Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
700 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites


Rialto 6 personen Spa

Huiscode:
HOPV-NL-861
✨ Vuurwerkvrij
2

Aantal sterren:
Klantwaardering:
8,1 (25 reviews)
Type:
Vakantiehuis
Regio:
Noord-Brabant
Plaats:
Cromvoirt
Omheinde tuin:
Ja (op aanvraag)
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
6
Honden :
2
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Vragen?


Beschrijving

Extra informatie van het park

Résidence de Leuvert ligt in Cromvoirt, een gezellige plaats in het natuurrijke Noord-Brabant. Op deze natuurrijke locatie kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van qualitytime met uw vrienden en/of familie. Op het vakantiepark zijn diverse faciliteiten te vinden waaronder een buitenbad met kinderbad (geopend van mei tot september), een restaurant en verschillende (indoor) speelgelegenheden. Daarbij kunt u (elektrische) fietsen huren voor een heerlijke fietstocht door de prachtige omgeving.

Op loopafstand van het vakantiepark bevindt zich De IJzeren Man, een recreatieplas met een breed scala aan activiteiten. Hier kunt u genieten van een verfrissende duik, een wandeling in het gebied, een bezoek aan het waterpark, het klimbos of een van de gezellige horecagelegenheden. Tijdens uw verblijf op ons vakantiepark in Cromvoirt mag een bezoek aan het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen zeker niet ontbreken. Dit unieke natuurgebied is een van de grootste stuifzandgebieden in West-Europa. Vergeet ook zeker niet de stad Den Bosch te verkennen!




De omgeving

Résidence de Leuvert bevindt zich midden in de natuur en de omgeving wordt gekenmerkt door bossen, water, heide en rivierkleigebieden. Een prachtig gebied voor het maken van een wandeling of fietstocht. Zowel op het park als in de omgeving is er meer dan genoeg te beleven voor zowel jong als oud. Er zijn verschillende musea, dierenparken, attractieparken en indoor- en outdoor speeltuinen die u kunt bezoeken. Als u zin hebt om een dagje te gaan winkelen dan is Den Bosch binnen twintig minuten bereikbaar met de auto. Dit is een mooie stad met leuke winkels, restaurants en cafeetjes. ?In samenwerking met Ticketsplus biedt het park de leukste dagjes uit in de omgeving aan. Voor veel leuke dagjes uit kunt u tickets kopen bij de receptie op het park.



Highlights
  • rialto op résidence de leuvert
  • vakantiehuis voor 6 personen
  • gelegen vlakbij den bosch (noord-brabant)
  • nabij de ijzeren man
  • direct boeken bij het park


Extra informatie over de omheinde tuin

Wanneer u de optie "Omheinde tuin" aanvinkt zal er een huisje worden gereserveerd met een volledig omheind hekwerk van hoogwaardige kwaliteit. De hoogte (ongeveer tussen de 80 en 120cm) en het type hekwerk kan per huisje verschillen. Ondanks dat de huisjes altijd volledig omheind zijn, kunnen we nooit garanderen dat uw hond niet kan weglopen. Hieronder volgen een aantal mogelijke voorbeelden van de omheining:


Algemeen
  • Airconditioning (tegen betaling)
  • Sanitair
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Slaapkamer
  • Stapelbed
  • Ruimte voor kinderbedje
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • 1-persoons bed
  • Keuken
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Combimagnetron
  • Vaatwasser
  • DE koffieapparaat (koffiecups)
  • Buiten
  • Tuin omheind
  • Terras overkapping
  • Terrasmeubilair
  • Parkeerplaats bij woning (1 auto)
  • Woonkamer
  • Flatscreen TV
  • Wellness
  • Spa in tuin

  • Let op: Het kan voorkomen dat er onverhoopt incidenteel vuurwerk wordt afgestoken, want ook wij hebben immers niet in de hand of mensen ondanks een verbod toch vuurwerk afsteken en/of dat men dat bijvoorbeeld buiten het park doet. Wij baseren onze informatie op hetgeen wat we van het vakantiepark doorkrijgen en ook van eerdere huurders. Derhalve kunnen wij geen enkele garantie afgeven.


      Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Anoniem - datum: 18/3/2024
    De tuin was voor onze hond fantastisch, helaas was het huisje behoorlijk aan de kleine kant voor 6 personen. Wij waren gelukkig maar met 2 en een grote hond, want 4 extra personen hadden er niet bijgekund. Huisje was ook niet schoon, hiervan melding gemaakt en dit is opgelost. Het park was wel super voor wat betreft het vuurwerkvrije gedeelte. Onze hond heeft een rustige jaarwisseling gehad.


    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    Cornelieke H. - aankomst: 4/11/2022
    Heerlijk om in de omgeving te wandelen. Erg schoon appartement.


    Marion B. - aankomst: 9/9/2022
    Genoten van de whirlpool


    M. v. - aankomst: 29/8/2022
    De jacuzzi was erg fijn alleen dat je dan elke dag gestoord word voor controle erg storend en bij de vertrekdag konden wij niet rustig ontbijten want ze kwamen de jacuzzi smorgens al reinigen.


    Reiner M. - aankomst: 5/11/2021
    Schˆne Lage


    Marian C. - aankomst: 22/10/2021
    De mensen van het onderhoud. Prima.


    F. - aankomst: 18/10/2021
    De tuin rondom de accomodatie was erg prettig met omheining. Fijne sfeer op het park.


    Bianca M. - aankomst: 4/10/2021
    Roeel een zeer vriendelijke jongen die regelmatig de jacuzzi kwam checken en voor ons zoontje van 7 jaar een knuffelbeertje van het park regelde.


    v. - aankomst: 24/9/2021
    De jongen bij de snackbar een topper


    M. - aankomst: 20/9/2021
    Nee


    Richard S. - aankomst: 6/9/2021
    Vriendelijk personeel, weet helaas geen namen.


    Jolanthe B. - aankomst: 1/9/2021
    Namen weet ik helaas niet. Fijn dat er een hekje rond de tuin zat, geeft een gevoel van privacy.


    Wendy K. - aankomst: 30/8/2021
    Alles was prima in orde


    D. - aankomst: 27/8/2021
    Het welkomsttasje, de spa en het vriendelijke personeel


















    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Loonse en Drunense Duinen-Noordoost (Drunen) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 5,93km
    Ongeveer 300 meter achter Herberg De Drie Linden begint aan je linkerhand een speciale hondenloslooproute naar Restaurant De Rustende Jager (4 kilometer heen en terug). De route staat duidelijk aangegeven met bordjes.

    Recreatieplas De Afgraving (Drunen) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 8,84km
    Dit knusse losloopgebied aan de Kanaalweg in Drunen is zeer geschikt voor honden die graag zwemmen. Er loopt een bospad rond de plas en aan de noordkant bevindt zich een klein zandstrand. Het is in het hoogseizoen niet toegestaan om met je hond vanaf dit strand het water in te gaan. In het gebied rond de afgraving mag dit wel. Tussen 1 april en 1 oktober zijn honden niet toegestaan op het strand en de ligweides. In de rest van het gebied rond de afgraving mogen honden het hele jaar los en na 1 oktober mogen honden ook los in de directe omgeving van het strandje

    Loonse en Drunense Duinen-Zuidwest (Udenhout) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 9,00km
    In het zuidwestelijke deel van de Loonse en Drunense Duinen ligt achter restaurant Bosch en Duin een groot losloopgebied. In de directe omgeving van het restaurant moeten honden aan de lijn, maar wanneer je met je gezicht naar het restaurant linksaf het bos in gaat en loopt tot een grote zandvlakte, begint daar het losloopgebied (dit staat aangegeven met kleine paaltjes).

    Loonse en Drunense Duinen-Noordwest (Kaatsheuvel) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 10,14km
    Groot stuifzandgebied tussen Tilburg, Waalwijk en 's-Hertogenbosch. Vanaf de parkeerplaats bij Café-restaurant De Roestelberg start een loslooproute van 3,5 km. Halverwege de route is een groot ven waar honden kunnen zwemmen. Van de 4 losloopgebieden in de Loonse en Drunense Duinen is dit gebied het meest populair onder hondenbezitters.

    Landgoed Plantloon (Waalwijk) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 10,94km
    Landgoed Plantloon is een waterrijk gebied met lange lanen en leuke bospaadjes in de Engelse landschapsstijl. Door het noordelijke deel loopt een hondenloslooproute van 4 kilometer. De route start en eindigt bij restaurant Het Galgenwiel en wordt duidelijk aangegeven met blauwe paaltjes. Je komt langs een grote plas, maar helaas is het niet toegestaan honden hier te laten zwemmen. Omdat er in dit gebied ook veel reeën leven en ander wild is, moeten honden onder appèl staan en op de paden blijven. Buiten de loslooproute zijn honden ook welkom, maar dan aangelijnd

    Waalstrand (Zaltbommel) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 17,90km
    Het Waalstrand is onderdeel van de Uiterwaarden langs de Waal en ligt tussen de Stadshaven en de grote parkeerplaats tegenover de Waterstraat. Honden mogen hier het hele jaar loslopen en lekker zwemmen in de Waal.

    De Regte Heide (Goirle) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 20,40km
    De Regte Heide heeft een gebied waar loslopende honden gedoogd worden, mits onder appèl. Het losloop-/gedooggebied ligt ten zuiden van de Rielsedijk tussen Goirle en Riel. Vanaf de parkeerplaats (halverwege de Rielsedijk) mogen honden los totdat je bij een breed zandpad komt (de leidingstrook). Hier wordt met bordjes aangegeven dat honden weer aan de lijn moeten. Let hier goed op, want er wordt ontzettend goed gecontroleerd!

    Sonse Bos (Son) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 22,55km
    Het Sonse Bos is een klein, maar mooi natuurgebied waar honden het hele jaar los mogen lopen (maximaal 3 honden per begeleider). Een rondje in het gebied is ongeveer 40 minuten wandelen

    Boswachterij Dorst-Dongense Heining (Dongen) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 23,07km
    Boswachterij Dorst wordt ook wel de Duiventoren genoemd en ligt in de vierhoek Breda, Oosterhout, Dongen, Rijen. In deelgebied Dongense Heining mogen honden het hele jaar loslopen en kunnen ze zwemmen in een van de vennetjes of in het nabijgelegen Wilhelminakanaal (via een aflopend stoepje)

    Sonse Bergen (Son) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 23,51km
    De Sonse Bergen is een prachtig bos ten noorden van Son, gelegen aan rivier de Dommel. Honden mogen het hele jaar loslopen tussen de Planetenlaan, H. Veenemanstraat, Hoefbladlaan en het water de Dode Arm van de Dommel (maximaal 3 honden per begeleider). Het bos is niet zo groot, als je langs de randen loopt ben je zo’n 40 minuten aan het wandelen.

    Bomenpark (Heesch) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 23,76km
    In losloopgebied Bomenpark mogen honden het hele jaar loslopen. Het gebied bestaat voor een groot deel uit bos, maar er zijn ook speelweides en een grote, schone (zwem)vijver. Het Bomenbos is onderdeel van een groter natuurgebied, de Hooge Vorssel en Maashorst. Langere wandelingen zijn hier ook mogelijk, maar houd er dan rekening mee dat honden buiten het Bomenpark moeten worden aangelijnd.

    Boswachterij Dorst-Frederiksbossen (Rijen) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 25,29km
    In een groot deel van het deelgebied Frederiksbossen (boven Rijen, tussen de Vijf Eikenweg en Klein Oosterhout) boven honden loslopen.

    Lingebos (Vuren) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 25,51km
    In het westelijke deel van het Lingebos is een klein losloopgebied waar honden het hele jaar los mogen. Er is ook een vijver waar honden lekker kunnen zwemmen en poedelen. Het losloopgebied wordt duidelijk aangegeven met bordjes. Bij de recreatieplas en het speelbos zijn honden niet toegestaan!

    Boswachterij Dorst-Seterse Bergen (Oosterhout nb) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 25,85km
    In het gebied Seterse Bergen mogen honden voor een groot deel loslopen. Het terrein is licht heuvelachtig, parkeren kan op de grote parkeerplaats van Staatsbosbeheer aan de Hoevestraat in Oosterhout

    Chaamse Bossen (Chaam) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 27,68km
    De Chaamse Bossen liggen ten zuidoosten van Breda, tussen Chaam en Gilze. Het gebied bestaat uit bossen, graslanden en heidevelden met vennetjes. Ook is er een meer met diverse picknicktafels. In het zuidelijke deel van het gebied mogen honden loslopen. Vanaf de parkeerplaats aan de Huisdreef start de blauwe wandelroute van 6.62 km. Deze loopt grotendeels door het losloopgebied, maar het laatste stuk moet de hond aangelijnd worden.

    Herperduin (Herpen) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 28,90km
    De Herpse Bossen die in de volksmond vaak Herperduin worden genoemd is een mooi natuurgebied met bos, heide, vennen en een zandverstuiving. Een deel van Herperduin is losloopgebied, dit bevindt zich tussen de Berghemseweg, Schaijkseweg, Sint Annastraat en de Vogelenzang en wordt aangegeven met borden.

    Regulieren (Culemborg) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 29,92km
    Tussen Culemborg en Geldermalsen ligt natuurgebied Regulieren. Op de strook langs en rond de Platteweg mogen honden het hele jaar loslopen. Het losloopgebied is niet groot, maar het is een mooie omgeving. Maximaal 2 honden per begeleider.




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    woensdag 17-4-2024
    aankomst (15:00)
    donderdag 18-4-2024
    vertrek (10:00)

    Optionele services
    Uitvalrekje (kind) :
    €0.00/stuk/nacht
    Kinderstoel :
    €0.00/nacht
    Campingbedje :
    €0.00/stuk/nacht
    Handdoekenpakket :
    €5.50/stuk
    Keukendoekenpakket :
    €5.50/stuk

    Prijs inclusief:
    Milieuheffing
    Honden
    Toeristenbelasting
    Reserveringskosten
    Bedlinnen incl. opgemaakte bedden
    Eindschoonmaak
    Eindschoonmaak Spa
    Gebruik Spa
    Welkomstpakket
    Welkomstpakket


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.