Comfortabel tiny house, 5 km. van de stad Kampen

Add to favourites

Accommodatie details

Huiscode:
NL-8265-01
2 Non Smoking

Aantal sterren:
Type:
Vakantiewoning
Regio:
Overijssel
Plaats:
Kampen
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
4
Honden :
2
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Vragen?

internet
tv


Beschrijving
Dit fijne tiny house ligt op het in 2022 geopende vakantiepark Resort De IJssel Eilanden. De diverse vakantiehuizen liggen in groepjes bij elkaar op de diverse eilanden aan de oevers van het Reevemeer, op slechts 5 km. van de pittoreske Hanzestad Kampen. Het gelijkvloerse, vrijstaande tiny house beidt, zoals de naam al doet vermoeden, comfort op een klein aantal vierkante meters. Alles is aanwezig voor een vakantie onder het motto "klein maar fijn". Naast de woonkamer beschikt u over een kitchenette met onder andere een koffiezetapparaat en een waterkoker. Er zijn twee slaapkamers met elk twee 1-pers. boxspringbedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling. In de badkamer vindt u er een douche en een toilet. Buiten beschikt u over een niet-omheinde open tuin met terras en tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto in de buurt van het tiny house. Op Resort De IJssel Eilanden zijn diverse tiny houses, chalets, appartementen, vakantiehuizen en villa's te reserveren voor vier tot tien personen. Resort De IJssel EIlanden is een vakantiepark in ontwikkeling. Tijdens uw verblijf kunnen er bouwwerkzaamheden plaatsvinden. Het park doet er alles aan om eventuele overlast tot een minimum te beperken.

Belangrijk
De type-woningen zijn onderverdeeld in categorieën. Doordat deze van privé-eigenaren zijn, zijn ze naar eigen smaak ingericht en kunnen ze verschillen in oppervlakte, inrichting en grootte; het comfortniveau is echter zoals beschreven. De verdeling van bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) is afhankelijk van de eigenaar en kan nooit van te voren bevestigd worden. De afgebeelde foto's zijn slechts een voorbeeld Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid Volgens de richtlijnen van de overheid worden er diverse extra maatregelen genomen op de vakantieparken. Hiermee beschermt men uw goede gezondheid en veiligheid. Op vakantieparken waar faciliteiten als animatie, kidsclub, zwembad, wellness en restaurants aanwezig zijn,kunnen aangepaste openingstijden en regels van toepassing zijn. Ook kunnen deze faciliteiten nog gesloten blijven. Zodra het volgens de adviezen van de overheid mogelijk is, worden de faciliteiten weer geopend. Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio's COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren. Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat
- U kunt bij de receptie allen met PIN of creditcard betalen.
Meer info 

Indeling
Parterre: (woonkamer(TV(smart TV)), open keuken(waterkoker, koffiezetapparaat, koelkast), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), slaapkamer(2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden), badkamer(douche, wastafel, toilet)) terras, tuin, tuinmeubilair, parking, parasol

De huurder dient minimaal 21 jaar te zijn om deze woning te kunnen huren.

  Het vakantiehuis
  Andere huizen in de buurt (zoom uit voor meer huizen)
  Losloopgebieden


Bos:
6,40 km
Centrum:
5,00 km
Meer:
0,10 km
Supermarkt:
5,00 km
Restaurants:
5,00 km
Openbaar vervoer:
-
Uitgaan:
5,00 km
Aan zee:
-
Geen tips en ervaringen beschikbaar voor deze accommodatie.
Losloopgebieden binnen een straal van 30km
Roggebotzand (Dronten) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 3,69km
Het Roggebotzand is het oudste bos in Oostelijk Flevoland en maakt onderdeel uit van natuurgebied de Randmeerbossen. Het is een ideaal wandelbos met naald- en loofbomen, open vlaktes en zandheuvels die doen denken aan duinen. Honden mogen hier het hele jaar (onder appel) loslopen, met uitzondering van het noordelijke deel van het gebied. Zie voor een kaart en meer informatie onderstaande links.

Wisentbos (Dronten) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 12,14km
Honden mogen het hele jaar door vrijwel overal in het Wisentbos loslopen, mits ze onder appel staan en op de paden blijven (max. 3 honden per begeleider). Door het gebied lopen diverse leuke wandelroutes.

Landgoed Zwaluwenburg (t Harde) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 12,34km
Het deel ten zuiden van de straat Bovenheigraaf is aangewezen als losloopgebied. Rondom huis Zwaluwenburg is een 4 km lange wandelroute uitgezet.

Milligerplas (Zwolle) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 13,40km
Ten noorden van Zwolle ligt recreatiegebied Milligerplas. Tussen 1 oktober en 1 april mogen honden hier overal loslopen (buiten deze periode zijn honden niet toegestaan in en om de plas). Een rondje lopen om de plas is ongeer 3 kilometer.

Voorsterbos (Kraggenburg) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 14,18km
Honden mogen het hele jaar loslopen in het deel ten westen van recreatiepark De Voorst. Vanaf De Voorst kunt u een 2,6 km lange hondenwandeling maken door het hondenlosloopgebied (zie link).

Boswachterij Het Spijk en Bremerberg (Biddinghuizen) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 16,22km
Het losloopgebied in deze boswachterij is onderdeel van natuurgebied de Randmeerbossen. Honden mogen hier het hele jaar loslopen, met uitzondering van de Spijkvijver en de omliggende zonneweiden. Vanaf de beheerdersschuur start een wandelroute (1,2 km).

De Haere (Doornspijk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 16,31km
Natuurgebied De Haere wordt omgeven door dennenbossen en heide. Op de grote zandverstuiving aan het einde van de Badweg mag uw hond het hele jaar loslopen.

Landgoed Petrea (Wapenveld) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 16,46km
Op Langdoed Petrea is een losloopgebied dat ligt in de hoek Wapenvelderzand/Groteweg/Molenweg (ongeveer 200x300 meter). Er is een wandelroute van 1,5 km uitgezet die binnen de grenzen van dit losloopgebied blijft.

Biddingbos-Dorpsbos Biddinghuizen (Dronten) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 16,57km
Dit bos van 30 ha groot is prachtig gelegen tussen de polders van Dronten. Honden (max. 3 per begeleider) mogen er het hele jaar vrijwel overal loslopen. Voorwaarde is wel dat ze onder appel staan en op de paden blijven. Er zijn 3 wandelroutes uitgezet (van 2 km, 4 km en 8 km).

Zwolse bos (Heerde) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 17,62km
Het Zwolse bos ligt ten zuiden van Zwolle en is onderdeel van de Veluwe. Vrijwel overal in het Zwolse bos mogen honden (onder appèl) het hele jaar loslopen, met uitzondering van het gebied rondom het ecoduct (dit is een rustgebied voor het wild). Er zijn verschillende paaltjeswandelingen uitgezet.

Heerderstrand (Heerde) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 18,48km
Tussen Zwolle en Epe ligt recreatiegebied het Heerderstrand. Tussen 1 oktober en 1 mei mogen honden overal rond het meer loslopen en zwemmen. Na 1 mei is het gebied verboden voor honden.

Belvederebos Oost (Nunspeet) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 19,03km
Het Belvederebos Oost ligt aan de oost-rand van Nunspeet. Honden mogen hier het hele jaar loslopen. In het bos kunt u de Belvedere-route volgen (gele paaltjes).

Renderklippen (Epe) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 19,61km
Een deel van de Renderklippen tussen Epe en Heerde is lopsloopgebied. Binnen het losloopgebied mogen de honden onder appèl loslopen (maximaal 3 honden per begeleider). Buiten het losloopgebied zijn honden aangelijnd welkom (met uitzondering van de speelweide voor kinderen).

Zandenbos/Zandenplas (Nunspeet) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 20,34km
Het Zandenbos en de Zandenplas zijn onderdeel van de Veluwe. Het Zandenbos ligt aan de zuidkant van de A28 (richting Epe) en de Zandenplas aan de noordkant (richting Nunspeet). In het Zandenbos mogen honden het hele jaar loslopen. Er zijn verschillende wandelroutes, langs het gele natuurpad (2,5 km) en de blauwe Rondehuisroute (5 km) mogen honden ook bijna overal los. Bij de Zandenplas mogen honden tussen 1 oktober en 1 mei overal loslopen. Na 1 mei is het gebied bij de plas verboden voor honden. Het is mogelijk om een bezoek aan beide gebieden te combineren via een tunneltje onder de A28 door.

Wythmenerplas (Zwolle) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 20,53km
Tussen 1 oktober en 1 april mogen honden bij deze plas loslopen. Buiten deze periode zijn honden hier niet meer toegestaan, ook niet aan de lijn. Een wandeling rond de plas duurt ongeveer drie kwartier.

Belvederebos West (Hulshorst) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 21,44km
Het Belvederebos West ligt ten westen van Nunspeet en maakt deel uit van de Veluwe. Honden mogen in het bos het hele jaar loslopen.

Bonenburg (Heerde) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 22,25km
Landgoed Bonenburg is een mooi, oud parkbos langs het Apeldoorns Kanaal in Heerde. Honden (maximaal 2 per begeleider) mogen hier overal loslopen op de paden en er zijn meerdere plekken waar ze lekker kunnen zwemmen.

Larserbos (Lelystad) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 23,39km
Het Larserbos is één van de grotere bosgebieden van het Flevolandschap. Honden mogen er in het grootste deel het hele jaar loslopen, mits onder appel. Er is ook een begrazingsgebied waar honden moeten worden aangelijnd. Het advies is om 25 m. afstand tot de koeien te houden. Er lopen 2 wandelroutes door het gebied.

Gelderse Hout (Lelystad) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 24,01km
Het Gelderse Hout is een ruim en gevarieerd polderbos dat tegen de bebouwde kom van Lelystad aan ligt. Honden (max. 3 per begeleider) mogen bijna overal het hele jaar loslopen, mits ze onder appel staan. U kunt er ook een 3 kilometer-lange wandelroute lopen als u de gele bordjes volgt (zie link).

Vierhouterbos (Vierhouten) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 24,93km
Het Vierhouterbos is onderdeel van Boswachterij Nunspeet. Aan de rand van het Vierhouterbos is een niet al te groot (grotendeels omheind) losloopgebied waar honden het hele jaar mogen loslopen. Voor een lange wandeling is dit gebied minder geschikt.

Zuigerplasbos (Lelystad) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 27,50km
Het Zuigerplasbos is een mooi, jong bosgebied waar honden het hele jaar mogen loslopen. Ook is er een klein meer. Ten noorden van de Zuigerplas ligt het Belevenissenbos voor kinderen. Honden zijn hier (ook aangelijnd) niet welkom, met uitzondering van het hondenparcours bij de parkeerplaats.

Boswachterij Staphorst (Punthorst) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 27,78km
Er is nog 1 losloopgebied (zie links voor meer informatie en een kaart), maar deze zal in de toekomst opgehefd worden. Voorheen waren er 2 natte neuzen-routes in dit gebied waar honden (onder appèl) los mochten lopen. Helaas heeft Staatsbosbeheer besloten om per 01-02-2021 de loslooproute aan de Vijverweg op te heffen omdat er te veel overlast voor het wild, andere bezoekers, schapen en paarden was.

Gortelseweg (Vaassen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 27,81km
Op de Veluwe tussen de dorpen Gortel, Het Laar, Vaassen en Niersen ligt een fijn losloopgebied. Het gebied is niet erg groot, een rondje duurt ongeveer een half uur. Op de bordjes staat waar honden los mogen lopen.

Kievitsveld (Emst) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 27,83km
Rond de plassen van het Kievitsveld mogen honden tussen 1 oktober en 1 mei overal loslopen. Na 1 mei is het gebied verboden voor honden.

Kuinderbos (Luttelgeest) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 28,06km
In het zuidoostelijke deel van het Kuinderbos mogen honden loslopen. Hier is ook een natte neuzen-route die langs een groot speelveld met een klein zwemstrandje loopt.

Strokelbos (Harderwijk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 29,05km
Het Strokelbos ligt aan de zuidwest-kant van de Leuvenumseweg (N302). Honden mogen loslopen van de Plaggenweg tot aan Dierenasiel de Ark. In het zuidwesten gaat het Strokelbos over in een ander losloopgebied, het Ermelose Bos. Er zijn 3 gemarkeerde routes van 5, 7.5 en 9 km. Alleen de rode route van 5 km loopt volledig door het losloopgebied.
Beschikbaarheid

Uw gekozen periode


dinsdag 7-2-2023
(tussen 15:00 en 17:00)
donderdag 9-2-2023
(tot 10:00)
€ 281,53details
Boek nu Andere datum?

Optionele services
Badlinnen:
Mogelijkheid tot huren, € 6,75 p.p./verblijf
Keukenlinnen:
Mogelijkheid tot huren, € 6/verblijf
Wifi:
Gratis
Kinderbed:
€ 6/verblijf
Kinderstoel:
€ 6/verblijf
Linnengoed:
Bedden opgemaakt bij aankomst € 9,95 p.p.
Niet van toepassing/onbekend

Prijs inclusief:
Eindschoonmaak
Huisdieren
Bedlinnen
Toeristenbelasting
Boekingskosten
Schadeverzekering


Deel

Deze website gebruikt cookies
Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.