Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
707 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites

Tiny House - 4 personen

Huiscode:
HOPV-NL-3214
1 Non Smoking

Aantal sterren:
Klantwaardering:
8,1 (25 reviews)
Type:
Tinyhouse
Regio:
Overijssel
Plaats:
Zuna
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
4
Honden :
1
Slaapkamers:
1
Badkamers:
1
Vragen?


Beschrijving

Ervaar het glampinggevoel in Twente! Deze knusse en gezellige Tiny House is gelegen op een rustig deel van ons park. Geniet van de natuur op het heerlijke terras met comfortabele loungeset. Deze accommodatie is geschikt voor 4-personen. Slaap in het twee-persoonsbed of lekker knus in het stapelbed. De Tiny House is voorzien van een douche, toilet en wastafel. In de winter maak je het extra knus van binnen en je wordt warm gehouden door de elektrische kachel. In dit huisje ga je altijd mooie momenten beleven. Leef eens eventjes tiny en ervaar wat het met je doet! 


Extra informatie van het park


De omgeving



Highlights
Gezellig en knus huisje met alles wat je nodig hebt! Tiny is finy!
Wellness & sanitair
  • Sanitair
  • Algemeen
  • Gratis WiFi
  • Voorkeurslocatie
  • Rookvrij
  • Ligging & buiten
  • Terras met meubilair
  • Parkeren bij de accommodatie
  • Boek je favoriete plekje tijdens het online boeken
  • Keuken
  • Filter koffiezetapparaat (No 4.)
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Keukeninventaris
  • Kookgelegenheid
  • Keukenlinnen bij te boeken
  • Huisdieren
  • Huisdier toegestaan
  • Type verblijf
  • Glamping
  • Vakantiehuizen
  • Slaapkamer
  • 1 Slaapkamer
  • Bedlinnen aanwezig
  • Woonkamer
  • Openslaande deuren
  • TV
  • Kids
  • Het plaatsen van een kinderbedje is niet mogelijk
  • Een WiFi verbinding om Mickey Mouse te kijken
  • Speelmogelijkheden in de buurt

  •   Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Danielle R. - aankomst: 24/2/2020
    Het huisje is sfeervol en aangenaam. De bedden waren opgemaakt en er lag een matje voor de hond. Erg attent!! De dames bij de receptie zijn erg vriendelijk. We mochten kosteloos een uurtje later uitchecken, erg fijn. De omgeving is mooi.


    Henk F. - aankomst: 4/9/2019
    De camping is schoon en goed onderhouden maar wij vinden het geen glamping en zeker geen vijf sterren waard. Het tiny house biedt niet wat wordt geadverteerd. Geen 4 pits fornuis, geen vriesvak in de koelkast en zeker geen boxspring kwaliteit bed. Geen gemakkelijke stoelen aanwezig. De tuinset is gammel. Geen stoffer en blik of emmer aanwezig. Voor ouderen of minder validen zeker niet geschikt en dat zou vermeld moeten worden. De losse stenen die dienen als trapje om het tiny house in te komen zijn zeker niet aan te raden en eigenlijk ronduit gevaarlijk. Bij aankomst krijg je nul informatie over de faciliteiten en hoe die te gebruiken ( werkt het met muntjes e.d.). Personeel van het restaurant komt ongeinteresseerd over en als er een personeelslid tijdens het eten met volle vuilniszakken door de ruimte loopt zijn wij met stomheid geslagen. Iedereen van het personeel lijkt dit normaal te vinden. Evenals het zelf een drankje drinken achter de bar terwijl er mensen zitten te wachten om hun bestelling door te geven. Wij vinden het dus absoluut geen glampen en vinden dus ook dat het niet als dusdanig geadverteerd mag worden. Dit is ronduit misleidend. Als gewone camping waar je een huisje kunt huren ziet het er netjes uit. Wij hadden bovendien een hondenuitlaatplek verwacht, of tenminste meer informatie over de regels wat dat betreft. Nu doe je maar wat in de hoop dat je niemand lastig valt.


    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    ITALIA M. - aankomst: 20/6/2020
    Ligging en rust mensen vriendelijk en t huisje wat anders dan anders??


    Kirsten S. - aankomst: 4/6/2020
    Het is een leuk kleinschalig park. Het streekwinkeltje is echt een aanvulling op het park. Horeca ziet er allemaal wat gedateerd uit. Wij hebben een fluisterbootje gehuurd wat erg leuk is. We hadden een Tiny house gehuurd. Huisje staat op een leuk plekje. En Tiny house is leuk en praktisch ingericht.


    Huub S. - aankomst: 24/5/2020
    Het huisje was goed en comfortabel ingericht. Zowel de kids al wij hebben in fijne bedden geslapen!! Het ontvangst met de versnapering was geweldig!!


    Norma S. - aankomst: 3/5/2020
    De mogelijkheid om eerder te komen,uitchecken pas om 16.00 uur.Geweldig!Als verrassing een heerlijke appeltaart.


    Gittan B. - aankomst: 29/2/2020
    Wij hebben een prima verblijf gehad. Het was slechts voor 2 nachten. Als wij er meer nachten waren geweest had ik niet voor een Tiny House gekozen. Klein en compact dat is het zeker. Heerlijk voor deze korte tijd. Maar koken, slapen, recreëren en ontspannen in 1 kamer lijkt mij op de lange termijn een iets te grote uitdaging. Benodigde faciliteiten zijn prima maar met een wat forser postuur is douchen wel een uitdaging :-) De service-set vond ik echt fantastisch goed over nagedacht en zeer attent!


    Marinke A. - aankomst: 24/2/2020
    Super leuke accommodatie! Ook al was het slecht weer. In de Tinyhouse was het goed vertoeven. Goed verblijf voor een weekendje quality time met het gezin!


    Suzanne v. - aankomst: 11/1/2020
    Mijn vriend en ik vonden het super fijn. Het huisje was mooi en schoon, ontvangt was vriendelijk en warm. De ligging is perfect, je hebt de rust van de natuur om je heen, maar je bent snel en gemakkelijk in de buurtje van leuke dropjes of steden. Wij zijn zeker van plan om hier vaker te komen.


    Alexander M. - aankomst: 5/1/2020
    Dafür dass es ein kleines Mobilheim ist,ist es gut ausgestattet. Mir hat gut gefallen dass der TV schwenkbar war. Was mir aber nicht gut gefallen hat, beim Betreten des Heims war der Boden total verdreckt!!


    Hajo J. - aankomst: 25/10/2019
    3 dagen doorgebracht op het park in tiny house met mijn 13 jarige dochter, vader-dochter uitje. We hebben het mooi gehad, leuk huisje, met de fluisterboot de Regge op, genoten van de versnaperingen van de horeca. Geweldig dus!


    H.G.M. v. - aankomst: 18/10/2019
    De bowlingbaan met kinderliedjes tijdens het bowlen. Vonden onze kinderen erg leuk


    Lummie B. - aankomst: 9/9/2019
    Dicht bij Rijssen


    Jordi d. - aankomst: 8/9/2019
    Heerlijk om zo meteen de natuur in te kunnen, wandelend of per fluisterboot. Ook fijn dat er een binnenspeeltuin bij het restaurant was. Bij aankomst bleek er een misverstand te zijn met de kamerindeling: deze is keurig opgelost met een mooi ander huisje.


    Marie Jose K. - aankomst: 30/8/2019
    We fietsten met de Reggestreekvierdaagse mee. Hele mooie routes. Ons huisje zou een vriezer hebben deze was echter niet aanwezig. Goed bed en gezellig huisje.


    Mandy v. - aankomst: 23/8/2019
    Dat het zo gemoedelijk was heerlijk enorm genoten !


    K T. - aankomst: 10/8/2019
    Mooi park en veel vermaak voor de kinderen. Heel goed bedacht om overal kleine speelplekken te creëren.


    Robert M. - aankomst: 2/8/2019
    De animatie voor ons kleinkind was geweldig


    W. - aankomst: 1/8/2019
    Mooi park, prima voorzieningen.


    Leo B. - aankomst: 23/6/2019
    Kleinschalig en vriendelijk en behulpzaam personeel


    Robin N. - aankomst: 10/6/2019
    Goed ontvangst. Fijne omgeving, heerlijk rustig.


    Ingrid V. - aankomst: 1/6/2019
    Leuk park, genoeg faciliteiten




























    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Teesselinksveld / Kattebos (Nijverdal) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 4,90km
    Dit gebied ligt op de Sallandse Heuvelrug. Het is minder groot dan het losloopgebied bij Hellendoorn, maar ook een mooie plek om met uw hond heen te gaan! Honden mogen los tussen de Holterweg en de Lage Esweg, tot aan het Sasbrinksven. Op de heide en aan de andere kant van de Holterweg moeten honden weer aan de lijn.

    Hellendoornse Berg / ’t Stut (Hellendoorn/Nijverdal) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 8,95km
    Dit bos maakt deel uit van de Sallandse Heuvelrug. Het ligt tegenover avonturenpark Hellendoorn en wordt ook wel het Hondenbos genoemd. Honden kunnen hier heerlijk rennen en spelen, met als hoogtepunt de grote kuil. Het losloopgebied is het bosgebied ten westen van Hellendoorn. tussen de Almeloseweg, Klinkenbeltweg en de Luttenbergweg.

    Twickelerbosch (Ambt Delden) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 15,13km
    Het landgoed Twickel heeft twee losloopgebieden (Het Overpark en Hof te Dieren) waar honden het hele jaar (onder appèl!) los mogen lopen.

    Buitengebied De Vijfhoek (Deventer) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 20,50km
    In het buitengebied ten oosten van de wijk De Vijfhoek in Deventer mogen honden het hele jaar loslopen. Het losloopgebied bestaat uit leuke oude landweggetjes langs weilanden en maisvelden. Let op: de weilanden en velden zijn verboden toegang voor honden.

    Wechelerveld (Deventer) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 23,34km
    Het Mechelerveld is een van de grotere losloopgebieden van het land (50 hectare). Het gebied ligt ten noorden van Deventer, vlak boven Schalkhaar. Honden mogen er overal loslopen (met uitzondering van de ongeveer 2 hectare die is afgerasterd, hier moeten honden aan de lijn). In het heidegebied bevindt zich een vennetje, waar honden lekker in kunnen poedelen en spelen.

    Het Hulsbeek (Oldenzaal) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 25,32km
    Aan de rand van rereatiepark Het Hulsbeek ligt een omheind losloopgebied en in het park zelf is een kleine route waar honden los mogen lopen.

    Buitengebied Haaksbergen (Haaksbergen) (Overijssel) - afstand tot vakantiewoning: 25,92km
    In het buitengebied van Haaksbergen mag uw hond het hele jaar loslopen, met uitzondering van de natuurgebieden en particuliere (landbouw)grond. Honden dienen hier wel netjes onder appèl te staan en op de paden te blijven. In natuurgebied Buurserzand moeten honden het hele jaar aan de lijn, maar op de zandpaden rond dit gebied mogen honden wel los.

    Kapsebos - Veldesebos (Warnsveld) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 28,37km
    Het Kapsebos en het Veldesebos zijn onderdeel van landgoed t Velde van het Geldersch Landschap. Het hondenlosloopgebied ligt tussen de Lochemseweg en Vordenseweg en loopt door tot aan de bebouwing van de Bieshorstlaan. In de rest van het gebied en op het naastgelegen landgoed de Voorst moeten honden wel aangelijnd zijn. Het losloopgebied is niet groot (ongeveer 30 ha), maar u kunt er wel een leuke wandeling maken. Maximaal 2 honden per begeleider.

    Landgoed Vorden (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 28,40km
    Het landgoed is een prachtige, gevarieerde plek om te wandelen. Het losloopgebied ligt tussen de Ruurloseweg en de Schimmeldijk en de Waarleweg. Honden mogen hier het hele jaar door vrij rondlopen en zwemmen. Buiten dit losloopgebied zijn honden ook welkom, maar dan aangelijnd.

    Boswachterij Ruurlo (Ruurlo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 28,51km
    Ten zuidwesten van Ruurlo ligt Boswachterij Ruurlo. Net over het spoor ligt een bos met een losloopgebied, dit is ook het begin van de Meeneroute.




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    maandag 6-5-2024
    aankomst (16:00)
    dinsdag 7-5-2024
    vertrek (10:00)
    € 199,04 € 221,45
    details
    U bespaart 10%

    Boek nu

    Andere datum?

    Optionele services
    Keukendoekenpakket :
    €7.00/stuk
    Kinderstoel :
    €7.00
    Hotelservice met dagelijks ontbijt & dagelijkse housekeeping (hele periode) :
    €19.95/persoon/nacht
    Kinderbedje :
    €7.00
    Ontbijtmand voor de kids (hele periode) :
    €8.95/persoon/nacht
    Ontbijtmand aan de deur volwassenen (hele periode) :
    €14.50/persoon/nacht
    Handdoekenpakket :
    €7.00/stuk
    Mooi weer #geengarantie :
    €0.00
    Sneeuw #geengarantie :
    €0.00
    Muzikale verrassing :
    €0.00
    Badjassen :
    €10.00/persoon
    Gratis omboekgarantie tot 7 dagen van tevoren :
    €0.00

    Prijs inclusief:
    Bedlinnen
    Reserveringskosten
    WIFI
    Schoonmaaktoeslag bij huisdier
    Toeristenbelasting
    Huisdier
    Eindschoonmaak.
    Bijdrage nutsvoorzieningen


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.