honden op vakantie
Een zorgeloze vakantie met je hond!
Vakantieparken Nederland
Thuiswinkelwaarborg certificering ecommerce europe trusted10 jaar honden op vakantie
8.4 score klanttevredenheid
20.000+ vakantiehuizen met hond
Snel & direct boeken

Vakantieparken in Nederland

Wilt u op vakantie met meerdere honden en eventueel kinderen naar een vakantiepark in Nederland? Op deze pagina hebben wij een aantal populaire (kleinschalige) vakantieparken op een rij gezet waar het prima vertoeven is. De parken liggen veelal aan zee en bosrijke gebieden en bij de meeste huisjes zijn er 3 honden per huisje toegestaan. Via ons zoekscherm vindt u de beschikbare vakantieparken op basis van het aantal honden:

Naast de onderstaande parken beschikken we nog over een veel groter aanbod, welke u kunt vinden in ons zoekscherm met vakantieparken met hond. Veel vakantieparken laten honden toe, maar vaak is niet duidelijk hoeveel er zijn toegestaan. In de onderstaande rubriek tonen wij de vakantieparken van de populairste provincies provincie die huisjes hebben waar meerdere honden zijn toegestaan. Daarnaast vind u een uitgebreide omschrijving per park met de bijhorende faciliteiten.
e-mail
Ik heb
  Ja ik ga akkoord met de privacy verklaring.

🐶Kan mij hond altijd mee naar een vakantiepark?

Ja, per park staat aangegeven hoeveel honden er mee kunnen in een huisje. Wanneer er restricties zijn staat dit bij het park of het huisje aangegeven.
 

🐶Zijn er ook andere aankomstdata mogelijk?

Vakantieparken werken met vaste aankomst en vertrekdata. Het is wel zo dat u later kunt aankomen en eerder vertrekken. Dit veranderd echter niets of weinig aan de prijs.
 

🐶Ik heb 3 kleine honden. Kunnen deze ook mee als er maar 2 honden zijn toegestaan?

Vakantieparken wijken helaas niet af van het aantal honden, omdat ook iedereen gelijk behandeld dient te worden. Wel kunt u zoeken op parken waar 3 of meer honden zijn toegestaan.


Populaire vakantieparken in Nederland met hond


Hondenopvakantie.nl plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te verhogen. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.