Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
708 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites

Riverdome met privé sanitair én hottub - 4 personen

Huiscode:
HOPV-NL-3232
1 Non Smoking

Aantal sterren:
Klantwaardering:
8,9 (25 reviews)
Type:
Tent lodge
Regio:
Overijssel
Plaats:
Zuna
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
4
Honden :
1
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Vragen?


Beschrijving

Geniet van het buitenleven in de Reggestreek en trek eropuit, om `s avonds onbezorgd onder de wol te kruipen in jouw comfortabele Riverdome. Deze bijzondere accommodatie biedt je een bijzonder verblijf: je bent van alle gemakken voorzien, maar ontwaakt middenin de Twentse natuur. In een Riverdome ben je verzekerd van een vakantie die je nooit meer zal vergeten! Deze prachtige River Dome staat aan de rand van onze pop-up glamping `Bij de buren`. Op onze knusse pop-up glamping vind je een echt festivalsfeertje, met gezellige lampjes, knusse kampvuurplekken en een heus pop-up restaurant. Je hebt dus geluk, want je kan het festivalsfeertje lekker meepakken en de faciliteiten van Mölke zij slechts enkele stappen van jouw tent verwijderd!

De Riverdome is een luxe tent met het comfort van een huisje. Je beschikt over je eigen keukentje met koelkast, badkamer en terras. Als je verblijf in de Riverdome leef je lekker buiten, maar kan je je terugtrekken in het gezellige Dome wanneer het gaat regenen of wanneer het kouder wordt. De gezellige zithoek beschikt over comfortabele stoelen, er is een gezellige tafel om samen aan te eten en er staan heerlijke bedden klaar. Aan de binnenkant zitten gordijnen, die je volledige privacy geven. Deze dome is zelfs uitgerust met een houtgestookte hottub. Heerlijk! Er is een 2-persoonsbed en 2-1 persoonsbedden. De 1-persoonsbedden zijn geschikt voor kinderen tot een leeftijd van ca. 12 jaar. Er is ruimte om een kinderbedje te plaatsen. 


Extra informatie van het park


De omgeving



Highlights
Overnacht in deze bijzondere Dome met privé sanitair en hottub
Wellness & sanitair
  • Sanitair
  • Regendouche
  • Hottub
  • Algemeen
  • Gratis WiFi
  • Rookvrij
  • Keuken
  • Vaatwasser
  • Filter koffiezetapparaat (No 4.)
  • Koel/vries combi
  • Keukeninventaris
  • Kookgelegenheid
  • Keukenlinnen bij te boeken
  • Ligging & buiten
  • Terras met meubilair
  • Direct aan de rivier
  • Veranda
  • Panoramisch weids uitzicht
  • Festivalsfeertje rondom je plekje
  • Boek je favoriete plekje tijdens het online boeken
  • Op de pop-up glamping
  • Huisdieren
  • Huisdier toegestaan
  • Woonkamer
  • Smart TV
  • Type verblijf
  • Glamping
  • Boutique glamping "slowcamp"
  • Slaapkamer
  • 2 Slaapkamers
  • Bedlinnen aanwezig
  • Kids
  • Ruimte voor een kinderbedje
  • Een WiFi verbinding om Mickey Mouse te kijken

  •   Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    Suzan A. - aankomst: 23/10/2023
    Het verblijf in het knusse tent op een unieke locatie!


    Roel v. - aankomst: 5/10/2023
    Green scooter en de rust


    Danick B. - aankomst: 8/9/2023
    De riverdome met hottub beviel super goed. Mooie ligging met een mooi uitzicht. De tent zelf was in de middag erg warm. In de riverdome miste we wel wat ophang haakjes/planken om spullen op te bergen. In de avond werd het al snel donker en miste we een buitenlamp zodat we nog spelletjes op de veranda konden spelen. De streekwinkel met verschillende producten beviel goed. Bootje varen was leuk om te doen en het restaurant beviel ook goed. Iedere ochtend een rondje langs de dieren was een leuke start van de dag. De aankleding met lampjes slingers en de leuke tenten was super!! De toegestuurde mailtjes met muzieklijstjes, tips in de omgeving en restauranttoppers was super! Wij komen zeker nog een keer terug!


    patricia M. - aankomst: 26/8/2023
    Heerlijk wezen suppen. Kinderen hebben zich goed vermaakt met het animatieteam


    Sandra K. - aankomst: 14/7/2023
    Prachtige locatie met alle gemakken voorzien. Mooie tent met hottub.


    Marnette v. - aankomst: 10/7/2023
    We hebben genoten van de mooie natuur, de rivier en de hot-tub bij onze riverdome was echt geweldig! Heel veel plezier in gehad met onze kleine man.


    Tamara v. - aankomst: 2/7/2023
    De ligging van onze Riverdome tent. Zo wakker worden met dat uitzicht. Van de omgeving niet heel veel gezien omdat we het heerlijk bij de tent vonden. Wel met een fluisterboot gevaren. Ook dat was superleuk om te doen. Beetje jammer dat op ca 1,5 uur varen we steeds wier in onze schroef kregen waardoor we om moesten draaien. Was geen doorkomen aan. Maar wat we hebben gezien was mooi.


    Nancy v. - aankomst: 16/6/2023
    Super weer met veel speeltuinen voor kinderen. Iedereen was erg vriendelijk en gastvrij. Fluisterboot was ook erg in de smaak gevallen.


    Annemarie W. - aankomst: 9/6/2023
    Die Anlage war sehr schön... Genauso wie der riverdome... Es war alles vorhanden was man gebrauchen und benutzen konnte... Suuper fand ich, dass man das Frühstück zur Unterkunft gebracht hat... Es war ausreichend und vielseitig... Den HotTube fanden wir sehr klasse, auch das dieser vorab schon mit Wasser gefüllt wurde, sodass man ihn direkt anfeuern konnte und benutzen konnte... Bisschen Verwirrung war allerdings bezüglich des Wortes Whirlpool in der online Beschreibung der Unterkunft... Die Mitarbeiter waren alle sehr freundlich und hilfsbereit... Man versucht auf alle Gegebenheiten eingehen zu können... Selbst ein verspäteter. Check In ist dank Schlüssel-Safes kein Problem... Das nimmt bei der Anreise den Druck raus, wenn doch mal ein längerer Stau bevor steht... Die Buggy Tour war suuper, allerdings wäre es schön gewesen wenn die Touren im Heft nicht nur in niederländischen vorhanden gewesen wären (eine englische oder deutsche Übersetzung wäre hilfreich gewesen) oder es eine Karte zur Veranschaulichung gegeben hätte...


    Jennifer V. - aankomst: 4/6/2023
    Zoals aangegeven bij het uitchecken was alles naar wens, alleen rook het water van de hottub de 2e avond niet meer heel fris (zat ook geen chloor tablet meer in de dobber). Voor nu was het te doen de 2e avond, maar een 3e avond in de hottub was niet meer te doen geweest. Ons plekje lag aan de rand waardoor we meer wind hadden dan andere tenten meer binnen op de camping. Wel hadden we hierdoor fijne privacy. Wifi was super, tent was goed schoon en voorzieningen in de tent top.


    Mandy D. - aankomst: 2/6/2023
    Wij hebben erg genoten van onze vakantie bij jullie in Zuna. De tent was echt heel leuk en de hottub vonden de kids en papa en mama super!! Wij hebben 2 avonden heerlijk gegeten in het restaurant. Het eten was erg lekker. Helaas geen animatie gezien of gehad maar wij snappen ook dat als het zo rustig is dit niet altijd mogelijk is. Boerderij leuk!!


    Huub B. - aankomst: 26/5/2023
    Voor het eerst naar een Glamping geweest was erg leuk.


    Latoya R. - aankomst: 21/5/2023
    Onze accommodatie met hottub was heerlijk! We hebben ook enorm genoten van het varen met de sloep.


    Nancy H. - aankomst: 1/5/2023
    Der Park ist für Familien echt ein Traum! Sehr zu loben das überall neues an Spielzeug entdeckt werden konnte!


    Marieke v. - aankomst: 28/10/2022
    De sfeer op de camping. Zo relaxed.


    Yvonne V. - aankomst: 21/8/2022
    Onwijs genoten, wat een heerlijke accommodatie met hottub! Prachtige omgeving! Wij komen zeker nog eens terug!


    Birgit d. - aankomst: 12/8/2022
    De ligging van de camping vonden we heerlijk.


    Carla H. - aankomst: 30/6/2022
    Wij hebben een heeeeeerlijke vakantie gehad bij jullie! We waren maandag t/m donderdag in de Riverdome met hottub en dat voelde als een mega-vakantie in het buitenland, terwijl het gewoon krap vier daagjes in Twente waren.


    Lotte H. - aankomst: 23/6/2022
    We hebben een top vakantie gehad. De riverdome tent was prachtig, maar overdag binnen erg warm. Gelukkig hadden we een luifel met een heerlijk zitje in de schaduw en een fijne hottub om af te koelen. Voor kleine kinderen is er genoeg te doen. En het is, ondanks de regge en de haven, een veilige omgeving voor kinderen. Één klein probleempje met de watertoevoer, wat vanzelf weer opgelost is. Na 1 telefoontje stond de technische dienst 10 minuten later al op de stoep. Prima service. Maar het mooiste was het relaxte sfeertje op de pop op glamping. Prachtig!! 10 minuten rijden van ons huis, maar binnen no time in vakantie modus. Genoten.


    kim s. - aankomst: 8/6/2022
    Hottub, tent, locatie


    Vincent S. - aankomst: 6/6/2022
    De Riverdometent met hottub was geweldig! Lekker beschut zitten met uitzicht op de landerijen.


    Lisa L. - aankomst: 22/5/2022
    Ontzettend leuk opgezet (pop up glamping) De tent, badkamer en keuken waren heel erg schoon. In het huisje al leuke dingen aanwezig voor de kinderen. De ontvangst met een welkom cupcake, de coupons voor een bakje koffie en de welkomstpakketjes die al in het huisje stonden geven net dat beetje extra wat elders ontbreekt! Complimenten voor hoe jullie dit doen. Ook niet overal de hoofdprijs voor vragen. Normale acceptabele prijzen voor bijvoorbeeld het bijboeken van een babybedje. Het bedlinnen en eindschoonmaak inbegrepen. Al met al maakt dit alles het tot een hele fijne ervaring




































    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Teesselinksveld / Kattebos (Nijverdal) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 4,90km
    Dit gebied ligt op de Sallandse Heuvelrug. Het is minder groot dan het losloopgebied bij Hellendoorn, maar ook een mooie plek om met uw hond heen te gaan! Honden mogen los tussen de Holterweg en de Lage Esweg, tot aan het Sasbrinksven. Op de heide en aan de andere kant van de Holterweg moeten honden weer aan de lijn.

    Hellendoornse Berg / ’t Stut (Hellendoorn/Nijverdal) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 8,95km
    Dit bos maakt deel uit van de Sallandse Heuvelrug. Het ligt tegenover avonturenpark Hellendoorn en wordt ook wel het Hondenbos genoemd. Honden kunnen hier heerlijk rennen en spelen, met als hoogtepunt de grote kuil. Het losloopgebied is het bosgebied ten westen van Hellendoorn. tussen de Almeloseweg, Klinkenbeltweg en de Luttenbergweg.

    Twickelerbosch (Ambt Delden) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 15,13km
    Het landgoed Twickel heeft twee losloopgebieden (Het Overpark en Hof te Dieren) waar honden het hele jaar (onder appèl!) los mogen lopen.

    Buitengebied De Vijfhoek (Deventer) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 20,50km
    In het buitengebied ten oosten van de wijk De Vijfhoek in Deventer mogen honden het hele jaar loslopen. Het losloopgebied bestaat uit leuke oude landweggetjes langs weilanden en maisvelden. Let op: de weilanden en velden zijn verboden toegang voor honden.

    Wechelerveld (Deventer) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 23,34km
    Het Mechelerveld is een van de grotere losloopgebieden van het land (50 hectare). Het gebied ligt ten noorden van Deventer, vlak boven Schalkhaar. Honden mogen er overal loslopen (met uitzondering van de ongeveer 2 hectare die is afgerasterd, hier moeten honden aan de lijn). In het heidegebied bevindt zich een vennetje, waar honden lekker in kunnen poedelen en spelen.

    Het Hulsbeek (Oldenzaal) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 25,32km
    Aan de rand van rereatiepark Het Hulsbeek ligt een omheind losloopgebied en in het park zelf is een kleine route waar honden los mogen lopen.

    Buitengebied Haaksbergen (Haaksbergen) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 25,92km
    In het buitengebied van Haaksbergen mag uw hond het hele jaar loslopen, met uitzondering van de natuurgebieden en particuliere (landbouw)grond. Honden dienen hier wel netjes onder appèl te staan en op de paden te blijven. In natuurgebied Buurserzand moeten honden het hele jaar aan de lijn, maar op de zandpaden rond dit gebied mogen honden wel los.

    Kapsebos - Veldesebos (Warnsveld) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 28,37km
    Het Kapsebos en het Veldesebos zijn onderdeel van landgoed t Velde van het Geldersch Landschap. Het hondenlosloopgebied ligt tussen de Lochemseweg en Vordenseweg en loopt door tot aan de bebouwing van de Bieshorstlaan. In de rest van het gebied en op het naastgelegen landgoed de Voorst moeten honden wel aangelijnd zijn. Het losloopgebied is niet groot (ongeveer 30 ha), maar u kunt er wel een leuke wandeling maken. Maximaal 2 honden per begeleider.

    Landgoed Vorden (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 28,40km
    Het landgoed is een prachtige, gevarieerde plek om te wandelen. Het losloopgebied ligt tussen de Ruurloseweg en de Schimmeldijk en de Waarleweg. Honden mogen hier het hele jaar door vrij rondlopen en zwemmen. Buiten dit losloopgebied zijn honden ook welkom, maar dan aangelijnd.

    Boswachterij Ruurlo (Ruurlo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 28,51km
    Ten zuidwesten van Ruurlo ligt Boswachterij Ruurlo. Net over het spoor ligt een bos met een losloopgebied, dit is ook het begin van de Meeneroute.




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    maandag 27-5-2024
    aankomst (16:00)
    dinsdag 28-5-2024
    vertrek (10:00)
    € 266,02 € 269,40
    details
    U bespaart 1%

    Boek nu

    Andere datum?

    Optionele services
    Keukendoekenpakket :
    €7.00/stuk
    Kinderstoel :
    €7.00
    Hotelservice met dagelijks ontbijt & dagelijkse housekeeping (hele periode) :
    €19.95/persoon/nacht
    Kinderbedje :
    €7.00
    Ontbijtmand voor de kids (hele periode) :
    €8.95/persoon/nacht
    Ontbijtmand aan de deur volwassenen (hele periode) :
    €14.50/persoon/nacht
    Handdoekenpakket :
    €7.00/stuk
    Mooi weer #geengarantie :
    €0.00
    Sneeuw #geengarantie :
    €0.00
    Muzikale verrassing :
    €0.00
    Gratis omboekgarantie tot 7 dagen van tevoren :
    €0.00
    Handdoekenservice :
    €5.00/persoon/nacht

    Prijs inclusief:
    Bedlinnen
    Reserveringskosten
    WIFI
    Schoonmaaktoeslag bij huisdier
    Toeristenbelasting
    Huisdier
    Eindschoonmaak.
    Ja, ik wil gebruik maken van de hottub
    Hout bij je hottub
    Bijdrage nutsvoorzieningen
    Badjas
    Schoonmaak hottub & jacuzzi


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.