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 21,55km
    Landgoed Nimmerdor ligt ten zuiden van Amersfoort tussen de wijk Leusderkwartier en de A28. In het bos mogen honden het hele jaar loslopen. Het is wel raadzaam een beetje uit de buurt van de snelweg te blijven, deze is niet overal even goed afgeschermd.

    Orderbos (Apeldoorn) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 21,58km
    In het Orderbos (ten zuidwesten van Apeldoorn) is een klein losloopgebied bij de sportvelden rond de Kleiberg (weg). In het overige gedeelte van het bos moeten honden worden aangelijnd. Maximaal 2 honden per begeleider.

    Gravenbol (Wijk bij Duurstede) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 22,07km
    Recreatiegebied Gravenbol zelf is niet toegankelijk voor honden, maar aan het begin van het terrein ligt een groot grasveld met een zwemplas waar honden het hele jaar mogen loslopen en zwemmen.

    Speulderbos / Putterbos (Putten) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 22,23km
    Het Putterbos in onderdeel van het veel grotere Speulder- en Sprielderbos, één van de oudste bossen van Nederland. Het hondenlosloopgebied wordt ter plaatse niet duidelijk aangegeven, maar u kunt op de onderstaande link klikken voor een kaartje van het losloopgebied.

    Landgoed Bruggelen (Apeldoorn) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 22,60km
    Bruggelen is een prachtig groot heuvelachtig natuurgebied tussen Apeldoorn en Beekbergen. In het gedeelte tussen de Arnhemseweg en de Herenhulweg mag uw hond het hele jaar loslopen. Een andere gebied daar dichtbij waar honden ook los mogen lopen is het bos rond het Gelre ziekenhuis, te bereiken door via de Herenhulweg onder de A1 door te gaan richting de Zuster Meyboomlaan. Beide losloopgebieden zijn goed te combineren voor een wandeling.

    Berg van Bergharen / Zandberg (Bergharen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 22,84km
    Het losloopgebied van Bergharen (ook wel de Berg van Bergharen of de Zandberg genoemd) is onderdeel van het Geldersch Landschap. Het is een mooi en populair gebied om te wandelen met de hond. Honden mogen loslopen ten noorden van de Elzendweg, mits ze op de paden blijven (maximaal 2 honden per begeleider). Een rondje door het losloopgebied duurt ongeveer een half uur als je stevig doorloopt.

    Galgenberg (Amersfoort) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 22,93km
    De Galgenberg is een klein stuk bos tussen de Laan 1914, Utrechtseweg, Leusderweg en de Hugo de Grootlaan. Het gebied is aangewezen als hondenlosloopgebied.

    Birkhoven (Amersfoort) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 23,66km
    Birkhoven ligt ten westen van Amersfoort aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. In het gebied rond de Bosvijver mogen honden het hele jaar loslopen, mits onder appèl.

    Groene Heuvels (Ewijk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 24,39km
    Recreatiegebied Groene Heuvels ligt aan de rand van Nijmegen en omvat een groot meer, grasvelden, bos en strandjes. Tussen 1 oktober en 1 mei mogen honden hier overal loslopen en zwemmen, mits ze onder appèl staan en de poep wordt opgeruimd. Na 1 mei is het gebied helaas verboden voor honden.

    Ermelosche Heide (Ermelo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 24,42km
    Voor 8.00 uur en na 16.00 uur mogen honden hier bijna overal loslopen. Tussen deze tijden niet in verband met de schaapskudde die er dan graast.

    Hondenbos Julianatoren (Apeldoorn) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 24,45km
    Ten zuiden van Koningin Julianatoren ligt een leuk, gedeeltelijk omheind losloopgebied voor honden. Het gebied is onderdeel van natuurgebied Berg en Bos en ligt tussen de Amersfoortseweg en de Soerenseweg.

    Groevenbeekse Heide (Ermelo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 24,78km
    De Groevenbeekse Heide is een groot heidegebied tegen de bebouwde kom van Ermelo. Honden mogen hier het hele jaar loslopen.

    Strand Nulde (Putten) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 25,00km
    Recreatiegebied Strand Nulde ligt langs het Nuldernauw in de gemeente Putten. Het is een langgerekt gebied met grasvelden en strandjes. Honden mogen tussen 1 oktober en 1 mei overal loslopen. Na 1 mei is het gebied verboden voor honden.

    Nieuw Hulckesteijn (Nijkerk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 25,29km
    Nieuw Hulckesteijn is een uniek gelegen recreatiegebied met uitzicht op de Flevopolder. Het gebied is niet groot en bestaat uit een groenstrook en een paar strandjes aan het Nijkerkernauw. Honden mogen er tussen 1 oktober en 1 mei overal loslopen en kunnen hier heerlijk zwemmen en spelen in het ondiepe water. Na 1 mei is het gebied verboden voor honden.

    Landgoed Soelen (Zoelen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 25,35km
    Op Landgoed Soelen ligt een klein losloopgebied met 2 speelvelden en een looproute. Het losloopgebied zelf is niet geschikt voor een lange wandeling, maar wanneer u uw hond aanlijnt kunt u ook een langere wandeling maken over de rest van het landgoed. Er is een wandeling van 3 kilometer uitgezet.

    Erkemederstrand en Nulderdijk (Zeewolde) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 25,60km
    Het Erkemederstrand en de Nulderdijk liggen allebei aan het Nuldernauw. Het losloopgebied bestaat uit 1,5 km lang hondenstrand en een 5 km lange dijk tot aan Zeewolde. Het Erkemederstrand is in 2018 uitgeroepen tot leukste hondenuitlaatplek van Nederland. Honden mogen op het hondenstrand lekker rennen, zwemmen en ravotten. Het water loopt heel geleidelijk af waardoor het voor honden een veilige plek is om te zwemmen. Voor meer informatie, zie onderstaande links.

    Boswachterij Austerlitz (Austerlitz) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 25,62km
    Honden mogen in het grootste deel van Boswachterij Austerlitz het hele jaar loslopen, mits onder appèl. Klik op ‘meer informatie’ voor een kaart met het precieze losloopgebied’.

    Horsterpark (Duiven) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 25,63km
    Het Horsterpark in een recreatiegebied in Duiven met een prachtig bos. Loslopende honden worden gedoogd, behalve binnen de hekken van de kinderboerderij.

    Kasteel Hernen (Hernen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 25,80km
    Honden mogen in het gebied ten westen van het kasteel vrijwel overal loslopen (Maximaal 2 honden per begeleider). Het losloopgebied is niet groot, maar door de bijzondere omgeving wel de moeite waard. Een langere wandeling kan op de rest van het landgoed met uw hond aangelijnd.

    Rhederlaag (Giesbeek) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 26,77km
    Recreatiegebied Rhederlaag ligt tussen de dorpen Rheden, Lathum en Giesbeek en bestaat uit een groot meer, grasvelden en strandjes. Tussen 1 oktober en 1 mei mogen honden overal loslopen (mits de hond onder appèl staat). Na 1 mei is het gebied verboden voor honden.

    Ermelose Bos - Haspelberg (Ermelo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 26,99km
    Ten noordoosten van Ermelo ligt het Ermelose Bos. Honden mogen het hele jaar loslopen in het grootste deel van de Haspelberg, tussen de Staringlaan, de Jacob Catslaan en de Leuvenumseweg.

    Hof te Dieren (Dieren) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 27,07km
    Tussen Landgoed Hof te Dieren en de bebouwing van de gemeente Dieren liggen drie losloopgebieden. Het grootste gebied van deze drie is een bosstrook van ongeveer 1,5 kilometer lang tussen de hekken van Hof te Dieren en de Oostlaan. Honden mogen ook loslopen in het bosgebied achter de Spelerij.

    Kozakkenput - Witte Hull (Zeist) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 27,39km
    De Kozakkenput en Witte Hull zijn allebei losloopgebieden. Voorwaarde is wel dat honden onder appèl staan. Er zijn 2 wandelroutes uitgezet in de gebieden. Op de Krakeling mogen honden alleen aangelijnd mee en rond het ecoduct over de A28 zijn honden niet toegestaan.

    Lange Duinen (Soest) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 27,98km
    Honden mogen overal loslopen in De Lange Duinen in Soest (onderdeel van de Soesterduinen). Er is geen zwemwater, maar wel een klein vennetje waar honden in kunnen poedelen. Het is het enige natuurgebied in Soest waar honden mogen loslopen.

    Webersbos / Huis te Eerbeek (Eerbeek/Brummen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 28,00km
    Losloopgebied Webersbos ligt op Landgoed Huis te Eerbeek in één van de indrukwekkendste droogdalen van de Veluwe. Honden (max. 2 honden per begeleider) mogen in dit gebied het hele jaar (onder appèl) loslopen op de wegen en paden. Ook kunnen ze er lekker zwemmen in de Eerbeekse beek.

    Hulkesteinsebos (Zeewolde) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 28,13km
    Het oostelijke deel van het Hulkesteinsebos, tussen de N704 en N301, is hondenlosloopgebied. Het losloopgebied is eenvoudig te combineren met een bezoekje aan het nabijgelegen hondenstrand aan de andere kant van het viaduct, het Erkemederstrand.

    Strand Horst (Ermelo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 28,27km
    Recreatiegebied Strand Horst is een langgerekt gebied met grasvelden en strandjes. Honden mogen tussen 1 oktober en 1 mei overal loslopen. Vanaf 1 mei is het gebied verboden voor honden.

    Zeisterbos (Zeist) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 28,41km
    Het Zeisterbos behoort tot een van de oudste bossen van Nederland. Honden mogen er het hele jaar loslopen, mits ze onder appèl staan en uitgezonderd in de begrazingsgebieden. Aan de overkant van de weg liggen ook nog de losloopgebieden Kozakkenput en Witte Hull.

    Strokelbos (Harderwijk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 28,51km
    Het Strokelbos ligt aan de zuidwest-kant van de Leuvenumseweg (N302). Honden mogen loslopen van de Plaggenweg tot aan Dierenasiel de Ark. In het zuidwesten gaat het Strokelbos over in een ander losloopgebied, het Ermelose Bos. Er zijn 3 gemarkeerde routes van 5, 7.5 en 9 km. Alleen de rode route van 5 km loopt volledig door het losloopgebied.

    Buitenplaatsen Driebergseweg (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 28,98km
    De Buitenplaatsen Driebergseweg bestaan uit zes landschapsparken: Schoonoord, Hoog Beek en Royen, Pavia, Molenbosch, Heerewegen en De Breul. Honden mogen hier overal loslopen, met uitzondering van Landgoed Schoonoord en mits onder appèl.

    Berendonck (Wijchen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 29,21km
    Aan de rand van Nijmegen in de gemeente Wijchen ligt recreatiegebied Berendonck. Er is een groot meer met grasvelden en strandjes, park en bos. Honden mogen tussen 1 oktober en 1 mei overal loslopen en zwemmen. In het hoogseizoen (tussen 1 mei en 1 oktober) zijn honden niet toegestaan in het noordwestelijke deel van de plas. In deze periode is er een aparte hondenzone ingesteld langs de golfbaan.

    Stadspark Staddijk (Nijmegen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 29,86km
    In Stadspark Staddijk, aan de rand van de wijk Dukenburg in Nijmegen, mogen honden bijna overal loslopen (behalve als de kudde schapen er loopt om de graslanden te begrazen, dit gebeurt 3x per jaar).




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    dinsdag 16-4-2024
    aankomst (15:00)
    woensdag 17-4-2024
    vertrek (10:00)

    Optionele services
    Kinderbox :
    €0.00/stuk/nacht
    Uitvalrekje (kind) :
    €0.00
    Keukendoekenpakket :
    €5.50/stuk
    Campingbedje :
    €0.00/stuk/nacht
    Handdoekenpakket :
    €5.50/stuk
    Kinderstoel :
    €0.00/stuk/nacht

    Prijs inclusief:
    Honden
    Toeristenbelasting
    Milieuheffing
    Bedlinnen incl. opgemaakte bedden
    Reserveringskosten
    Eindschoonmaak
    Welkomstpakket
    Welkomstpakket


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.