Honden 500x500

Campings - honden mee

Bemiddeling in de verhuur van hondevriendelijke vakantiehuizen is de core business van Hondenopvakantie.nl. We snappen echter dat u wellicht ook behoefte heeft aan een camping waar honden zijn toegestaan. Op deze pagina verzamelen wij campings waar u met uw honden welkom bent in Nederland en waarvan wij denken dat deze een meerwaarde voor u hebben. Naast dat u met uw hond welkom bent is het natuurlijk ook belangrijk dat er genoeg te doen is voor u en uw honden. De verhuur van campingplaatsen gaat niet via hondenopvakantie.nl, maar wordt uitgevoerd door onze partners en u kunt een campingplaats direct boeken via de betreffende site.

Hondencampings in Nederland

We werken samen met diverse campings in Nederland: wat ons betreft springt samoza hierboven uit, omdat ze naast 4 honden ook nog allerlei extra activiteiten regelen voor uw hond. Andere campings waar uw honden mee kunnen zijn de Zandstuve, de Boshoek, de Witteberg, de Noetselerberg, Rheezerwold en ook Molecaten heeft hondencampings.


Kan ik mijn honden altijd meenemen naar de camping?

Bij de campings op deze pagina mogen honden mee. Het is wel zo dat wij de content en voorwaarden op de pagina's van onze partners niet beheren. Kijk altijd op de site van de betreffende aanbieder naar de voorwaarden.
 

Ik wil mijn camping op jullie site plaatsen, kan dat?

Ja wij plaatsen links naar een camping op deze pagina voor 25 euro ex. BTW per jaar. Voor opname binnen ons zoekscherm verwijzen wij naar deze pagina. Maatwerk is mogelijk.
 

Ik wil liever een stacaravan of chalet. Waar kan ik die vinden?

Via ons zoekscherm kunt u zoeken op een vakantiehuis, stacaravan of chalet in Nederland of Europa.

Hondencamping Samoza Tip!

Van hondencamping Samoza worden wij heel enthousiast en dat is niet alleen omdat er 4 honden mee mogen bij elke campingplaats(!). De perfecte ligging in de veluwe is de basis voor een geweldige hondenvakantie. Diverse clubs organiseren er een hondenclubdag, keurdagen of een wandeling en ook is er nog eens een groot hondenlosloopgebied. Camping Samoza ligt in het Vierhoutse bos en daarom uitermate geschikt voor lange wandelingen met uw honden. Ook is er het hondencentrum Wraf waar cursussen, trainingen en workshops worden gegeven.

De camping beschikt over de volgende faciliteiten:

  • hondendouche
  • hondenspeelveld (losloopveld)
  • hondencentrum Wraf
  • hondenbar op het terras
  • hondendagopvang Dierenplezier

Kortom waar wacht u nog op? Boek uw plaats bij camping Samoza


Nederland heeft verder nog tal van campings waar honden mee mogen. Over het algemeen geldt altijd dat uw honden dan wel aangelijnd dienen te zijn. Wij werken samen met de onderstaande campings:

Camping de witteberg
DeBoshoek.nl
Kampeerdorp de Zandstuve
Camping noetselerberg
Hondenopvakantie.nl plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te verhogen. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.