Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
708 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites Add to favourites

Vakantievilla Amalia 4 met sauna

Huiscode:
HOPV-NL-3742
✨ Vuurwerkvrij
2

Aantal sterren:
Klantwaardering:
7,4 (25 reviews)
Type:
Vakantiehuis
Regio:
Gelderland
Plaats:
Kotten
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
4
Honden :
2
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Vragen?


Beschrijving

Vakantievilla Amalia 4 met sauna

Deze Vakantievilla Amalia 4 met sauna, in de tuin, is ideaal om heerlijk te ontspannen tijdens je vakantie. Het luxe vakantiehuis met sauna heeft een ruime woonkamer met open keuken.

De keuken is compleet ingericht en uitgerust met koelkast met vriesvak, vaatwasser, inductie kookplaat, oven/magnetron en Nespresso koffiezetapparaat.

Er zijn twee slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Een schuifpui en hoge ramen tot op de vloer zorgen binnen voor veel daglicht. Mede daardoor is de Amalia 4 met sauna bij uitstek een vakantievilla om je heel snel thuis te voelen.

Het zeer ruim opgezette tuin met eigen sauna, terras, pergola en tuinmeubilair, is dé plek om heerlijk te kunnen ontspannen. Op zoek naar een luxe vakantiehuis met sauna? Dan is de Amalia 4 met sauna perfect voor jou.

Vakantiehuis met privé sauna én welkomstservice

Dankzij de welkomstservice die we bieden, ontbreekt het je aan niets. Wij regelen het beddengoed, de handdoeken en een keukenpakket. Deze liggen klaar bij aankomst in het vakantiehuis. Daardoor begint het vakantiegevoel al bij het inpakken van je tas. Daarnaast zijn handdoeken, beddengoed en het keukenpakket altijd nog extra bij te bestellen. Lees meer over onze services via deze link

Parkeren – bij het vakantiehuis is een parkeerplek voor één auto. Eventuele andere auto`s kunnen op de aanwezige algemene parkeerplaatsen geparkeerd worden.

Honden – alleen honden zijn toegestaan in enkele vakantiehuizen. Wil je je hond meenemen? Neem dan contact op met de receptie en vraag of er nog accommodaties beschikbaar zijn. Het maximaal aantal honden per vakantiehuis is 2.

Park in ontwikkeling – Graag informeren wij je dat ons park nog in ontwikkeling is en dat nog niet alle faciliteiten beschikbaar zijn. Ook kunnen er bouwwerkzaamheden plaatsvinden. Uiteraard doen wij ons uiterste best om de overlast zoveel mogelijk te beperken en jouw vakantiegevoel er niet door te laten verminderen. Ervaar je toch enige overlast? Meld het bij de receptie, dan gaan wij samen op zoek naar een passende oplossing.



Extra informatie van het park

‘Geniet van het pure leven!’ luidt de slogan van Winterswijk en dat is precies wat je doet tijdens een verblijf op Hofparken Wiltershaar, ons luxe vakantiepark in de Achterhoek.

De rust en schoonheid van de Achterhoek zijn door een gerenommeerde landschapsarchitect vertaald naar een fraaie inrichting van het vakantiepark Wiltershaar, met veel uitbundig groen en aantrekkelijke waterpartijen.

Op ons vakantiepark in de Achterhoek in Winterswijk Kotten waan je je vanaf de hartelijke ontvangst direct in een andere wereld. Het is dé plek voor een heerlijke vakantie, dankzij de combinatie van duurzame, moderne en aantrekkelijk vormgegeven vakantiewoningen en rust, ruimte en natuur. Onze gastvrije medewerkers staan te popelen om van jouw vakantie iets bijzonders te maken!


De omgeving

Hofparken Wiltershaar bevindt zich in Winterswijk Kotten, in het hart van Nationaal Landschap Winterswijk in de Achterhoek.

Oude boerderijen, gehuchten en grotere nederzettingen zijn vervlochten in het unieke, halfopen coulisselandschap dat wordt gekenmerkt door afwisselend kleine percelen en grote essen met daarnaast bosjes, houtwallen en meanderende beken in smalle dalen.

Een verblijf op vakantiepark Wiltershaar in de Achterhoek is niet alleen aantrekkelijk voor liefhebbers van natuurschoon, wandelen en fietsen. Er is nog veel meer te beleven in het nabijgelegen Winterswijk. De gezelligste markt van de Achterhoek bijvoorbeeld, maar ook Villa Mondriaan en de Steengroeve. Het intrigerende Duitse Münsterland ligt op een steenworpafstand van ons vakantiepark in de Achterhoek.

Meer info 

Highlights
De Amalia 4 is een luxe vakantiehuis met privé sauna, heeft een ruime woonkamer, open keuken, twee slaapkamers en ruim terras.
Badkamer
  • Regendouche
  • Handdoeken
  • Wastafel
  • Verwarmingselement
  • Keuken
  • Nespresso apparaat
  • Keukengerei
  • Koelkast
  • Waterkoker
  • Vaatwasser
  • Combimagnetron
  • Broodrooster
  • Eettafel
  • Stoelen
  • Kookplaat
  • Vriesvak
  • Slaapkamer
  • Twee eenpersoonsbedden
  • Tweepersoonsbed
  • Beddengoed
  • Kledingkast
  • 2 slaapkamers
  • Woonruimte
  • Airco
  • TV
  • Buiten
  • Luxe tuinmeubelset
  • Tafel
  • Algemeen
  • WiFi
  • Huisdier(en) toegestaan
  • Vloerverwarming
  • Centrale verwarming
  • Sonos speaker
  • Wellness
  • Sauna



  • Let op: Het kan voorkomen dat er onverhoopt incidenteel vuurwerk wordt afgestoken, want ook wij hebben immers niet in de hand of mensen ondanks een verbod toch vuurwerk afsteken en/of dat men dat bijvoorbeeld buiten het park doet. Wij baseren onze informatie op hetgeen wat we van het vakantiepark doorkrijgen en ook van eerdere huurders. Derhalve kunnen wij geen enkele garantie afgeven.


      Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Chantal B. - aankomst: 2/1/2024
    Het huisje was fijn en de sauna was fijn. Verder was het een flinke teleurstelling. Ik had het huisje geboekt met de veronderstelling dat ik een vuurwerkvrije/rustige oud&nieuw zou hebben. Met name voor mijn hond. Die erg bang is voor vuurwerk. Het is dan heel misleidend als je het volgende op de website leest: "Ben je op zoek naar een vuurwerkvrij vakantiepark waar je kunt komen voor ontspanning in een rustige omgeving? Dan zit je bij Hofparken helemaal goed." "Wanneer je even wilt verdwijnen van al het lawaai kun je naar een van onze vuurwerkvrije parken. Precies waar je naar op zoek bent tijdens deze hectische dagen" Rustige omgeving!? Wilt verdwijnen van al het lawaai!? Er werd pal naast het park niet gewoon Carbid geschoten, nee, er stonden 2 heuse kanonnen die meerdere malen werden afgeschoten. De hele zondag (oudjaarsdag) lang flinke knallen. Het huisje waar ik in zat schudde van de lawaai en knallen. Als je in de verte vuurwerk hoort, dat is nog te begrijpen. Daar kan je niets aan doen. Dat neem je dan voor lief. Maar dit!? Ik voelde me bedrogen!! En dan wordt er bij de receptie door een wat oudere dame heel droog gezegd "het is niet op het park zelf daar is vuurwerk verboden dus daar kunnen wij niets aan doen." Geen excuses, niets. Erg jammer. Ook werd er gezegd dat vuurwerk op het park verboden was. Nou, de mensen in het huisje pal naast mij ging begin van oudjaarsavond doodleuk vuurwerk afsteken!!! Daar is waarschijnlijk niets van gezegd. Bij het afleveren van de sleutel was er dezelfde jonge dame die mij ook ontving. Zij kwam een stuk sympathieker over en begreep het helemaal. Zij vertelde ook dat er eigenlijk elk jaar Carbid wordt geschoten pal naast het park alleen dit keer was het voor het eerst met de "kanonnen". Dus nogmaals, ik voel me flink bedrogen en dat voor een hoop geld!!!!


    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    Jovita L. - aankomst: 2/4/2024
    Alles war sehr gut.


    Angeline R. - aankomst: 1/4/2024
    Mooi huisje, vrij gelegen. Mooie fietsroutes. Heerlijke sauna.


    Erwin H. - aankomst: 1/4/2024
    Zeer netje huisjes


    jw l. - aankomst: 1/4/2024
    Mooi huisje en veel buitenruimte en zichtlijnen. Veel laadpalen voor electrische auto. Boerderij ook mooi opgeknapt, maar jammer dat je minder goed doorhebt dat er leuke zitjes zijn. Het tuintje bij voordeur van de huisjes maakt het vriendelijk.


    Brigitte V. - aankomst: 22/3/2024
    Mooie omgeving Heerlijke woning en sauna Mooie plek voor de fietsen in de berging


    Liesbeth M. - aankomst: 17/3/2024
    Het prachtige uitzicht op de weilanden. Rustige omgeving waar je mooi kunt wandelen. De sauna.


    Sue S. - aankomst: 5/1/2024
    Wij vond het huisje prima maar zijn de hele week bezig met de oven die het niet deed bezem stuk stoffer gebroken in de schuur geen koffie zet apparaat in huisje Ons week was bedoeld als Eén ontspannen Verblijf maar door dat wij de hele week heel veel dingen ontbrak of niet werkte was dit . Duidelijk niet gecontroleerd dit is een gebrek , Ook waren wij in een vuurwerk vrije park, dit was zo maar door de ligging heel veel overlast tot en met 3jan het was geen carbid maar lijkt wel bommen , dit was heel jammer allemaal. Misschien een kleine vergoeding vanuit hofnarren naar ons toe .


    karejean . - aankomst: 3/1/2024
    Mooi omgeving aardig huisje rust


    Albert S. - aankomst: 1/1/2024
    Mooie huisjes het groen moet nog wat meer privacy geven


    Désirée H. - aankomst: 27/12/2023
    Het huisje is mooi hoor


    Sonja G. - aankomst: 26/12/2023
    Mooie omgeving. Heerlijk rustig. Huisje was prachtig. Dat het duurzaam is vind ik mooie gedachte. Sauna naast het huisje was echt top!


    A. L. - aankomst: 1/11/2023
    Mooie huisjes, mooie ligging


    Gina S. - aankomst: 27/10/2023
    Jammer dat ik alleen met cijfers mijn uitdrukking kan geven. Heb nog een paar opmerkingen: - ophanghaakjes in de badamer te weinig - stofzuiger ontbreekt - heel jammer dat er geen overkapping is, we hadden nl.qua temperatuur prima buiten kunnen zitten. - we misten heel erg ventilatieroosters in het huis. Bij harde wind en kou kun je niet ventileren, misser! Grote plussen: - sauna heerlijk - huisje erg leuk en eveneens leuk ingericht. - ligging erg mooi met uitzicht op de vijver - algemeen zeer positief op de bovenstaande minpuntjes na.


    hans v. - aankomst: 12/10/2023
    Mooie omgeving, rustig park, prive sauna. Aan te bevelen!


    Bep H. - aankomst: 8/9/2023
    Park ligt op een mooie plek en de huisjes staan goed uit elkaar. Hele mooie omgeving, waar weer heerlijk hebben gefietst.


































    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Het Hilgelo (Winterswijk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 6,35km
    Het Hilgelo is een recreatiegebied dat bestaat uit een groot meer met strandjes, grasgebied en parkachtig gebied. Van 1 oktober tot 1 mei mogen honden hier (mits onder appèl!) overal loslopen en zwemmen. Een rondje om de plas is ongeveer 4 km. Van 1 mei tot 1 oktober (hoogseizoen) is het hele gebied verboden voor honden.

    Buitengebied Haaksbergen (Haaksbergen) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 22,45km
    In het buitengebied van Haaksbergen mag uw hond het hele jaar loslopen, met uitzondering van de natuurgebieden en particuliere (landbouw)grond. Honden dienen hier wel netjes onder appèl te staan en op de paden te blijven. In natuurgebied Buurserzand moeten honden het hele jaar aan de lijn, maar op de zandpaden rond dit gebied mogen honden wel los.

    Landgoed Stroink (Enschede) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 27,27km
    Landgoed Stroink wordt ook wel Stroinksbos of 't Stroink genoemd. Honden mogen los tussen 15 juni en 15 maart op de speciaal aangewezen loslooproute. De route wordt gemarkeerd door bordjes met een hondenpootje erop.

    Boswachterij Ruurlo (Ruurlo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 27,54km
    Ten zuidwesten van Ruurlo ligt Boswachterij Ruurlo. Net over het spoor ligt een bos met een losloopgebied, dit is ook het begin van de Meeneroute.




    Beschikbaarheid

    vrijdag 27-12-2024  tot  zaterdag 28-12-2024
    (1 overnachtingen)€ 296,53
    vrijdag 27-12-2024  tot  zondag 29-12-2024
    (2 overnachtingen)€ 415,61
    vrijdag 27-12-2024  tot  maandag 30-12-2024
    (3 overnachtingen)€ 602,73
    vrijdag 27-12-2024  tot  dinsdag 31-12-2024
    (4 overnachtingen)€ 744,49
    vrijdag 27-12-2024  tot  woensdag 01-01-2025
    (5 overnachtingen)€ 908,93
    vrijdag 27-12-2024  tot  donderdag 02-01-2025
    (6 overnachtingen)€ 1.028,01
    vrijdag 27-12-2024  tot  vrijdag 03-01-2025
    (7 overnachtingen)€ 1.147,09
    vrijdag 27-12-2024  tot  zaterdag 04-01-2025
    (8 overnachtingen)€ 1.300,19
    vrijdag 27-12-2024  tot  zondag 05-01-2025
    (9 overnachtingen)€ 1.453,29
    vrijdag 27-12-2024  tot  maandag 06-01-2025
    (10 overnachtingen)€ 1.572,37
    vrijdag 27-12-2024  tot  dinsdag 07-01-2025
    (11 overnachtingen)€ 1.697,12
    vrijdag 27-12-2024  tot  woensdag 08-01-2025
    (12 overnachtingen)€ 1.821,87
    vrijdag 27-12-2024  tot  donderdag 09-01-2025
    (13 overnachtingen)€ 1.946,62
    vrijdag 27-12-2024  tot  vrijdag 10-01-2025
    (14 overnachtingen)€ 2.071,37
    vrijdag 27-12-2024  tot  zaterdag 11-01-2025
    (15 overnachtingen)€ 2.218,80
    vrijdag 27-12-2024  tot  zondag 12-01-2025
    (16 overnachtingen)€ 2.366,23
    vrijdag 27-12-2024  tot  maandag 13-01-2025
    (17 overnachtingen)€ 2.490,98
    vrijdag 27-12-2024  tot  dinsdag 14-01-2025
    (18 overnachtingen)€ 2.615,73
    vrijdag 27-12-2024  tot  woensdag 15-01-2025
    (19 overnachtingen)€ 2.740,48
    vrijdag 27-12-2024  tot  donderdag 16-01-2025
    (20 overnachtingen)€ 2.865,23
    vrijdag 27-12-2024  tot  vrijdag 17-01-2025
    (21 overnachtingen)€ 2.989,98
    vrijdag 27-12-2024  tot  zaterdag 18-01-2025
    (22 overnachtingen)€ 3.137,41
    vrijdag 27-12-2024  tot  zondag 19-01-2025
    (23 overnachtingen)€ 3.284,84
    vrijdag 27-12-2024  tot  maandag 20-01-2025
    (24 overnachtingen)€ 3.409,59
    vrijdag 27-12-2024  tot  dinsdag 21-01-2025
    (25 overnachtingen)€ 3.534,34
    vrijdag 27-12-2024  tot  woensdag 22-01-2025
    (26 overnachtingen)€ 3.659,09
    vrijdag 27-12-2024  tot  donderdag 23-01-2025
    (27 overnachtingen)€ 3.783,84
    vrijdag 27-12-2024  tot  vrijdag 24-01-2025
    (28 overnachtingen)€ 3.908,59
    vrijdag 27-12-2024  tot  zaterdag 25-01-2025
    (29 overnachtingen)€ 4.056,02
    vrijdag 27-12-2024  tot  zondag 26-01-2025
    (30 overnachtingen)€ 4.203,45

    Uw gekozen periode


    vrijdag 27-12-2024
    aankomst (15:00)
    donderdag 2-1-2025
    vertrek (11:00)

    Optionele services
    Late Check-out :
    €22.50
    Bedlinnen extra :
    €12.50/persoon
    Opgemaakte bedden :
    €9.50/persoon
    Keukenpakket extra :
    €7.50
    Handdoeken extra :
    €7.50/persoon
    Dinerbuffet kinderen tot 12 jaar :
    €19.00/persoon

    Prijs inclusief:
    Welkomstservice
    Toeristenbelasting
    Schoonmaakkosten
    Huisdierentoeslag
    Reserveringskosten


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.