Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
700 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites

Berkenhoeve 6 personen

Huiscode:
HOPV-NL-815
✨ Vuurwerkvrij
2

Aantal sterren:
Klantwaardering:
8,6 (24 reviews)
Type:
Vakantiehuis
Regio:
Gelderland
Plaats:
Lichtenvoorde
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
6
Honden :
2
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Vragen?


Beschrijving

Extra informatie van het park

Résidence Lichtenvoorde is een kleinschalig, luxe vakantiepark in de Achterhoek. Zowel het park, als de omgeving stralen rust en gastvrijheid uit. Met een scala aan faciliteiten en een schitterende omgeving is dit vakantiepark de ideale bestemming voor een heerlijke vakantie, voor zowel jong als oud. Op het vakantiepark kunt u onbeperkt gebruikmaken van de vele faciliteiten, zoals het binnen- en buitenzwembad, de fitnessruimte, diverse visvijvers, bowlingbanen en het gezellige restaurant Skik & Zo. Wilt u graag de omgeving ontdekken? Huur (elektrische) fietsen op het park en ga met uw gezelschap op pad.

Het park ligt in Lichtenvoorde en is omringd door een adembenemend coulisselandschap met uitgestrekte weilanden en bossen. Tijdens uw verblijf kunt u een bezoek brengen aan historische kastelen in de omgeving, genieten van prachtige fiets- en wandeltochten en gebruikmaken van de vele faciliteiten die het vakantiepark in Lichtenvoorde te bieden heeft.


De omgeving

Résidence Lichtenvoorde ligt vlakbij het pittoreske dorpje Lichtenvoorde in de Achterhoek. Het wordt omgeven door uitgestrekte weilanden, monumentale boerderijen en prachtige bossen. Het vakantiepark ligt op nog geen vijf kilometer afstand van Lichtenvoorde. Hierdoor kunt u het dorp zowel per fiets als met de auto goed bereiken. Dit gezellige dorp kent een historische markt, een mooi centrum en vele leuke restaurants en cafés. Résidence Lichtenvoorde ligt verder ook vlakbij de Duitse grens, binnen een half uur met de auto bent u al bij onze oosterburen. Hierdoor kent het park ook de ideale locatie voor het maken van dagtripjes naar Duitsland. De Achterhoek heeft veel te bieden, van een afwisselend landschap, gezellige dorpjes, vele indoor- en outdoor parken tot leuke festivals.



Highlights
  • berkenhoeve op résidence lichtenvoorde
  • vakantiehuis voor 6 personen
  • gelegen in lichtenvoorde (gelderland)
  • vakantiepark in de achterhoek
  • direct boeken bij het park

Algemeen
  • Airconditioning (tegen betaling)
  • Sanitair
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Aparte toiletruimte
  • Slaapkamer
  • Stapelbed
  • Ruimte voor kinderbedje
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • 1-persoons bed
  • Horren in slaapkamer
  • Keuken
  • Koelkast
  • Combimagnetron
  • Vaatwasser
  • DE koffieapparaat (koffiecups)
  • Buiten
  • Parkeerplaats bij woning (1 auto)
  • Horren
  • Woonkamer
  • Flatscreen TV
  • Horren in woonkamer

  • Let op: Het kan voorkomen dat er onverhoopt incidenteel vuurwerk wordt afgestoken, want ook wij hebben immers niet in de hand of mensen ondanks een verbod toch vuurwerk afsteken en/of dat men dat bijvoorbeeld buiten het park doet. Wij baseren onze informatie op hetgeen wat we van het vakantiepark doorkrijgen en ook van eerdere huurders. Derhalve kunnen wij geen enkele garantie afgeven.


      Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    J W v. - aankomst: 4/11/2022
    Nvt


    Annemarie v. - aankomst: 24/10/2022
    Ja de dag van te voren kregen we te horen dat we eerder konden inchecken. Super fijn en ook gebruik van gemaakt.


    BBW J. - aankomst: 24/10/2022
    Dat we al in de ochtend konden inchecken ipv de middag. Helemaal top. De aankomst was erg hartelijk Er wordt hard gereden op het park en ik zou daar (zeker bij de speeltuin) een drempel neer leggen.


    Alex V. - aankomst: 20/9/2022
    De aankomst was erg vriendelijk


    F. R. - aankomst: 26/8/2022
    We zijn zeer tevreden op de manier waarop de afhandeling werd gedaan ivm onze gestolen fiets op het park ( die we zelf terug vonden bij een ander huisje, maar we kregen de afgesneden snelbinders en een verbanddoosje terug ( al had dat een reparatie set met bepaalde sleutels moeten wezen, die je nodig hebt om n band te plakken ) maar goed. En wat ik al persoonlijk verteld had, jullie park en huisjes zien er super top en schoon uit! complimenten. Wat ik nog wel jammer vond in ons huisje nr 63 is het missen van een handdoekhaakje in de wc en badkamer ? en het huisje was echt bizar heet bij aankomst 35 graden binnen, maar daarvoor gelukkig de airco gehuurd.


    Stijn V. - aankomst: 26/8/2022
    Personeel was allemaal echt heel erg vriendelijk en het park ziet er echt goed uit, vooral als je aankomt hoe het grote gebouw eruit ziet en alles is goed onderhouden. Huisje waar we in zaten vond ik ook echt heel mooi, veel ramen en lekker hoor plafond.


    Cor J. - aankomst: 29/10/2021
    Ontvangst receptie Top.


    Jacqueline M. - aankomst: 27/9/2021
    Opzet van het park mooi ruim


    Andra J. - aankomst: 24/9/2021
    Vriendelijk geholpen door iedereen.


    P. v. - aankomst: 20/9/2021
    Helma heeft ons keurig te woord gestaan en getracht aan onze wensen te voldoen.


    Theo H. - aankomst: 17/9/2021
    receptie, de kok, de bediening in het park toppie


    Elly K. - aankomst: 10/9/2021
    De aankomst was heel vriendelijk. Heel hartelijk ontvangen en duidelijke uitleg


    B. - aankomst: 28/8/2021
    ik kan niks speciaals benoemen. Algeheel was zeer positief


















    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Het Hilgelo (Winterswijk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 10,79km
    Het Hilgelo is een recreatiegebied dat bestaat uit een groot meer met strandjes, grasgebied en parkachtig gebied. Van 1 oktober tot 1 mei mogen honden hier (mits onder appèl!) overal loslopen en zwemmen. Een rondje om de plas is ongeveer 4 km. Van 1 mei tot 1 oktober (hoogseizoen) is het hele gebied verboden voor honden.

    Boswachterij Ruurlo (Ruurlo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 11,63km
    Ten zuidwesten van Ruurlo ligt Boswachterij Ruurlo. Net over het spoor ligt een bos met een losloopgebied, dit is ook het begin van de Meeneroute.

    Landgoed Slangenburg (Doetichem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 15,82km
    Landgoed Slangenburg ligt ten oosten van Doetinchem, in de Achterhoek. Het landgoed ligt rond een prachtig kasteel en bestaat uit bossen, lanen, akkers en beken. Ten zuiden van de Varsseveldseweg die het gebied doorkruist ligt het hondenlosloopgebied. Als u vanuit de richting Doetinchem komt, is het losloopgebied aan de rechterkant van de weg. Op het landgoed zijn 4 verschillende wandelroutes uitgezet, waarvan 1 deels door het losloopgebied gaat.

    Spoorstraat (Doetinchem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 18,28km
    Naast de Spoorstraat in Doetinchem is een losloopterrein voor honden. Het is niet zo groot, maar wel veilig doordat het volledig omheind is.

    Landgoed Vorden (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 19,18km
    Het landgoed is een prachtige, gevarieerde plek om te wandelen. Het losloopgebied ligt tussen de Ruurloseweg en de Schimmeldijk en de Waarleweg. Honden mogen hier het hele jaar door vrij rondlopen en zwemmen. Buiten dit losloopgebied zijn honden ook welkom, maar dan aangelijnd.

    Landgoed Hagen / Kruisbergse Bossen (Doetinchem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 19,80km
    Landgoed Hagen is onderdeel van de Kruisbergse Bossen en ligt ten noorden van het centrum van Doetinchem. Het zuidelijk deel van Hagen, grenzend aan de 2e Loolaan) is uitgeroepen tot losloopgebied. Maximaal 2 honden per begeleider.

    Buitengebied Haaksbergen (Haaksbergen) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 21,71km
    In het buitengebied van Haaksbergen mag uw hond het hele jaar loslopen, met uitzondering van de natuurgebieden en particuliere (landbouw)grond. Honden dienen hier wel netjes onder appèl te staan en op de paden te blijven. In natuurgebied Buurserzand moeten honden het hele jaar aan de lijn, maar op de zandpaden rond dit gebied mogen honden wel los.

    Kapsebos - Veldesebos (Warnsveld) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 26,32km
    Het Kapsebos en het Veldesebos zijn onderdeel van landgoed t Velde van het Geldersch Landschap. Het hondenlosloopgebied ligt tussen de Lochemseweg en Vordenseweg en loopt door tot aan de bebouwing van de Bieshorstlaan. In de rest van het gebied en op het naastgelegen landgoed de Voorst moeten honden wel aangelijnd zijn. Het losloopgebied is niet groot (ongeveer 30 ha), maar u kunt er wel een leuke wandeling maken. Maximaal 2 honden per begeleider.

    Bronsbergenmeer (Zutphen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 26,89km
    Het Bronsbergenmeer is een grote recreatieplas ten zuiden van Zutphen. Tussen 1 oktober en 1 mei mogen honden hier overal loslopen en zwemmen. Na 1 mei zijn honden hier helaas niet toegestaan.

    Bergherbos / Zonderbos (Beek, gem. Montferland) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 27,26km
    Losloopgebied het Zonderbos ligt in het veel grotere Bergherbos, ten zuidwesten van Doetichem. Tussen de Peeskesweg en de Arnhemseweg mogen honden het hele jaar loslopen. Het losloopgebied is groot genoeg voor een wandeling van ongeveer een uur.




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    woensdag 17-4-2024
    aankomst (15:00)
    donderdag 18-4-2024
    vertrek (10:00)

    Optionele services
    Handdoekenpakket :
    €5.50/stuk
    Uitvalrekje (kind) :
    €0.00/stuk
    Keukendoekenpakket :
    €5.50/stuk
    Campingbedje :
    €0.00/stuk/nacht
    Kinderstoel :
    €0.00/stuk/nacht

    Prijs inclusief:
    Milieuheffing
    Reserveringskosten
    Bedlinnen incl. opgemaakte bedden
    Eindschoonmaak
    Honden
    Toeristenbelasting
    Welkomstpakket
    Welkomstpakket


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.