Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
700 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites

Module 5 personen

Huiscode:
HOPV-NL-828
✨ Vuurwerkvrij
2

Aantal sterren:
Klantwaardering:
8,7 (25 reviews)
Type:
Vakantiehuis
Regio:
Gelderland
Plaats:
Lichtenvoorde
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
5
Honden :
2
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Vragen?


Beschrijving

Extra informatie van het park

Résidence Lichtenvoorde is een kleinschalig, luxe vakantiepark in de Achterhoek. Zowel het park, als de omgeving stralen rust en gastvrijheid uit. Met een scala aan faciliteiten en een schitterende omgeving is dit vakantiepark de ideale bestemming voor een heerlijke vakantie, voor zowel jong als oud. Op het vakantiepark kunt u onbeperkt gebruikmaken van de vele faciliteiten, zoals het binnen- en buitenzwembad, de fitnessruimte, diverse visvijvers, bowlingbanen en het gezellige restaurant Skik & Zo. Wilt u graag de omgeving ontdekken? Huur (elektrische) fietsen op het park en ga met uw gezelschap op pad.

Het park ligt in Lichtenvoorde en is omringd door een adembenemend coulisselandschap met uitgestrekte weilanden en bossen. Tijdens uw verblijf kunt u een bezoek brengen aan historische kastelen in de omgeving, genieten van prachtige fiets- en wandeltochten en gebruikmaken van de vele faciliteiten die het vakantiepark in Lichtenvoorde te bieden heeft.


De omgeving

Résidence Lichtenvoorde ligt vlakbij het pittoreske dorpje Lichtenvoorde in de Achterhoek. Het wordt omgeven door uitgestrekte weilanden, monumentale boerderijen en prachtige bossen. Het vakantiepark ligt op nog geen vijf kilometer afstand van Lichtenvoorde. Hierdoor kunt u het dorp zowel per fiets als met de auto goed bereiken. Dit gezellige dorp kent een historische markt, een mooi centrum en vele leuke restaurants en cafés. Résidence Lichtenvoorde ligt verder ook vlakbij de Duitse grens, binnen een half uur met de auto bent u al bij onze oosterburen. Hierdoor kent het park ook de ideale locatie voor het maken van dagtripjes naar Duitsland. De Achterhoek heeft veel te bieden, van een afwisselend landschap, gezellige dorpjes, vele indoor- en outdoor parken tot leuke festivals.



Highlights
  • module op résidence lichtenvoorde
  • vakantiehuis voor 5 personen
  • gelegen in lichtenvoorde (gelderland)
  • vakantiepark in de achterhoek
  • direct boeken bij het park

Algemeen
  • Airconditioning (tegen betaling)
  • Sanitair
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Slaapkamer
  • Stapelbed
  • Ruimte voor kinderbedje
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • 1-persoons bed
  • Horren in slaapkamer
  • Keuken
  • Koelkast
  • Combimagnetron
  • Vaatwasser
  • DE koffieapparaat (koffiecups)
  • Buiten
  • Schuur/bergruimte
  • Parkeerplaats bij woning (1 auto)
  • Horren
  • Woonkamer
  • Flatscreen TV
  • Horren in woonkamer
  • Smart TV

  • Let op: Het kan voorkomen dat er onverhoopt incidenteel vuurwerk wordt afgestoken, want ook wij hebben immers niet in de hand of mensen ondanks een verbod toch vuurwerk afsteken en/of dat men dat bijvoorbeeld buiten het park doet. Wij baseren onze informatie op hetgeen wat we van het vakantiepark doorkrijgen en ook van eerdere huurders. Derhalve kunnen wij geen enkele garantie afgeven.


      Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    #NAAM? - aankomst: 31/10/2022
    De ligging van het park en de verzorging, het zag er allemaal heel netjes uit, de tuintjes en groen erg mooi bij gehouden! De chalet ook mooi ruim. Wij hebben genoten! Wat we wel als tip mee willen: geven, de speeltuin voor de kinderen ligt langs de oprit van het park, misschien veilig om dit af te scheiden van de weg. Ook voor in de accemodatie het stapelbed voor kinderen, is best hoog, misschien verstandig om bedhekjes in de accemodatie te zettten voor het er uit vallen.


    Ria D. - aankomst: 17/10/2022
    Zeer gastvrij in het restaurant .


    Gosling S. - aankomst: 3/10/2022
    Veel lichtinval voor voor_ en najaar erg prettig. Voor de zomerperiode echt teveel (veel te warm)


    P. T. - aankomst: 30/9/2022
    De ontvangst was zeer vriendelijk. Positief was de streek De Achterhoek. Wat een schoonheid. Dat maakte het ongezellige verblijf in het chalet goed. Ook het restaurant was prima.


    Wim T. - aankomst: 19/9/2022
    receptie


    Mia W. - aankomst: 16/9/2022
    Een oud medewerkster bracht mijn man (Alzheimer) naar het park, nadat hij verdwaald was. We hadden wel telefonisch contact Later maakte iemand nog een praatje met onsFijn dus.


    Fam. M. - aankomst: 2/9/2022
    Zoals we gewend waren. Fijn waren de horren in de ramen.


    Alie L. - aankomst: 26/8/2022
    de attentie die je bij aankomst kreeg, was een blijde verassing. de medewerkers waren allemaal heel vriendelijk. erg genoten!


    Henk K. - aankomst: 17/11/2021
    Heel vriendelijk bij de balie de dames


    Marcel F. - aankomst: 15/11/2021
    Nvt


    J.A. S. - aankomst: 12/11/2021
    Vriendelijk personeel, zowel bij de receptie als het restaurant.


    H. B. - aankomst: 23/10/2021
    Zowel de dame die ons bij het inchecken als bij het uitchecken te woord stond, twee verschillende personen, waren zeer vriendelijk. Ook met de vrouw van de parkbeheerder hadden we een fijn en positief gesprek. Kortom gewoon zo doorgaan en het park zag er zeer verzorgd uit. Onze complimenten ??


    Cindy v. - aankomst: 22/10/2021
    Bij de receptie werden we super vriendelijk ontvangen en kregen een rustige en duidelijke uitleg van de mevrouw. Ik had last van een kriebelhoest en ze gaf mij gelijk een flesje water. Mijn neefjes waren bij het inchecken en daar werd ook op een leuke grappige manier tegen gepraat.


    E. - aankomst: 9/10/2021
    Iets anders een lampje boven de deur is wel handig voor als het donker is, nu zie je het slot niet goed.


    Marcel R. - aankomst: 4/10/2021
    Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam


    G B. - aankomst: 28/9/2021
    De dame bij de receptie,blond en natuurlijk helma. Beiden even vriendelijk en gastvrij.


    Ger d. - aankomst: 24/9/2021
    Wij vonden het een mooi park. Het viel ons op, dat er ook arbeidsmigranten in het park woonden.
















    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Het Hilgelo (Winterswijk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 10,79km
    Het Hilgelo is een recreatiegebied dat bestaat uit een groot meer met strandjes, grasgebied en parkachtig gebied. Van 1 oktober tot 1 mei mogen honden hier (mits onder appèl!) overal loslopen en zwemmen. Een rondje om de plas is ongeveer 4 km. Van 1 mei tot 1 oktober (hoogseizoen) is het hele gebied verboden voor honden.

    Boswachterij Ruurlo (Ruurlo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 11,63km
    Ten zuidwesten van Ruurlo ligt Boswachterij Ruurlo. Net over het spoor ligt een bos met een losloopgebied, dit is ook het begin van de Meeneroute.

    Landgoed Slangenburg (Doetichem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 15,82km
    Landgoed Slangenburg ligt ten oosten van Doetinchem, in de Achterhoek. Het landgoed ligt rond een prachtig kasteel en bestaat uit bossen, lanen, akkers en beken. Ten zuiden van de Varsseveldseweg die het gebied doorkruist ligt het hondenlosloopgebied. Als u vanuit de richting Doetinchem komt, is het losloopgebied aan de rechterkant van de weg. Op het landgoed zijn 4 verschillende wandelroutes uitgezet, waarvan 1 deels door het losloopgebied gaat.

    Spoorstraat (Doetinchem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 18,28km
    Naast de Spoorstraat in Doetinchem is een losloopterrein voor honden. Het is niet zo groot, maar wel veilig doordat het volledig omheind is.

    Landgoed Vorden (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 19,18km
    Het landgoed is een prachtige, gevarieerde plek om te wandelen. Het losloopgebied ligt tussen de Ruurloseweg en de Schimmeldijk en de Waarleweg. Honden mogen hier het hele jaar door vrij rondlopen en zwemmen. Buiten dit losloopgebied zijn honden ook welkom, maar dan aangelijnd.

    Landgoed Hagen / Kruisbergse Bossen (Doetinchem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 19,80km
    Landgoed Hagen is onderdeel van de Kruisbergse Bossen en ligt ten noorden van het centrum van Doetinchem. Het zuidelijk deel van Hagen, grenzend aan de 2e Loolaan) is uitgeroepen tot losloopgebied. Maximaal 2 honden per begeleider.

    Buitengebied Haaksbergen (Haaksbergen) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 21,71km
    In het buitengebied van Haaksbergen mag uw hond het hele jaar loslopen, met uitzondering van de natuurgebieden en particuliere (landbouw)grond. Honden dienen hier wel netjes onder appèl te staan en op de paden te blijven. In natuurgebied Buurserzand moeten honden het hele jaar aan de lijn, maar op de zandpaden rond dit gebied mogen honden wel los.

    Kapsebos - Veldesebos (Warnsveld) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 26,32km
    Het Kapsebos en het Veldesebos zijn onderdeel van landgoed t Velde van het Geldersch Landschap. Het hondenlosloopgebied ligt tussen de Lochemseweg en Vordenseweg en loopt door tot aan de bebouwing van de Bieshorstlaan. In de rest van het gebied en op het naastgelegen landgoed de Voorst moeten honden wel aangelijnd zijn. Het losloopgebied is niet groot (ongeveer 30 ha), maar u kunt er wel een leuke wandeling maken. Maximaal 2 honden per begeleider.

    Bronsbergenmeer (Zutphen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 26,89km
    Het Bronsbergenmeer is een grote recreatieplas ten zuiden van Zutphen. Tussen 1 oktober en 1 mei mogen honden hier overal loslopen en zwemmen. Na 1 mei zijn honden hier helaas niet toegestaan.

    Bergherbos / Zonderbos (Beek, gem. Montferland) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 27,26km
    Losloopgebied het Zonderbos ligt in het veel grotere Bergherbos, ten zuidwesten van Doetichem. Tussen de Peeskesweg en de Arnhemseweg mogen honden het hele jaar loslopen. Het losloopgebied is groot genoeg voor een wandeling van ongeveer een uur.




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    zondag 21-4-2024
    aankomst (15:00)
    maandag 22-4-2024
    vertrek (10:00)

    Optionele services
    Handdoekenpakket :
    €5.50/stuk
    Uitvalrekje (kind) :
    €0.00/stuk
    Keukendoekenpakket :
    €5.50/stuk
    Campingbedje :
    €0.00/stuk/nacht
    Kinderstoel :
    €0.00/stuk/nacht

    Prijs inclusief:
    Milieuheffing
    Eindschoonmaak
    Reserveringskosten
    Bedlinnen incl. opgemaakte bedden
    Honden
    Toeristenbelasting
    Welkomstpakket
    Welkomstpakket


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.