Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
703 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites

Wikkelhouse Bear

Huiscode:
HOPV-NL-3397
2 Non Smoking

Aantal sterren:
Klantwaardering:
8,8 (25 reviews)
Type:
Tinyhouse
Regio:
Zuid-Holland
Plaats:
Ouddorp
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Afstand tot strand:
1,00 km
Personen:
5
Honden :
2
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Vragen?


Beschrijving

Tuurlijk. Groot is fijn. Maar klein is eigenlijk veel gezelliger. Wikkelhouse Bear is een duurzaam en compact vakantiehuisje van 25 m2 Lekker ruim met z’n tweeën, of gezellig op en met elkaar. Je doet alles in één ruimte, net als in een caravan. Eten, slapen, koken, lezen, klaverjassen, gitaar spelen, diepe gesprekken voeren of gewoon voor je uit staren. Er is geen tv, dus kijk lekker naar elkaar. Veel leuker! De mensen van Wikkelhouse hebben het vakantiehuisje superslim ingericht. In de nok zit een tweepersoons hoogslaper. De bank eronder klap je uit tot nog een tweepersoonsbed, dat net zo lekker slaapt. En er is een comfortabele (slaap)bank voor een jonge gast nummer vijf. Let op: dit is geen volwaardige slaapplek. Je hebt een compacte keuken met koelkast, waterkoker en percolator voor verse koffie. De badkamer bestaat uit een toilet en douche. Op de veranda zit je overdag in de schaduw, kijk je ’s avonds naar de sterren en zit je droog als het regent. Bij elke Bear staat een Weltevree Outdooroven. Dat is een pizzaoven, barbecue, kookplaat en buitenhaard in één! Kies je voor een verblijf in een Bear, dan doe je dat bewust. Simpelweg méér genieten van minder. 

Wikkelhouse
 
De samenwerking tussen Wikkelhouse en Klepperstee is - net als hun kleine huisjes - een duurzame relatie. Wij houden van de filosofie en daadkracht bij Wikkelhouse: prima passend bij de duurzame ambities van Klepperstee. 


Extra informatie van het park


De omgeving

Strandkaart met wandelgebieden



Highlights
Vakantie in een Bear is méér genieten van minder!
Algemeen
  • Rookvrij
  • Wi-Fi
  • All-electric
  • 4 personen
  • Huisdiervrij
  • Kinderbed/stoel op aanvraag
  • Huisdier toegestaan
  • Created by Wikkelhouse
  • Verwarming
  • Keuken
  • Waterkoker
  • Standaard keuken
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Percolator
  • Woonruimte
  • Geen televisie
  • Woonkamer met (slaap)bank
  • Eettafel
  • Eetbank
  • Luchtkoeler
  • Slaapkamer
  • Tweepersoonsbed
  • Slaapvide (2 personen)
  • 1 slaapkamer
  • Badkamer
  • Douche
  • Toilet
  • 1 badkamer
  • Terras
  • Tuinmeubilair
  • Outdoor-oven
  • Kinderzone

  •   Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    1,00 km

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    M. - aankomst: 23/7/2021
    Wij hebben geen gebruik gemaakt van de Bistro Skål en het recreatieprogramna en daar kunnen we dan ook niet over oordelen. Maar voor de rest was alles prachtig verzorgt, zag het erg mooi uit en hebben wij geweldige dagen gehad op jullie park. Hartelijk dank en zeer zeker voor herhaling vatbaar.


    G. - aankomst: 16/7/2021
    Het huisje


    E. - aankomst: 16/7/2021
    Heerlijk. Prettig ontvangst en accommodatie was bovenverwachting. Veel groen (uitzicht) en ruime plaats. Alles was in het huisje aanwezig, wat we nodig hadden. Helaas twee nachten geluidsoverlast van 23.00-04.00 uur. Gelukkig goed opgepakt door Esther aan de receptie.


    v. - aankomst: 16/7/2021
    Prachtig ingerichte omgeving met het veld, zwemvijver e.d.


    v. - aankomst: 12/7/2021
    Mooi en knus valantiehuis. Heerlijk ontspannen. Heerlijk geslapen.


    V. - aankomst: 2/7/2021
    Heel leuk huisje! Leuk concept! De uitleg/poster was heel leuk.


    B. - aankomst: 20/6/2021
    Het Tiny house en de zwemvijver


    D. - aankomst: 20/6/2021
    Wij hebben het heerlijk gehad en ik heb ook lekker m’n boek kunnen lezen en zelfgemaakte pizza’s kunnen maken! Zwemvijver wederom groot succes. Bedankt!


    J. - aankomst: 19/6/2021
    Wikkelhouse en zwemvijver geweldig. Omgeving was nog niet klaar. Bouwvakkers en zandvlaktes vlak voor je huis is niet heel idyllisch.


    v. - aankomst: 17/6/2021
    Ik was hier vorige maand met mijn gezin (van Mansum, Breda) en was toen al erg te spreken over de Klepperstee. Deze keer had ik een collega/vriendin mee genomen. Ik verwacht hier nog vaak te komen. Leuk ook de attentie -handzeep- bij aankomst.


    O. - aankomst: 14/6/2021
    Het was fijn inzet Wikkel house, we hoefde niets en deden dus ook weinig. Genoten van de rust en de omgeving!


    S. - aankomst: 30/5/2021
    Ruime opzet van het park. Genoeg privacy maar ook voordelen zoals een bistro etc.


    S. - aankomst: 25/5/2021
    Wikkelhuis Bear echt geweldig!! Ook de Weltevree buitenoven en stoelen maken t helemaal af... we hebben genoten!


    K. - aankomst: 12/5/2021
    Het Wikkelhouse met prachtige meubelen en de Weltevree vuurkachel en buitenstoelen. Broodjes afhaalservice Vriendelijk personeel


    C. - aankomst: 8/5/2021
    Knus huisje, dichtbij dorp en strand. Nette en schoon omgeving om en nabijheid van het park.


    S. - aankomst: 7/5/2021
    Huisje (wikkel bear) erg mooi. Fijn dat de kinderen lekker buiten konden spelen.


    W. - aankomst: 7/5/2021
    Superfijne accomodatie en echt goede kwaliteit. Kinderen vonden het springkussen geweldig












































    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    Hondenlosloopgebied Meinderswaal (Zuid-Holland) - afstand tot vakantiewoning: 3,44km
    Vanuit het duingebied loopt u zo het strand op en kunnen honden hier vrij rondlopen.

    Stellendam (Zuid-Holland) - afstand tot vakantiewoning: 8,85km
    Naast de haven van Stellendam bevind zich een fijn natuurstrand waar honden het hele jaar door los mogen rennen, zwemmen en ravotten. Het Deltastrand Buitenhaven begint links van de haven en is zo'n 2 km lang tot het strand „de Kwade Hoek“.

    Brouwersdam-Zuid (Scharendijke) (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 10,08km
    Aan de zuidkant van de Brouwersdam, aan de kant van de Noordzee, ligt een gebogen stuk strand waar honden tussen 1 oktober en 1 mei mogen loslopen en kunnen zwemmen. Vanaf 1 mei moeten honden tussen 10.00 en 19.00 uur aan de lijn, maar na 19.00 uur mogen ze weer los.

    Rockanje - Haringvliet (Zuid-Holland) - afstand tot vakantiewoning: 12,20km
    Quackstrand - tussen Rockanje en de Haringvlietdam kunnen honden loslopen. Let wel op dat op sommige plaatsen de honden aangelijnd moeten zijn. P. bij Quakjesstrand. Onder voetganger tunnel door: Zandloper, tot het strand en rechtsaf. Losloopgebied.

    Rotterdam  (Zuid-Holland) - afstand tot vakantiewoning: 13,70km
    Het Maasvlaktestrand bij Rotterdam is een geweldig losloopgebied langs de randen van de nieuwe Maasvlakte van maar liefst 7 km lengte. Schoon en breed strand. Geschikt voor alle activiteiten. Veel parkeerruimte, zelfs zomers relatief gezien rustig. Honden mogen hier in de wintermaanden (oktober t/m april) overal loslopen. In de overige maanden geldt voor het zuidelijke deel van het strand dat honden alleen los mogen als er geen badgasten zijn. Op het noordelijke deel (dit is het activiteitenstrand) mogen honden het hele jaar los mits ze goed onder appèl staan.

    Schelphoek (Serooskerke) (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 14,74km
    Losloopgebied Schelphoek ligt aan de Oosterschelde tussen Zierikzee en Burgh-Haamstede. In dit losloopgebied mogen honden het hele jaar door los. Het bovenste deel van het losloopgebied loopt langs de kreek en heeft leuke paadjes en veel plekken waar de honden makkelijk het water in kunnen. Het losloopgebied loopt tot halverwege het wandelpad, dan moeten honden even aan de lijn zodat de reeën niet worden opgejaagd richting de doorgaande weg. Een heel rondje van 3 km om de kreek lopen kan, mits de hond dit stukje is aangelijnd. Het onderste deel van het losloopgebied loopt vanaf de parkeerplaats aan de trailerhelling tot de uitkijktoren op het caisson. Je wandelt hier over een oude zeedijk met prachtig uitzicht over de Oosterschelde.

    Hellevoetsluis (Zuid-Holland) - afstand tot vakantiewoning: 15,97km
    Hondenstrand in Hellevoetsluis

    Boswachterij Westerschouwen (Burgh-Haamstede) (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 20,84km
    Het losloopgebied bij Boswachterij Westerschouwen is vrij klein, maar honden kunnen hier heerlijk rennen en spelen. Het losloopgebied is op de strook achter de kampeerterreinen tussen de bosrand en het ruiterpad bij de Adriaan van der Weijdeweg. Aan het einde van het losloopgebied gaat het pad over in een groot bosgebied met beekjes en enkele waterpartijen. Ook hier mag lekker met de hond gewandeld worden, mits deze is aangelijnd.

    Grevelingendam (Bruinisse) (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 20,84km
    Recreatieterrein Grevelingenstrand op de Grevelingendam heeft een losloopgebied aan het eind van de Strandweg. Op de overige strandjes en op het lange zandstrand aan de andere kant van de dam mogen honden alleen loslopen tussen oktober en april. Na april moeten honden aan de lijn.

    Strand Nieuw-Haamstede (Burgh-Haamstede) (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 21,45km
    Op het westelijke puntje van Schouwen-Duiveland ligt één van de rustigste en mooiste stranden van Nederland. Tussen 1 oktober en 1 mei mogen honden er loslopen, vanaf 1 mei moeten ze tussen 10.00 en 19.00 uur aan de lijn. Een uitzondering geldt op het Verklikkerstrand, daar moet uw hond vanaf 1 april tot en met 15 september uw hond de gehele dag en nacht aangelijnd zijn in verband met zeldzame vogels.

    Krekengebied (Ouwerkerk) (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 22,09km
    In het Krekengebied in Ouwerkerk mogen honden loslopen te noorden van de Baalpapenweg . In het gebied ten zuiden van deze weg (aan de kant van het Watersnoodmuseum) moeten honden aan de lijn. Vanaf Ouwerkerk gezien ligt het losloopgebied links langs de weg . Je kunt een rondwandeling van ongeveer 3 km maken die geheel langs de kreek loopt. Het is een mooi stuk natuur met veel water dat na regen erg drassig kan zijn (laarzen zijn dus handig), honden mogen helaas niet zwemmen in het water.




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    zaterdag 4-5-2024
    aankomst (15:30)
    maandag 6-5-2024
    vertrek (10:00)

    Optionele services
    2e Kinderstoel :
    €6.00/stuk
    2e Kinderbed (zonder bedlinnen) :
    €10.00/stuk
    Kinderbed (zonder bedlinnen) :
    €10.00/stuk
    Kinderstoel :
    €6.00/stuk
    Beddenopmaak :
    €13.75/persoon
    Babybadje :
    €10.00/stuk


    Bijkomende kosten
    Extra persoon :
    €10.00/persoon/nacht

    Er is een extra plekje op de slaapbank voor een vijfde persoon. Let op, dit is geen volwaardige slaapplek voor volwassenen.


    Prijs inclusief:
    Huisdier
    Eindschoonmaak
    Bed- en badlinnen
    Gemeentelijke heffing


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.