Over hondenopvakantie.nl

Hondenopvakantie.nl is met meer dan 12.000 vakantiehuizen, de plek waar u moet zijn voor een vakantiewoning waar uw honden welkom zijn. Indien u meerdere honden heeft kunnen wij het u makkelijker maken om een geschikt vakantiehuis te vinden, bijvoorbeeld door middel van onze meerdere honden op aanvraag service. Bekijk onze informatie pagina voor meer details.

Onze organisatie selecteert alleen vakantiehuizen van partners en particuliere verhuurders, waarbij duidelijk is hoeveel honden er zijn toegestaan omdat vaak onduidelijk is hoeveel en of er wel honden mee mogen.

touroperators

Onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn altijd lid van organisaties als de ANVR/SGR/Calamiteitenfonds of de thuiswinkel waarborg.

De service die hondenopvakantie.nl levert is geheel gratis omdat deze partners ons betalen voor de geleverde diensten en daarom brengen wij u geen kosten in rekening.

Alle vakantiehuisjes zijn via internet te boeken, maar u kunt ons ook bereiken via 020 5 160 415. Voor meer informatie kunt u onze contact pagina raadplegen.

Tot slot wensen wij u veel succes bij het zoeken van een vakantiewoning voor u en uw hond(en),


De groeten van het team van hondenopvakantie.nl, ook namens Fiocco, Yalke en Gita

Fiocco & Yalke

Hondenopvakantie
Kvk nummer: 60482192
email: info@hondenopvakantie.nl