Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
707 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites Add to favourites

De Appelbloesem 6-persoons

Huiscode:
HOPV-NL-526
1

Aantal sterren:
Klantwaardering:
8,7 (25 reviews)
Type:
Vakantiehuis
Regio:
Gelderland
Plaats:
Lievelde
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
6
Honden :
1
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Vragen?


Beschrijving

?? De Appelbloesem

Welkom in De Appelbloesem, een van onze persoonlijke favorieten. Deze woning is romantisch en sfeervol ingericht en beschikt over ontzettend veel wellnessfaciliteiten. Zo heeft de Appelbloesem namelijk een houtgestookte hottub, Finse barrelsauna, sunshower, infraroodsauna, overdekte lounge, openhaard en nog veel meer. De Lindenburg is geschikt voor maximaal 6 personen en eventueel 1 huisdier.

 

??? De woonkamer met open keuken

De woonkamer van De Appelbloesem is modern-landelijk ingericht. Geniet met iedereen van de warmte van de openhaard of kijk televisie. Lees een goed boek of speel samen een leuk spel aan de eettafel. De keuken is modern en voorzien van alle gemakken, zoals een vaatwasser, combi-oven, keramische kookplaat, koel-/vrieskast, waterkoker en Nespresso-koffieautomaat.

 

?? Badkamer en overige faciliteiten

De badkamer van De Appelbloesem bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een luxe inloopdouche met sunshower. Verder heeft de badkamer een grote spiegel en wastafel. Ook vind je op de begane grond het toilet, de wasmachine en droger.

 

??? De slaapkamers

De Appelbloesem heeft een leuke slaapkamer op de begane grond met tweepersoonsboxspringbedden. Op de bovenverdieping vind je twee luxe slaapkamers met boxspringbedden. De boxspringbedden zijn comfortabel en bieden alle mogelijkheden voor een goede nachtrust. Op de overloop van deze bovenste etage vind je nog een tweede toilet.

 

??????? Onze wellnessfaciliteiten

De Appelbloesem heeft ontzettend veel wellness en luxe. Zo heb je een houtgestookte hottub die overdekt staat, waardoor je te allen tijde heerlijk kunt genieten van de Achterhoekse natuur. Een Finse barrelsauna in de tuin met uitzicht over de weide. Ook een infraroodsauna waarin je je spieren heerlijk kunt ontspannen. Of stap lekker onder de douche terwijl je een gezonde kleur pakt door de sunshower. Kortom, deze woning zit vol met wellness en is perfect om heerlijk te ontspannen in absolute privacy.

 

?? De tuin

De tuin van De Appelbloesem is volledig privé en afgeschermd. De tuin heeft meerdere plekken waar je heerlijk kunt genieten van de zon en de Achterhoekse natuur. Wat de tuin zo mooi maakt, is het uitzicht op aangrenzende weide. Het is de perfecte tuin om heerlijk in alle rust bij te komen van de dagelijkse sleur.


Extra informatie van het park


De omgeving

Meer info 

Highlights
Een luxe 6-persoons woning met diverse wellness faciliteiten in de tuin. Het hele jaar rond genieten van deze luxe parel!
Slaapkamer
  • 3 Slaapkamers
  • Babybed
  • Boxspring bedden
  • Kinderbed
  • Algemeen
  • Kindvriendelijk
  • Wasmachine
  • Verboden te roken
  • Huisdieren toegestaan
  • Wasdroger
  • Weidezicht
  • Traphekje
  • Woonruimte
  • Wi-Fi
  • Flatscreen
  • Open haard
  • Kinderstoel
  • Sonos
  • Blu ray
  • Buiten
  • Tuin
  • Tuin omheind
  • Buitenhaard
  • Keuken
  • Vaatwasser
  • Combi magnetron
  • Inductie kookplaat
  • Koel-/Vrieskast
  • Koffie (Nespresso)
  • Wellness
  • Hottub
  • Infrarood sauna
  • Finse Sauna
  • Overdekt lounge terras
  • Sunshower
  • Hottub overdekt
  • BARREL SAUNA FINS
  • Badkamer
  • Badkamer met douche

  •   Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    Priscilla S. - aankomst: 30/1/2017
    De sfeer dat het huisje had. De inrichting en de tuin zorgen meteen voor ontspanning. De hottub was heerlijk, net als het kacheltje binnen.


    Jiska v. - aankomst: 23/1/2017
    In de appelbloesem heb je een prachtig uitzicht. Wij hadden ook prachtig winters weer. Heerlijk Weekend!


    Koen L. - aankomst: 6/1/2017
    Hottub, inrichting, indeling, welkomstpakket (champagne, chocolade). Sfeer in het huis heel leuk. Tuin is prachtig, ondanks winter. Kinderfaciliteiten goed.


    mirjam b. - aankomst: 21/11/2016
    Heerlijk gezellig huisje .Lekkere bedden


    Carolien K. - aankomst: 7/11/2016
    Heerlijke week gehad, huisje is zeer compleet, met een sfeervolle persoonlijke noot.


    Arno J. - aankomst: 28/10/2016
    De houtgestookte hottub verlangt in het naseizoen bijna een hele dag om op te warmen, hierdoor kun je er dus niet optimaal van genieten. In het naseizoen is er blijkbaar iedere donderdag een crossbaan open op 500m van het verblijf wat niet direct een onthaast gevoel geeft. En de infrarood sauna is nogal aan de kleine kant. De gastvrouw was uitstekend en zorgde voor een perfect ontvangst ook was het huis zeer proper bij aankomst. Maar al met al mogen de wellness faciliteiten wel verbeterd worden.


    Josse R. - aankomst: 24/10/2016
    Heerlijk relaxed weekendje gehad! Super!!


    J V. - aankomst: 21/10/2016
    Fantastisch geweest.


    Sabina K. - aankomst: 17/10/2016
    Heerlijk weekend weg gehad in een mooi sfeervolhuisje met heerlijke faciliteiten.


    Ir. N. - aankomst: 14/10/2016
    maandag was aankomst dag vanaf 16.00 uur, dan is de eerste vakantie dag al bijna voorbij. Vrijdag was de wisseldag voor 10.00 uur huisje verlaten, laatste vakantie dag is nog maar net begonnen. vind daarom dat er voor de maandag en vrijdag niet volledig bedrag mag worden gerekend. of aankomst en vertrek tijden moeten worden aangepast


    Arie D. - aankomst: 7/10/2016
    Heerlijke tijd gehad.


    Kim G. - aankomst: 12/9/2016
    Prachtig huisje, alles in orde, heel mooie tuin, zeker met dit zomerweer. Heel leuke week gehad, we komen zeker nog eens terug!


    J.W.G. W. - aankomst: 5/8/2016
    Heerlijk huisje, veel privacy. Aanrader.


    Maria M. - aankomst: 15/7/2016
    Ook de oven nagaan en de overige plekken die vaak vergeten worden, zoals achter het bed.


    Henk V. - aankomst: 24/6/2016
    Heb weinig gezien voor kinderen.


    R.J. D. - aankomst: 3/6/2016
    Geweldige vakantie gehad. We komen zeker nog eens terug. Enige tip zou nog wat speeltoestellen voor de kinderen in de tuin zijn.


    Margo K. - aankomst: 17/5/2016
    Een heerlijk weekend genoten. Weer heerlijk op adem gekomen. We kunnen er weer even tegen. Prima huis om eens helemaal tot rust te komen. Helaas geen weer om buiten te zitten. Maar daar kan gelukkig niemand iets aan doen??


    Wijnald K. - aankomst: 15/2/2016
    Wederom super!!!


    D. S. - aankomst: 8/2/2016
    Erg genoten van ons verblijf. Heerlijke plek om te onthaasten. Minpunt... Zaterdag overdag de voortdurende herrie van een crossbaan in de directe omgeving.


    Wilma D. - aankomst: 20/11/2015
    We hebben weer genoten. Bedankt voor de gastvrijheid.






























































































    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Het Hilgelo (Winterswijk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 7,35km
    Het Hilgelo is een recreatiegebied dat bestaat uit een groot meer met strandjes, grasgebied en parkachtig gebied. Van 1 oktober tot 1 mei mogen honden hier (mits onder appèl!) overal loslopen en zwemmen. Een rondje om de plas is ongeveer 4 km. Van 1 mei tot 1 oktober (hoogseizoen) is het hele gebied verboden voor honden.

    Boswachterij Ruurlo (Ruurlo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 14,58km
    Ten zuidwesten van Ruurlo ligt Boswachterij Ruurlo. Net over het spoor ligt een bos met een losloopgebied, dit is ook het begin van de Meeneroute.

    Landgoed Slangenburg (Doetichem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 19,01km
    Landgoed Slangenburg ligt ten oosten van Doetinchem, in de Achterhoek. Het landgoed ligt rond een prachtig kasteel en bestaat uit bossen, lanen, akkers en beken. Ten zuiden van de Varsseveldseweg die het gebied doorkruist ligt het hondenlosloopgebied. Als u vanuit de richting Doetinchem komt, is het losloopgebied aan de rechterkant van de weg. Op het landgoed zijn 4 verschillende wandelroutes uitgezet, waarvan 1 deels door het losloopgebied gaat.

    Buitengebied Haaksbergen (Haaksbergen) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 19,88km
    In het buitengebied van Haaksbergen mag uw hond het hele jaar loslopen, met uitzondering van de natuurgebieden en particuliere (landbouw)grond. Honden dienen hier wel netjes onder appèl te staan en op de paden te blijven. In natuurgebied Buurserzand moeten honden het hele jaar aan de lijn, maar op de zandpaden rond dit gebied mogen honden wel los.

    Spoorstraat (Doetinchem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 21,49km
    Naast de Spoorstraat in Doetinchem is een losloopterrein voor honden. Het is niet zo groot, maar wel veilig doordat het volledig omheind is.

    Landgoed Vorden (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 22,30km
    Het landgoed is een prachtige, gevarieerde plek om te wandelen. Het losloopgebied ligt tussen de Ruurloseweg en de Schimmeldijk en de Waarleweg. Honden mogen hier het hele jaar door vrij rondlopen en zwemmen. Buiten dit losloopgebied zijn honden ook welkom, maar dan aangelijnd.

    Landgoed Hagen / Kruisbergse Bossen (Doetinchem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 23,17km
    Landgoed Hagen is onderdeel van de Kruisbergse Bossen en ligt ten noorden van het centrum van Doetinchem. Het zuidelijk deel van Hagen, grenzend aan de 2e Loolaan) is uitgeroepen tot losloopgebied. Maximaal 2 honden per begeleider.

    Landgoed Stroink (Enschede) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 28,05km
    Landgoed Stroink wordt ook wel Stroinksbos of 't Stroink genoemd. Honden mogen los tussen 15 juni en 15 maart op de speciaal aangewezen loslooproute. De route wordt gemarkeerd door bordjes met een hondenpootje erop.

    Kapsebos - Veldesebos (Warnsveld) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 29,41km
    Het Kapsebos en het Veldesebos zijn onderdeel van landgoed t Velde van het Geldersch Landschap. Het hondenlosloopgebied ligt tussen de Lochemseweg en Vordenseweg en loopt door tot aan de bebouwing van de Bieshorstlaan. In de rest van het gebied en op het naastgelegen landgoed de Voorst moeten honden wel aangelijnd zijn. Het losloopgebied is niet groot (ongeveer 30 ha), maar u kunt er wel een leuke wandeling maken. Maximaal 2 honden per begeleider.




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    maandag 6-5-2024
    aankomst (16:00)
    woensdag 8-5-2024
    vertrek (10:00)

    Optionele services
    Elektrische auto opladen, zie ook i, uitsluitend bij laadpaal parkeerplaats receptie :
    €0.00
    Massage op locatie 45 minuten Euro 57,50 p.p. :
    €57.50/stuk
    Massage op locatie 1 uur Euro 70 p.p. :
    €70.00/stuk
    Wait app - gratis tijdschriften en (luister)boeken :
    €0.00/stuk
    Happy family ontbijt box :
    €63.00/stuk
    Ontbijt Lovely Lievelde :
    €23.50/persoon

    Prijs inclusief:
    Bedlinnen (opgemaakt bed) en 2 handdoeken p.p.
    Reserveringskosten
    Toeristenbelasting
    Eindschoonmaak
    Huisdier
    Parklasten


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.