Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
708 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites

Havenlodge 4-6 pers Lelystad

Huiscode:
HOPV-NL-772
✨ Vuurwerkvrij
3

Aantal sterren:
Klantwaardering:
7,5 (19 reviews)
Type:
Woonboot
Regio:
Flevoland
Plaats:
Lelystad
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
6
Honden :
3
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Vragen?


Beschrijving

Marina Parcs biedt overnachtingen aan in gezellige Havenlodges op een unieke plek op het water vlakbij Bataviastad. De lodges zijn te vinden in Jachthaven Deko Marina Lelystad aan de steigers tussen de boten, waardoor ze een prachtige ligging hebben. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten in de jachthaven, zoals eten & drinken (restaurant en bar) met fijn terras, bootverhuur, wasserette, leenfietsen, bagagekarretjes, goede sanitaire voorzieningen, speelplekken voor de kids, BBQ- zeilevenementenstrand, en nog veel meer. 

Deko Marina ligt dichtbij de prachtige Oostvaardersplassen, en een overtocht naar de Markerwadden is zeker een bijzonder dagje uit. Maar ook kunt u bijvoorbeeld shoppen in Bataviastad, welke slechts 1 km verwijderd is van onze jachthaven. Met de gratis leenfietsen bent u daar in een ogenblik. Kortom Deko Marina Lelystad: een prachtige uitvalsbasis voor allerlei vrijetijdsbestedingen.

De Havenlodges hebben 2 slaapkamers. Één slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed en de andere een stapelbed. In de woonkamer staat een slaapbank, met plek voor 2 personen. Dit maakt de Havenlodge geschikt voor maximaal 6 personen.  Een heerlijk terras met meubilair, van waar u over de jachthaven kunt uitkijken, en een hengeltje uit kunt gooien om te vissen. De compacte keuken is ingericht met een Senseo koffieautomaat, waterkoker, elektrisch koken en koelkast. De Havenlodges zijn voorzien van TV, WIFI in de jachthaven (beperkt aanwezig) en een moderne badkamer met luxe douche, toilet en wastafel. 

Voor de visliefhebbers is Toms Creek vlakbij met allerlei vissen van karpers tot steur en meervallen van boven de 2 meter! Dit prachtig vormgegeven vispark heeft 15 vijvers op een terrein van 8 hectare.  Daarnaast zijn er ook andere outdoor activiteiten (verhuur van E-choppers, Wild Games, Clinics etc.) 
en is er horeca met terras voor een hapje & een drankje en een shop voor alle vismaterialen aanwezig.





Extra informatie van het park


De omgeving

Meer info 

Highlights
Slapen in een fraai drijvend appartement met terras en dakterras. De Outletstore Bataviastad is te voet te bereiken. Geniet van een dag shoppen en de vele horeca. Gratis parkeren in de haven, fietsen zijn beschikbaar. Eigen vervoer is een must om dit ‘nieuwe land’ te ontdekken.
Algemeen
  • Uitzicht
  • Gratis Wifi
  • Gratis parkeren
  • Hengelsport mogelijkheden
  • Huisdier welkom
  • Accommodatie faciliteiten
  • Verwarming
  • Dakterras met uitzicht over de haven
  • Terras met meubilair
  • Woonkamer
  • Televisie
  • Slaapbank
  • Jachthaven Faciliteiten
  • Vlakbij het strand
  • Bootverhuur in de haven
  • Sanitairgebouw
  • Wasmachine/droger op terrein
  • Badkamer
  • Douche
  • Privé Badkamer
  • Toilet
  • Keuken
  • Volledig keukeninventaris met 2-pits elektrisch koken
  • Bestek
  • Senseo koffiezet apparaat
  • Servies
  • Koelkast met vriesvakje
  • Locatie
  • Lelystad
  • Accommodatie type
  • Havenlodges
  • Slaapkamer 1
  • Tweepersoonsbed(den)
  • Slaapkamer 2
  • Stapelbed

  • Let op: Het kan voorkomen dat er onverhoopt incidenteel vuurwerk wordt afgestoken, want ook wij hebben immers niet in de hand of mensen ondanks een verbod toch vuurwerk afsteken en/of dat men dat bijvoorbeeld buiten het park doet. Wij baseren onze informatie op hetgeen wat we van het vakantiepark doorkrijgen en ook van eerdere huurders. Derhalve kunnen wij geen enkele garantie afgeven.


      Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    0,10 km
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    Elke P. - aankomst: 17/2/2024
    Fantastische om zo in de haven te liggen en het water, de bootjes en de eendjes aan me voorbij te zien gaan. Boot is heerlijk, fijne bank, netjes en heerlijk bed!


    Melissa D. - aankomst: 31/1/2024
    Super mooie omgeving en niets zaliger dan te ontspannen aan het water.


    Jürgen W. - aankomst: 24/10/2023
    Die Lage und das Restaurant Gusto


    Annelies d. - aankomst: 21/9/2023
    Een andere manier van weggaan. In een "woonboot"


    Chris R. - aankomst: 17/9/2023
    Ich habe ihnen eine e Mail geschrieben auf die ich keine Antwort bekommen habe. Sehr unfreundlich!!!


    J.P. d. - aankomst: 10/8/2023
    Prachtig zicht vanaf het dak!


    Carole S. - aankomst: 1/5/2023
    Endroit atypique, reposant avec l eau, ville sympa, et restaurant juste a côté avec de bons produits et du personnel super sympa


    Shawn O. - aankomst: 25/4/2022
    Great location, value of the rental was huge, awesome experience for the kids. The novelty of sleeping on a boat, the amenities with the kitchenette, the incredible views of the sunsets from the rooftop seating area, all made for a truly memorable experience. Would not hesitate to stay there again.


    Tina W. - aankomst: 6/9/2021
    Mooie locatie, rustige omgeving, veel te zien en te doen, alles op korte afstand te doen


    Marie Françoise B. - aankomst: 31/8/2021
    Alles was perfect! Wij hebben super genoten en zullen we zeker terug komen… Het enigste wat niet werkte is een optimale WiFi… wij hebben alles geprobeerd om de aansluiting te krijgen zonder succes… Adviezen aan de telefoon gekregen wat niet werkte.. Maar goed deze negatieve puntje kunnen we makkelijk vergeten… ???? Dank voor alles!


    Aschwin K. - aankomst: 13/8/2021
    Vissen op locatie. Mooi vis bestand.


    Martijn S. - aankomst: 9/8/2021
    mooi aan het water, echt vakantiegevoel. Alles goed verzorgd


    Denise D. - aankomst: 6/8/2021
    Leuke havenlodge in een rustgevende omgeving. Leuke omgeving waar je veel dingen kan gaan ondernemen. Je kan verschillende plekken bezoeken voor ieder leeftijd wat te doen.


    frank e. - aankomst: 23/7/2021
    Ontspanning aan het water in de natuur


    Giasemi G. - aankomst: 28/6/2021
    Aangenaam verblijf, fijn uitzicht. Gewoon heerlijk tot rust gekomen en wij komen zeker terug!






















































    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Zuigerplasbos (Lelystad) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 1,01km
    Het Zuigerplasbos is een mooi, jong bosgebied waar honden het hele jaar mogen loslopen. Ook is er een klein meer. Ten noorden van de Zuigerplas ligt het Belevenissenbos voor kinderen. Honden zijn hier (ook aangelijnd) niet welkom, met uitzondering van het hondenparcours bij de parkeerplaats.

    Gelderse Hout (Lelystad) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 5,50km
    Het Gelderse Hout is een ruim en gevarieerd polderbos dat tegen de bebouwde kom van Lelystad aan ligt. Honden (max. 3 per begeleider) mogen bijna overal het hele jaar loslopen, mits ze onder appel staan. U kunt er ook een 3 kilometer-lange wandelroute lopen als u de gele bordjes volgt (zie link).

    Larserbos (Lelystad) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 11,86km
    Het Larserbos is één van de grotere bosgebieden van het Flevolandschap. Honden mogen er in het grootste deel het hele jaar loslopen, mits onder appel. Er is ook een begrazingsgebied waar honden moeten worden aangelijnd. Het advies is om 25 m. afstand tot de koeien te houden. Er lopen 2 wandelroutes door het gebied.

    Wisentbos (Dronten) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 16,26km
    Honden mogen het hele jaar door vrijwel overal in het Wisentbos loslopen, mits ze onder appel staan en op de paden blijven (max. 3 honden per begeleider). Door het gebied lopen diverse leuke wandelroutes.

    Biddingbos-Dorpsbos Biddinghuizen (Dronten) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 18,29km
    Dit bos van 30 ha groot is prachtig gelegen tussen de polders van Dronten. Honden (max. 3 per begeleider) mogen er het hele jaar vrijwel overal loslopen. Voorwaarde is wel dat ze onder appel staan en op de paden blijven. Er zijn 3 wandelroutes uitgezet (van 2 km, 4 km en 8 km).

    Buitenhout (Almere) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 19,75km
    Honden mogen het hele jaar loslopen in het Buitenhout. Let wel op: het gebied grenst aan de A6 (zonder goede afzetting) en er zijn hier ook ruiterpaden, dus houd uw hond goed onder appel.

    Vaartsluisbos (Almere) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 20,50km
    Het Vaartsluisbos is een mooi aangelegd natuurgebied in het Flevolandschap. Honden mogen hier loslopen, mits zij onder appel staan.

    Bos der Onverzettelijken (Almere) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 21,53km
    In het Bos der Onverzettelijken mogen honden het hele jaar loslopen, met uitzondering van het Herdenkingsveld. Het bos is een van de populairste losloopgebieden van Almere, mede door het schone en makkelijk toegankelijke zwemwater. Vanuit het bos is het mogelijk om in iets minder dan een uur een rondje om de Leeghwaterplas te lopen.

    Boswachterij Het Spijk en Bremerberg (Biddinghuizen) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 21,82km
    Het losloopgebied in deze boswachterij is onderdeel van natuurgebied de Randmeerbossen. Honden mogen hier het hele jaar loslopen, met uitzondering van de Spijkvijver en de omliggende zonneweiden. Vanaf de beheerdersschuur start een wandelroute (1,2 km).

    Weteringpark (Almere) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 23,75km
    In dit park mogen honden vrijwel overal het hele jaar loslopen, zowel aan de west- als aan de oostzijde van de Veluwedreef. Om aan de andere kant van de Veluwedreef te komen, kunt u de weg oversteken (hond aan de lijn!) of u kunt aan de kant van de Lange Wetering (water) via een tunneltje onder de weg door.

    Beatrixpark (Almere) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 24,00km
    Het Beatrixpark is een groot losloopgebied ten oosten van het centrum van Almere. Er zijn verschillende routes om te lopen. Via de tunnel in het zuiden van het park kunt u onder de Waddendreef door richting het Doctor JM den Uylpark. Ook hier mogen honden het hele jaar los.

    Horsterwold (Zeewolde) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 24,42km
    Het Horsterwold is het grootste loofbos van Nederland. In het gebied tussen camping De Parel (huisnummer 71) en camping Het groene bos (huisnummer 98) mogen honden het hele jaar loslopen (maximaal 3 honden per begeleider). In de rest van het bos moeten honden aan de lijn en in de Stille Kern zijn honden helaas helemaal niet toegestaan.

    Roggebotzand (Dronten) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 25,27km
    Het Roggebotzand is het oudste bos in Oostelijk Flevoland en maakt onderdeel uit van natuurgebied de Randmeerbossen. Het is een ideaal wandelbos met naald- en loofbomen, open vlaktes en zandheuvels die doen denken aan duinen. Honden mogen hier het hele jaar (onder appel) loslopen, met uitzondering van het noordelijke deel van het gebied. Zie voor een kaart en meer informatie onderstaande links.

    Strand Horst (Ermelo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 25,82km
    Recreatiegebied Strand Horst is een langgerekt gebied met grasvelden en strandjes. Honden mogen tussen 1 oktober en 1 mei overal loslopen. Vanaf 1 mei is het gebied verboden voor honden.

    Strokelbos (Harderwijk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 26,76km
    Het Strokelbos ligt aan de zuidwest-kant van de Leuvenumseweg (N302). Honden mogen loslopen van de Plaggenweg tot aan Dierenasiel de Ark. In het zuidwesten gaat het Strokelbos over in een ander losloopgebied, het Ermelose Bos. Er zijn 3 gemarkeerde routes van 5, 7.5 en 9 km. Alleen de rode route van 5 km loopt volledig door het losloopgebied.

    Beginbos - Vroege Vogelbos (Almere) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 27,25km
    Deze bossen liggen tussen Almere Haven en de A6 en worden gescheiden door de Havendreef. Het Vroege Vogelbos is in zijn geheel een losloopgebied. In het Beginbos mogen honden overal loslopen, behalve in de grote schapenwei waar honden niet mogen komen. Eem gedeelte van het jaar staat de schapenwei leeg en dan mogen de honden daar ook loslopen.

    Pampushout (Almere) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 27,38km
    Stadsbos Pampushout is een gevarieerd bos waar honden overal mogen loslopen, mits onder appel. Een rondje langs de buitengrenzen van het gebied is zo’n 10 km (ruim anderhalf uur wandelen). Er is ook een 3,5 km lange Scheepswrakkenroute uitgezet (zie link).

    Belvederebos West (Hulshorst) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 28,12km
    Het Belvederebos West ligt ten westen van Nunspeet en maakt deel uit van de Veluwe. Honden mogen in het bos het hele jaar loslopen.

    Ermelose Bos - Haspelberg (Ermelo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 28,19km
    Ten noordoosten van Ermelo ligt het Ermelose Bos. Honden mogen het hele jaar loslopen in het grootste deel van de Haspelberg, tussen de Staringlaan, de Jacob Catslaan en de Leuvenumseweg.

    Huizen – Gooimeer/ Limitsche Heide (Noord-Holland) - afstand tot vakantiewoning: 28,45km
    "In de buurt van het Gooimeer ligt een heel groot losloopgebied: het gebied bestaat uit een naaldbos en diverse akkers. Van 15 maart t/m/ 15 juli moeten honden worden aangelijnd op de Limitische Heide ivm het broedseizoen.

    Strand Nulde (Putten) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 29,25km
    Recreatiegebied Strand Nulde ligt langs het Nuldernauw in de gemeente Putten. Het is een langgerekt gebied met grasvelden en strandjes. Honden mogen tussen 1 oktober en 1 mei overal loslopen. Na 1 mei is het gebied verboden voor honden.

    Groevenbeekse Heide (Ermelo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 29,50km
    De Groevenbeekse Heide is een groot heidegebied tegen de bebouwde kom van Ermelo. Honden mogen hier het hele jaar loslopen.

    Erkemederstrand en Nulderdijk (Zeewolde) (Flevoland) - afstand tot vakantiewoning: 29,68km
    Het Erkemederstrand en de Nulderdijk liggen allebei aan het Nuldernauw. Het losloopgebied bestaat uit 1,5 km lang hondenstrand en een 5 km lange dijk tot aan Zeewolde. Het Erkemederstrand is in 2018 uitgeroepen tot leukste hondenuitlaatplek van Nederland. Honden mogen op het hondenstrand lekker rennen, zwemmen en ravotten. Het water loopt heel geleidelijk af waardoor het voor honden een veilige plek is om te zwemmen. Voor meer informatie, zie onderstaande links.

    Belvederebos Oost (Nunspeet) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 29,84km
    Het Belvederebos Oost ligt aan de oost-rand van Nunspeet. Honden mogen hier het hele jaar loslopen. In het bos kunt u de Belvedere-route volgen (gele paaltjes).




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    zaterdag 11-5-2024
    aankomst (15:00)
    maandag 13-5-2024
    vertrek (11:00)


    Prijs inclusief:
    Toeslag huisdieren
    Eindschoonmaak
    Lakenpakket + handdoeken (verplicht)
    Toeristenbelasting Lelystad
    Reserveringskosten
    Gastbijdrage grote schoonmaak & inventaris (-)
    Gastbijdrage grote schoonmaak & inventaris (+)


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.