Oud en nieuw en vuurwerkVuurwerk - waarheen met uw hond?

Oud en nieuw is normaal voor iedereen een feest, alleen niet voor uw hond. Vele hondenbezitters vluchten daarom vaak weg naar een afgelegen gebied en boeken daar een vakantiehuis. Vaak krijgen wij veel vragen of er vuurwerkvrije of vuurwerkarme vakantiehuizen beschikbaar zijn. Op deze pagina vindt u vakantiehuizen waarbij eerdere huurders ervaringen delen met betrekking tot het gebruik van vuurwerk tijdens oud en nieuw. Dus ook als er wel vuurwerk wordt afgestoken. Wees er op tijd bij! Veel hondenbezitters boeken al vroeg een vakantiehuis voor tijdens oud en nieuw!

Vuurwerkvrije vakantieparken

Sommige operators met wie wij samenwerken adverteren regelmatig met vuurwerkvrije vakantieparken. U kunt direct klikken op de onderstaande links om deze parken te bekijken.

Vuurwerkvrij bij Topparken.nl
Vuurwerkvrij bij RCN.nl
Vuurwerkvrij bij Landal

Huurders vertellen over vuurwerk

Een vuurwerkvrije omgeving is iets wat niet kan worden gegarandeerd en dat doen wij als organisatie dan ook niet. Wat wij wel doen is het delen van ervaringen van eerdere klanten over het gebruik van vuurwerk en kunt u bepalen of de woning geschikt zou zijn voor u en uw hond.

U ziet dus bijvoorbeeld ook waar er WEL vuurwerk wordt afgestoken en dat u die plek beter kunt vermijden.

Vakantiehuizen in rustige gebieden

Wanneer u zoekt naar een vuurwerkvrij vakantiehuis, kunt u het beste zoeken naar huizen die liggen in bosrijke gebieden. Daar mag er vaak geen vuurwerk worden afgestoken en is het vaak nog fijn vertoeven met de hond.

Oud en nieuw in Frankrijk

Frankrijk kent geen traditie om tijdens oud en nieuw individueel vuurwerk af te steken. De verkoop en het afsteken van privévuurwerk is zelfs op veel plaatsen verboden. De enige uitzondering hierop is de Elsas.

Het nieuwe jaar begint relatief rustig in Frankrijk: degenen die een groot feest met vuurwerk verwachten, komen bedrogen uit en zullen teleurgesteld zijn. Kortom ideale omstandigheden voor uw hond.
Hondenopvakantie.nl plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te verhogen. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.