Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
707 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites Add to favourites

De Brittenburg 4-persoons

Huiscode:
HOPV-NL-530
1

Aantal sterren:
Klantwaardering:
8,6 (25 reviews)
Type:
Vakantiehuis
Regio:
Gelderland
Plaats:
Lievelde
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
4
Honden :
1
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Vragen?


Beschrijving

?? De Brittenburg
Welkom in De Brittenburg, onze vakantiewoning ingericht voor 4 personen en één huisdier. Deze woning heeft een gezellige en knusse sfeer en beschikt over verschillende wellnessfaciliteiten. Het is de perfecte woning om heerlijk te onthaasten samen met je gezin of eventueel met vrienden.

??? De woonkamer met open keuken
In de woonkamer van De Brittenburg kom je helemaal tot rust. De inrichting is een combinatie van landelijk en modern. Geniet met elkaar van de openhaard of kijk samen televisie. De eettafel is de plek om gezellig te dineren of met elkaar een spelletje te spelen. De keuken is recentelijk gerenoveerd en is van alle gemakken voorzien. Zo beschik je over een keramische kookplaat, koel-/vrieskast, vaatwasser, combi-oven, waterkoker en Nespresso koffieautomaat.
 
?? Badkamer en overige faciliteiten
De badkamer van De Brittenburg bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een luxe inloopdouche met sunshower. Daarnaast heeft de badkamer een wastafel met een grote spiegel. Ook vind je op de begane grond het toilet, de wasmachine en droger.
 
??? De slaapkamers
Op de bovenverdieping vind je twee luxe slaapkamers met boxspring bedden. De boxspring bedden zijn comfortabel en zorgen ervoor dat je goed tot rust kunt komen. Op de overloop van deze etage vind je nog een tweede toilet.
 
??????? Onze wellnessfaciliteiten
De Brittenburg heeft een houtgestookte hottub waar je heerlijk kunt ontspannen. De hottub staat beschut en biedt daarom perfecte privacy. Naast de houtgestookte hottub is er een Finse sauna in de woning. Perfect om heerlijk te ontspannen van het dagelijkse leven. Kortom, deze woning zit vol met wellness en is perfect om heerlijk te ontspannen in absolute privacy.
 
?? De tuin

De tuin van De Brittenburg is volledig privé en afgeschermd. Zo biedt het de mogelijkheid om je trouwe viervoeter vrijuit rond te laten lopen (eigen verantwoordelijkheid). Verder heeft de tuin meerdere plekken waar je heerlijk kunt genieten van de zon en de Achterhoekse natuur. Het is de perfecte tuin om heerlijk in alle rust bij te komen van de dagelijkse sleur.


Extra informatie van het park


De omgeving

Meer info 

Highlights
Ontvlucht de stress in deze oase van rust en ruimte!
Algemeen
  • Kindvriendelijk
  • Wasmachine
  • Verboden te roken
  • Huisdieren toegestaan
  • Berging
  • Wasdroger
  • Traphekje
  • Woonruimte
  • Wi-Fi
  • Open haard
  • Kinderstoel
  • Sonos
  • Smart TV
  • Keuken
  • Vaatwasser
  • Combi magnetron
  • Keramische kookplaat
  • Koel-/Vrieskast
  • Koffie (Nespresso)
  • Wellness
  • Hottub
  • Finse Sauna
  • Sunshower
  • Buiten
  • Tuin omheind
  • Buitenhaard
  • Slaapkamer
  • Babybed
  • Boxspring bedden
  • 2 Slaapkamers
  • Badkamer
  • Badkamer met douche

  •   Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Koos V. - aankomst: 15/4/2019
    Wat niet ! Het was onze 2 e keer maar we vonden het nu nog fijner. Alles is aanwezig , zelfs eventueel wasmiddel mocht je de wasmachine willen gebruiken . De bedden slapen heerlijk en de badkamer is zalig. De super nieuwe sauna ziet er perfect uit. Wij komen snel weer terug en voor onze hond Jax was jet ook heerlijk. Onze vrienden waren er voor t eerst maar waren erg onder de indruk!


    M v. - aankomst: 12/11/2018
    Heerlijke wellness. Echt onthaasten zeker met het VIP pakket! Ons huisje was leuk ingericht en van alle gemakken voorzien. Ligging bood lekker veel privacy. Bos zeer nabij voor heerlijk te wandelen met de hond.


    Denise D. - aankomst: 20/8/2018
    Heerlijk huisje met een fijne inrichting en gewoon goed meubilair. Lekker de ruimte, zowel in het huis als buiten. De grote ruimte buiten was ook geweldig voor de hond. Veel privacy zonder het gevoel te hebben "opgesloten" te zitten. Eigenlijk was alles gewoon heel fijn!


    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    Cynthia V. - aankomst: 4/10/2019
    Ontspannen, goede bedden, finse sauna geweldig!


    j v. - aankomst: 20/9/2019
    De rust


    Karin V. - aankomst: 9/8/2019
    Alles. Klinkt simpel, maar er was aan alles gedacht, er ontbrak niets. Schoon, luxe en rust.


    Lup d. - aankomst: 24/6/2019
    Mooie rustige omgeving voor het wandelen en het fietsen.


    Sabine B. - aankomst: 16/6/2019
    Heerlijk luxe huisje van alle gemakken voorzien!


    Irene V. - aankomst: 20/5/2019
    Heel fijn huis met fijne faciliteiten , in een mooie omgeving .


    Githa P. - aankomst: 1/4/2019
    Schattige huisje met leuke en praktische inrichting, ruime tuin (zonder inkijk en incl. zonnebedden). Fijn welkom met brandende kachel, presentje en relaxte muziek die speelde. Van alle gemakken voorzien, heel compleet in inrichting en faciliteiten. Van Wifi tot vaatwasser, zelfs een wasmachine en droger, afwas- en schoonmaak spullen, handzeep en handdoekjes etc. in het toilet en keuken aanwezig, echt top! Heerlijk om eigen sauna, hottub en luxe douche aan huis te hebben met alles bij de hand. Als bonus hadden wij massages aan huis geboekt. Mooie wandelingen direct vanaf het park. Wij hebben ontzettend genoten!


    H.A. P. - aankomst: 24/3/2019
    rustige ligging hot-tub


    lidian d. - aankomst: 22/3/2019
    het was net las de eerste keer eer in een woord ...zalig alles klopt en is goed geregeld dank je wel en tot een volgende keer


    Daniel v. - aankomst: 11/3/2019
    Alles was goed van de ligging tot het gebruik van de hottub. Voor herhaling vatbaar.


    Sandra W. - aankomst: 25/2/2019
    De hottub en de sauna. De privacy rondom het huisje was erg goed. De geperste houtblokken waren wel heel lastig aan te krijgen.


    Jantien J. - aankomst: 20/1/2019
    Heerlijk relaxen, badderen en in de sauna.


    Eefje v. - aankomst: 5/11/2018
    Heerlijk huidje, prima voor onze zoon van 2. Er lagen nescafe cups maar we hadden een senseo staan. Deze konden we wisselen voor pas. We hebben niet eens alles gebruikt.


    Wim F. - aankomst: 8/10/2018
    Heerlijke sauna, veel privacy, alleen de hot tub was niet aan ons besteed. Wel aangestoken maar werd nauwelijks warm. Voor 70 plussers ook moeilijk erin of eruit te gaan .


    Jacoline D. - aankomst: 9/8/2018
    Heerlijk huisje met hottub, sauna en sunshower. Eigenaresse erg vriendelijk en servicegericht.


    Chloe V. - aankomst: 14/5/2018
    De hottub was zeer fijn!


    Brigit B. - aankomst: 30/4/2018
    Lekker genieten, luieren en wandelen. Dat kan perfect in deze heerlijke vakantiewoningen


    Yvonne W. - aankomst: 23/4/2018
    Heel erg verzorgd, tot aan handdoekjes, zeep en afwasmachine benodigdheden. Het weer was natuurlijk ook fijn. Heel erg bedankt en we komen zeker terug!














































































    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Het Hilgelo (Winterswijk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 7,36km
    Het Hilgelo is een recreatiegebied dat bestaat uit een groot meer met strandjes, grasgebied en parkachtig gebied. Van 1 oktober tot 1 mei mogen honden hier (mits onder appèl!) overal loslopen en zwemmen. Een rondje om de plas is ongeveer 4 km. Van 1 mei tot 1 oktober (hoogseizoen) is het hele gebied verboden voor honden.

    Boswachterij Ruurlo (Ruurlo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 14,49km
    Ten zuidwesten van Ruurlo ligt Boswachterij Ruurlo. Net over het spoor ligt een bos met een losloopgebied, dit is ook het begin van de Meeneroute.

    Landgoed Slangenburg (Doetichem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 19,09km
    Landgoed Slangenburg ligt ten oosten van Doetinchem, in de Achterhoek. Het landgoed ligt rond een prachtig kasteel en bestaat uit bossen, lanen, akkers en beken. Ten zuiden van de Varsseveldseweg die het gebied doorkruist ligt het hondenlosloopgebied. Als u vanuit de richting Doetinchem komt, is het losloopgebied aan de rechterkant van de weg. Op het landgoed zijn 4 verschillende wandelroutes uitgezet, waarvan 1 deels door het losloopgebied gaat.

    Buitengebied Haaksbergen (Haaksbergen) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 19,69km
    In het buitengebied van Haaksbergen mag uw hond het hele jaar loslopen, met uitzondering van de natuurgebieden en particuliere (landbouw)grond. Honden dienen hier wel netjes onder appèl te staan en op de paden te blijven. In natuurgebied Buurserzand moeten honden het hele jaar aan de lijn, maar op de zandpaden rond dit gebied mogen honden wel los.

    Spoorstraat (Doetinchem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 21,57km
    Naast de Spoorstraat in Doetinchem is een losloopterrein voor honden. Het is niet zo groot, maar wel veilig doordat het volledig omheind is.

    Landgoed Vorden (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 22,23km
    Het landgoed is een prachtige, gevarieerde plek om te wandelen. Het losloopgebied ligt tussen de Ruurloseweg en de Schimmeldijk en de Waarleweg. Honden mogen hier het hele jaar door vrij rondlopen en zwemmen. Buiten dit losloopgebied zijn honden ook welkom, maar dan aangelijnd.

    Landgoed Hagen / Kruisbergse Bossen (Doetinchem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 23,22km
    Landgoed Hagen is onderdeel van de Kruisbergse Bossen en ligt ten noorden van het centrum van Doetinchem. Het zuidelijk deel van Hagen, grenzend aan de 2e Loolaan) is uitgeroepen tot losloopgebied. Maximaal 2 honden per begeleider.

    Landgoed Stroink (Enschede) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 27,88km
    Landgoed Stroink wordt ook wel Stroinksbos of 't Stroink genoemd. Honden mogen los tussen 15 juni en 15 maart op de speciaal aangewezen loslooproute. De route wordt gemarkeerd door bordjes met een hondenpootje erop.

    Kapsebos - Veldesebos (Warnsveld) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 29,33km
    Het Kapsebos en het Veldesebos zijn onderdeel van landgoed t Velde van het Geldersch Landschap. Het hondenlosloopgebied ligt tussen de Lochemseweg en Vordenseweg en loopt door tot aan de bebouwing van de Bieshorstlaan. In de rest van het gebied en op het naastgelegen landgoed de Voorst moeten honden wel aangelijnd zijn. Het losloopgebied is niet groot (ongeveer 30 ha), maar u kunt er wel een leuke wandeling maken. Maximaal 2 honden per begeleider.




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    maandag 13-5-2024
    aankomst (16:00)
    vrijdag 17-5-2024
    vertrek (10:00)
    € 950,64 € 1.052,64
    details
    U bespaart 10%

    Boek nu

    Andere datum?

    Optionele services
    Elektrische auto opladen, zie ook i, uitsluitend bij laadpaal parkeerplaats receptie :
    €0.00
    Massage op locatie 45 minuten Euro 57,50 p.p. :
    €57.50/stuk
    Massage op locatie 1 uur Euro 70 p.p. :
    €70.00/stuk
    Wait app - gratis tijdschriften en (luister)boeken :
    €0.00/stuk
    Happy family ontbijt box :
    €63.00/stuk
    Ontbijt Lovely Lievelde :
    €23.50/persoon

    Prijs inclusief:
    Bedlinnen (opgemaakt bed) en 2 handdoeken p.p.
    Reserveringskosten
    Toeristenbelasting
    Eindschoonmaak
    Huisdier
    Parklasten


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.