e-mail
wachtwoord

Uw huis plaatsen op Hondenopvakantie.nl

Verhuurd u een vakantiehuis waar 3 of meerdere honden zijn toegestaan? Breng uw vakantiehuis onder de aandacht bij Hondenopvakantie.nl! Steeds meer huiseigenaren plaatsen met succes hun huis op hondenopvakantie.nl. Lees verder waarom:

Waarom uw huis plaatsen op hondenopvakantie.nl?

De bezoekers van hondenopvakantie zijn louter mensen met 1 of meer honden die zoeken naar een accomodatie waar men zeker welkom is met 1 of meerdere honden en die ook de faciliteiten hebben die nodig zijn om honden te kunnen houden (zoals een omheinde tuin).

Vele sites met vakantiehuizen zijn daar onduidelijk in en onze bezoekers zoeken een duidelijk platform om de juiste accomodatie te zoeken. Afhankelijk van het aantal honden dat is toegestaan komt uw woning hoog in de zoekresultaten naarmate er meer honden zijn toegestaan.

Onze site wordt bezocht door ongeveer 300-700 bezoekers per dag.

Kan ik de gegevens van mij woning zelf beheren?

Via Hondenopvakantie.nl kunt u gemakkelijk de omschrijving, indeling en eventueel prijzen aanpassen. Onze site maakt gebruik van HTML-editors waardoor u gemakkelijk een tekst kunt integreren op onze pagina. U kunt bijvoorbeeld op deze manier een speciale aanbieding promoten of de nog beschikbare data publiceren.

Na uw aanmelding ontvangt u van ons een gebruikersnaam en wachtwoord waarna u uw pagina kunt inrichten.


Boekingen, beschikbaarheid en prijzen regelt u zelf, hondenopvakantie.nl brengt u alleen in contact.

Hondenopvakantie.nl brengt u alleen in contact met bezoekers middels de contactgegevens die u publiceert op onze website. Wij beheren geen beschikbaarheid en/of prijzen. U kunt wel een minimum prijs opgeven (optioneel), zodat u de bezoeker een indicatie kunt geven. Verdere contact geschiedt tussen u en bezoeker.

Data en/of wijzigingen kunt u aan ons doorgeven en wij verwerken dit binnen ons systeem. In de toekomst is het mogelijk om de data middels een account te beheren.


Hoe plaats ik mijn accomodatie op hondenopvakantie.nl en ferienhaus-mit-hunden.de?

U kunt via ons op verschillende manieren uw huis plaatsen op onze site:

Zoekscherm
Indien u met uw vakantiehuis in het zoekscherm wilt komen, kunt u dit voor 50,- Euro per jaar doen.

Hiervoor dient er een omschrijving van de woning en faciliteiten, 8 foto's en indien mogelijk de locatie te worden doorgegeven. De gegevens die wij nodig hebben sturen wij naar u toe wanneer u zich aanmeldt.

Prijzen en beschikbaarheid worden afgehandeld door de eigenaar en hondenopvakantie.nl zal bezoekers altijd doorverwijzen naar de eigenaar.

Aanraders
U kunt ook met uw vakantiehuis onder het kopje "Aanraders" komen op de landingspagina. Voordeel hiervan is dat u een prominente plek heeft op de website. De huur van een stukje webspace op de voorpagina (linksboven) kost 20,- Euro per maand.

Voor meer informatie en details kunt u contact opnemen met info@hondenopvakantie.nl of via ons contactformulier.Hondenopvakantie.nl plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te verhogen. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.  Hondenopvakantie.nl gebruikt cookies