Prachtige villa met sauna vlakbij het centrum van de Haan.

Huiscode:
BE.8420.02
1 Non Smoking

aankomst:
vrijdag 24-9-2021
(tussen 16:00 en 18:00)
vertrek:
vrijdag 1-10-2021
(tot 10:00)
€1124,50
1 persoon en 1 hond

Nu Boeken Overige prijzen & beschikbaarheid
Deel

Aantal sterren:
Type:
Vakantiehuis
Regio:
West-Vlaanderen
Plaats:
De Haan
Personen:
8
Honden:
1
Slaapkamers:
4
Badkamers:
2
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja


internet
magnetron
openhaard
sauna
tv
vaatwasser
bbq


In de gezellige badplaats de Haan ligt in een rustige villawijk dit prachtige authentieke vakantiehuis. Er is een fijne omheinde tuin met loungehoek, ideaal voor gezinnen met kinderen of huisdieren. De villa is comfortabel en luxe ingericht en beschikt zelfs over een infrarood sauna. Zowel op cultureel, actief en bourgondisch vlak zit je goed in deze regio! Maak een prachtige wandeling door de Duinbossen tussen de Haan en Wenduine en kom oog in oog te staan met grazende Galloway koeien. Maak een heerlijke strandwandeling, of ga fietsen langs de kust Maar ook het achterland heeft op sportief gebied genoeg te bieden. Er zijn veel kunstwerken te bewonderen in de regio. Statige molens bepalen het straatbeeld van de Haan. Ja kan hier zelfs een heuse virtual reality presentatie bijwonen over het verhaal van de Molenaar in de Huvertmolen bij het Molenaarshuys in Wenduine. Een heerlijke streekbiertje proeven in een typisch Vlaams praatcafe, of tropische cocktails drinken op een zonnig terras. Dat is genieten op z'n Vlaams. Sfeervolle restaurants en gezellige bistro's doen je samen met de heerlijke gerechten op smaakvolle wijze de zee ontdekken. En na een zomerse dag gezellig op de fiets terug naar het heerlijke vakantiehuis om daar af te sluiten met een lekker koffietje en een Belgische Praline.
COVID-19 voorwaarden: Indien uw regering of de regering van het land dat u bezoek bepaalt dat er een inreisverbod geldt of wettelijk bepaalt dat je niet mag reizen/verblijven tijdens jouw geboekte vakantieperiode, stellen wij u in de gelegenheid kosteloos om te boeken of te annuleren (=geld terug). Dit geldt binnen 2 weken voor uw aankomstdatum. Op zondag, paasmaandag en pinkstermaandag is de check out uiterlijk om 20 uur In de week voorafgaand aan uw aankomst krijgt u een email met informatie betreffende de elektronische sleutel Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden
Oppervlakte
200m²

  Het vakantiehuis
  Andere huizen in de buurt (zoom uit voor meer huizen)
  Losloopgebieden


Bos:
-
Centrum:
-
Meer:
-
Supermarkt:
-
Restaurants:
-
Openbaar vervoer:
-
Uitgaan:
-
Aan zee:
-
Verblijfsduur 1. Kies een verblijfsduur
X = Aankomstdatum


2. Kies een maand


aankomst:
vrijdag 24-9-2021
(tussen 16:00 en 18:00)
vertrek:
vrijdag 1-10-2021
(tot 10:00)
€1124,50
1 persoon en 1 hond
Prijs inclusief:
Eindschoonmaak
Beddengoed
Handdoeken
Keukenlinnen
Huisdieren

Optionele kosten
Heeft u vragen?
Geen tips en ervaringen beschikbaar voor deze accommodatie.
Hondenopvakantie.nl plaatst cookies om de gebruiksvriendelijkheid en effectiviteit te verhogen. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.