Ontvang gratis de mooiste huizen rechtstreeks in je mail.Door mij te registreren ga ik akkoord met het Privacybeleid van Hondenopvakantie en de Algemene voorwaarden en het ontvangen van promotie e-mails.
Vakantiehuizen op basis van uw voorkeuren

Via "mijn vakantie" kunnen wij u optimaal helpen bij het zoeken van een geschikte vakantiewoning voor u en uw hond(en). U bepaalt waar u heen zou willen en op basis van uw voorkeuren kan ons systeem de beste vakantiehuizen tonen. Ons systeem kan u op de hoogte houden van de actuele prijzen en beschikbaarheden van uw favoriete vakantiehuizen. Zo kunnen wij u optimaal helpen bij het zoeken van een geschikte vakantiewoning.

Hoe werkt het precies?

U hoeft zich alleen maar aan te melden door het ingeven van uw e-mail adres en het aantal honden dat u heeft. Vervolgens sturen wij u een e-mail om uw aanmelding te bevestigen, waarna u uw inloggegevens ontvangt voor "Mijn vakantie". Nadat u bent ingelogd kunt u meerdere vakantiedata invoeren, waarna het systeem mogelijke vakantiehuizen voor u toont. Daarnaast kunt u reminders instellen, wanneer er bijvoorbeeld meer huizen beschikbaar komen of er een verandering is in de prijs van huizen die in uw favorietenlijstje staan. Uiteraard kunt u gewoon uw favorietenlijstje samenstellen met huizen die u ook in het "normale" zoekscherm kan vinden.

Kortom: schrijf u snel in en ervaar het gemak van "Mijn vakantie".

Hondenopvakantie.nl plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te verhogen. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.