Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
708 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites

Dream suite - 2 personen

Huiscode:
HOPV-NL-3227
1 Non Smoking

Aantal sterren:
Klantwaardering:
8,1 (25 reviews)
Type:
Tent lodge
Regio:
Overijssel
Plaats:
Zuna
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
2
Honden :
1
Slaapkamers:
1
Badkamers:
1
Vragen?


Beschrijving

Kom logeren in onze Dream suite! Deze knusse en fijne suite is volledig ingericht voor twee personen. Tijdens je verblijf beleef je de allerfijnste dromen en de leukste vakantiedagen, midden in het groen! De suite staat op een knus veldje waar je ook onze bijzondere Boutique suites kan vinden. Geniet van de #slowliving vibes en kom helemaal tot rust! De Dream suite is geschikt voor twee personen en biedt alle comfort voor een onbezorgd nachtje weg. Je beschikt over je eigen badkamer en een klein, maar fijn keukentje met keukeninventaris. Natuurlijk hoort een lekker gekoeld drankje ook bij de optimale glamping experience, dus we hebben deze gave suite ook voorzien van een koelkastje. De Dream suite heeft een eigen terras met luifel en omheining.


Extra informatie van het park


De omgeving



Highlights
In deze uniek suite kan je heerlijk wegdromen!
Wellness & sanitair
  • Sanitair
  • Apart toilet
  • Algemeen
  • Gratis WiFi
  • Voorkeurslocatie
  • Rookvrij
  • Ligging & buiten
  • Ruimtelijk plekje met fijne tuin
  • Terras met meubilair
  • Veranda
  • Festivalsfeertje rondom je plekje
  • Picknicktafel
  • Op de pop-up glamping
  • Op het vakantiepark
  • Keuken
  • Filter koffiezetapparaat (No 4.)
  • Koelkast
  • Keukeninventaris
  • Keukenlinnen bij te boeken
  • Huisdieren
  • Huisdier toegestaan
  • Type verblijf
  • Glamping
  • Boutique glamping "slowcamp"
  • Slaapkamer
  • 1 Slaapkamer
  • Bedlinnen aanwezig
  • Kids
  • Het plaatsen van een kinderbedje is niet mogelijk

  •   Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Taneceia B. - aankomst: 2/6/2022
    Het was ontzettend hondvriendelijk. Onze hond kon overal naar binnen en mee met alle activiteiten die wij gepland hadden. De luxe sloop en de buggy tour was heel leuk. Het was geen gedoe om de buggy tour met een uur te verschuiven . Het team was vrolijk en dat was heel aanstekelijk.


    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    Annemieke d. - aankomst: 15/7/2022
    De rust en stilte


    Natascha v. - aankomst: 15/7/2022
    Fantastisch huisje en perfecte plek voor een perfecte vakantie


    José S. - aankomst: 13/7/2022
    dreamsuite was erg compleet, knus. We hebben drie uur de groene buggy gehuurd, super leuk. De kleinste route gereden uit het boekje, leuk om de vistrap te zien, zat net een reiger te vissen. Heerlijk kop thee met appelgebak bij de theetuin onderweg, geluncht met onze eigen mee gebrachte broodjes bij het voet / fietsveer. Erg leuk!


    Anniek V. - aankomst: 10/7/2022
    Mooie ligging van het huisje, huisje was sfeervol ingericht


    Dymfna W. - aankomst: 7/7/2022
    Helemaal ontspannen en op je eigen tempo alles kunnen verkennen. Wij komen alvast terug, om opnieuw helemaal tot rust te kunnen komen in jullie mooie MÖLKE.


    Leah v. - aankomst: 4/7/2022
    Heerlijke vibe!


    Nancy S. - aankomst: 27/6/2022
    De ligging en de accomodatie


    Jantina B. - aankomst: 26/6/2022
    Heel mooie accommodatie, goed en netjes verzorgd


    Bart Jan R. - aankomst: 25/6/2022
    De tent zag er van buiten leuk uit.


    Sarah Jennifer P. - aankomst: 20/6/2022
    Der Park ist wirklich toll. Es ist ein kleines Paradies für Jung und Alt. Man hat alles was man braucht und vor allem Ruhe. Ich persönlich empfand es als ein toller Familien Urlaub.


    Henk v. - aankomst: 17/6/2022
    Mooie omgeving


    Lisette S. - aankomst: 10/6/2022
    Heerlijk om weg te zijn en in het mooie hoge gras te zitten. Fijne tent met eigen douche en wc. De bedden lagen lekker en ondanks de koud was het warm genoeg met de dekens! Mooie plek, leuke diertjes en fijn om dichtbij rondom de camping te kunnen wandelen.


    Anniek A. - aankomst: 8/6/2022
    Vier nachten in de dream suite verbleven en genoten van ons verblijf. Prachtige ligging, mooi park, heerlijk in het groen. Veel faciliteiten op het park. Ook zeer goed gegeten in het restaurant, boven verwachting goed. Heel vriendelijk personeel dat altijd met de gast meedenkt.


    Lon B. - aankomst: 8/6/2022
    Wat een heerlijke plek.. de vogeltjes die zo fluiten en alle natuur.. dat we een heerlijk kampvuur konden maken en jeu du boules spelen! De pop up was echt geweldig.. t fijne kinderzwembad en speeltuin.. onze dochter was er helemaal gelukkig mee.. lief persooneel en altijd een warme glimlach... Wat een fijne plek. Iedereen op mijn Instagram wil er ook al heen ;)


    Alice F. - aankomst: 7/6/2022
    Heel mooie opzet vh ‘festival’ terrein!


    Katharina G. - aankomst: 6/6/2022
    Aktivitäten, Ambiente, Lage, Freundlichkeit


    Sandra H. - aankomst: 15/5/2022
    Fijne sfeer, gezellig park en lieve medewerkers!


    Gemma v. - aankomst: 6/5/2022
    Wij vinden de plek heel leuk. Niet zoveel 14+ maar daar kunnen jullie niets aan doen. Pop up de Buren erg gezellige plek voor borrel en daarna voor het avond eten. Zeer goede kwaliteit en erg vriendelijk. Kampvuur leuk om contact te maken. Ontvangst bij aankomst was niet zo leuk. Ik had een last minute telefonisch gereserveerd. Meisje has de tent bij het veld gereserveerd Die plek zou voor mijn dochter van 15 veel leuker zijn. Ik zei, orima doe maar. 2 dgn later bleek bij de check in dat we toch de andere plek kregen. Het was niet vastgelegd. Nee, sorry, ik kan dit niet meer aanpassen. Geen compensatie geboden. Vervelend aankomen, dus. Even gemopperd, maar daarna bleek de andere plek ook prima.


    Sharon R. - aankomst: 5/5/2022
    Een paar fijne dagen gehad ondanks de kou ‘s nachts. Mooie ligging van het huisje/tent en leuk dat je op de camping zelf e-choppers kon huren om de omgeving te verkennen. Ook de ontbijtmand was erg lekker en uitgebreid. Zeker een aanrader als extraatje van de vakantie ??


    Lotte B. - aankomst: 4/5/2022
    De ligging


    Caro T. - aankomst: 2/5/2022
    De sfeer! De glamping en dat zo op een veldje. De buitenbar "De Buren", de faciliteiten die jullie hebben, een simpel maar heel mooi rondje wandelen door de omgeving, heel fijn! De bedden, joh, die waren ook top zeg! En een lekker dik dekbed voor de koude nachten, erg fijn! Het idee van de accommodatie is ook heel leuk! Alleen ja, er waren wel wat "start-up"mankementen, zie hieronder. Wel voldoende servies en kledinghaakjes, dat is fijn! De juffrouw van de streekwinkel begon over een "gratis koffiekaartje in ons welkomsttasje". Die hadden wij niet gehad, maar we kregen evengoed gratis koffie - heel klantvriendelijk!


    Carolijn V. - aankomst: 1/5/2022
    Leuke omgeving
































    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Teesselinksveld / Kattebos (Nijverdal) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 4,90km
    Dit gebied ligt op de Sallandse Heuvelrug. Het is minder groot dan het losloopgebied bij Hellendoorn, maar ook een mooie plek om met uw hond heen te gaan! Honden mogen los tussen de Holterweg en de Lage Esweg, tot aan het Sasbrinksven. Op de heide en aan de andere kant van de Holterweg moeten honden weer aan de lijn.

    Hellendoornse Berg / ’t Stut (Hellendoorn/Nijverdal) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 8,95km
    Dit bos maakt deel uit van de Sallandse Heuvelrug. Het ligt tegenover avonturenpark Hellendoorn en wordt ook wel het Hondenbos genoemd. Honden kunnen hier heerlijk rennen en spelen, met als hoogtepunt de grote kuil. Het losloopgebied is het bosgebied ten westen van Hellendoorn. tussen de Almeloseweg, Klinkenbeltweg en de Luttenbergweg.

    Twickelerbosch (Ambt Delden) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 15,13km
    Het landgoed Twickel heeft twee losloopgebieden (Het Overpark en Hof te Dieren) waar honden het hele jaar (onder appèl!) los mogen lopen.

    Buitengebied De Vijfhoek (Deventer) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 20,50km
    In het buitengebied ten oosten van de wijk De Vijfhoek in Deventer mogen honden het hele jaar loslopen. Het losloopgebied bestaat uit leuke oude landweggetjes langs weilanden en maisvelden. Let op: de weilanden en velden zijn verboden toegang voor honden.

    Wechelerveld (Deventer) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 23,34km
    Het Mechelerveld is een van de grotere losloopgebieden van het land (50 hectare). Het gebied ligt ten noorden van Deventer, vlak boven Schalkhaar. Honden mogen er overal loslopen (met uitzondering van de ongeveer 2 hectare die is afgerasterd, hier moeten honden aan de lijn). In het heidegebied bevindt zich een vennetje, waar honden lekker in kunnen poedelen en spelen.

    Het Hulsbeek (Oldenzaal) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 25,32km
    Aan de rand van rereatiepark Het Hulsbeek ligt een omheind losloopgebied en in het park zelf is een kleine route waar honden los mogen lopen.

    Buitengebied Haaksbergen (Haaksbergen) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 25,92km
    In het buitengebied van Haaksbergen mag uw hond het hele jaar loslopen, met uitzondering van de natuurgebieden en particuliere (landbouw)grond. Honden dienen hier wel netjes onder appèl te staan en op de paden te blijven. In natuurgebied Buurserzand moeten honden het hele jaar aan de lijn, maar op de zandpaden rond dit gebied mogen honden wel los.

    Kapsebos - Veldesebos (Warnsveld) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 28,37km
    Het Kapsebos en het Veldesebos zijn onderdeel van landgoed t Velde van het Geldersch Landschap. Het hondenlosloopgebied ligt tussen de Lochemseweg en Vordenseweg en loopt door tot aan de bebouwing van de Bieshorstlaan. In de rest van het gebied en op het naastgelegen landgoed de Voorst moeten honden wel aangelijnd zijn. Het losloopgebied is niet groot (ongeveer 30 ha), maar u kunt er wel een leuke wandeling maken. Maximaal 2 honden per begeleider.

    Landgoed Vorden (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 28,40km
    Het landgoed is een prachtige, gevarieerde plek om te wandelen. Het losloopgebied ligt tussen de Ruurloseweg en de Schimmeldijk en de Waarleweg. Honden mogen hier het hele jaar door vrij rondlopen en zwemmen. Buiten dit losloopgebied zijn honden ook welkom, maar dan aangelijnd.

    Boswachterij Ruurlo (Ruurlo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 28,51km
    Ten zuidwesten van Ruurlo ligt Boswachterij Ruurlo. Net over het spoor ligt een bos met een losloopgebied, dit is ook het begin van de Meeneroute.




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    zaterdag 11-5-2024
    aankomst (16:00)
    zondag 12-5-2024
    vertrek (16:00)
    € 204,25 € 224,50
    details
    U bespaart 9%

    Boek nu

    Andere datum?

    Optionele services
    Keukendoekenpakket :
    €7.00/stuk
    Kinderstoel :
    €7.00
    Hotelservice met dagelijks ontbijt & dagelijkse housekeeping (hele periode) :
    €19.95/persoon/nacht
    Kinderbedje :
    €7.00
    Ontbijtmand voor de kids (hele periode) :
    €8.95/persoon/nacht
    Ontbijtmand aan de deur volwassenen (hele periode) :
    €14.50/persoon/nacht
    Handdoekenpakket :
    €7.00/stuk
    Mooi weer #geengarantie :
    €0.00
    Sneeuw #geengarantie :
    €0.00
    Muzikale verrassing :
    €0.00
    Badjassen :
    €10.00/persoon
    Gratis omboekgarantie tot 7 dagen van tevoren :
    €0.00
    Handdoekenservice :
    €5.00/stuk/nacht

    Prijs inclusief:
    Bedlinnen
    Reserveringskosten
    WIFI
    Schoonmaaktoeslag bij huisdier
    Toeristenbelasting
    Huisdier
    Eindschoonmaak.
    Bijdrage nutsvoorzieningen


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.