Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
708 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites

Cast Away Camping

Huiscode:
HOPV-NL-791
1 Non Smoking

Aantal sterren:
Klantwaardering:
9,2 (25 reviews)
Type:
Camping plaats
Regio:
Zuid-Holland
Plaats:
Tiengemeten
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
6
Honden :
1
Vragen?


Beschrijving

Ben je toe aan een mini escape? Wil je er even helemaal uit zonder al te ver van huis te gaan? Op ons “Cast Away” eiland Tiengemeten vind je het meest unieke plekje van Nederland om te overnachten. Een bijzondere plek die alleen te bereiken is met een klein pontje, waar auto’s niet zijn toegestaan en je bent omringd door prachtige natuur en honderden verschillende vogels. 

Overnachten op de Glamping Cast Away
Kom overnachten op de meest sfeervolle glamping van Nederland. Naast onze eigen accommodaties is het ook mogelijk om een kampeerplek te huren voor met je eigen tent. Struin neer tussen bomen van Cast Away en creëer je eigen “overlevingsplek”. Om er zeker van te zijn dat jullie zorgeloos kunnen genieten is het ontbijt inbegrepen. 

Elke boeking is incl. ontbijt.

Faciliteiten:
* Gezamenlijke toilet en douches
* Prachtige natuur
* Incl. ontbijt
* Er is geen stroom op de kampeerplek

*De foto`s zijn impressie beelden. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.


Extra informatie van het park

Zoeken jullie echt iets anders dan anders? Een mini-escape uit de dagelijkse drukte? Kom dan naar het eiland Tiengemeten. Cast Away is voor jullie ingericht met een herberg, luxe tipi-tenten, yurts en trekkershutten en biedt het ultieme eiland-gevoel. Het pontje brengt je in 10 minuten naar een andere wereld vol rust en ongerepte natuur. Zwemmen, suppen, kampvuur, buitenbioscoop, silent disco, heerlijk eten en drinken en prachtige zonsondergangen, het staat jullie allemaal te wachten.

TinyParks “Cast Away” is het hele jaar open en biedt in elk seizoen een andere beleving. In de winter zijn we beperkt open met alleen onze eilandkamers en restaurant. In de zomer zijn wij de gezelligste glamping van Zuid Holland. Tiengemeten is een ervaring op zich en perfect om lekker te wandelen waarbij je gegarandeerd herten, schotse hooglanders en bijzondere vogelsoorten zult tegengekomen. Na het wandelen kan je genieten van onze heerlijke dinerkaart, kampvuuravonden, sauna en spelletjes. Kortom een heerlijke mini escape om lekker tot rust te komen op een bijzondere plek. 


De omgeving

Natuureiland Tiengemeten ligt in het Haringvliet en is bereikbaar met een (betaald) pontje vanuit het dorpje Zuid-Beijerland. Het eiland is ongeveer 8 km lang en 3 km breed.

Vroeger was het eiland Tiengemeten landbouwgebied, tot het in 2007 werd omgetoverd tot natuureiland. De meeste boeren hebben het eiland verlaten en hebben ergens anders hun boerenbestaan voortgezet. Er wonen nog steeds mensen op het eiland, al zijn dit er tegenwoordig ongeveer nog maar 10. De bewoners leven grotendeels van het toerisme en er wordt op een klein stuk grond nog landbouw gedreven.

Bij de nieuwe inrichting van het eiland staat de natuur centraal en is de mens te gast. Tiengemeten is hierbij onderverdeeld in 3 gebieden:

  • Weemoed: Dit gebied ligt in het oosten van het eiland, hier staat de geschiedenis en de cultuur van het eiland centraal
  • Weelde: Dit gebied ligt in het midden van het eiland, hier vind je het moerasgebied
  • Wildernis: Dit gebied ligt is het westen van het eiland, hier ontwikkelt de natuur zich op basis van het getij vanuit het Haringvliet

Meer info 

Highlights
Slaap met je eigen tent op onze camping!
Buiten
  • Hangmat
  • Terras
  • Ligstoelen
  • Picknicktafel
  • Omgeven door water
  • Algemeen
  • Autovrij
  • Rookvrij
  • Gemeenschappelijke sauna
  • Huisdieren toegestaan
  • Ontbijt inbegrepen

  •   Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    Elfri S. - aankomst: 9/7/2023
    Mooie plek, lekker eten, relaxte sfeer.


    Michelle D. - aankomst: 9/7/2023
    Wij vonden het leukste dat alles lekker gemoedelijk is. Alles kan en hierdoor is het een fijne sfeer. Leuk dat je kan suppen en de familie diners zijn ook geweldig! Wij hebben genoten :)


    Cornalie B. - aankomst: 9/7/2023
    - super leuke & gezellige sfeer - lekker eten verzorgd op de camping - mooie boomgaard waar je de tent kon opzetten - genoeg vermaak (spelletjes, sups, silent disco, yoga)


    A. Vermeer - aankomst: 1/9/2022
    Heel leuk, gastvrij en ongedwongen. Goed eten en een hele gezellige sfeer. Ik kom zeker nog terug.


    M. Meijer  - aankomst: 19/8/2022
    Mooie kampeernacht tussen de fruitbomen ?? dat we in een mini festival terecht kwamen was niet echt een pluspunt maar zeker ook niet nadelig. Hadden het wel graag even geweten vooraf.


    A. Koevoet  - aankomst: 9/8/2022
    Mijn zoontje van 10 en ik mochten 1 nachtje op de gezellige camping staan, met een eigen tentje. We kwamen op de fiets en hoefden niet veel mee te nemen aangezien het diner en ontbijt voor ons verzorgt werd.


    R. de Vries - aankomst: 9/8/2022
    Unieke ervaring om te kamperen op Tiengemeten. Heerlijke omgeving, lekker rustig in de nacht en uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Tinyparks is echt een aanwinst voor het eiland. Als positieve ervaring zien we de ontvangst met een heerlijk drankje, de heerlijke avondmaaltijd, het kampvuur en de gezellige uitstraling in de avond. Er mag kritisch nagedacht worden over de locatie van de afvalopslag (en de geur op warme dagen), waar je eerst langs moet voordat je incheckt. Ook de dirty lemonade cocktail is voor verbetering vatbaar.


    R. Prince - aankomst: 7/8/2022
    Mijn zoon (10 jaar) en ik verbleven 1 nachtje in onze eigen tent in de boomgaard. Wat een idealistisch plekje om te mogen kamperen. De sfeer op de camping is grandioos. Heel persoonlijk en gezellig. Het eten aan de lange tafels zorgt voor leuke contacten en verbinding met allerlei mensen. Tot slot het kampvuur maakten de eerste dag compleet. De spelletjes op het campingterrein, de silent disco en de hangmatten en relaxbedden maken het nog eens extra leuk en relaxt. Wat een top locatie met ontzettend vriendelijk personeel en lekker eten. De rust en natuur waar de camping mee omringt is natuurlijk geweldig. Wij komen zeer zeker terug.


    S. Schotman  - aankomst: 6/8/2022
    Wij verbleven met onze eigen tent in de boomgaard. Het was een fijne plek. Diverse fijne zitjes, hangmatten en picknicktafels. Lekker ontbijt en BBQ. Het geheel is nog in opbouw dus nog wel een paar organisatorische verbeterpuntjes maar als totaal een heerlijke plek op een prachtig eiland.


    W. Nonneman  - aankomst: 6/8/2022
    Blij dat we op de natuurcamping konden verblijven. Er was wel wat weinig plaats. De barbecue en het ontbijt waren uitstekend. Vriendelijke en aangename atmosfeer. Komen zeker terug.


    J. Borsten - aankomst: 5/8/2022
    Wat een warm en gezellig ontvangst op een mooie camping!!!


    Wil Offerhaus - aankomst: 5/8/2022
    Het was een mooie en magische ervaring. Gezellig met elkaar aan lange tafels eten leveren fijne gesprekken op. Het is net één grote familie. Stilte, rust en ruimte en genieten. Mooie natuur en even helemaal bijtanken. Bagage wordt gebracht, het eten was heerlijk.


    A. Van Rijn - aankomst: 4/8/2022
    Fijn gekampeerd en gegeten. De naam Cast Away klinkt nogal commercieel en doet de Eiland history weinig eer aan. Ik zou gewoon de authentieke Herberg 10 Gemeten" naam blijven hanteren."


    T. Van der Schot - aankomst: 22/7/2022
    Nachtje weg met zoon van 13


    L. Halewijn - aankomst: 2/7/2022
    Ik kom al jaren 1-2 keer per jaar naar Herberg Tiengemeten voor 1-2 nachten als een soort retreat. De nieuwe eigenaren waren heel aardig. 2 opmerkingen - aanmelden voor een verblijf was erg lastig omdat ik verplicht een autokenteken moet invullen (en ik heb geen auto en kom net als veel anderen op de fiets) - met alle nieuwe addities (kampvuur, etc) maak ik me wel een beetje zorgen of Tiengemeten een rustig retreat blijft en niet teveel een feest atmosfeer gaat worden. In mijn kamer kon ik met dichte ramen het geluid van de mensen praten bij het kampvuur vrij goed horen


    F. Kamphuis - aankomst: 17/6/2022
    We loved our stay on the island of Tiengemeten, a great getaway for nature lovers. Beautiful dome tent inside & out (does get hot when it’s warm weather as there is only 1 door, no window that opens), friendly people & atmosphere, delicious dinners (included for every night of your stay!), simple breakfast. We rented bikes and went on walks to spot the Tiengemeten ‘big five’. With kids, be sure to visit the oerrr speelnatuur in summer. Bring life vests for supping!


    L. Kamminga-Muijs - aankomst: 11/6/2022
    TOPverblijf!!


    A. Roll  - aankomst: 10/6/2022
    We hebben een heel prettig verblijf gehad in de landbouwkamer in de herberg. Vriendelijke ontvangst, prima kamer met een lekker bed. Eenvoudige, maar smakelijke maaltijden. Gezellige ongedwongen sfeer. Super!


    Jeannette - aankomst: 5/6/2022
    We hebben een heerlijke tijd gehad in de Herberg.Toen we de 1e pinksterdag kletsnat thuiskwamen kregen we het aanbod om kleren in droogtrommel te doen.Bij het heerlijke eten "s avonds weer droog terug.Service!! We hebben helaas de ene hoosbui na de andere gehad maar wat een mooi eiland...Bijenorchis gevonden wel bijzonder. Een fiets huren is een aanrader, je kunt dat goed combineren met wandelen. We hebben de eerste dag naast het fietsen toch nog 20 km gewandeld. We komen zeker nog eens teug.?


    Ellen en Jasper - aankomst: 14/5/2022
    We hebben genoten van het prachtige eiland, het verblijf in de gastvrije Herberg, de leuke gesprekken en het lekkere eten. Het is een mooie, maar flinke wandeling vanaf de pont. We zijn heel benieuwd hoe het zal zijn als de Glamping in gebruik is.


    M. Vos - aankomst: 29/4/2022
    De herberg had duidelijk een metamorfose ondergaan. De kamers waren opgefrist en schoon. Wij hadden t geluk met mooi uitzicht over de rivier. De bedden lagen prima. Je merkt aan t personeel dat het wat minder soepel loopt maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door hun enthousiasme, vriendelijkheid en gedrevenheid om het tot een succes te maken


    Pauline de Jong - aankomst: 29/4/2022
    Je bent in Zuid-Holland en toch weer niet. En als het pontje voor de laatste keer gevaren heeft wordt het heerlijk rustig op het eiland. Perfect voor een prachtige wandeling in dromerig avondlicht terwijl de reeën, hazen en gazen om je heen scharrelen. De herberg, kamer, eten en bediening zijn prima op orde. Erg gastvrij! Kortom: kom maar op met meer Tiny Parks!


    J. Deijns - aankomst: 23/4/2022
    Heerlijke “half pension” gekampeerd! Uitstekend diner en ontbijt. Leuke kampeerweide met schaduwmogelijkheden. Hou dat weitje vast, want wij zijn geen “glampers”, net als vele andere natuurliefhebbers.


    M. Roest - aankomst: 16/4/2022
    Alles verliep prima.


    J. `s-Gravenmade - aankomst: 15/4/2022
    We hebben een fijn verblijf gehad en begrepen dat we de eerste gasten waren. Alles zag er fris en modern uit, heel mooi. En de omgeving is natuurlijk waanzinnig! Het is heerlijk zitten op het terras met zon en mooi uitzicht. "s Morgens ben ik gaan vogelen en ik ben niemand tegengekomen, behalve heel veel dieren, heel bijzonder. In de herberg was de verf op de vloer bij de toiletten bij het restaurant nog nat en er zaten er nog geen deuren in, dat was minder prettig, maar begrijpelijk. Daarnaast zou een nachtlampje en -kastje een welkome toevoeging zijn, het was nu flink zoeken "s nachts en een boek lezen bij groot licht is niet ideaal in de avond. Verder misten we een beetje binding met de omgeving, iets van lokale producten of elementen in het interieur die geïnspireerd zijn op het eiland was leuk geweest. dat laatste is misschien zo, maar kon het nergens terugvinden. Heel fijn was dat er werd meegedacht met babyvoeding die we vergeten waren en de spellen in de kratten waren ook top! Vanuit het restaurant deed de babyfoon het, dus ook dat was super. Ook werden we heel hartelijk ontvangen en begeleid tijdens ons verblijf door de gastvrouw en heer, dank!
















    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    De Vesting van Willemstad (Willemstad) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 6,52km
    In de vestingstad Willemstad (gemeente Moerdijk) ligt een mooi losloopgebied rondom de vesting. Het losloopgebied bestaat uit twee delen waar honden het hele jaar door los mogen, namelijk de binnendijkse omwalling en de buitendijkse beschermingswal. Er is in deze losloopgebieden volop zwemwater voor honden aanwezig. Als je de twee losloopgebieden combineert, kun je je hier zo’n klein uur vermaken.

    Grevelingendam (Bruinisse) (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 18,35km
    Recreatieterrein Grevelingenstrand op de Grevelingendam heeft een losloopgebied aan het eind van de Strandweg. Op de overige strandjes en op het lange zandstrand aan de andere kant van de dam mogen honden alleen loslopen tussen oktober en april. Na april moeten honden aan de lijn.

    Hellevoetsluis (Zuid-Holland) - afstand tot vakantiewoning: 18,46km
    Hondenstrand in Hellevoetsluis

    Noord-Kethel polder -Schiedam (Zuid-Holland) - afstand tot vakantiewoning: 22,53km
    In de polder kunnen honden lekker los lopen. Geen fietsers e.d. Wel ruiterpaden.

    Rockanje - Haringvliet (Zuid-Holland) - afstand tot vakantiewoning: 23,10km
    Quackstrand - tussen Rockanje en de Haringvlietdam kunnen honden loslopen. Let wel op dat op sommige plaatsen de honden aangelijnd moeten zijn. P. bij Quakjesstrand. Onder voetganger tunnel door: Zandloper, tot het strand en rechtsaf. Losloopgebied.

    Stellendam (Zuid-Holland) - afstand tot vakantiewoning: 25,14km
    Naast de haven van Stellendam bevind zich een fijn natuurstrand waar honden het hele jaar door los mogen rennen, zwemmen en ravotten. Het Deltastrand Buitenhaven begint links van de haven en is zo'n 2 km lang tot het strand „de Kwade Hoek“.

    Visdonk (Roosendaal) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 26,16km
    Landgoed Visdonk ligt aan de zuidrand van Roosendaal, het is een jong natuurgebied met bos, heide en vennen. In het hart van dit landschap ligt een speciale hondenloslooproute van 4,5 kilometer. Op deze route is het wel belangrijk dat de hond goed luistert, want je moet 2 keer een vrij drukke weg oversteken en je kruist op een aantal plaatsen ruiter- en ATB-routes. Er is ook nog een 2 hectare groot losloopgebied bij de Bosmierdreef waar honden ook buiten de paden los mogen.

    Hondenspeelplaats Dierist (Sint Maartensdijk, Tholen (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 27,10km
    In het stadje Sint Maartensdijk op het eiland Tholen is een leuke hondenspeelplaats aangelegd. Voor verdere info en openingstijden, klik op de links.

    De Put (Wagenberg) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 28,24km
    Losloopgebied De Put ligt langs de snelweg A59 tussen Wagenberg en Terheijden. Het is een grote plas waar honden heerlijk los kunnen zwemmen, rennen en spelen. Honden mogen in dit gebied overal loslopen op voorwaarde dat andere bezoekers hier geen hinder van ondervinden. Om deze reden moeten honden langs het fietspad worden aangelijnd. Een wandeling rond de plas duurt circa drie kwartier.

    Liesbos (Breda) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 28,94km
    Honden mogen het hele jaar loslopen in het westelijke deel van het Liesbos, tussen de Moerdijkse Postbaan en de Jachthuisdreef. In de rest van het bos zijn honden ook welkom , maar dan wel aangelijnd. Dichtbij de parkeerplaats, op de kruising van de Huisdreef en de Torendreef, is een vijvertje dat net groot genoeg is voor je hond om zich schoon te spoelen of om even af te koelen.

    Krekengebied (Ouwerkerk) (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 29,72km
    In het Krekengebied in Ouwerkerk mogen honden loslopen te noorden van de Baalpapenweg . In het gebied ten zuiden van deze weg (aan de kant van het Watersnoodmuseum) moeten honden aan de lijn. Vanaf Ouwerkerk gezien ligt het losloopgebied links langs de weg . Je kunt een rondwandeling van ongeveer 3 km maken die geheel langs de kreek loopt. Het is een mooi stuk natuur met veel water dat na regen erg drassig kan zijn (laarzen zijn dus handig), honden mogen helaas niet zwemmen in het water.




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    dinsdag 21-5-2024
    aankomst (15:00)
    woensdag 22-5-2024
    vertrek (10:30)

    Optionele services
    Gebruik Sauna (1 uur) :
    €25.00/stuk
    Huur camping bedje :
    €15.00/stuk
    TinyParks Family diner (volwassene) :
    €27.50/stuk
    TinyParks Family diner (Junior) :
    €27.50/stuk
    TinyParks Family diner (Kinderen) :
    €18.50/stuk
    Gebruik Hottub (1 uur) :
    €25.00/stuk

    Prijs inclusief:
    Toeristenbelasting
    Hond
    Toeslag per persoon


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.