Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
708 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites

De Waard Tunneltent

Huiscode:
HOPV-NL-361
1

Aantal sterren:
Klantwaardering:
8,7 (25 reviews)
Type:
Vakantiehuis
Regio:
Overijssel
Plaats:
Rheeze
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
5
Honden :
1
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Vragen?


Beschrijving

Houden jullie van kamperen, maar willen jullie geen gesleep met spullen of voor het eerst kamperen, maar weten jullie niet zeker of dit iets voor jullie is? Onze volledig ingerichte De Waard Tunneltent is dan een echte uitkomst. Breng je vakantie door in een volledig ingerichte De Waard Tunneltent en beleef het echte campinggevoel! Kortom: Ontspan & Geniet!

In onze De Waard Tunneltenten vind je drie slaapvertrekken welke plaats bieden aan vijf personen. Je hoeft geen slaapspullen mee te nemen. Daarnaast is het mogelijk één van de bedden op zijn kant te zetten om ruimte te maken voor een campingbedje. Voor het aantal gereserveerde personen vanaf 2 jaar is standaard bedlinnen aanwezig. Bij de tent vind je een tuinset die je buiten kunt zetten bij mooi weer en bij een regenbui kun je dit naar binnen verplaatsen. In de tent is een tv aanwezig om samen jullie favoriete tv-programma’s te kijken. De keuken is voorzien van alle gemakken zoals een koelkast met vriesvak, magnetron (geen combi), koffiezetapparaat (filterkoffie), waterkoker en keukeninventaris. De tent is voorzien van een extra luifel waardoor je altijd droog buiten kan zitten en bij warme zomerdagen kun je de tentdoeken oprollen.

??Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma. In de meeste de Waard Tunneltent zijn huisdieren niet toegestaan (wel in Cobus 33), is het niet toegestaan om een bijzettentje te plaatsen en is het niet toegestaan te roken.

??Locatie
Onze de Waard Tunneltenten staat verspreid over het Kampeerdorp, alle de Waard Tunneltenten hebben zicht op een speeltoestel voor kinderen vanaf 6 jaar. Watergorgels 9 & 10 bieden uitzicht op maar liefst 2 verschillende speeltoestellen voor alle leeftijden en een tafeltennistafel. Vanaf Buur 51 t/m 53 heb je naast het speeltoestel ook nog een tafeltennistafel. Cobus 33 is de enige de Waard Tunneltent waar het is toegestaan om met je huisdier te verblijven. De overige de waard Tunneltenten op Watergorgels 40, 43, 44, 47, 49 t/m 54, 56 t/m 58, 65, 66, 69, 70 & Bella 41 t/m 43 hebben allemaal zicht op een speeltoestel vanaf 6 jaar.

Let op: In het seizoen 2025 gaan wij een aantal De Waard Tunneltenten verplaatsen. Dit houdt in dat op de Watergorgels 40 t/m 48 allemaal De Waard Tunneltenten komen te staan en op de Watergorgels 64 ook. 


Extra informatie van het park


De omgeving


Extra informatie van het park

De Zandstuve is een vakantieparadijs. Deze 5-sterren camping ligt in Rheeze (Hardenberg) en dus in het toeristische Vechtdal. Een mooie en gezellige omgeving waar gasten kunnen genieten van wandelen, fietsen, varen en diverse activiteiten. Het hondvriendelijke park ligt in het bijzonder mooie Vechtdal. Dit is de perfecte plek voor lange wandelingen en fietstochten met uw hond. Er zijn vele kilometers gemarkeerde routes door de regio. Onderweg passeert u prachtige bossen, uitgestrekte landbouwgronden, oude boerderijen en langs de meanderende Vecht. In Overijssel vind u speciale hondenloopgebieden, bijvoorbeeld op de Sallandse Heuvelrug of op de Hulsbeek. Wissel natuurwandelingen af ??met een bezoek aan een kasteel of een bezoek aan een boer. Werp een hengel uit of maak een boottocht op de Vecht. Ook zijn er vele mooie dorpen en steden, musea en bezienswaardigheden in de omgeving die garant staan ??voor een leuk dagje uit. De Zandstuve is een oase voor gezinnen met kinderen, opa`s en oma`s met kleinkinderen en stellen/senioren die willen genieten van rust en natuur. De binnen- en buitenbaden bieden het hele jaar door waterpret voor jong en oud. Kinderen kunnen klauteren in de binnenspeeltuin en op een van de 30 buitenspeeltuinen. In de zomer, maar ook in het voor- en najaar staat het enthousiaste animatieteam klaar voor de kinderen.

Meer info 

Highlights
Kamperen zonder zorgen en huur een ingerichte tent voor 5 personen!??
Woonruimte
  • Flatscreen TV (met Nederlandse en Duitse zenders)
  • Keuken
  • Standaard keukeninventaris
  • Gasfornuis
  • Magnetron
  • Koelkast met vriesvak
  • Filter koffiezetapparaat
  • Waterkoker
  • Algemeen
  • Elektrische kachel
  • Mogelijkheid tot WiFi
  • ± 25 m2
  • ?Dichtbij speeltoestel adviesleeftijd 6-
  • ?Dichtbij speeltoestel adviesleeftijd 6+
  • Huisdieren toegestaan
  • Kamperen
  • Eigen watertappunt
  • Waterafvoer
  • Uitzicht op een speeltoestel
  • ??Breedte >10 meter
  • Buiten
  • Tuinset
  • ??Autovrije plaats
  • ?< 5 min. van faciliteiten
  • ?5-8 min. van faciliteiten
  • ??Huisdieren niet toegestaan
  • ??Hele dag zon
  • ??Ochtend/middag zon
  • ??Middag/avond zon
  • ??Ochtend/avond zon
  • ??Ochtend zon
  • ??Avond zon
  • Slaapkamer
  • Bedlinnen (hoeslaken, dekbedovertrek en kussensloop)
  • 3 Slaapkamers
  • Kindervoorzieningen
  • Kinderstoel
  • Kinderbestek en servies
  • Ruimte voor 1 campingbedje

  •   Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    Monique H. - aankomst: 29/7/2019
    Ontzettend genoten We vonden alles leuk Super leuk lief animatieteam


    Anne K. - aankomst: 28/7/2019
    We hebben het heel erg leuk gehad. Het was jammer dat we precies in de heetste week zaten maar verder top. Een nadeel: Jullie doen alles via de mail. Ik heb geen mail op mijn telefoon en zie dus bij thuiskomst dat ik bijvoorbeeld het beddengoed in een hoes moet doen. Dit heb ik dus niet gedaan omdat ik dat niet wist! Verder sturen jullie tickets en allerlei andere info via de mail. Ik zie nu dat ik VEEL info heb gemist. Jammer. Tip: Maak een app met de juiste info. Dan ben je van dit probleem af.


    Ron T. - aankomst: 26/7/2019
    We hebben opnieuw een leuke tijd gehad, ondanks dat het eigenlijk te warm was om iets te ondernemen, werden alle Chillz activiteiten dusdanig aangepast dat er toch nog iets te doen was voor de kids.


    M. B. - aankomst: 26/7/2019
    Leuke camping, netjes, overal aan gedacht. Goed vermaakt voor de kinderen. Stil "s nachts. Mooie tent, luxe toiletgebouw, fijn dat er een familiedouche is. Fijn dat er een airco in de tent aanwezig was en een grote parasol. We hebben een fijne week gehad.


    Hans v. - aankomst: 22/7/2019
    Leuk verblijf gehad! Overzichtelijk vakantie dorp met vriendelijk personeel, leuke animatie en goede faciliteiten. Tent was meer dan prima.


    Dennis B. - aankomst: 22/7/2019
    De kinderen vonden de variatie aan speeltuinen geweldig. Dag in dag uit gingen we weer de speeltuinen bij langs met uren speelplezier.


    Maike D. - aankomst: 22/7/2019
    We hebben echt een topverblijf gehad! We hebben erg genoten van onze vakantie bij de Zandstuve. Wat we erg leuk vonden was vooral het enthousiaste animatieteam met iedere dag leuke activiteiten voor de kinderen. De liedjes werden door onze kinderen volop meegezongen en gedanst! Verder vinden we de musical ook echt een aanrader!


    Marcel S. - aankomst: 22/7/2019
    Dit was de eerste keer dat we gingen kamperen met ons gezin. En het is ons enorm goed bevallen! Mede door de hoge kwaliteit tent en de faciliteiten op de camping. Aangezien we op een van de achterste velden stonden hadden we de beschikking over het nieuwe sanitairgebouw.. Wat een enorm prettige en goed schoon-gehouden ruimte is dat! De kinderen vonden het animatieteam erg leuk en het zwembad erg tof. Daarnaast was het eten in de diverse restaurants van goede kwaliteit!


    H.W.J.M. v. - aankomst: 19/7/2019
    Variatie aan animatieprogramma geen dag was het zelfde. Kinderen konden 14 dagen lang genieten van mooie leuke en nieuwe evenementen. De waard tunnel tent was ruim wat erg fijn was met het afdak erbij, waardoor we langer buiten konden zitten. Erg jammer dat een bijzet tentje niet geaccepteerd wordt bij een huur accomodatie.


    H. - aankomst: 19/7/2019
    De animatie vinden onze kids zo leuk daarom kiezen we voor 1 week bij jullie ipv langere tijd op een goedkopere


    Jan T. - aankomst: 18/7/2019
    2e keer op de camping met gezin met 3 jonge kinderen. We kunnen weer lekker in de tent met z’n allen. Het is een superknusse camping, het sanitair met de kinderdouches is echt top! De kids willen elke dag onder de douche?? de plekken zijn zeer ruim opgezet met zeer veel speelruimte voor de kinderen .


    M W. - aankomst: 15/7/2019
    Een super leuk verblijf gehad. En dat terwijl we per ongeluk op de camping terecht keamen.. hadden eigenlijk andere camping geboekt, kwamen daar achter toen we ons melde bij de receptie. Omdat er een tent vrij was, zijn we gebleven. Achteraf een hele goede keus??


    Dennis R. - aankomst: 15/7/2019
    het was weer fantastisch. wel een paar kleine veranderingen na 4 jaar niet bij jullie op vakantie te zijn geweest. waaronder b.v. een heel mooi nieuw sanitairgebouw. het enige minpunt tijdens de gehele vakantie is dat er betaald dient te worden voor het douchen.


    Susanne T. - aankomst: 15/7/2019
    Es war ein erholsamer, super schöner und spannender Aufenthalt. Tolles Animationsprogramm für die Kinder.


    Linsy T. - aankomst: 13/7/2019
    Eerste week zomervakantie dus nog vrij rustig, het weer was eem beetje een tegenvaller maar we hebben het naar onze zin gehad!


    EJ Z. - aankomst: 12/7/2019
    We hebben het als zeer prettig ervaren. Camping is vooral gericht op jonge kinderen. Het animatieprogramma was zeer uitgebreid. Ijs mocht iets meer gevroren zijn. Nu erg zacht al bij t kopen


    P M. - aankomst: 7/7/2019
    Zeer positief. Netjes, schoon en genoeg te doen


    Jenny S. - aankomst: 5/7/2019
    De kleine en knusse veldjes gaven ons het gevoel een gezellige camping met een groot comfort. De diversiteit aan mogelijkheden was verrassend en voor elk wat wils.


    Sylvia L. - aankomst: 30/6/2019
    Erg goed. Mijn zoontje van 9 heeft het erg naar zijn zin gehad. De waard tent is ook helemaal prima.


    Vincent S. - aankomst: 30/6/2019
    Wij hebben een heel fijn weekend gehad. Na een week in de zomer van 2018 hebben wij nu spontaan besloten om een weekend te komen. Wij vinden Zandstuve een fijne camping met alle voorzieningen aanwezig en prettig en vriendelijk personeel. De gehuurde de Waard tent was helemaal super met alles wat wij nodig hadden.


    Sanne L. - aankomst: 25/6/2019
    We hadden het erg naar ons zin Het zwembad en het speel paleis waren favoriet


    Miranda I. - aankomst: 24/6/2019
    Mooi veld bella, klein, net gras dichtbij leuk speeltoestel die voor 4 jarige ook prima was. ( hoewel hij voor 6 was) Lekker gezwommen leuke animatie voor de kleintjes.grote fan van Cobus. Tent was ook boven verwachting


    Anita J. - aankomst: 23/6/2019
    Het was maar 1 nachtje, we hebben vrienden opgezocht. Maar we komen in sept 10 dagen, we hebben er erg veel zin zin! Top camping!


    I R. - aankomst: 22/6/2019
    We hebben een leuke dag gehad. Alleen jammer dat mijn zoon ziek werd er heel graag naar huis wou dat we eerder weg gingen.


    Daan - aankomst: 13/7/2018
    Prachtige camping met prima faciliteiten voor jonge kinderen. We zaten in een de Waard tent en dat was voor onze kinderen erg leuk. Goede bedden en toch het kampeergevoel. Aanwezigheid van keukentje, TV en electrische kachel voor nacht is perfect. Je hoeft de camping niet af. Nieuwe toiletgebouw om de hoek en netjes afgewerkt. De moeite waard voor een weekje met kinderen.




















    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Hondenspeeltuin Hoogeveen (Alteveer) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 18,46km
    Deze hondenspeeltuin is volledig omheind. Een gedeelte is geasfalteerd (omdat het terrein vroeger een carpoolplaats was) , het overige gebied bestaat uit bos.

    Hellendoornse Berg / ’t Stut (Hellendoorn/Nijverdal) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 22,39km
    Dit bos maakt deel uit van de Sallandse Heuvelrug. Het ligt tegenover avonturenpark Hellendoorn en wordt ook wel het Hondenbos genoemd. Honden kunnen hier heerlijk rennen en spelen, met als hoogtepunt de grote kuil. Het losloopgebied is het bosgebied ten westen van Hellendoorn. tussen de Almeloseweg, Klinkenbeltweg en de Luttenbergweg.

    Boswachterij Gees (Meppen) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 23,12km
    Boswachterij Gees ligt tussen Hoogeveen en Emmen en bestaat uit bos en heidevelden. Er zijn 2 losloopgebieden waar honden het hele jaar los mogen, mits onder appèl. In de rest van de Boswachterij zijn honden aangelijnd welkom.

    Boswachterij Ruinen (Ruinen) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 23,52km
    Het gebied ligt tussen Hoogeveen en Meppel en bestaat uit uitgestrekte bossen, vennetjes, heide en stuifzand. Er zijn in dit gebied twee losloopgebieden

    Boswachterij Staphorst (Punthorst) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 24,47km
    Er is nog 1 losloopgebied (zie links voor meer informatie en een kaart), maar deze zal in de toekomst opgehefd worden. Voorheen waren er 2 natte neuzen-routes in dit gebied waar honden (onder appèl) los mochten lopen. Helaas heeft Staatsbosbeheer besloten om per 01-02-2021 de loslooproute aan de Vijverweg op te heffen omdat er te veel overlast voor het wild, andere bezoekers, schapen en paarden was.

    Teesselinksveld / Kattebos (Nijverdal) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 24,81km
    Dit gebied ligt op de Sallandse Heuvelrug. Het is minder groot dan het losloopgebied bij Hellendoorn, maar ook een mooie plek om met uw hond heen te gaan! Honden mogen los tussen de Holterweg en de Lage Esweg, tot aan het Sasbrinksven. Op de heide en aan de andere kant van de Holterweg moeten honden weer aan de lijn.

    Hondenstrand Grote Rietplas (Emmen) (Drenthe) - afstand tot vakantiewoning: 28,10km
    Aan de oostzijde van de Grote Rietplas is een omheind hondenstrand waar honden het hele jaar mogen loslopen, spelen en zwemmen.




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    maandag 20-5-2024
    aankomst (15:00)
    dinsdag 21-5-2024
    vertrek (10:00)

    Optionele services
    Omboekgarantie :
    €20.00
    Dagticket(s) WiFi :
    €2.00/nacht

    Prijs inclusief:
    Huisdier
    Schoonmaakkosten
    Linnenpakket per persoon aanwezig
    Reserveringskosten
    Lokale heffingen
    Transactiekosten
    Energietoeslag


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.