Unbrick One - Sauna en Zwembad - 4 Pers.

Add to favourites

Accommodatie details

Huiscode:
14892-15189
2

Aantal sterren:
Klantwaardering:
7,9 (8 reviews)
Type:
Vakantiehuis
Regio:
Friesland
Plaats:
Appelscha
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Privé zwembad:
Ja
Personen:
4
Honden:
2
Slaapkamers:
2
Airco:
Ja
Badkamers:
2

internet
magnetron
sauna
vaatwasser
privé zwembad


Beschrijving

De Unbrick Model 4 is een vakantiewoning met meer voorzieningen dan je kunt bedenken; alletwee de slaapkamers hebben een eigen badkamer, de woning is voorzien van een Snaidero designkeuken met gevulde wijnklimaatkast, M-line bedden met zelfgekozen kussens, Nespresso Vertuo machine, duurzaam designmeubilair, een oplaadpunt voor elektrische auto’s en fietsen, hoogwaardige domotica, klimaatregeling en is ook nog eens ontzettend ruim opgezet. Je privé zwembad is jaarrond verwarmd, genieten dus. Je kunt de woning precies instellen naar jouw stemming. Dimlichten en zwoele muziek of liever alles open en de natuur naar binnen halen - alles kan met een druk op de knop. 

Je hoeft nergens meer aan te denken, dat heeft de Unbrick al voor je gedaan.


Extra informatie van het park

Midden in de Friese natuur vind je 14 premium vakantiehuizen in een moderne en authentieke sfeer. Voorzien van de laatste innovaties kun je hier duurzaam en met moderne luxe genieten. Met stuifduinen en paarse heide aan de horizon kunnen jij en je hond heerlijk tot rust komen. Dit park biedt prachtige, luxe voorzieningen - je voelt zich er meteen thuis. Met een verblijf in Brinckerduyn hoef jij je zich niet te vervelen. Het park heeft een pannakooi, padelbaan, hockey/voetbalveld, bootcamp, basketbalveld, picknickplaats en een leuke speeltuin voor de kids. Daarnaast grenst Brinckerduyn aan een 9 holes golfbaan en een groot buitenzwembad. Ook zijn er diverse mountainbikeroutes in de directe omgeving. En alsof dat nog niet genoeg is, brengt het vriendelijke personeel je graag de mooiste producten uit de regio - of je trekt gewoon een fles wijn open. Hij wacht al op je in de ingebouwde klimaatkast.

Meer info 

Indeling
Wellness in de Drents-Friese weelde.

  Het vakantiehuis
  Andere huizen in de buurt (zoom uit voor meer huizen)
  Losloopgebieden


Bos:
2,00 km
Centrum:
-
Meer:
-
Supermarkt:
-
Restaurants:
-
Openbaar vervoer:
-
Uitgaan:
-
Aan zee:
-


Heeft u vragen?

Ervaringen met honden voor deze accommodatie

Overige ervaringen voor deze accommodatieLosloopgebieden binnen een straal van 30km
Compagnonsbossen (Ravenswoud) (Friesland) - afstand tot vakantiewoning: 4,19km
De bossen aan de westkant van de meester Lokstraat zijn aangewezen als losloopgebied en hebben een loslooproute (de ‘keienroute’).

Nationaal Park Drents Friese Wold (Boswachterij Appelscha) (Friesland) - afstand tot vakantiewoning: 4,63km
Het losloopgebied onder Appelscha bestaat uit 2 losse losloopgebieden die met elkaar verbonden worden via een wandelroute (de Natte Neuzen-route, 7,3 km). Startpunt is bij het bezoekerscentrum aan de Terwisscha 6a in Appelscha).

Drents Friese Wold-Oost (Hoogersmilde) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 5,16km
Honden mogen het hele jaar loslopen in dit gebied ten westen van Hoogersmilde. Parkeren kan (gratis) op de parkeerplaats van Staatsbosbeheer aan de Bosweg (navigatie: nummer 27A).Vanaf Hoogersmilde gezien ligt het losloopgebied aan de rechterkant van de weg

Drents Friese Wold-Zuid (Diever) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 7,51km
In dit gebied boven Diever mogen honden het hele jaar loslopen. U kunt parkeren bij het bezoekerscentrum aan de Bosweg 2A in Diever. Voor meer informatie en de exacte losloopgebieden, zie onderstaande links.

Baggelhuizerplas (Assen/Witten) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 12,16km
Dit recreatiegebied ten westen van Assen is een fijne plek om met uw hond heen te gaan. Ten zuiden van de plas en in het oostelijke deel van het natuurgebied mogen honden het hele jaar lopslopen. Ook is er een speciaal hondenstrandje. Honden zijn niet toegestaan op de recreatiestranden en het daar direct aan grenzende gebied

Hondenspeelplaats Midden-Drenthe (Beilen) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 12,48km
Een van de mooiste en grootste hondenspeeltuinen van Nederland! De speeltuin is volledig omheind met een rasterhekwerk van 1.80m. hoog

Dwingelderveld Lheederzand (Dwingeloo/Lhee) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 13,54km
Nationaal Park Dwingelderveld bestaat uit bossen, akkers, stuifzanden en heidevelden. Er zijn in dit gebied drie losloopgebieden voor honden. Het Lheederzand is de grootste van de drie. Het losloopgebied is groot en afwisselend genoeg voor een lange, avontuurlijke wandeling met de hond.

Blauwe Bos (Haule) (Friesland) - afstand tot vakantiewoning: 13,54km
In het oostelijk deel van het bos zijn twee losloopgebieden waar honden het hele jaar door los mogen lopen. Het Blauwe Bos ligt in de driehoek Haulerwijk, Haule en Waskemeer en wordt beheerd door Staatsbosbeheer. Er is een route van 5 km die aan het begin en het einde door het losloopgebied gaat.

Dwingelderveld Noord (Beilen) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 13,57km
Nationaal Park Dwingelderveld heeft drie losloopgebieden voor honden. Deze omschrijving gaat over de kleinste van de drie (ongeveer 400x400 meter) met smalle slingerpaadjes. Let u goed op de bordjes, want als u de hond laat loslopen buiten het losloopgebied, riskeert u een boete van ruim 60 euro.

Dwingelderveld-Oost (Spier) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 14,50km
In het oosten van het Dwingelderveld ligt een van de drie losloopgebieden, ten westen van het plaatsje Spier. Dit losloopgebied is groot genoeg voor een wandeling van een klein uur. Let goed op de bordjes, want als de hond buiten dit gebied losloopt, riskeert u een boete van 60 euro!

Boswachterij Hooghalen/Meeuwenplas (Hooghalen) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 14,61km
Boswachterij Hooghalen is onderdeel van Natuurgebied Hart van Drenthe. Aan beide kanten van de doorgaande weg 'Oosthalen' mogen honden loslopen. Aan de noordkant van de weg liggen mooie heidevelden en een groot ven. Aan de zuidkant van de weg ligt Herinneringscentrum Kamp Westerbork. In het bos rond het centrum mag uw hond los, binnen het centrum moeten honden aangelijnd zijn.

Hondenspeeltuin Assen-oost (Assen) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 16,47km
De hondenspeeltuin is omheind en er zijn diverse speeltoestellen, bijvoorbeeld een wipwap, klimtoestellen en een zandbak waar de honden zich prima zullen vermaken!

Bakkeveense Duinen-Fryske Gea (Friesland) - afstand tot vakantiewoning: 17,20km
Ten oosten van het dorp Bakkeveen ligt een zandvlakte waar honden het hele jaar door los mogen. Ook is er een poel (deze kan in de zomer na een lange warme periode wel wat droger komen te staan). Het losloopgebied is geheel omheind. Wanneer het omheinde deel verlaten wordt via een klaphek, behint het aanlijngebied. Er is een wandelroute van 7 km die voor een deel door aanlijngebied gaat

Holtingerveld (Havelte) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 18,86km
Er zijn hier drie losloopgebieden waar honden het hele jaar los mogen lopen, mits ze onder appel staan. Dit in verband met de schapen die er lopen.

Boswachterij Grolloo (Grolloo) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 21,45km
Boswachterij Grolloo is onderdeel van Natuurgebied Hart van Drenthe. In dit gebied, met afwisselend bos en heide en daarnaast veel vennen, kunt u urenlang wandelen. In het noord-oosten van het gebied mogen honden het hele jaar loslopen, mits onder appel.

Mensingebos (Roden) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 21,70km
In dit mooie bos mogen de honden in een groot gedeelte loslopen, behalve het gedeelte waar Schotse Hooglanders lopen (op het Moltmakersstuk)

Boswachterij Ruinen (Ruinen) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 22,09km
Het gebied ligt tussen Hoogeveen en Meppel en bestaat uit uitgestrekte bossen, vennetjes, heide en stuifzand. Er zijn in dit gebied twee losloopgebieden

Natuurschoon Nietap (Nietap) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 24,43km
Natuurschoon Nietap is een historisch bos met slingerende paden. In dit bos mogen honden het hele jaar loslopen mits onder appel. Houd u zich hier alstublieft aan, zodat dit fijne gebied ook losloopgebied zal blijven. Halverwege ligt een meer (genaamd ‘Het Vagevuur’) van ongeveer 90 meter breed, dit is een heerlijke plek voor honden om te zwemmen!

Trimunt (Opende) (Groningen) - afstand tot vakantiewoning: 25,01km
In het oostelijke deel van Trimunt is een losloopgebied. Het startpunt is de parkeerplaats aan de Kloosterweg.Let op: op alle wandelroutes in de Doezumermieden en het Blotevoetenpad zijn honden niet toegestaan (met uitzondering van Melle’s Pad).

Oranjewoud - Heerenveen (Friesland) - afstand tot vakantiewoning: 25,43km
Oranjewoud ligt ten oosten van Heerenveen. Op twee plekken mogen honden loslopen.

Heidemeer (Heerenveen) (Friesland) - afstand tot vakantiewoning: 25,73km
In recreatiegebied De Heide mogen honden tussen 1 oktober en 1 april overal loslopen, met uitzondering van het begrazingsgebied. Na 1 april mogen ze niet meer los op het zandstrand, maar wel nog in de rest van het gebied. Honden kunnen op meerdere plekken heerlijk het water in.

Ellertshaar (Schoonloo) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 25,79km
Boswachterij Schoonloo is onderdeel van Natuurgebied Hart van Drenthe. Honden mogen hier het hele jaar loslopen (max. 3 honden per begeleider). Een ronde om het gebied is zo’n 2 uur lopen en in het ven bij Ellertshaar mogen honden zwemmen.

Boswachterij Gieten-Borger (Drouwen) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 26,38km
De bossen hier zijn uitgestrekt en stil. Je vindt er vennen, heide, grafheuvels en hunebedden. Op 3 plaatsen mogen honden hier loslopen.

Hondenspeeltuin Hoogeveen (Alteveer) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 26,56km
Deze hondenspeeltuin is volledig omheind. Een gedeelte is geasfalteerd (omdat het terrein vroeger een carpoolplaats was) , het overige gebied bestaat uit bos.

Strubben-Kniphorstbosch (Schipborg) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 26,90km
Dit afwisselende natuurgebied is onderdeel van de Drentse Aa en ligt tussen Anloo en Schipborg. Een deel van dit bos is door Staatsbosbeheer aangewezen als losloopgebied voor honden.

Uitlaatgebied Gieten (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 26,93km
Bij Gieten ligt een meer waar je lekker met de hond kunt wandelen en zwemmen.

Gieternerveld (Gieten) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 27,05km
Het Gietenerveld is onderdeel van Boswachterij Gieten-Borger. Het bosgebied met heideveldjes en vennetjes aan de zuidwest-kant van Gieten heeft Staatsbosbeheer aangewezen als hondenlosloopgebied.

Boswachterij Gees (Meppen) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 27,36km
Boswachterij Gees ligt tussen Hoogeveen en Emmen en bestaat uit bos en heidevelden. Er zijn 2 losloopgebieden waar honden het hele jaar los mogen, mits onder appel. In de rest van de Boswachterij zijn honden aangelijnd welkom.

Natuurgebied Appelbergen (Glimmen) (Groningen) - afstand tot vakantiewoning: 29,60km
Ongeer 10 km ten zuiden van de stad Groningen ligt een gevarieerd bos. Honden mogen op meerdere plekken loslopen, bijvoorbeeld bij de zandverstuiving in het midden van het bos (wordt aangegeven met rode paaltjes).

Hoornseplas (ten zuiden van de stad Groningen) (Groningen) - afstand tot vakantiewoning: 29,93km
Van oktober t/m maart mogen honden mee bij het lopen langs de Hoornseplas. Door de week mogen honden los, in het weekend alleen aangelijnd (met max. 3 honden onder uw toezicht). Honden mogen los op 2 uitrenplekken (achter de Meerschapsboederij/parkeerplaats Zunneriepe en Hoornsedijk (1e perkeerplaats vanaf Groningen).
Beschikbaarheid

Uw gekozen periode


zaterdag 3-9-2022
(tussen 16:00 en )
maandag 5-9-2022
€ 1.112,26details
Boek nu Andere datum?

Optionele services
Kinderstoel :
€0.00
Babybedje :
€0.00
Luxe Uitcheck :
€75.00
Feestelijk Champagne moment :
€75.00/stuk
Personal Training met Shaquille | 1 uur :
€90.00/stuk

Prijs inclusief:
Bed- en badlinnen
Toeristenbelasting
Eindschoonmaak
Huisdieren


Deel

Deze website gebruikt cookies
Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.