Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
702 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites

Trekkershut Comfort voor 4 personen

Huiscode:
HOPV-NL-517
2

Aantal sterren:
Klantwaardering:
8,8 (25 reviews)
Type:
Tent lodge
Regio:
Zeeland
Plaats:
Nieuwvliet-Bad
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Afstand tot strand:
1,00 km
Personen:
4
Honden :
2
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Vragen?


Beschrijving

?? Basic verblijven, maar toch van alle gemakken voorzien zijn? In onze luxe trekkershutten vindt u alles wat u nodig heeft. Als u volop wilt genieten van onze omgeving, op doorreis bent of in plaats van basic kamperen iets meer luxe zoekt, zijn onze hutten uitermate geschikt. Na een lange dag fietsen door Zeeland of heerlijk wandelen of zonnen op het Zeeuwse strand slaapt u in een goed bed en kunt u zelf een heerlijke maaltijd koken.

??? Woonkeuken
Klein maar fijn, eettafel met 4 zitplekjes en een keukenblokje dat van alle gemakken is voorzien.  De basic keuken is voorzien kookplaat, afzuigkap, koelkast, keukenlinnen pakket (1 keukenhanddoek + 1 theedoek) en koffiemachine. 
Geen afwasmachine, maar u krijgt bij aankomst muntjes voor het gebruik van de afwasmachine in het toiletgebouw. 

?? Slaapruimtes 
De trekkershut heeft 2 slaapruimtes
Woonruimte: in het woongedeelte bevindt zich een 2-persoonsbed
Slaapkamer: in de kleine slaapkamer een stapelbed 

?? Toilet
In de trekkershut heeft u een eigen toilet. Douchen kan in één van onze toiletgebouwen. 

?? Buitenleven
Onze fijne trekkershutten, zijn centraal gelegen vlakbij het centrum gebouw. Het veld heeft een gezellige sfeer, en dat echte campinggevoel! Kom onthaasten, genieten met familie en vrienden, en van het ‘niks moet en niksen mag’ gevoel. Hier kunt u optimaal genieten van het buitenleven!

??Overige informatie
Wij hebben twee trekkershutten waarin huisdieren welkom zijn. In de andere trekkershutten zijn huisdieren niet welkom.  Verder is het verboden om te roken.

??Een fantastische vakantie ervaring
Warm, hartelijk en een paradijs voor kinderen! Boek snel een lodge op onze gezellige familie camping. Kinderen voelen zich al snel thuis op de camping. 

Met uitgebreide kinderanimatie, speelvoorzieningen (zowel binnen als buiten) en een heuse kinderbioscoop hoeven ze zich nooit te vervelen! De omgeving heeft voor de natuurliefhebbers ook een hoop te bieden. Met tal van wandel- en fietsroutes is er genoeg te ontdekken. Voel je welkom in ons moderne centrumgebouw met Italiaans restaurant ‘Piazza’, receptie met fietsverhuur, foodmarket, frituur, wasserette, en gigantische binnenspeeltuin. 

Geniet van de brede en schone zandstranden, wandel door de prachtige duinen, leer (wind) surfen, zoek haaientanden, laat die nieuwe vlieger op, of vertoef in één van de vele strandpaviljoens. 

Geen strandweer? Bezoek een van de gezellige plaatsen en dorpen in de omgeving. Toeristische trekker Sluis, historisch Groede, heilzame badplaats Cadzand Bad of vissersdorp Breskens. Of neem de boot (ferry) naar de ‘overkant’ en bezoek Vlissingen en Middelburg. Liever de grens over? Snuif de sfeer op van het mondaine Knokke, romantische Brugge of eigenzinnige Gent.

Zowel ouders als kinderen beleven hier de ultieme vakantie aan zee!


Extra informatie van het park

Een héérlijke familiecamping in Zeeland met eigen buitenzwembad en binnenspeeltuin.

Kom heerlijk tot rust op het gezellige kampeerterrein. Hier vermaken de kinderen zich in het zwembad of royale binnenspeeltuin met bioscoop, terwijl jij met een verkoelend drankje op het terras neerstrijkt. De camping is geschikt voor campers, caravans en vouwwagens, maar je kunt hier ook een (luxe-)accommodatie huren. De camping beschikt over animatie en een variatie aan topfaciliteiten, kortom: een paradijs voor kinderen!


De omgeving

Camping Zonneweelde is gelegen in het prachtige Zeeuws-Vlaanderen. "Gescheiden" van de rest van Nederland, door de Westerschelde, is de ligging uniek. Met de prachtige natuurgebieden, zee en duinen in de omgeving waan je je in een oase van rust.  De inwoners van Zeeuws-Vlaanderen zijn toegankelijk, bourgondisch en de sfeer die er hangt is uiterst relaxed. Bovendien liggen Knokke, Brugge en Gent (B) op korte afstand van Camping Zonneweelde. Een ideale mix voor een heerlijke vakantie met je partner of met het hele gezin. 


Extra informatie van het park

Huur een vakantiehuis of één van de mooie accommodaties op dit vakantiepark in Zeeland. De luxe chalets en stacaravans zijn de perfecte bestemming voor een vakantie met uw hond. Aangezien de zee, de duinen en het strand op slechts 950 meter van het park liggen, kunt u samen genieten en de frisse zeelucht inademen. Maak lange strandwandelingen of neem een verfrissende duik in de zee en bezoek een van de strandpaviljoens. Op dit familie-vakantiepark kunt u met uw hond een huisje vlakbij het strand huren, dat van alle gemakken is voorzien. Het dichtstbijzijnde hondenstrand is het strand Groede Bad, op ongeveer 2,5 km van het park. Groede Bad ligt tussen Breskens en Cadzand en is een van de schoonste stranden van Nederland. Honden mogen tussen 1 oktober en 1 mei vrij rondrennen en spelen op het strand. Na 1 mei mogen honden alleen nog vrij rondlopen tussen 18.00 uur en 10.00 uur. Honden moeten overdag vanaf 10.00 uur aangelijnd zijn. Op het strand staan enkele paviljoens, hier kunt u terecht voor een hapje en een drankje en ook zijn er diverse leuke restaurantjes in het centrum van het dorp Groede (2 km van het strand). Naast de strandactiviteiten vindt u op dit vakantiepark tal van faciliteiten. Zwemmen in het zwembad met waterglijbaan, kinderen kunnen zich vermaken in de waterspeeltuin of met het animatieteam. Is het regenachtig of slecht weer? Voor kinderen is er een binnenspeeltuin met bioscoop. Voor een lekker hapje of een drankje kunt u terecht in het restaurant. Wilt u actief de omgeving van Zeeland verkennen? Bij de receptie kunt u fietsen huren.

Meer info 

Highlights
Eenvoud met comfort, Eigen toilet, Op glamping veld
Buiten
  • Parasol
  • Strandgevoel
  • Slaapkamer
  • Tweepersoonsbed
  • Stapelbed
  • Keuken
  • Senseo koffiemachine
  • Kampeervoorzieningen
  • Speeltoestel in de buurt
  • Met hond
  • Hondenvrij
  • Dichtbij sanitair
  • Met kleine kinderen
  • Dichtbij de animatie
  • Dichtbij centrumgebouw
  • Voor gezinnen
  • Voor koppels
  • Dichtbij kindersanitair
  • Autovrije veldjes

  •   Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    1,00 km

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    B. - aankomst: 21/8/2022
    Het huisje was top.


    Johanneke K. - aankomst: 19/8/2022
    Onze dochters de animatie!


    René K. - aankomst: 27/7/2022
    Die Nähe zum Pool


    Tobias W. - aankomst: 12/7/2022
    Wir waren rundum mit allem sehr zufrieden


    Sandra S. - aankomst: 11/7/2022
    das vielfältige Angebot für Kinder


    Nina N. - aankomst: 1/7/2022
    Die Kinder waren sehr glücklich


    Benjamin L. - aankomst: 29/6/2022
    Der Campingplatz allgemein, einfach klasse für die Kinder,. Danke


    Kim H. - aankomst: 7/6/2022
    Sauber und modern


    Anouk v. - aankomst: 30/5/2022
    We kennen de camping al jaren en komen er ook al jaren, fijnste blijft dat kinderen zelf veilig over de camping kunnen en alles centraal voor ze ligt. Verder was de animatie weer erg fijn


    Steve M. - aankomst: 22/5/2022
    Dit was weeral top !


    Merlijn K. - aankomst: 22/5/2022
    De mensen maken uiteindelijk toch de gastvrijheid. Toen we in het restaurant kwamen en het leek dat er geen plek was, werd alles in het werk gesteld om ons nog een fantastisch diner te bieden. Een tafel werd alsnog gevonden en klaar gezet. Super! Ook de medewerkers bijbel receptie waren extreem vriendelijk en behulpzaam. Super!


    Norbert B. - aankomst: 19/5/2022
    Wandern Fahrrad fahren


    Rebekka E. - aankomst: 15/5/2022
    Der Check-in ist sehr unkompliziert. Der Campingplatz geht flexibel mit individuellen Anreisewünsche um. Der Kontakt vor dem Aufenthalt war super. Toll, dass die Duschen kostenlos sind :)


    Femke v. - aankomst: 7/5/2022
    Fijne locatie, lieve mensen, goed eten.


    Mischa M. - aankomst: 7/5/2022
    Leuk animatieteam, voor wat minder weer de binnenspeeltuin.


    Anne Christin M. - aankomst: 23/4/2022
    Sehr schöner moderner Platz, Duschen sind sehr sauber,Mitarbeiter sehr nett und hilfsbereit ,tolle Lage, die Pizzeria ist super. Wir kommen nächstes Jahr wieder.


    Yvonne W. - aankomst: 23/4/2022
    - die Lage fußläufig zum Strand - die Optik der Mietobjekte und des Receptionsgebäudes


    Patricia F. - aankomst: 18/4/2022
    Camping bien situé prés des plages. Bien propre


































































    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Groede Bad (Groede) (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 2,04km
    Ingeklemd tussen Breskens en Cadzand ligt Groede Bad. Tussen 1 oktober en 1 mei mogen honden loslopen op het strand. Na 1 mei mogen honden alleen los tussen 18.00 en 10.00 uur, na 10.00 uur moeten honden dus overdag aan de lijn.

    Cadzand-Bad (Cadzand) (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 5,89km
    Cadzand is de meest zuidelijke badplaats van Nederland met een prachtig breed, wit strand. In Cadzand-Bad mogen honden tussen 1 oktober en 1 mei de hele dag loslopen op het strand. Tussen 1 mei en 1 oktober mogen honden alleen los tussen 18.00 en 10.00 uur, tussen 10.00 en 18.00 uur moeten honden worden aangelijnd.

    Nollestrand en Nollebos (Vlissingen) (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 9,96km
    Op de (hoofd)stranden van Vlissingen (Badstrand aan de boulevard en Nollestrand) mogen honden loslopen van 16 september t/m 1 mei. Buiten deze periode zijn honden niet toegestaan op het strand, met uitzondering van de stranden van Zwanenburg en Westduin. Daar mogen honden tussen 1 mei en 16 september loslopen tussen 19.00 uur ‘s avonds en 10 uur ‘s ochtends. Overdag in deze periode mogen honden alleen aangelijnd op deze 2 stranden komen. Grenzend aan het Nollestrand ligt het Nollebos, waar honden mogen loslopen in het gedeelte tussen de Zwanenburgseweg en het fietspad langs de duinen.

    Knokke-Heist (West-Vlaanderen) - afstand tot vakantiewoning: 12,04km
    Van 16 oktober t/m 14 maart mag uw hond zonder riem over het strand rennen. Van 15 maart t/m 15 oktober mag uw hond over gans het strand rennen tussen 21 uur en 9 uur. Honden hoeven op het strand niet aan de riem te worden gehouden. De begeleider dient steeds zijn loslopende hond in bedwang te houden en mag de openbare orde op het strand niet verstoren.

    Noordzeestrand (Zoutelande) (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 14,29km
    Op het strand van Zoutelande mogen honden tussen 15 september en 1 mei de hele dag loslopen. Na 1 mei moeten honden tussen 10.00 en 19.00 uur aan de lijn, ‘s avonds en ‘s morgens vroeg mogen ze wel los.

    Rammekenshoek (Ritthem) (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 15,65km
    Een paar kilometer ten oosten van Vlissingen ligt Fort Rammekens, het oudste zeefort van West-Europa. Rond het fort ligt Rammekenshoek, een mooi natuurgebied met bos, weide, kreken en een stuk strand dat uitkijkt op de Westerschelde. Honden mogen alleen loslopen in het losloopgebied aan de Rammekensweg, een rondje langs de randen is dan 1 km. Een langere wandeling met uw hond is ook mogelijk in het overige gebied rond het fort, mits de hond is aangelijnd. Op de stranden van Vlissingen mogen honden loslopen tussen 17 september en 30 april (met uitzondering van de boulevard en het Nollestrand).

    Zeebrugge (West-Vlaanderen) - afstand tot vakantiewoning: 18,83km
    Het Strand van Zeebrugge is in Zones ingedeelt. Van 15 maart tot 15 oktober geld: GROENE ZONE enkel met je hond aan de riem in de toegelaten zone: die bevindt zich tussen het einde van de Dijk tot aan de grens met Blankenberge. RODE ZONE je kan niet met je hond in de zone die zich bevindt: - tussen het einde van de Dijk/begin duinen tot aan de strekdam - vanaf de dijk tot aan de waterlijn - en in het water. Van 16 oktober tot 14 maart: Je kan met je hond aan de riem overal op het strand. Je hond mag in die periode ook loslopen. Let wel: enkel loslaten in de toegelaten zone (groene zone) die zich bevindt tussen het einde van de Dijk tot aan de grens met Blankenberge.

    Oosterstrand (Domburg) (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 20,07km
    Op het Oosterstrand tussen Domburg en Oostkapelle mogen honden loslopen tussen 15 september en 1 mei. Tussen 1 mei en 15 september mogen honden los voor 10 uur ‘s morgens en na 19 uur ‘s avonds. In deze periode zijn honden overdag na 10 uur niet toegestaan op de stranden van Domburg! Uitzondering hierop zijn strandovergang 60/Hoogduin in de richting van Oostkapelle en strandovergang 52/Hoge Hil west in de richting van Westkapelle, hier mogen mogen honden aangelijnd wel komen in het badseizoen.

    Berkenbosch (Oostkapelle) (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 22,69km
    Ten noorden van Domburg en ten zuidwesten van Oostkapelle ligt een prachtig stuk strand (2 km) dat door de gemeente is aangewezen als hondenstrand. Tussen 1 mei en 15 september mogen honden hier los tussen 19.00 en 10.00 uur. Het hondenstrand ligt tussen strandpalen 64 en 60. De aangrenzende duingebieden zijn ook heel mooi om te wandelen, maar daar moet uw hond wel aan de lijn. Tussen 15 september en 1 mei mogen honden daarnaast ook loslopen op alle overige stranden van Domburg en Oostkapelle!

    Blankenberge (West-Vlaanderen) - afstand tot vakantiewoning: 23,58km
    Honden zijn niet toegelaten op het strandgedeelte vanaf het oosterstaketsel tot aan de voet van de duinen aan de Gadeynehelling en dit vanaf de paasvakantie tot 15 september. Buiten deze zone en in de periode vanaf 16 september tot aan de paasvakantie zijn viervoeters welkom op het strand. Op een terrein tussen de Oude Steenweg en de J. Van de Puttelaan is een hondenspeelweide ingericht. Het speelterrein is veilig afgesloten zodat de honden niet kunnen weglopen. De hondenspeelweide is vrij toegankelijk.

    Noordzeestrand (Vrouwenpolder) (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 25,34km
    Het Noordzeestrand in Vrouwenpolder is één van de mooiste, schoonste en breedste stranden van Nederland. Tussen 15 september en 1 mei mogen honden de hele dag los op het strand. Na 1 mei zijn honden linksaf (richting Vrouwenpolder) overdag in het badseizoen verboden. Rechtsaf zijn honden in het badseizoen overdag aangelijnd wel welkom.

    De Haan-Wenduine (West-Vlaanderen) - afstand tot vakantiewoning: 28,15km
    Tijdens de paasvakantie en het badseizoen wordt de toegang tot het strand, de duinen en tot de zee verboden voor honden tussen 10 en 19 uur. De zones op het strand waar de toegang met honden verboden is, worden aangeduid door een verbodsbord met vermelding van de verboden periode.




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    donderdag 25-4-2024
    aankomst (15:00)
    zaterdag 27-4-2024
    vertrek (10:00)
    € 148,05 € 156,30
    details
    U bespaart 5%

    Boek nu

    Andere datum?

    Optionele services
    Poliskosten annuleringsverzekering :
    €3.50

    Prijs inclusief:
    Toeristenbelasting
    Huisdier(en)
    Schoonmaakkosten huisdier
    Bedlinnen
    Reserveringskosten
    Schoonmaakkosten (voor Keyplan)
    Kostenpost huisdier (voor Keyplan)
    Energiekosten


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.