Uw huis op Hondenopvakantie.nl

e-mail
wachtwoord

Nog geen account?Inschrijven

Verhuurt u een vakantiehuis waar meerdere honden zijn toegestaan?

Breng uw vakantiehuis onder de aandacht bij Hondenopvakantie.nl!

Waarom uw huis plaatsen op hondenopvakantie.nl?

De bezoekers van hondenopvakantie (20.000-40.000 bezoekers per maand) zijn louter mensen met 1 of meer honden die zoeken naar een accommodatie waar men zeker welkom is met 1 of meerdere honden en die ook de faciliteiten hebben die nodig zijn om honden te kunnen houden (zoals een omheinde tuin). Vele sites zijn daar onduidelijk in en onze bezoekers zoeken een duidelijk platform om de juiste accommodatie te zoeken.


Hoe is mijn woning het meest succesvol?

Hondenopvakantie heeft meer dan 25.000 huizen in haar bestand en daarom is het zaak voor uw woning om op te vallen. Wij hebben vele hondvriendelijke vakantiewoningen maar welke huizen zijn nu het meest succesvol? Heel simpel: heeft u een woning waarin u bijvoorbeeld 3 of meer honden toe staat? Dan zal uw woning hoog in de resultaten staan, omdat dit precies de woniningen zijn waar onze bezoekers naar zoeken.

Heeft u een omheinde tuin waar een hond niet kan weglopen? Ook dan zal uw woning hoog in de zoekresultaten staan. Onze bezoekers willen graag een zorgeloze vakantie, zodat ze niet altijd op hun honden hoeven te letten als ze even in de tuin snuffelen.

Als u denkt dat uw woning hondvriendelijk is kunt u zich inschrijven bij hondenopvakantie.nl


Hoe werkt het en wat kost het?


Boekingen, beschikbaarheid en prijzen regelt u zelf, hondenopvakantie.nl brengt u alleen in contact.

Hondenopvakantie.nl is voor u het platform om uw vakantiewoning onder de aandacht te brengen van haar bezoekers: niets meer en niets minder.

Wij bemoeien ons ook verder niet met de boeking, u betaalt alleen een vast bedrag per jaar. Het contact met de klant zal verder ook alleen via u verlopen en hondenopvakantie.nl zit daar verder niet meer tussen.

Via ons portaal beheert u alleen de gegevens, foto's, beschikbaarheid en de dagprijzen per seizoen van het vakantiehuis. De totaalprijs tonen wij altijd als "op aanvraag" met de door u ingevoerde dagprijzen als indicatie naar de klant. De totaalprijs bepaalt u altijd zelf met de klant.

Voor het bijwerken van de beschikbaarheid ondersteunen wij ook het ICal formaat, zodat u uw Google, Iphone of Windows kalender kunt synchroniseren met de beschikbaarheid van uw vakantiehuis.


Wat kost het?

Wanneer u zich inschrijft bij hondenopvakantie.nl, betaalt u eenmalig de inschrijfkosten van €25,- (exclusief BTW) per huis. Dit bedrag dient altijd betaalt te worden ook bij tegenvallende resultaten. Daarna betaalt u € 99,- ex BTW per huis per jaar.


Kan ik de gegevens van mij woning zelf beheren?

Via Hondenopvakantie.nl kunt u gemakkelijk de omschrijving, indeling en eventueel prijzen aanpassen. Onze site maakt gebruik van HTML-editors waardoor u gemakkelijk een tekst kunt integreren op onze pagina. U kunt bijvoorbeeld op deze manier een speciale aanbieding promoten of de nog beschikbare data publiceren.

Na uw aanmelding ontvangt u van ons een gebruikersnaam en wachtwoord waarna u uw pagina kunt inrichten.


Voor meer informatie en details kunt u contact opnemen met info@hondenopvakantie.nl of via ons contactformulier.Hondenopvakantie.nl plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te verhogen. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.