Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
708 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites

Yurt - 4 Pers.

Huiscode:
HOPV-NL-3591
1 Non Smoking

Aantal sterren:
Klantwaardering:
7,8 (25 reviews)
Type:
Vakantiehuis
Regio:
Friesland
Plaats:
Twijzelerheide
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
4
Honden  gratis mee:
1
Slaapkamers:
1
Badkamers:
1
Vragen?


Beschrijving

Wil je écht helemaal ontstressen en tot rust komen, boek dan een verblijf in een van onze twee yurts! Vernoemd naar de dochters van Willem en Rachel en net zo uniek. De perfecte accommodatie als je eens wat anders dan anders wilt. 

Onze yurts staan idyllisch opgesteld tussen de bomen, wat zorgt voor optimale privacy. In de tent zelf is geen stromend water, maar no worries: naast de yurt vind je een eigen sanitair cabine met douche, toilet en wasbak. De yurt is voorzien van elektra en is er een houtkachel voor de koelere dagen en nachten. In de yurt zijn bovendien overheerlijke producten van The Gift Label aanwezig, zoals handzeep, shampoo, conditioner en bodylotion. Koken kun je niet in deze tenten, maar no worries: op het park kom je niks te kort. De yurts zijn geschikt voor twee personen, maar we kunnen hier maximaal twee eenpersoonsbedden bij zetten. Maar als je denkt dat je ook basic slaapt, heb je het mis. Ook hier lig je op een matras onder Cotton Suite beddengoed. Back to basic slapen in een tent … maar dan wel met een dikke plus.


Extra informatie van het park


De omgeving



Highlights
Uniek slapen doe je in een yurt! Back to basic ... mét een dikke plus.
Algemeen
  • Rookvrij
  • Bluetooth Speaker
  • Gratis Wi-Fi
  • Keuken
  • Smeg Waterkoker
  • Badkamer
  • Wastafel
  • Toilet
  • Douche
  • Slaapkamer
  • Tweepersoonsbed

  •   Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Rachel J. - aankomst: 17/9/2021
    Eigenlijk de gehele entourage! Een ‘wow’ gevoel toen we het park binnen kwamen en een super WOW toen we de deur van yurt Pip openden. Zoveel fijne details! Spelletjes, (live)muziek, bbq/daghap, het leuke terras met bar, lekkere drankjes, de buitenverlichting, de meubels in en rondom de yurt, kleedjes, koelkastje, klamboe, lampjes, nachtkastjes… love love love! Daarnaast een prachtige omgeving en genoeg te zien/doen (Dokkum, Leeuwarden, Groningen, bootje varen). Ook zonder kids of huisdieren erg fijn! Het weer was niet fantastisch, maar dat maakte zelfs niet uit. Kortom: dikke 10!


    Ashley D. - aankomst: 17/8/2021
    Mooie locatie! Fijne sfeer Goed verzorgd Goede ontvangst! Aardige mensen Fijn voor kinderen! Fijn dat de hond mee kon


    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    Esther G. - aankomst: 25/7/2022
    De kleinschaligheid, mee kunnen eten met de daghap. Lekkere centrale ruimte buiten. Relaxed sfeertje. Mooie Yurt, goede bedden, koelkast alles was op elkaar afgestemd. Heerlijk privé sanitair met warm water, dikke handdoeken en een ochtendjas. Ontbijtje meer dan genoeg bezorgd aan de deur.


    Lieke V. - aankomst: 23/7/2022
    - Gemoedelijke sfeer - Communicatie via WhatsApp (laagdrempelig) - De beleving van het slapen in de Yurt - Complete inboedel (inclusief bijvoorbeeld Deet en koffiecups)


    Simone H. - aankomst: 22/7/2022
    We verbleven met 4 personen (2volwassenen en 2 kinderen 20+) in yurt Pip. Fijne verrassing dat er een koelkast en een ventilator aanwezig waren: dat stond niet vermeld in de beschrijving. De bedden waren al opgemaakt bij aankomst.


    Rosanne F. - aankomst: 22/6/2022
    Klein, veilig voor kinderen, leuk ingericht en goede relaxte sfeer. En de speciale thema dagen vind ik heel slim bedacht!


    ILKNUR G. - aankomst: 22/6/2022
    Dat er luxe apparatuur in de yurt stond. Bedden waren heerlijk.


    Mirjan M. - aankomst: 29/5/2022
    De yurt met een heerlijk kacheltje, de sfeer, pizza-avond, live muziek, speelgoed in de yurt, babyspullen, fijn bed, trampoline, kindvriendelijk in alles!


    Jelie K. - aankomst: 29/5/2022
    De tent, de kachel, de koffie, thee, servies in de tent, de basis, de Heerlijke zeep. Bed!, speelgoed,


    Stephanie A. - aankomst: 25/5/2022
    Wij zijn geweest voor de dolle dreumes dagen. De speelmogelijkheden voor onze dreumes en de style en opbouw van het park waren top. Er waren leuke activiteiten gepland helemaal aangepast op de jonge leeftijd. De turt was ook er leuk.


    Wendy H. - aankomst: 22/5/2022
    Persoonlijke touch, zoals het kaartje voor onze trouw jubileum bij het ontbijt op bed! Interactie tussen de mensen. De bbq en live muziek op vrijdag.


    Charlotte v. - aankomst: 29/4/2022
    Supermooi aangekleed en verzorgd, mooi groen, héél kindvriendelijk, fijn personeel.


    Carina V. - aankomst: 24/4/2022
    Ik vond de beleving van de yurt echt heel leuk, de bedden waren goed en het was schoon. Ik vond het ontbijt lekker en genoeg. Verder waren de aanvullingen qua cocktails ook top!


    Maud v. - aankomst: 2/1/2022
    Schone ruimtes, oog voor detail. Gezellige kerstverlichting en heerlijk dat er luxe geurstokjes en zeep/shampoo aanwezig zijn. Leuk dat de kaarsjes al aan stonden. Daarnaast zag het restaurantgedeelte en de kas er super knus uit! Jammer dat we er weinig gebruik van konden maken nu met de lockdown, maar de roomservice via de app was een top oplossing!


    Lieke H. - aankomst: 31/12/2021
    Voor ons was het een ervaring om nooit te vergeten!


    M S. - aankomst: 29/12/2021
    personeel.


    Janneke V. - aankomst: 24/12/2021
    De mensen zijn aardig en de yurt was erg mooi.


    Inke V. - aankomst: 3/10/2021
    Spontane meiden. Heel leuk kleinschalig Yurt is erg gezellig Leuk dat er de moeite genomen wordt voor activiteiten Toegankelijk, je kunt alles vragen. Heerlijk bed Lekkere badjas en handdoeken


    Gauke T. - aankomst: 19/9/2021
    We hebben een heerlijke tijd gehad, met 3 gezinnen in 2 huisjes en een Yurt. Het terrein is top, lekkere grasveldjes om op te rennen, trampoline, spelletjes, speelgoed en voor de ouders een fijn restaurant/bar. De inrichting ziet er top uit en er staat hele goede kwaliteit spullen.


    Inge v. - aankomst: 20/8/2021
    De heerlijke sfeer. Enthousiast en behulpzaam personeel, iedereen vrolijk. Kleinschalig, heel fijn! Leuke speelplaats voor kinderen welke vanaf de huiskamer/terras goed te zien is. Fijn dat er vanalles wat te eten en snacken is! Leuke kaart! Heerlijke drankjes ?? We hebben zo enorm genoten! We komen zeker een keer terug! Ook mijn dochter heeft een superfijne vakantie gehad! Vrijdag onze vertrekdag, maar alsnog een film voor de kids. Zo leuk! Leuke activiteiten! De buitenjuf voor de kids was leuk! Helaas maar 1 avond muziek. Dat zou voor mij iedere avond een feestje zijn. Kortom: een fantastisch verblijf gehad.


    Heleen P. - aankomst: 9/8/2021
    Het personeel was erg vriendelijk. De sfeer was goed en alles is mooi ingericht.


    Jaycee L. - aankomst: 1/8/2021
    Gezellige sfeer, leuke activiteiten, mooi gebied, leuke speeltuin.


    Thuy H. - aankomst: 30/7/2021
    Sfeer, service, terras, yurt is erg gezellig ingericht. Bedden en dekens zijn erg comforabel, ook de stapelbed van de kinderen zijn erg comfortabel. Buiten zitje savonds met de lichten is ook top!


    Anne M. - aankomst: 25/7/2021
    Geweldig, fantastisch, super awesome! We hebben de full experience gehad. Kampvuuravond met bijzondere gesprekken, wensbalonnen, massage buiten de yurt, en keiharde regen terwijl we binnen spelletjes deden.


    Willemien B. - aankomst: 27/6/2021
    Yurt was prachtig met alles erop en eraan. Het terrein heeft een heerlijke festival-vibe en de mensen allemaal super attent en behulpzaam. De omgeving was heerlijk rustig, alhoewel we er te weinig van gezien hebben, omdat we niet weg wilden van ons plekje.


































    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Landgoed Stroink (Enschede) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 2,52km
    Landgoed Stroink wordt ook wel Stroinksbos of 't Stroink genoemd. Honden mogen los tussen 15 juni en 15 maart op de speciaal aangewezen loslooproute. De route wordt gemarkeerd door bordjes met een hondenpootje erop.

    Buitengebied Haaksbergen (Haaksbergen) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 10,24km
    In het buitengebied van Haaksbergen mag uw hond het hele jaar loslopen, met uitzondering van de natuurgebieden en particuliere (landbouw)grond. Honden dienen hier wel netjes onder appèl te staan en op de paden te blijven. In natuurgebied Buurserzand moeten honden het hele jaar aan de lijn, maar op de zandpaden rond dit gebied mogen honden wel los.

    Het Hulsbeek (Oldenzaal) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 10,97km
    Aan de rand van rereatiepark Het Hulsbeek ligt een omheind losloopgebied en in het park zelf is een kleine route waar honden los mogen lopen.

    Twickelerbosch (Ambt Delden) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 13,59km
    Het landgoed Twickel heeft twee losloopgebieden (Het Overpark en Hof te Dieren) waar honden het hele jaar (onder appèl!) los mogen lopen.

    Lutterzand (De Lutte) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 17,72km
    Het Lutterzand is een mooi stuifzandgebied langs het riviertje de Dinkel. Aan de oostzijde van de Dinkel heeft Staatsbosbeheer een klein gebied aangewezen als losloopgebied voor honden. Het losloopgebied is niet groot, maar in combinatie met een aangelijnde wandeling zeker de moeite waard.

    Het Hilgelo (Winterswijk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 26,80km
    Het Hilgelo is een recreatiegebied dat bestaat uit een groot meer met strandjes, grasgebied en parkachtig gebied. Van 1 oktober tot 1 mei mogen honden hier (mits onder appèl!) overal loslopen en zwemmen. Een rondje om de plas is ongeveer 4 km. Van 1 mei tot 1 oktober (hoogseizoen) is het hele gebied verboden voor honden.




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    maandag 20-5-2024
    aankomst (15:00)
    woensdag 22-5-2024
    vertrek (10:00)

    Optionele services
    Baby gym :
    €5.00/stuk
    Kinderstoel :
    €5.00/stuk
    Kinderbed :
    €5.00/stuk
    Ontbijt :
    €14.95/stuk
    Baby wipper :
    €5.00/stuk
    Opgemaakte bedden :
    €9.00/persoon

    Prijs inclusief:
    Reserveringskosten
    Eindschoonmaak
    Toeristenbelasting
    Parklasten
    Handdoeken
    Extra personen


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.