Losloopgebieden

Hier vind u een overzicht waar honden kunnen loslopen in Nederland en Duitsland. Deze wandelgebieden zijn afkomstig van allerlei bronnen zoals staatsbosbeheer, de ANWB en gebruikers die zelf gebieden toevoegen. Voor deze pagina zijn we vooral afhankelijk van ervaringen van hondenbezitters die leuke plekjes weten waar u met uw hond kunt wandelen. Weet u nog een aantal plaatsen die niet op de kaart staan? Laat het ons weten: hiervoor kunt u ons een e-mail sturen.

Let op: Uiteraard wordt de pagina regelmatig bijgewerkt, maar wij zijn bijvoorbeeld niet altijd op de hoogte of voor bepaalde losloopgebieden de regels veranderen en kunnen dus niet garanderen of de informatie altijd juist en actueel is. Natuurlijk is het wel zo dat we de losloopgebieden proberen uit te breiden, zodat er een zo'n compleet mogelijk overzicht komt van losloopgebieden in Nederland, Duitsland en wellicht nog andere gebieden.

Op zoek naar een vakantiehuis?

In eerste instantie is onze website bedoeld om hondenbezitters aan een vakantiehuis te helpen waar uw hond ook echt welkom is. Daarnaast tonen wij de losloopgebieden bij het betreffende vakantiehuis, zodat je daar ook lekker kunt wandelen met je hond. Heeft u interesse? U kunt meteen zoeken via ons zoekscherm of schrijf u zelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang de beste vakantiehuizen op basis van uw voorkeuren in uw mailbox.

Hieronder vind u een overzicht van alle stranden en waterlocaties waar je lekker kunt wandelen en zwemmen met de hond.


Ontvang gratis de mooiste huizen rechtstreeks in je mail.

Door mij te registreren ga ik akkoord met het Privacybeleid van Hondenopvakantie en de Algemene voorwaarden en het ontvangen van promotie e-mails.
Losloopgebieden in Nederland en DuitslandKent u dogcompare.nl al? Vergelijk en kies uit vele artikelen voor uw hond!
Hondenopvakantie.nl plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te verhogen. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.