Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
707 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites Add to favourites

De Essenburgh 6-persoons

Huiscode:
HOPV-NL-527
1

Aantal sterren:
Klantwaardering:
8,2 (25 reviews)
Type:
Vakantiehuis
Regio:
Gelderland
Plaats:
Lievelde
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
6
Honden :
1
Slaapkamers:
3
Badkamers:
1
Vragen?


Beschrijving

?? De Essenburgh

Welkom in De Essenburgh, een vakantiewoning met ontzettend veel wellness en luxe. Deze woning is romantisch en sfeervol ingericht en beschikt over veel wellnessfaciliteiten. Zo heeft De Essenburgh een houtgestookte hottub, Finse barrelsauna, sunshower, overdekte lounge, openhaard en nog veel meer. De Essenburgh is geschikt voor maximaal 6 personen en eventueel 1 huisdier.

 

??? De woonkamer met open keuken

De woonkamer van De Essenburgh is romantisch en sfeervol ingericht. Geniet met iedereen van de warmte van de openhaard of kijk televisie. Lees een goed boek of speel samen een leuk spel aan de eettafel. De keuken is voorzien van alle gemakken, zoals een vaatwasser, combi-oven, keramische kookplaat, koel-/vrieskast, waterkoker en Nespresso-koffieautomaat.

 

?? Badkamer en overige faciliteiten

De badkamer van De Essenburgh bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een luxe inloopdouche met sunshower. Verder heeft de badkamer een grote spiegel en wastafel. Ook vind je op de begane grond het toilet, de wasmachine en droger.

 

??? De slaapkamers

De Essenburgh heeft een slaapkamer op de begane grond met tweepersoonsboxspringbedden. Op de bovenverdieping vind je twee luxe slaapkamers met boxspringbedden. De boxspringbedden zijn comfortabel en bieden alle mogelijkheden voor een goede nachtrust. Op de overloop van deze bovenste etage vind je nog een tweede toilet.

 

??????? Onze wellnessfaciliteiten

De Essenburgh zit bomvol met wellness en luxe. Zo heb je een houtgestookte hottub die overdekt staat, waardoor je te allen tijde heerlijk kunt genieten van de Achterhoekse natuur. Een Finse barrelsauna in de tuin met uitzicht over de weide. Ook een infraroodsauna waarin je je spieren heerlijk kunt ontspannen. Of stap lekker onder de douche terwijl je een gezonde kleur pakt door de sunshower. Kortom, deze woning zit vol met wellness en is perfect om heerlijk te ontspannen in absolute privacy.

 

?? De tuin

De tuin van De Essenburgh is volledig privé en afgeschermd. De tuin heeft meerdere plekken waar je heerlijk kunt genieten van de zon en de Achterhoekse natuur. Wat de tuin zo mooi maakt, is het uitzicht op aangrenzende weide. Het is de perfecte tuin om heerlijk in alle rust bij te komen van de dagelijkse sleur.


Extra informatie van het park


De omgeving

Meer info 

Highlights
Een heerlijke, eigentijdse en bijzonder smaakvol ingerichte 6-persoons wellness vakantiewoning met Canadese barrel sauna, overdekte hottub met overdekte lounge, sunshower en infrarood sauna.
Slaapkamer
  • 3 Slaapkamers
  • Babybed
  • Boxspring bedden
  • Kinderbed
  • Woonruimte
  • DVD Speler
  • Wi-Fi
  • Flatscreen
  • Open haard
  • Kinderstoel
  • Sonos
  • Algemeen
  • Kindvriendelijk
  • Wasmachine
  • Verboden te roken
  • Huisdieren toegestaan
  • Wasdroger
  • Weidezicht
  • Traphekje
  • Buiten
  • Tuin
  • Tuin omheind
  • Buitenhaard
  • Keuken
  • Vaatwasser
  • Combi magnetron
  • Keramische kookplaat
  • Koel-/Vrieskast
  • Koffie (Nespresso)
  • Wellness
  • Hottub
  • Infrarood sauna
  • Overdekt lounge terras
  • Sunshower
  • Gecombineerde finse- en infrarood sauna
  • Hottub overdekt
  • BARREL SAUNA FINS
  • Badkamer
  • Badkamer met douche

  •   Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Joke B. - aankomst: 12/8/2016
    Prachtig huisje, alles , binnen en buiten goed schoon, alleen de tuin was niet goed omheind, onze hond had de tuin van de buren ook al ontdekt, dus de hond toen aan de lange lijn in de tuin. We hebben ons prima vermaakt. Huisje Essenburgh 21


    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    Aliza d. - aankomst: 30/9/2016
    Leuke vakantie maar was niet gelijk aan wat wij graag beleven.


    priscilla m. - aankomst: 26/9/2016
    Heerlijk lang weekend was het!!! We komen zeker terug maar dan langer.


    Marcel H. - aankomst: 19/8/2016
    Geweldige week gehad!! Mooi huisje met prachtige ligging!! Aan alles was gedacht: handpompjes met zeep, gastendoekjes, etc..


    j s. - aankomst: 1/8/2016
    er was niets te doen op het park,we misten onze verse broodjes en krantje wel.het huisje was top


    Roy & Brenda L. - aankomst: 1/7/2016
    Jammer dat er geen poepzakjes aanwezig waren op het terrein en we hadden veel last van vliegen. Verder was het heerlijk genieten.


    Martijn L. - aankomst: 27/6/2016
    Over het geheel zeer tevreden en zeker met de intentie om terug te komen. De complimenten


    jacqueline a. - aankomst: 13/6/2016
    Er is op het park niks voor kinderen.


    Jolanda A. - aankomst: 17/5/2016
    Ondanks dat het weer vrij plotseling omsloeg, hebben we een fantastisch verblijf gehad. Het huisje is van alle gemakken voorzien, de badkamer en wc"s zijn prachtig vernieuwd, de nieuwe hottub is sneller opgestookt en de sauna en sunshower zijn geweldig. Mijn fysio zei vandaag dat mijn rug minder stram aanvoelde dan vorige week ;) Ik zou liever een koffiezetapparaat willen zien, dan de Krups nespresso machine maar dat is een kwestie van smaak. Dit was de 3e keer dat wij in De Essenburgh waren en het zeker niet de laatste keer zijn :) Bedankt voor de gastvrijheid!


    Elise v. - aankomst: 9/5/2016
    Heerlijke vakantie op een prachtig plekje, bedankt!


    D.C. v. - aankomst: 2/5/2016
    Ondanks het slechte weer hebben we genoten van de rust.


    Manon T. - aankomst: 4/4/2016
    Het was een fantastisch verblijf!! Zeker voor herhing vatbaar


    malu g. - aankomst: 29/3/2016
    het huisje prima alleen hing een flinke verflucht ook na elke dag luchten...boven was/is syfon lek...verder super verblijf gehad


    Mathijs V. - aankomst: 22/2/2016
    Ventilatie in huisje niet zo goed. Kacheltje in badkamer deed het niet. Lampje in keuken en badkamer stuk. Waxinelichtjes in kaarsjes op. Hot tub kost eerst wat moeite maar eenmaal aan heerlijk!vanaf 16 inchecken en 10 uur uitschenken wat kort. Maak er 12 uur uitchecken van voor onthaast gevoel (of als optie bij bv vip)! Bedden waren erg smal en klein. Deze kunnen luxer. Maar dit waren wat -puntjes. We hebben het heerlijk gehad


    Anja E. - aankomst: 15/2/2016
    Wij hebben heerlijke vakantie met elkaar gehad maar we hebben een paar opmerkingen: Magnetron was bij aankomst niet schoon ( onhandig in gebruik en te klein voor het aantal personen) Afwasmachine maakt niet goed schoon. De afwas hebben we 2x moeten laten draaien. Ook glazen met de hand gedaan waardoor er 2 zijn gesneuveld Waxinelichtje knapte spontaan, bijna in het oog van 1 van ons. We miste een lamp en haakjes (voor badjas) bij de hottub We misten haakjes in de douche en slaapkamer Deur van toilet boven kan niet op slot en slechte verlichting Droogrek buiten is kapot Het duurde heel lang voordat de hottub warm was. Snachts om 1.00 uur konden we er pas in. Kostte veel houtblokken !!! We gaan ervan uit dat de extra blokken die we hierdoor hebben moeten gebruiken niet in rekening worden gebracht. Veel last van onze buren. Waren om 3 uur snachts nog uitgebreid buiten met muziek in de hottub. Ook vonden we het jammer dat de schoonmaak stipt om 10 uur voor de deur stond !! We snappen dat tijd tijd is maar het relaxte gevoel was direct verdwenen. Uiteraard waren er ook heel veel postitieve dingen maar we denken dat jullie met bovenstaande punten jullie prachtige huisjes nog meer kunnen verbeteren . Bedankt !!


    Roel v. - aankomst: 4/1/2016
    We hebben genoten!


    Leander v. - aankomst: 21/12/2015
    Helemaal jammer dat er nu geperste hout blokken zijn ipv haard hout. Dat je na de vastgestelde hoeveelheid geperst zaagsel moet gaan betalen neemt het onthaast gevoel helemaal weg. Voor de hottub warm is ben je een dag verder. Er moet dan ook nog eens heel wat hout in. En dat tikt wel aan met 5 euro per pakje. Verder was het erg leuk


    Judith D. - aankomst: 23/11/2015
    Wij hebben een fijne tijd gehad. Alles was aanwezig in het huisje. Alleen de magnetron in de kast en kleine koelkast waren niet praktisch. Ook de bank oogde niet fris doordat er veel vlekken op zaten. De hot tub en sauna waren heerlijk. En de bedden prima. Wij waren met 6 vriendinnen waarvan twee zusjes waren. Dus het smalle twee persoonsbed was geen probleem. Als we weer komen zouden we voor een ruimer huisje kiezen. Verder een fijn verblijf we hebben echt onthaast ik zou het mensen echt aanraden.


    mevrouw A. - aankomst: 30/10/2015
    Beste Maureen, We hebben dit keer in de Essenburgh gezeten en dit was niet te vergelijken met jullie eigen huizen. Zoals ik al had aangegeven vond ik de schimmel aan het plafond in de badkamer echt niet kunnen. De ijskast is veel te klein en oud en de zijkanten van de bakjes ontbraken zodat zware pakken er zo uitvallen. De inloopmat vond ik vies en de bank is echt toe aan vervanging ik heb er echt een deken opgelegd want ik vond het niet fris. We hebben een behoorlijk prijs betaald en was toch een beetje teleurgesteld. De volgende keer nemen we een anders huisje kan je deze dan misschien met korting aanbieden vanwege onze klachten? We horen het graag van jullie want we zijn graag in de Achterhoek. :-) Groeten Familie As


    Nienke L. - aankomst: 26/10/2015
    Heerlijke vakantie gehad in huis de Essenburgh. Voor zijn vieren groot genoeg maar wel wat aan de kleine kant voor 6 personen. minpuntje koelkast is te klein. rest was super!


    Lars C. - aankomst: 19/10/2015
    Lekker relaxen, even alles vergeten!


    heer Peter B. - aankomst: 7/9/2015
    Heerlijk huisje en mooie omgeving. Heel jammer is het geluid van de provinciale weg iets verderop. Dat draagt niet bij aan het gevoel van onthaasten. Verder duurt het lang voordat je de hottub op temperatuur hebt. We zijn er bijna een dag mee bezig geweest. Dat is lang als je er een weekend bent en kost moeite. Als je erop uit gaat, kun je hem niet goed verwarmen. Onhandig was ook dat er weliswaar bedlinnen aanwezig was (bedden waren niet opgemaakt), maar geen handdoeken. Als je sauna, hottub e.d. aanbiedt, hoort dat er gewoon bij. Zeker voor deze prijs. Heel duidelijk staat het ook niet op de website. Nadat we erover hadden gebeld, konden we wel gratis handdoeken ophalen bij de receptie (die niet op het terrein is).


























































































    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Het Hilgelo (Winterswijk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 7,32km
    Het Hilgelo is een recreatiegebied dat bestaat uit een groot meer met strandjes, grasgebied en parkachtig gebied. Van 1 oktober tot 1 mei mogen honden hier (mits onder appèl!) overal loslopen en zwemmen. Een rondje om de plas is ongeveer 4 km. Van 1 mei tot 1 oktober (hoogseizoen) is het hele gebied verboden voor honden.

    Boswachterij Ruurlo (Ruurlo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 14,51km
    Ten zuidwesten van Ruurlo ligt Boswachterij Ruurlo. Net over het spoor ligt een bos met een losloopgebied, dit is ook het begin van de Meeneroute.

    Landgoed Slangenburg (Doetichem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 19,15km
    Landgoed Slangenburg ligt ten oosten van Doetinchem, in de Achterhoek. Het landgoed ligt rond een prachtig kasteel en bestaat uit bossen, lanen, akkers en beken. Ten zuiden van de Varsseveldseweg die het gebied doorkruist ligt het hondenlosloopgebied. Als u vanuit de richting Doetinchem komt, is het losloopgebied aan de rechterkant van de weg. Op het landgoed zijn 4 verschillende wandelroutes uitgezet, waarvan 1 deels door het losloopgebied gaat.

    Buitengebied Haaksbergen (Haaksbergen) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 19,63km
    In het buitengebied van Haaksbergen mag uw hond het hele jaar loslopen, met uitzondering van de natuurgebieden en particuliere (landbouw)grond. Honden dienen hier wel netjes onder appèl te staan en op de paden te blijven. In natuurgebied Buurserzand moeten honden het hele jaar aan de lijn, maar op de zandpaden rond dit gebied mogen honden wel los.

    Spoorstraat (Doetinchem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 21,63km
    Naast de Spoorstraat in Doetinchem is een losloopterrein voor honden. Het is niet zo groot, maar wel veilig doordat het volledig omheind is.

    Landgoed Vorden (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 22,26km
    Het landgoed is een prachtige, gevarieerde plek om te wandelen. Het losloopgebied ligt tussen de Ruurloseweg en de Schimmeldijk en de Waarleweg. Honden mogen hier het hele jaar door vrij rondlopen en zwemmen. Buiten dit losloopgebied zijn honden ook welkom, maar dan aangelijnd.

    Landgoed Hagen / Kruisbergse Bossen (Doetinchem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 23,28km
    Landgoed Hagen is onderdeel van de Kruisbergse Bossen en ligt ten noorden van het centrum van Doetinchem. Het zuidelijk deel van Hagen, grenzend aan de 2e Loolaan) is uitgeroepen tot losloopgebied. Maximaal 2 honden per begeleider.

    Landgoed Stroink (Enschede) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 27,82km
    Landgoed Stroink wordt ook wel Stroinksbos of 't Stroink genoemd. Honden mogen los tussen 15 juni en 15 maart op de speciaal aangewezen loslooproute. De route wordt gemarkeerd door bordjes met een hondenpootje erop.

    Kapsebos - Veldesebos (Warnsveld) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 29,36km
    Het Kapsebos en het Veldesebos zijn onderdeel van landgoed t Velde van het Geldersch Landschap. Het hondenlosloopgebied ligt tussen de Lochemseweg en Vordenseweg en loopt door tot aan de bebouwing van de Bieshorstlaan. In de rest van het gebied en op het naastgelegen landgoed de Voorst moeten honden wel aangelijnd zijn. Het losloopgebied is niet groot (ongeveer 30 ha), maar u kunt er wel een leuke wandeling maken. Maximaal 2 honden per begeleider.




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    dinsdag 21-5-2024
    aankomst (16:00)
    vrijdag 24-5-2024
    vertrek (10:00)

    Optionele services
    Elektrische auto opladen, zie ook i, uitsluitend bij laadpaal parkeerplaats receptie :
    €0.00
    Massage op locatie 45 minuten Euro 57,50 p.p. :
    €57.50/stuk
    Massage op locatie 1 uur Euro 70 p.p. :
    €70.00/stuk
    Wait app - gratis tijdschriften en (luister)boeken :
    €0.00/stuk
    Happy family ontbijt box :
    €63.00/stuk
    Ontbijt Lovely Lievelde :
    €23.50/persoon

    Prijs inclusief:
    Bedlinnen (opgemaakt bed) en 2 handdoeken p.p.
    Reserveringskosten
    Toeristenbelasting
    Eindschoonmaak
    Huisdier
    Parklasten


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.