Meest geboekt


Vakantie met uw hond in de natuur

Landelijk gelegen vakantiehuizen

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor een vakantie met uw hond in een bosrijke omgeving? Daarvoor bent u ook bij hondenopvakantie.nl op het goede adres! Op onze site vindt u de mooiste vakantiehuizen en appartementen temidden van de mooiste natuurgebieden van Europa.

Ontdek de natuur in Nederland

Boek uw vakantie in de Veluwe of bijvoorbeeld in een ruime provincie zoals Drenthe. De vele hondvriendelijke vakantiehuizen bieden een omheinde tuin en prachtige mogelijkheden om direct vanuit uw vakantieverblijf lange wandelingen te maken. Vind uw vakantieverblijf in het bos bij hondenopvakantie.nl.

De mooiste bossen van Duitsland

De lage bergketens van Duitsland zijn een van de mooiste vakantiebestemmingen voor hondenbezitters. Hier kunnen mensen en honden de natuur ontdekken tijdens lange wandelingen. Naast de Eifel en de Harz zijn het Teutoburgerwoud en het Zwarte Woud populaire reisbestemmingen. Onze tip: verken het Sauerland! Het gebied aan de grens met het Ruhrgebied wordt gekenmerkt door stuwmeren en sparrenbossen. Met verrassend veel goed gemarkeerde wandelpaden en bezienswaardigheden, is het Sauerland in elk seizoen een heerlijke vakantiebestemming.

Bosrijke vakantiebestemmingen in Europa

Maar natuurlijk vindt u in niet in Nederland en Duitsland alleen bosrijke gebieden. In Belgiƫ vindt u de ongerepte natuur van de Ardennen. Bent u op zoek naar een vakantiehuis met veel ruimte, privacy en wandelmogelijkheden, dan moet u zeker de Belgische Ardennen bezoeken. Een andere geweldige vakantiebestemming is Tsjechiƫ met zijn uitgestrekte bosgebieden. Een paradijs voor wintersporters in de winter, je kunt hier in de zomer wandelen en genieten van het uitzicht. In Tsjechiƫ vind je ook vakantieaccommodaties met een omheinde tuin en natuurlijk midden in de natuur.

Hondenopvakantie.nl plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te verhogen. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.