Chalet met een terras en tuin, op Veluwwe

Add to favourites

Accommodatie details

Huiscode:
HOPV-NL-2808
2 Non Smoking

Aantal sterren:
Klantwaardering:
8,6 (5 reviews)
Type:
Stacaravan
Regio:
Gelderland
Plaats:
Epe
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
4
Honden :
2
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Oppervlakte:
36m²
Energielabel:
0
Zwembad informatie
 • gedeeld met andere gasten
 • buiten
 • verwarmbaar
 • geopend van Mei t/m Aug
 • Vragen?

  internet
  magnetron
  tv


  Beschrijving
  De accommodaties op RCN De Jagerstee zijn speels verspreid tussen de bomen op het vakantiepark. Er zijn diverse types die aansluiten op uw wensen. Voor gezelschappen tot en met 4 personen heeft u de keuze uit een 4-pers. chalet (NL-8162-24) welke verzorgd is ingericht en ideaal om als uitvalsbasis te gebruiken. Van het type bungalow is er de comfortabele standaard (NL-8162-20) en een kindvriendelijke variant (NL-8162-22). Deze laatste heeft in plaats van twee 1-pers. bedden, een kinderstapelbed in boomhut stijl. Voor gezelschappen tot 6 personen is er een gelijkvloerse (NL-8162-21) bungalow en een bungalow met souterrain waar nog twee slaapkamers gesitueerd zijn (NL-8162-17). De sfeervolle lodge (NL-8162-23) is ook geschikt voor 6 personen en past, door het gebruik van het vele hout, perfect in de omgeving. Let op; de derde slaapkamer in de lodge is bereikbaar via een steile trap. Waar alle chalets en bungalows zijn gelegen op ruime kavels met terras, is de lodge voorzien van een overdekte veranda. Uiteraard zijn alle types voorzien van tuinmeubilair.

  Belangrijk
  Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat

  Indeling
  Parterre: (woonkamer(TV(flatscreen), zithoek), open keuken(kookplaat(4 kookplaten, gas), waterkoker, koffiezetapparaat(filtermaling), magnetron, koelkast(+ vriesvak)), slaapkamer(2-pers. bed), slaapkamer(1-pers. bed, 1-pers. vouwbed), badkamer(douche, wastafel), toilet) verwarming(CV), terras, tuinmeubilair, parking, zwembad(gedeeld met andere gasten, buiten, verwarmbaar, geopend van Mei t/m Aug)

    Het vakantiehuis


  Bos:
  0,10 km
  Centrum:
  3,00 km
  Meer:
  13,00 km
  Supermarkt:
  3,00 km
  Restaurants:
  0,10 km
  Openbaar vervoer:
  2,50 km
  Uitgaan:
  3,00 km
  Aan zee:
  -

  Ervaringen met honden voor deze accommodatie

  Heesterbeek - aankomst: 4/12/2020
  De stacaravan was erg mooi en schoon. Veel ruimte op en rondom het park. In verband met covid was het restaurant gesloten, maar je kon er eten bestellen en dit werd bij de stacaravan bezorgd en het was hartstikke goed. Verder was de omgeving hartstikke mooi, veel ruimte om te wandelen en fietsen. Ook erg leuk om met honden heen te gaan, op 15 min lopen zit een groot losloop gebied.


  Overige ervaringen voor deze accommodatie

  Vianen - aankomst: 5/6/2021
  Mooi groen park! Leuke faciliteiten voor de kinderen. Onze zoons van 8 en 10 konden zich prima vermaken in het zwembad, de speeltuin en op de skelterbaan/verkeerspark. Vriendelijk personeel.


  Svitlana - aankomst: 27/3/2021
  Heel fijn en rustige plekje, Zeker om terug te komen naar het vakantiepark ð?¤?
  Losloopgebieden binnen een straal van 30km
  Renderklippen (Epe) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 2,37km
  Een deel van de Renderklippen tussen Epe en Heerde is lopsloopgebied. Binnen het losloopgebied mogen de honden onder appèl loslopen (maximaal 3 honden per begeleider). Buiten het losloopgebied zijn honden aangelijnd welkom (met uitzondering van de speelweide voor kinderen).

  Heerderstrand (Heerde) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 5,32km
  Tussen Zwolle en Epe ligt recreatiegebied het Heerderstrand. Tussen 1 oktober en 1 mei mogen honden overal rond het meer loslopen en zwemmen. Na 1 mei is het gebied verboden voor honden.

  Bonenburg (Heerde) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 5,94km
  Landgoed Bonenburg is een mooi, oud parkbos langs het Apeldoorns Kanaal in Heerde. Honden (maximaal 2 per begeleider) mogen hier overal loslopen op de paden en er zijn meerdere plekken waar ze lekker kunnen zwemmen.

  Kievitsveld (Emst) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 6,64km
  Rond de plassen van het Kievitsveld mogen honden tussen 1 oktober en 1 mei overal loslopen. Na 1 mei is het gebied verboden voor honden.

  Gortelseweg (Vaassen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 7,64km
  Op de Veluwe tussen de dorpen Gortel, Het Laar, Vaassen en Niersen ligt een fijn losloopgebied. Het gebied is niet erg groot, een rondje duurt ongeveer een half uur. Op de bordjes staat waar honden los mogen lopen.

  Zwolse bos (Heerde) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 7,92km
  Het Zwolse bos ligt ten zuiden van Zwolle en is onderdeel van de Veluwe. Vrijwel overal in het Zwolse bos mogen honden (onder appèl) het hele jaar loslopen, met uitzondering van het gebied rondom het ecoduct (dit is een rustgebied voor het wild). Er zijn verschillende paaltjeswandelingen uitgezet.

  Landgoed Petrea (Wapenveld) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 8,72km
  Op Langdoed Petrea is een losloopgebied dat ligt in de hoek Wapenvelderzand/Groteweg/Molenweg (ongeveer 200x300 meter). Er is een wandelroute van 1,5 km uitgezet die binnen de grenzen van dit losloopgebied blijft.

  De Haere (Doornspijk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 8,74km
  Natuurgebied De Haere wordt omgeven door dennenbossen en heide. Op de grote zandverstuiving aan het einde van de Badweg mag uw hond het hele jaar loslopen.

  Landgoed Zwaluwenburg (t Harde) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 9,68km
  Het deel ten zuiden van de straat Bovenheigraaf is aangewezen als losloopgebied. Rondom huis Zwaluwenburg is een 4 km lange wandelroute uitgezet.

  Vierhouterbos (Vierhouten) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 10,19km
  Het Vierhouterbos is onderdeel van Boswachterij Nunspeet. Aan de rand van het Vierhouterbos is een niet al te groot (grotendeels omheind) losloopgebied waar honden het hele jaar mogen loslopen. Voor een lange wandeling is dit gebied minder geschikt.

  Zandenbos/Zandenplas (Nunspeet) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 10,64km
  Het Zandenbos en de Zandenplas zijn onderdeel van de Veluwe. Het Zandenbos ligt aan de zuidkant van de A28 (richting Epe) en de Zandenplas aan de noordkant (richting Nunspeet). In het Zandenbos mogen honden het hele jaar loslopen. Er zijn verschillende wandelroutes, langs het gele natuurpad (2,5 km) en de blauwe Rondehuisroute (5 km) mogen honden ook bijna overal los. Bij de Zandenplas mogen honden tussen 1 oktober en 1 mei overal loslopen. Na 1 mei is het gebied bij de plas verboden voor honden. Het is mogelijk om een bezoek aan beide gebieden te combineren via een tunneltje onder de A28 door.

  Belvederebos Oost (Nunspeet) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 10,90km
  Het Belvederebos Oost ligt aan de oost-rand van Nunspeet. Honden mogen hier het hele jaar loslopen. In het bos kunt u de Belvedere-route volgen (gele paaltjes).

  Belvederebos West (Hulshorst) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 14,24km
  Het Belvederebos West ligt ten westen van Nunspeet en maakt deel uit van de Veluwe. Honden mogen in het bos het hele jaar loslopen.

  Hondenbos Julianatoren (Apeldoorn) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 15,79km
  Ten zuiden van Koningin Julianatoren ligt een leuk, gedeeltelijk omheind losloopgebied voor honden. Het gebied is onderdeel van natuurgebied Berg en Bos en ligt tussen de Amersfoortseweg en de Soerenseweg.

  Wechelerveld (Deventer) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 18,01km
  Het Mechelerveld is een van de grotere losloopgebieden van het land (50 hectare). Het gebied ligt ten noorden van Deventer, vlak boven Schalkhaar. Honden mogen er overal loslopen (met uitzondering van de ongeveer 2 hectare die is afgerasterd, hier moeten honden aan de lijn). In het heidegebied bevindt zich een vennetje, waar honden lekker in kunnen poedelen en spelen.

  Boswachterij Het Spijk en Bremerberg (Biddinghuizen) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 18,11km
  Het losloopgebied in deze boswachterij is onderdeel van natuurgebied de Randmeerbossen. Honden mogen hier het hele jaar loslopen, met uitzondering van de Spijkvijver en de omliggende zonneweiden. Vanaf de beheerdersschuur start een wandelroute (1,2 km).

  Orderbos (Apeldoorn) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 18,78km
  In het Orderbos (ten zuidwesten van Apeldoorn) is een klein losloopgebied bij de sportvelden rond de Kleiberg (weg). In het overige gedeelte van het bos moeten honden worden aangelijnd. Maximaal 2 honden per begeleider.

  Wythmenerplas (Zwolle) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 19,77km
  Tussen 1 oktober en 1 april mogen honden bij deze plas loslopen. Buiten deze periode zijn honden hier niet meer toegestaan, ook niet aan de lijn. Een wandeling rond de plas duurt ongeveer drie kwartier.

  Landgoed Bruggelen (Apeldoorn) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 20,71km
  Bruggelen is een prachtig groot heuvelachtig natuurgebied tussen Apeldoorn en Beekbergen. In het gedeelte tussen de Arnhemseweg en de Herenhulweg mag uw hond het hele jaar loslopen. Een andere gebied daar dichtbij waar honden ook los mogen lopen is het bos rond het Gelre ziekenhuis, te bereiken door via de Herenhulweg onder de A1 door te gaan richting de Zuster Meyboomlaan. Beide losloopgebieden zijn goed te combineren voor een wandeling.

  Bussloo (Wilp) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 20,72km
  In recreatiegebied Bussloo mogen honden tussen 1 oktober en 1 mei overal loslopen en zwemmen. Na 1 mei is dit gebied verboden voor honden. Er is een groot meer met grasvelden en strandjes.

  Ermelosche Heide (Ermelo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 21,48km
  Voor 8.00 uur en na 16.00 uur mogen honden hier bijna overal loslopen. Tussen deze tijden niet in verband met de schaapskudde die er dan graast.

  Milligerplas (Zwolle) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 21,52km
  Ten noorden van Zwolle ligt recreatiegebied Milligerplas. Tussen 1 oktober en 1 april mogen honden hier overal loslopen (buiten deze periode zijn honden niet toegestaan in en om de plas). Een rondje lopen om de plas is ongeer 3 kilometer.

  Biddingbos-Dorpsbos Biddinghuizen (Dronten) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 21,55km
  Dit bos van 30 ha groot is prachtig gelegen tussen de polders van Dronten. Honden (max. 3 per begeleider) mogen er het hele jaar vrijwel overal loslopen. Voorwaarde is wel dat ze onder appel staan en op de paden blijven. Er zijn 3 wandelroutes uitgezet (van 2 km, 4 km en 8 km).

  Buitengebied De Vijfhoek (Deventer) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 22,33km
  In het buitengebied ten oosten van de wijk De Vijfhoek in Deventer mogen honden het hele jaar loslopen. Het losloopgebied bestaat uit leuke oude landweggetjes langs weilanden en maisvelden. Let op: de weilanden en velden zijn verboden toegang voor honden.

  Strokelbos (Harderwijk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 22,64km
  Het Strokelbos ligt aan de zuidwest-kant van de Leuvenumseweg (N302). Honden mogen loslopen van de Plaggenweg tot aan Dierenasiel de Ark. In het zuidwesten gaat het Strokelbos over in een ander losloopgebied, het Ermelose Bos. Er zijn 3 gemarkeerde routes van 5, 7.5 en 9 km. Alleen de rode route van 5 km loopt volledig door het losloopgebied.

  Ermelose Bos - Haspelberg (Ermelo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 22,77km
  Ten noordoosten van Ermelo ligt het Ermelose Bos. Honden mogen het hele jaar loslopen in het grootste deel van de Haspelberg, tussen de Staringlaan, de Jacob Catslaan en de Leuvenumseweg.

  Hondenbos Het Leesten (Ugchelen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 23,20km
  Ten zuiden van Apeldoorn ligt Hondenbos Het Leesten. Het bos is volledig omheind en binnen de hekken mogen honden het hele jaar loslopen. Naast het omheinde losloopgebied is er ook een Natte Neuzenroute (3,1 km). Deze route loopt deels door het losloopgebied en deels daarbuiten. De honden mogen deze route (onder appèl) loslopen.

  Kootwijkerduin (Kootwijk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 23,60km
  Kootwijkerduin is een onderdeel van de Veluwe waar honden het hele jaar mogen loslopen. Het losloopgebied (56 ha) ligt tussen de spoorwegovergang en het pannenkoekenhuis. In de omliggende bossen en zandduinen zijn honden ook welkom, mits aangelijnd.

  Roggebotzand (Dronten) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 24,15km
  Het Roggebotzand is het oudste bos in Oostelijk Flevoland en maakt onderdeel uit van natuurgebied de Randmeerbossen. Het is een ideaal wandelbos met naald- en loofbomen, open vlaktes en zandheuvels die doen denken aan duinen. Honden mogen hier het hele jaar (onder appel) loslopen, met uitzondering van het noordelijke deel van het gebied. Zie voor een kaart en meer informatie onderstaande links.

  Speulderbos / Putterbos (Putten) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 24,99km
  Het Putterbos in onderdeel van het veel grotere Speulder- en Sprielderbos, één van de oudste bossen van Nederland. Het hondenlosloopgebied wordt ter plaatse niet duidelijk aangegeven, maar u kunt op de onderstaande link klikken voor een kaartje van het losloopgebied.

  Groevenbeekse Heide (Ermelo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 25,94km
  De Groevenbeekse Heide is een groot heidegebied tegen de bebouwde kom van Ermelo. Honden mogen hier het hele jaar loslopen.

  Wisentbos (Dronten) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 26,10km
  Honden mogen het hele jaar door vrijwel overal in het Wisentbos loslopen, mits ze onder appel staan en op de paden blijven (max. 3 honden per begeleider). Door het gebied lopen diverse leuke wandelroutes.

  Speulderbos / Boeschoterbos (Voorthuizen/Garderen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 27,69km
  Het Boeschoterbos is onderdeel van het veel grotere Speulder- en Sprielderbos en ligt midden op de Veluwe. Honden mogen los in een groot deel van het Boeschoterbos (tussen Voorthuizen en Garderen) in de driehoek Apeldoornsestraat, Hoge Boeschoterweg en Harderwijkerkarweg (dit is het gebied ten noorden van de Apeldoornsestraat).

  Strand Horst (Ermelo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 28,39km
  Recreatiegebied Strand Horst is een langgerekt gebied met grasvelden en strandjes. Honden mogen tussen 1 oktober en 1 mei overal loslopen. Vanaf 1 mei is het gebied verboden voor honden.

  Webersbos / Huis te Eerbeek (Eerbeek/Brummen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 29,14km
  Losloopgebied Webersbos ligt op Landgoed Huis te Eerbeek in één van de indrukwekkendste droogdalen van de Veluwe. Honden (max. 2 honden per begeleider) mogen in dit gebied het hele jaar (onder appèl) loslopen op de wegen en paden. Ook kunnen ze er lekker zwemmen in de Eerbeekse beek.

  Larserbos (Lelystad) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 29,30km
  Het Larserbos is één van de grotere bosgebieden van het Flevolandschap. Honden mogen er in het grootste deel het hele jaar loslopen, mits onder appel. Er is ook een begrazingsgebied waar honden moeten worden aangelijnd. Het advies is om 25 m. afstand tot de koeien te houden. Er lopen 2 wandelroutes door het gebied.

  Wilbrinkbos (Voorthuizen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 29,89km
  Het losloopgebied in het Wilbrinkbos ligt ten noorden van de Apeldoornseweg. Honden mogen in het gebied rond de zandwal overal loslopen. Ten zuiden van de Apeldoornseweg en verder noordelijk van de zandwal moeten honden aangelijnd zijn. Dit wordt duidelijk aangegeven met bordjes. Maximaal 2 honden per begeleider.
  Beschikbaarheid

  Uw gekozen periode


  maandag 11-12-2023
  (tussen 15:00 en 17:00)
  woensdag 13-12-2023
  (tot 10:00)
  € 178,26 € 181,36
  details
  U bespaart 2%

  Boek nu

  Andere datum?

  Optionele services
  Badhanddoeken:
  Mogelijkheid tot huren, € 6/verblijf
  Keukenlinnen:
  Mogelijkheid tot huren, € 5/verblijf
  Wifi:
  Gratis
  Kinderbed:
  gratis (op aanvraag)
  Kinderstoel:
  gratis (op aanvraag)
  Kinderbed + Kinderstoel:
  gratis (op aanvraag)
  Linnengoed:
  Bedden opgemaakt bij aankomst € 8,50


  Bijkomende kosten
  Borgsom:
  € 50
  Toeristenbelasting:
  € 1,15/persoon/nacht (Indicatie)

  Prijs inclusief:
  Eindschoonmaak
  Huisdieren
  Bedlinnen
  Servicekosten
  Boekingskosten
  Schadeverzekering


  Deel

  Deze website gebruikt cookies
  Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.