Over hondenopvakantie.nl

Van harte welkom bij Hondenopvakantie.nl. Wij zijn al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het aanbieden van vakantiehuizen waar honden zijn toegestaan. Wij verzamelen alleen vakantiehuizen op onze site waar u zeker met uw hond(en) welkom bent!

Wij werken samen met zowel touroperators als huiseigenaren om u het beste aanbod te kunnen bieden.

Welke meerwaarde bieden wij?

Elke situatie is anders: sommige honden hebben een hoge omheining nodig en bij anderen mogen er geen gaten in het hek zitten. Vaak wordt er op sites aangegeven dat honden welkom zijn, maar niet hoeveel en wat als je met 4 honden op vakantie wilt? Kortom wij letten op die details die voor belang zijn voor hondenbezitters!

Ons zoekscherm is zo ingericht dat het makkelijk zoeken is naar een passende vakantiewoning.


Onze service is gratis: u betaalt nooit extra kosten

Touroperators/particuliere huiseigenaars met wie wij samenwerken betalen ons om op hondenopvakantie.nl te mogen staan. Dat is een goedkopere en effectievere oplossing dan adverteren via bijvoorbeeld dure Google ads reclames. Derhalve betaalt u nooit een extra bedrag aan ons.Wij meten onze klanttevredenheid

Wij vinden het belangrijk om u de beste service te bieden en daarom vragen wij de mening van onze klanten aan een onafhankelijke partij. Via Kiyoh (onderdeel van klantenvertellen.nl) kunt u de beoordelingen van onze klanten lezen en uw eigen feedback geven. Zo zijn wij in staat om onze website elke dag te verbeteren!


Persoonlijke benadering

Wilt u regelmatig persoonlijke aanbiedingen ontvangen via e-mail? Hondenopvakantie.nl stuurt regelmatig haar vaste klanten leuke vakantie-ideeën, last-minute aanbiedingen en geschikte vakantiehuizen. U kunt zich meteen aanmelden voor onze nieuwsbrief!


Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen zijn te vinden op onze FAQ-pagina. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u ook contact met ons opnemen via info@hondenopvakantie.nl.


Word lid van onze social media pagina’s

Laat ons uw favoriete hondenfoto's zien, krijg tips van andere hondeneigenaren of stel online vragen. In onze hondengroep op Facebook draait het allemaal om honden, vakanties en vrije tijd. Graag gedaan!


Hondenopvakantie
Kvk nummer: 60482192
email: info@hondenopvakantie.nl