Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
708 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites

Camping Kampeerdorp de Zandstuve - Kampeerplaats met privé sanitair

Huiscode:
HOPV-NL-360
1

Aantal sterren:
Klantwaardering:
8,5 (25 reviews)
Type:
Camping plaats
Regio:
Overijssel
Plaats:
Rheeze
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
7
Honden :
1
Vragen?


Beschrijving

Geniet van het buitenleven tijdens een kampeervakantie in de natuur, mét het comfort van thuis. Kampeer je graag op een gezellig veldje, tussen het groen? Bij Kampeerdorp de Zandstuve kan het allemaal! Met een kampeerplaats met privé sanitair hoef je het sanitair niet te delen met andere gasten. Kortom: Ontspan & Geniet!

??Comfortplaats
Bij Kampeerdorp de Zandstuve zijn alle kampeerplaatsen zogenaamde comfortplaatsen. Alle comfortplaatsen zijn standaard uitgerust met 8 ampère stroom en hebben een gemiddelde oppervlakte van 100m2. Naast de vouwwagen, tent en caravan zijn ook campers gewoon welkom op al onze kampeerplaatsen!

??Voorzieningen
Er is bij elke kampeerplaats een watertappunt, vuilwaterafvoer, tv- en stroomaansluiting. Het is mogelijk om het aantal ampères te verhogen naar 10, 12, 14 of zelfs 16 ampère. Dit kan tegen betaling en kan worden bijgeboekt na het maken van de reservering.

??Privé sanitair
Met het comfort van thuis kamperen? Dat kan met een kampeerplaats met privé sanitair! Het privé sanitair is verwarmd en voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel.

??Locatie
Kampeerplaatsen met privé sanitair vind je op de velden Berk 29 t/m 42 én Buur 28 t/m 47! Op het veld Berk zijn honden toegestaan. Op alle velden vind je een speeltoestel. Wil je weten welk speeltuintje precies waar staat? Dat vind je hier!

??Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma


Extra informatie van het park


De omgeving


Extra informatie van het park

De Zandstuve is een vakantieparadijs. Deze 5-sterren camping ligt in Rheeze (Hardenberg) en dus in het toeristische Vechtdal. Een mooie en gezellige omgeving waar gasten kunnen genieten van wandelen, fietsen, varen en diverse activiteiten. Het hondvriendelijke park ligt in het bijzonder mooie Vechtdal. Dit is de perfecte plek voor lange wandelingen en fietstochten met uw hond. Er zijn vele kilometers gemarkeerde routes door de regio. Onderweg passeert u prachtige bossen, uitgestrekte landbouwgronden, oude boerderijen en langs de meanderende Vecht. In Overijssel vind u speciale hondenloopgebieden, bijvoorbeeld op de Sallandse Heuvelrug of op de Hulsbeek. Wissel natuurwandelingen af ??met een bezoek aan een kasteel of een bezoek aan een boer. Werp een hengel uit of maak een boottocht op de Vecht. Ook zijn er vele mooie dorpen en steden, musea en bezienswaardigheden in de omgeving die garant staan ??voor een leuk dagje uit. De Zandstuve is een oase voor gezinnen met kinderen, opa`s en oma`s met kleinkinderen en stellen/senioren die willen genieten van rust en natuur. De binnen- en buitenbaden bieden het hele jaar door waterpret voor jong en oud. Kinderen kunnen klauteren in de binnenspeeltuin en op een van de 30 buitenspeeltuinen. In de zomer, maar ook in het voor- en najaar staat het enthousiaste animatieteam klaar voor de kinderen.

Meer info 

Highlights
Net zo comfortabel als thuis! Je kiest zelf de gewenste aankomst- en vertrekdatum!????
Kamperen
  • 8-16 ampère stroom
  • Eigen watertappunt
  • Waterafvoer
  • Afwasplek
  • Eigen douche
  • Toilet
  • Wastafel
  • Uitzicht op een speeltoestel
  • Privé sanitair
  • ??Breedte 6-7 meter
  • ??Breedte 8-9 meter
  • ??Breedte 9-10 meter
  • ??Breedte >10 meter
  • ??Breedte 7-8 meter
  • Dagelijkse check-in/out
  • Algemeen
  • Mogelijkheid tot WiFi
  • ?Dichtbij speeltoestel adviesleeftijd 6-
  • ?Dichtbij speeltoestel adviesleeftijd 6+
  • Huisdieren toegestaan
  • Buiten
  • ??Autovrije plaats
  • ?< 5 min. van faciliteiten
  • ??Huisdieren niet toegestaan
  • ??Hele dag zon
  • ??Ochtend/middag zon
  • ??Middag/avond zon
  • ??Ochtend/avond zon
  • ??Ochtend zon
  • ??Avond zon

  •   Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    Volkert S. - aankomst: 3/6/2019
    Super verblijf gehad. Ruime plekken. Top privé sanitair. 1 kanttekening. In de zomer Was de kampeerplaats die we hadden (47) niet fijn geweest. Er was vanaf 10 tot 21:00 savonds geen schaduw op onze plek. Met 30 graden en een kindje dat nog slaapt overdag is dit niet zo fijn.


    Anneke T. - aankomst: 24/5/2019
    Mooie camping en leuke animatie


    Annerieke J. - aankomst: 19/5/2019
    Animatieteam was stuuftastisch. Erg leuk, veel georganiseerd ook al was geen hoofdseizoen en niet opdringerig. Je kon vrij mee doen waar je aan mee wou doen. Mooie plek met mooi sanitair. Leuk met de speeltuin in het midden. Mooi zwembad. Leuk voor alle leeftijden.


    Rüdiger V. - aankomst: 19/5/2019
    Ein sehr schön gelegener und gepflegter Campingplatz. Die Sanitäranlagen sind in einem sauberen Zustand. Das Personal ist freundlich und hilfsbereit. Für Kinder ist dieser Platz ein wahres Paradies. Viele Spielplätze und ein tolles Animationsprogramm. Rundum ein schöner Urlaub.


    Saskia H. - aankomst: 16/5/2019
    leuk verblijf en kindvriendelijke camping


    Esther T. - aankomst: 13/5/2019
    Mooi toilet f Fijn zwembad voor kleintjes


    Yves V. - aankomst: 13/5/2019
    Het animatieteam! Met stipt op nummer 1 ECHT TOP! Het programma van de animatie op internet, was heel handig. Het binnenzwembad en speelkasteel is leuk ingericht voor (jonge) kindjes. De speeltoestellen in het midden van de pleintjes. Het privésanitair en de staplek schoon en mooi onderhouden Broodjes op verzoek afbakken, zo toch voldoen aan variatie en toch geen voedsel verspillen bij rustige periodes. Vriendelijke medewerkers


    Julian G. - aankomst: 11/5/2019
    Animatie was erg vermakelijk voor de kleine!


    Marina B. - aankomst: 10/5/2019
    Het was onze eerste keer kamperen met een caravan. Het privé sanitair hebben wij als super ervaren. Minpuntje was de bijna lege camping. Wij waren in de veronderstelling dat er nog meivakantie was. Maar blijkbaar had alleen de school van onze dochter dat. Doordat er weinig mensen op de camping waren was het speelkasteel eerder dicht, de winkel zeer beperkt open, het restaurant op maandag en dinsdag dicht. Allemaal best begrijpelijk maar toch vond ik het jammer.


    Johan H. - aankomst: 5/5/2019
    Als zeer prettig. Mooie camping, zeer geschikt voor kleine kinderen. op elk veld mooie speeltoestellen, mooi zwembad en zeer goede animatie. Privé sanitair = netjes en schoon opgeleverd, voorzien van handige thermostaatkranen (veiligheid voor alles)


    Patty P. - aankomst: 4/5/2019
    We hebben het prima gehad. Dat onze zoon het naar zijn zin had en het privé sanitair was top.


    Jacco B. - aankomst: 3/5/2019
    Superleuke en ontspannende vakantie gehad!


    Josee d. - aankomst: 3/5/2019
    Alles!!! Super leuke animatie, ruim aanbod, leuke speelgelegenheid op het veld, mooie nieuw privé sanitair. Tot STUUF!!!


    Laura Z. - aankomst: 3/5/2019
    We hebben voor het eerst gekampeerd afgelopen week. We hadden een plek met privé sanitair. Dit is ons ontzettend goed bevallen. Omdat het een koude week was, hadden we enorm veel baat van de design radiator in de badkamer. De kinderen vonden het animatieteam leuk en de activiteiten geslaagd. De musical vonden we geweldig! Het park ziet er netjes en verzorgd uit.


    J. W. - aankomst: 29/4/2019
    We hebben het heerlijk gehad 10 nachten op de camping. Voor ons de eerste keer met privé sanitair, dit was ons heel goed bevallen.


    John v. - aankomst: 29/4/2019
    Was perfect


    R.R. W. - aankomst: 29/4/2019
    Erg klantvriendelijk en meedenken. We hadden een kleine discussie over en sleuteltje, dit werd keurig opgelost. De kinderen hebben zich vermaakt, maar zouden graag iets meer variatie in het animatieprogramma zien, bv iets van boogschieten of dergelijke activiteiten...


    Nicole A. - aankomst: 27/4/2019
    wir hatten eine sehr schöne Urlaubswoche


    A. H. - aankomst: 26/4/2019
    prachtig park en campingplaatsen, met een goed opgezet plan van types in het animatieteam en campeervelden, dit werkt voor de kids en commercieel sterk.


    Manfred K. - aankomst: 26/4/2019
    Het verblijf was prima. Leuk: Zwembad Privesanitair Bezorgservice Theater


    Frank D. - aankomst: 24/4/2019
    Als sehr schön und erholsam


    Anne-Marie E. - aankomst: 23/4/2019
    Heel fijn verblijf, alles was goed in orde. Personeel heel vriendelijk. Vorig jaar waren we hier ook, en onze verwachting op basis van vorig jaar is waargemaakt.


    N. - aankomst: 22/4/2019
    Schöner Campingplatz


    Sylvia F. - aankomst: 19/4/2019
    Cool, Familienfreundlich, sauber ...........


    Madelon - aankomst: 5/8/2017
    Prive sanitair en het nieuwe sanitair gebouw buur zijn super netjes. Sanitair gebouw berk is toe aan wat modernisatie. Maar het sanitair wordt wel echt netjes en vaak schoongemaakt. Eten is prima, maar wachtijd erg lang. Animatie leuk, maar t/m 7 jaar. Zwembad buiten super! Binnen kan wel een update gebruiken. Overal een hele leuke vakantie gehad.


































    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Hondenspeeltuin Hoogeveen (Alteveer) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 18,46km
    Deze hondenspeeltuin is volledig omheind. Een gedeelte is geasfalteerd (omdat het terrein vroeger een carpoolplaats was) , het overige gebied bestaat uit bos.

    Hellendoornse Berg / ’t Stut (Hellendoorn/Nijverdal) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 22,39km
    Dit bos maakt deel uit van de Sallandse Heuvelrug. Het ligt tegenover avonturenpark Hellendoorn en wordt ook wel het Hondenbos genoemd. Honden kunnen hier heerlijk rennen en spelen, met als hoogtepunt de grote kuil. Het losloopgebied is het bosgebied ten westen van Hellendoorn. tussen de Almeloseweg, Klinkenbeltweg en de Luttenbergweg.

    Boswachterij Gees (Meppen) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 23,12km
    Boswachterij Gees ligt tussen Hoogeveen en Emmen en bestaat uit bos en heidevelden. Er zijn 2 losloopgebieden waar honden het hele jaar los mogen, mits onder appèl. In de rest van de Boswachterij zijn honden aangelijnd welkom.

    Boswachterij Ruinen (Ruinen) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 23,52km
    Het gebied ligt tussen Hoogeveen en Meppel en bestaat uit uitgestrekte bossen, vennetjes, heide en stuifzand. Er zijn in dit gebied twee losloopgebieden

    Boswachterij Staphorst (Punthorst) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 24,47km
    Er is nog 1 losloopgebied (zie links voor meer informatie en een kaart), maar deze zal in de toekomst opgehefd worden. Voorheen waren er 2 natte neuzen-routes in dit gebied waar honden (onder appèl) los mochten lopen. Helaas heeft Staatsbosbeheer besloten om per 01-02-2021 de loslooproute aan de Vijverweg op te heffen omdat er te veel overlast voor het wild, andere bezoekers, schapen en paarden was.

    Teesselinksveld / Kattebos (Nijverdal) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 24,81km
    Dit gebied ligt op de Sallandse Heuvelrug. Het is minder groot dan het losloopgebied bij Hellendoorn, maar ook een mooie plek om met uw hond heen te gaan! Honden mogen los tussen de Holterweg en de Lage Esweg, tot aan het Sasbrinksven. Op de heide en aan de andere kant van de Holterweg moeten honden weer aan de lijn.

    Hondenstrand Grote Rietplas (Emmen) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 28,10km
    Aan de oostzijde van de Grote Rietplas is een omheind hondenstrand waar honden het hele jaar mogen loslopen, spelen en zwemmen.




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    zondag 12-5-2024
    aankomst (14:00)
    dinsdag 14-5-2024
    vertrek (11:00)

    Optionele services
    Tweede bijzettentje :
    €2.50/stuk/nacht
    Omboekgarantie :
    €20.00
    Dagticket(s) WiFi :
    €2.00/nacht

    Prijs inclusief:
    Extra kampeerder(s)
    Huisdier
    Schoonmaakkosten
    Reserveringskosten
    Lokale heffingen
    Transactiekosten
    Energietoeslag


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.