Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
708 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites

Camping Kampeerdorp de Zandstuve - Comfort kampeerplaats

Huiscode:
HOPV-NL-362
1

Aantal sterren:
Klantwaardering:
8,2 (25 reviews)
Type:
Camping plaats
Regio:
Overijssel
Plaats:
Rheeze
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
7
Honden :
1
Vragen?


Beschrijving

Kampeer je graag op een gezellig veldje, tussen het groen of juist dicht bij een sanitairgebouw? Bij Kampeerdorp de Zandstuve kan het allemaal, want met bijna driehonderd kampeerplaatsen is er volop keuze voor de perfecte kampeervakantie. Kortom: Ontspan & Geniet!

??Comfortplaats
Bij Kampeerdorp de Zandstuve zijn alle kampeerplaatsen zogenaamde comfort plaatsen. Daarnaast zijn er meerdere comfort plaatsen met privé-sanitair. Alle comfort plaatsen zijn standaard uitgerust met 8 ampère stroom en hebben een gemiddelde oppervlakte van 100m2. Naast de vouwwagen, tent en caravan zijn ook campers gewoon welkom op al onze kampeerplaatsen!

??Voorzieningen
Er is bij elke kampeerplaats een watertappunt, vuilwaterafvoer, tv- en stroomaansluiting. Het is mogelijk om het aantal ampères te verhogen naar 10, 12, 14 of zelfs 16 ampère. Dit kan tegen betaling en kan worden bijgeboekt na het maken van de reservering.

??Sanitair
Op Kampeerdorp de Zandstuve vind je drie sanitairgebouwen verspreid over het park, zo is er altijd een gebouw in de buurt. Het gebouw bij het veld Watergorgels beschikt over mindervaliden sanitair. Onze sanitairgebouwen zijn naast de gebruikelijke voorzieningen uitgerust met verwarming, magnetron, centrifuge en familiedouches.

??Locatie
Kampeerplaatsen vind je op bijna alle velden! Namelijk op Cobus, Bella, Buur, Bliz en Watergorgels. Op de velden Bliz en Cobus 12 t/m 65 zijn huisdieren toegestaan. Daarnaast vind je op alle velden wel een speeltoestel met zandbak. Wil je weten welk speeltuintje precies waar staat? Dat vind je hier!

??Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma


Extra informatie van het park


De omgeving


Extra informatie van het park

De Zandstuve is een vakantieparadijs. Deze 5-sterren camping ligt in Rheeze (Hardenberg) en dus in het toeristische Vechtdal. Een mooie en gezellige omgeving waar gasten kunnen genieten van wandelen, fietsen, varen en diverse activiteiten. Het hondvriendelijke park ligt in het bijzonder mooie Vechtdal. Dit is de perfecte plek voor lange wandelingen en fietstochten met uw hond. Er zijn vele kilometers gemarkeerde routes door de regio. Onderweg passeert u prachtige bossen, uitgestrekte landbouwgronden, oude boerderijen en langs de meanderende Vecht. In Overijssel vind u speciale hondenloopgebieden, bijvoorbeeld op de Sallandse Heuvelrug of op de Hulsbeek. Wissel natuurwandelingen af ??met een bezoek aan een kasteel of een bezoek aan een boer. Werp een hengel uit of maak een boottocht op de Vecht. Ook zijn er vele mooie dorpen en steden, musea en bezienswaardigheden in de omgeving die garant staan ??voor een leuk dagje uit. De Zandstuve is een oase voor gezinnen met kinderen, opa`s en oma`s met kleinkinderen en stellen/senioren die willen genieten van rust en natuur. De binnen- en buitenbaden bieden het hele jaar door waterpret voor jong en oud. Kinderen kunnen klauteren in de binnenspeeltuin en op een van de 30 buitenspeeltuinen. In de zomer, maar ook in het voor- en najaar staat het enthousiaste animatieteam klaar voor de kinderen.

Meer info 

Highlights
Kies je comfortplaats op een gezellig veld of een rustige hoek. Je kiest zelf de gewenste aankomst- en vertrekdatum!???
Kamperen
  • 8-16 ampère stroom
  • Eigen watertappunt
  • Waterafvoer
  • Uitzicht op een speeltoestel
  • ?Dichtbij speeltoestel adviesleeftijd 6-
  • ??Breedte 6-7 meter
  • ??Breedte 8-9 meter
  • ??Breedte 9-10 meter
  • ??Breedte >10 meter
  • ??Breedte 7-8 meter
  • Dagelijkse check-in/out
  • ??Dichtbij recreatieterrein
  • Algemeen
  • Mogelijkheid tot WiFi
  • ?Dichtbij speeltoestel adviesleeftijd 6-
  • ?Dichtbij speeltoestel adviesleeftijd 6+
  • Huisdieren toegestaan
  • Buiten
  • ??Autovrije plaats
  • ?< 5 min. van faciliteiten
  • ?5-8 min. van faciliteiten
  • ??Huisdieren niet toegestaan
  • ??Hele dag zon
  • ??Ochtend/middag zon
  • ??Middag/avond zon
  • ??Ochtend/avond zon
  • ??Ochtend zon
  • ??Middag zon
  • ??Avond zon

  •   Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    N.W. K. - aankomst: 25/4/2019
    Leuk park, maar erg weinig toezicht over het gehele park. Stonden op een honden vrije plek, echter honden kwamen er wel.


    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    Manon S. - aankomst: 26/4/2019
    Gezellige. Behulpzaam.heel vriendelijk personnel. Schoon sanitair...mooie Velden...goeie pizzaria.s...en ook wen heerlijk zwembad..waar vooral de kinderen erg blij nee waren..


    M.L.P. K. - aankomst: 25/4/2019
    Matig... De schone en ruime plek.


    Arend B. - aankomst: 23/4/2019
    Stuversleuk.


    Clair M. - aankomst: 23/4/2019
    Heel gezellig en ontspannen. Het weer was prachtig en we hebben samen heel veel plezier gehad.


    Harrie B. - aankomst: 23/4/2019
    Heerlijk, volop genoten. Dit was de derde keer maar we komen zeker weer! Absoluut onze favoriete camping. Leuke veldjes, genoeg te doen, alles schoon en netjes, veel gezelligheid op het stuufplein & die Cobus, wij hebben toch wel de aller grootste Cobus fan thuis!


    J T. - aankomst: 23/4/2019
    De kids hebben genoten.


    Jan G. - aankomst: 23/4/2019
    Wir waren mit zwei Erwachsenen und zwei Kindern (6, 4) auf dem Platz Cobus. Es hat uns sehr gut gefallen, der Platz ist weitläufig und die Spielgeräte in einem guten Zustand.


    Marloes W. - aankomst: 23/4/2019
    Prachtig park. Fijn de speelplekken op ieder kampeerveldje. Genoeg aanbod qua animatie en horeca.


    Nick t. - aankomst: 23/4/2019
    Echt een top camping. Iets meer afvalplaatsen zou wel handig zijn, wij stonden namelijk helemaal achteraan op de camping.


    R. A. - aankomst: 23/4/2019
    Mooie camping met prima faciliteiten. Weer was ook top. Kinderen en ouders hebben genoten


    Ronald v. - aankomst: 23/4/2019
    Geweldig. Alles super goed voor elkaar. Netjes, schoon en goed onderhouden.


    Samira C. - aankomst: 23/4/2019
    Het verblijf op de kampeerplaats was super. Heel fijne kinder camping waar er veel animatie is maar er ook zeker voldoende rust is op de camping. De faciliteiten zijn zeer goed. Sanitair is mooi verzorgd en zeer goed aangepast aan een gezin met kindjes. Wij waren zo tevreden dat we een extra dagje met een latere uitcheck hebben bijgeboekt!Bedankt


    Yvonne L. - aankomst: 23/4/2019
    Super!!


    Familie L. - aankomst: 23/4/2019
    we vonden alles leuk. mooie kampeerplek. schoon toilet/douchegebouw.


    K.C V. - aankomst: 22/4/2019
    Goed


    Carina T. - aankomst: 22/4/2019
    Toller Platz mit schöner Kinderanimation (leider gar nicht in deutsch in der Zeit wo wir da waren, was für unsere Tochter 4 Jahre etwas schade war)


    Harm V. - aankomst: 22/4/2019
    Super leuke camping, kinderen en wij hebben genoten. Aankomst na sluitingstijd van de receptie, waarbij we goed geholpen zijn bij de pizzeria. Uitchecken na sluitingstijd waarbij ook alles duidelijk was en goed geholpen zijn. Helaas de horeca in het zwembad en de pizzeria wat minder.


    Pascal v. - aankomst: 22/4/2019
    mooie camping, leuk animatie, goede omgeving


    Rick K. - aankomst: 22/4/2019
    Geweldig, een super mooi park, alles schoon en animatie perfect. Ook personeel super vriendelijk. Onze tweeling van 4,5 jaar oud hebben ontzettend genoten en dan doe je dat als ouders ook. Wij willen jullie heel erg bedanken voor de leuke tijd die we bij jullie hebben mogen beleven. We komen zeker terug. heel veel stuufffff groetjes van daley en Sophia Kock


    Kristof C. - aankomst: 19/4/2019
    Een hele mooie camping, leuk met de kinderen


    Bart R. - aankomst: 13/4/2019
    Mooie camping, prima.


    Mischa N. - aankomst: 13/4/2019
    Für unseren aller ersten Campingurlaub haben wir ihren Platz gewählt und sind mit der Entscheidung mehr als zufrieden. Wir konnten die Zeit sehr genießen und würden immer wieder zu Ihnen zurückkommen. Bitte machen Sie weiter so


    Frank W. - aankomst: 31/3/2019
    Schön


    Miranda Mastenbroek - aankomst: 3/10/2018
    De Zandstuve is een top camping. Naar onze mening vooral voor kids tot een jaar of 8. Prachtige kampeer plekken met op ieder veldje een speeltuintje. Prachtig nieuw sanitair gebouw. Zwembad heel erg leuk voor de kleintjes maar ook grotere kinderen kunnen zich uitleven in het diepere bad en de glijbanen. Animatie is ontzettend professioneel. In het hoogseizoen volop entertainment. Vooral de avonden in het theater zijn fantastisch. Enig minpunt is dat wij vonden dat de animatie ten opzichte van andere jaren in het naseizoen (begin sept) erg tegenviel. Het zogeheten nieuwe dreumes programma startte pas op donderdag hierdoor de 3 dagen ervoor niets te doen(op knutselen na) andere jaren ervaarden wij veel meer animatie rond die tijd. Gelukkig waren wij er 3 weken maar als we er maar een weekje zouden zijn geweest had het voor ons echt een flinke domper geweest. Over het algemeen echt wel een aanrader. Een mooie, schone en nette camping !




















    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Hondenspeeltuin Hoogeveen (Alteveer) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 18,46km
    Deze hondenspeeltuin is volledig omheind. Een gedeelte is geasfalteerd (omdat het terrein vroeger een carpoolplaats was) , het overige gebied bestaat uit bos.

    Hellendoornse Berg / ’t Stut (Hellendoorn/Nijverdal) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 22,39km
    Dit bos maakt deel uit van de Sallandse Heuvelrug. Het ligt tegenover avonturenpark Hellendoorn en wordt ook wel het Hondenbos genoemd. Honden kunnen hier heerlijk rennen en spelen, met als hoogtepunt de grote kuil. Het losloopgebied is het bosgebied ten westen van Hellendoorn. tussen de Almeloseweg, Klinkenbeltweg en de Luttenbergweg.

    Boswachterij Gees (Meppen) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 23,12km
    Boswachterij Gees ligt tussen Hoogeveen en Emmen en bestaat uit bos en heidevelden. Er zijn 2 losloopgebieden waar honden het hele jaar los mogen, mits onder appèl. In de rest van de Boswachterij zijn honden aangelijnd welkom.

    Boswachterij Ruinen (Ruinen) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 23,52km
    Het gebied ligt tussen Hoogeveen en Meppel en bestaat uit uitgestrekte bossen, vennetjes, heide en stuifzand. Er zijn in dit gebied twee losloopgebieden

    Boswachterij Staphorst (Punthorst) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 24,47km
    Er is nog 1 losloopgebied (zie links voor meer informatie en een kaart), maar deze zal in de toekomst opgehefd worden. Voorheen waren er 2 natte neuzen-routes in dit gebied waar honden (onder appèl) los mochten lopen. Helaas heeft Staatsbosbeheer besloten om per 01-02-2021 de loslooproute aan de Vijverweg op te heffen omdat er te veel overlast voor het wild, andere bezoekers, schapen en paarden was.

    Teesselinksveld / Kattebos (Nijverdal) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 24,81km
    Dit gebied ligt op de Sallandse Heuvelrug. Het is minder groot dan het losloopgebied bij Hellendoorn, maar ook een mooie plek om met uw hond heen te gaan! Honden mogen los tussen de Holterweg en de Lage Esweg, tot aan het Sasbrinksven. Op de heide en aan de andere kant van de Holterweg moeten honden weer aan de lijn.

    Hondenstrand Grote Rietplas (Emmen) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 28,10km
    Aan de oostzijde van de Grote Rietplas is een omheind hondenstrand waar honden het hele jaar mogen loslopen, spelen en zwemmen.




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    zondag 12-5-2024
    aankomst (13:30)
    maandag 13-5-2024
    vertrek (11:30)

    Optionele services
    Tweede bijzettentje :
    €2.50/stuk/nacht
    Omboekgarantie :
    €20.00
    Dagticket(s) WiFi :
    €2.00/nacht

    Prijs inclusief:
    Extra kampeerder(s)
    Huisdier
    Reserveringskosten
    Lokale heffingen
    Transactiekosten
    Energietoeslag


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.