Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
707 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites Add to favourites

Het Roodborstje 4-persoons

Huiscode:
HOPV-NL-528
1

Aantal sterren:
Klantwaardering:
8,8 (25 reviews)
Type:
Vakantiehuis
Regio:
Gelderland
Plaats:
Lievelde
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
4
Honden :
1
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Vragen?


Beschrijving

?? Het Roodborstje 

Welkom in het Roodborstje, een sfeervolle en gezellige 4-persoons vakantiewoning met boszicht. Deze sfeervolle wellnesswoning biedt u een onvergetelijk verblijf te midden van de natuurlijke pracht van de omgeving. Met zijn ruime en gezellige interieur, uitgebreide faciliteiten en idyllische ligging is het Roodborstje de ideale keuze voor een onvergetelijke vakantie-ervaring. Aan de voorkant van de woning heb je uitzicht over een prachtige vijver, en aan de achterkant loop je vanuit de tuin direct het bos in. Geniet van complete privacy vanuit de hottub en koel af onder het overdekte terras met haard en infraroodsauna.

??? De woonkamer met open keuken

De woonkamer van het Roodborstje is sfeervol en gezellig ingericht met een liftdeurhaard. De meubels in de woonkamer zorgen ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen of juist gezellig bij de haard verhalen kunt vertellen. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de keuken die voorzien is van alle gemakken. Het betreft een landelijke keuken met een inductiekookplaat, vaatwasser, combi-oven, koelvriescombinaties. Er staat een gezellige ronde eettafel waar iedereen gezellig kan eten.

 

?? Badkamer en overige faciliteiten 

Op de begane grond van het Roodborstje vind je de badkamer met inloopdouche met sunshower. Daarnaast is de badkamer voorzien van goede verlichting met een grote spiegel en een wastafel. Ook is op de begane grond een toilet met wastafel te vinden. Verder vind je op de begane grond een wasmachine en droger, zodat je je favoriete outfit altijd kunt wassen tijdens je verblijf.

 

??? De slaapkamers boven

Het Roodborstje heeft op de bovenste etage twee ruime slaapkamers, ieder uitgerust met heerlijke boxsprings. De master bedroom beschikt ook over een extra wastafel. Daarnaast staat er ook een ledikantje (afmeting 60 x 120 cm) voor een kind tot de leeftijd van 2 jaar. Op de overloop tref je een toilet met wastafelunit.

 

??????? Onze wellness faciliteiten 

Het komt natuurlijk niet als een verrassing dat het Roodborstje beschikt over privé wellnessfaciliteiten. Naast de woning vind je je eigen houtgestookte hottub met uitzicht op het achterliggende bos. Daarnaast bevindt er zich bij het overdekte terras in de tuin ook een infraroodsauna waarin je je spieren goed kunt ontspannen. In de badkamer in de woning kun je tijdens het douchen genieten van de sunshower om je huid bij te kleuren.

 

?? De tuin

Wist je dat het Roodborstje perfect geschikt is om je hond (maximaal 1) mee te nemen op vakantie? De tuin van het Roodborstje kan volledig worden afgesloten en is daarom perfect om je hond mee te nemen op vakantie. Verder heeft de tuin volledige privacy, waardoor je volop kunt genieten in de hottub of onder de overdekte veranda. Ook is het mogelijk om de open haard buiten aan te steken en te genieten van de natuur.


Extra informatie van het park


De omgeving

Meer info 

Highlights
Het Roodborstje, een sfeervolle, ruime wellness woning, zonnig gelegen, aan de voorkant een vrij uitzicht op de vijverpartij en aan de achterkant loop je zo vanuit de tuin, door een tuinhekje, direct het bos in. Met heerlijk overdekt terras met haard en infrarood sauna.
Algemeen
  • Kindvriendelijk
  • Wasmachine
  • Verboden te roken
  • Huisdieren toegestaan
  • Wasdroger
  • Boszicht
  • Traphekje
  • Woonruimte
  • Wi-Fi
  • Open haard
  • Kinderstoel
  • Sonos
  • Smart TV
  • Buiten
  • Tuin
  • Tuin omheind
  • Tuinhuis
  • Buitenhaard
  • Keuken
  • Vaatwasser
  • Combi magnetron
  • Keramische kookplaat
  • Koel-/Vrieskast
  • Koffie (Nespresso)
  • Wellness
  • Hottub
  • Infrarood sauna
  • Overdekt lounge terras
  • Sunshower
  • Slaapkamer
  • Babybed
  • Boxspring bedden
  • 2 Slaapkamers
  • Badkamer
  • Badkamer met douche

  •   Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Annemarie R. - aankomst: 24/6/2016
    We kunnen niet zo goed beoordelen of het echt kindvriendelijk is onze hond heeft zeker wel genoten . We waren er nu voor derde keer en ik denk dat we nog wel eens terugkomen. We genieten vooral van de rust, de privacy en het heerlijk ingerichte huis. Lekker alles dicht bij de hand en je kunt ervan gebruik maken wanneer je wilt. Ik miste dit keer een citruspers(je) maar daar val ik niet over alles is erg mooi verzorgd.


    Jacco H. - aankomst: 18/4/2016
    Inderdaad een heerlijk verblijf gehad, aangenaam verrast door kwalitatief hoogstaande inventaris en afwerking van het huisje. Geweldige bedden! Toch een kleinigheidje...de hond van de buren werd standaard tussen 22:30 en 23:00 uur de tuin ingelaten die vervolgens onafgebroken blafte naar ??? Helaas zonder reprimande van de baas...Maar dat is wellicht zeuren. In geval hebben we geweldig genoten. Hottub is super!


    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    JEP V. - aankomst: 18/11/2016
    Heerlijke vakantie gehad.????


    Ronny S. - aankomst: 4/11/2016
    Fantastische vakantie gehad in de achterhoek!!


    wendy d. - aankomst: 10/10/2016
    We hebben een superweekend gehad!


    Lida v. - aankomst: 9/9/2016
    Heerlijk om tot rust te komen, mooi huisje.


    Nanda d. - aankomst: 1/7/2016
    Fantastisch vakantie


    René S. - aankomst: 8/4/2016
    Fantastisch


    Astrid S. - aankomst: 19/2/2016
    Nieuwe fauteils en bank, sunshower repareren, sauna checken, inventaris uitbreiden. Schoonmakers aanhouden alsmede de bedden, beiden waren prima!


    Serge J. - aankomst: 12/2/2016
    Fantastisch, super relaxed en heerlijk genieten van de wellness faciliteiten en de rustige omgeving. Het is hier letterlijk onthaasten in de achterhoek.


    W. v. - aankomst: 26/1/2016
    Heerlijke vakantie, prachtig huisje


    Tom C. - aankomst: 4/1/2016
    Was wederom top! Gr. Fam. Coenen Ps. Klein speeltuintje voor kids zou mooie toevoeging zijn. Ipv oud tennisveld.


    Marco W. - aankomst: 21/12/2015
    Genieten met een hele grote G!!!


    Sacha W. - aankomst: 16/11/2015
    Geslaagd weekend.


    Jet V. - aankomst: 2/11/2015
    Mooi huisje met veel privacy ! Fijne hottub jammer van de infraroodsauna! Een Finse sauna zou het feest compleet maken. Mooie ruime tuin. Jammer dat er geen vogelhuisje of zoiets in de tuin aanwezig is. Dat zou voor onze kleine meid een meerwaarde zijn geweest.


    Henk K. - aankomst: 30/10/2015
    Een echte aanrader om er even tussen uit te zijn!


    Denise K. - aankomst: 12/10/2015
    Heerlijk weekendje onthaast!


    Anja S. - aankomst: 5/10/2015
    Inderdaad een fantastische vakantie.


    A.M. R. - aankomst: 4/9/2015
    Voor herhaling vatbaar.! Wat matig was de hottub. Algen? In ieder geval wat groenig, glibberig, spaan was stuk. Veel afval in stookgedeelte waardoor houtblokken niet snel vlam vatten. We zagen wel dat de hottub geheel opnieuw werd gevuld met water.






































































    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Het Hilgelo (Winterswijk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 7,31km
    Het Hilgelo is een recreatiegebied dat bestaat uit een groot meer met strandjes, grasgebied en parkachtig gebied. Van 1 oktober tot 1 mei mogen honden hier (mits onder appèl!) overal loslopen en zwemmen. Een rondje om de plas is ongeveer 4 km. Van 1 mei tot 1 oktober (hoogseizoen) is het hele gebied verboden voor honden.

    Boswachterij Ruurlo (Ruurlo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 14,57km
    Ten zuidwesten van Ruurlo ligt Boswachterij Ruurlo. Net over het spoor ligt een bos met een losloopgebied, dit is ook het begin van de Meeneroute.

    Landgoed Slangenburg (Doetichem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 19,11km
    Landgoed Slangenburg ligt ten oosten van Doetinchem, in de Achterhoek. Het landgoed ligt rond een prachtig kasteel en bestaat uit bossen, lanen, akkers en beken. Ten zuiden van de Varsseveldseweg die het gebied doorkruist ligt het hondenlosloopgebied. Als u vanuit de richting Doetinchem komt, is het losloopgebied aan de rechterkant van de weg. Op het landgoed zijn 4 verschillende wandelroutes uitgezet, waarvan 1 deels door het losloopgebied gaat.

    Buitengebied Haaksbergen (Haaksbergen) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 19,73km
    In het buitengebied van Haaksbergen mag uw hond het hele jaar loslopen, met uitzondering van de natuurgebieden en particuliere (landbouw)grond. Honden dienen hier wel netjes onder appèl te staan en op de paden te blijven. In natuurgebied Buurserzand moeten honden het hele jaar aan de lijn, maar op de zandpaden rond dit gebied mogen honden wel los.

    Spoorstraat (Doetinchem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 21,59km
    Naast de Spoorstraat in Doetinchem is een losloopterrein voor honden. Het is niet zo groot, maar wel veilig doordat het volledig omheind is.

    Landgoed Vorden (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 22,30km
    Het landgoed is een prachtige, gevarieerde plek om te wandelen. Het losloopgebied ligt tussen de Ruurloseweg en de Schimmeldijk en de Waarleweg. Honden mogen hier het hele jaar door vrij rondlopen en zwemmen. Buiten dit losloopgebied zijn honden ook welkom, maar dan aangelijnd.

    Landgoed Hagen / Kruisbergse Bossen (Doetinchem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 23,25km
    Landgoed Hagen is onderdeel van de Kruisbergse Bossen en ligt ten noorden van het centrum van Doetinchem. Het zuidelijk deel van Hagen, grenzend aan de 2e Loolaan) is uitgeroepen tot losloopgebied. Maximaal 2 honden per begeleider.

    Landgoed Stroink (Enschede) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 27,91km
    Landgoed Stroink wordt ook wel Stroinksbos of 't Stroink genoemd. Honden mogen los tussen 15 juni en 15 maart op de speciaal aangewezen loslooproute. De route wordt gemarkeerd door bordjes met een hondenpootje erop.

    Kapsebos - Veldesebos (Warnsveld) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 29,41km
    Het Kapsebos en het Veldesebos zijn onderdeel van landgoed t Velde van het Geldersch Landschap. Het hondenlosloopgebied ligt tussen de Lochemseweg en Vordenseweg en loopt door tot aan de bebouwing van de Bieshorstlaan. In de rest van het gebied en op het naastgelegen landgoed de Voorst moeten honden wel aangelijnd zijn. Het losloopgebied is niet groot (ongeveer 30 ha), maar u kunt er wel een leuke wandeling maken. Maximaal 2 honden per begeleider.




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    maandag 6-5-2024
    aankomst (16:00)
    woensdag 8-5-2024
    vertrek (10:00)

    Optionele services
    Elektrische auto opladen, zie ook i, uitsluitend bij laadpaal parkeerplaats receptie :
    €0.00
    Massage op locatie 45 minuten Euro 57,50 p.p. :
    €57.50/stuk
    Massage op locatie 1 uur Euro 70 p.p. :
    €70.00/stuk
    Wait app - gratis tijdschriften en (luister)boeken :
    €0.00/stuk
    Happy family ontbijt box :
    €63.00/stuk
    Ontbijt Lovely Lievelde :
    €23.50/persoon

    Prijs inclusief:
    Bedlinnen (opgemaakt bed) en 2 handdoeken p.p.
    Reserveringskosten
    Toeristenbelasting
    Eindschoonmaak
    Huisdier
    Parklasten


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.