Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
707 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites

Cast Away Hotelkamer (all-in prijs)

Huiscode:
HOPV-NL-787
1 Non Smoking

Aantal sterren:
Klantwaardering:
9,2 (25 reviews)
Type:
Tent lodge
Regio:
Zuid-Holland
Plaats:
Tiengemeten
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
2
Honden :
1
Slaapkamers:
1
Badkamers:
1
Vragen?


Beschrijving

Genieten van het prachtige Tiengemeten? Boek een Eilandkamer en waan je in een Bohemian sfeer. Op ons “Cast Away” eiland Tiengemeten vind je het meest unieke plekje van Nederland om te overnachten. Een bijzondere plek die alleen te bereiken is met een klein pontje, waar auto’s niet zijn toegestaan en je bent omringd door prachtige natuur en honderden verschillende vogels. Van de Herberg hebben we een sfeervolle huiskamer gemaakt waar iedereen terecht kan voor een heerlijk eten & drinken. 

Nu vanaf 1 november elke vrijdag en zaterdag Tasty Tiengemeten. Bij Cast Away willen we ook in de winterperiode bezoekers van dit prachtige natuureiland een onvergetelijke avond geven. Maak kennis met ons winterconcept “Tasty” Tiengemeten. Geen gewone avond uit maar meer een avontuurlijke mini escape waar eten, humor en entertainment samenkomen in een geheel nieuw concept. Een echte avond uit voor jong en oud.

Alle kamers zijn voorzien van:
* 2 eenpersoonsbedden
* incl. ontbijt
* Eigen badkamer met douche, wastafel en toilet
* Digitale televisie, gratis internet en zitje

*De foto`s zijn impressie beelden van de eilandkamers na de renovatie. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.


Extra informatie van het park

Zoeken jullie echt iets anders dan anders? Een mini-escape uit de dagelijkse drukte? Kom dan naar het eiland Tiengemeten. Cast Away is voor jullie ingericht met een herberg, luxe tipi-tenten, yurts en trekkershutten en biedt het ultieme eiland-gevoel. Het pontje brengt je in 10 minuten naar een andere wereld vol rust en ongerepte natuur. Zwemmen, suppen, kampvuur, buitenbioscoop, silent disco, heerlijk eten en drinken en prachtige zonsondergangen, het staat jullie allemaal te wachten.

TinyParks “Cast Away” is het hele jaar open en biedt in elk seizoen een andere beleving. In de winter zijn we beperkt open met alleen onze eilandkamers en restaurant. In de zomer zijn wij de gezelligste glamping van Zuid Holland. Tiengemeten is een ervaring op zich en perfect om lekker te wandelen waarbij je gegarandeerd herten, schotse hooglanders en bijzondere vogelsoorten zult tegengekomen. Na het wandelen kan je genieten van onze heerlijke dinerkaart, kampvuuravonden, sauna en spelletjes. Kortom een heerlijke mini escape om lekker tot rust te komen op een bijzondere plek. 


De omgeving

Natuureiland Tiengemeten ligt in het Haringvliet en is bereikbaar met een (betaald) pontje vanuit het dorpje Zuid-Beijerland. Het eiland is ongeveer 8 km lang en 3 km breed.

Vroeger was het eiland Tiengemeten landbouwgebied, tot het in 2007 werd omgetoverd tot natuureiland. De meeste boeren hebben het eiland verlaten en hebben ergens anders hun boerenbestaan voortgezet. Er wonen nog steeds mensen op het eiland, al zijn dit er tegenwoordig ongeveer nog maar 10. De bewoners leven grotendeels van het toerisme en er wordt op een klein stuk grond nog landbouw gedreven.

Bij de nieuwe inrichting van het eiland staat de natuur centraal en is de mens te gast. Tiengemeten is hierbij onderverdeeld in 3 gebieden:

  • Weemoed: Dit gebied ligt in het oosten van het eiland, hier staat de geschiedenis en de cultuur van het eiland centraal
  • Weelde: Dit gebied ligt in het midden van het eiland, hier vind je het moerasgebied
  • Wildernis: Dit gebied ligt is het westen van het eiland, hier ontwikkelt de natuur zich op basis van het getij vanuit het Haringvliet

Meer info 

Highlights
Slaap op je eigen Eilandkamer! Kom logeren bij TinyParks Cast Away op Tiengemeten
Slaapkamer
  • Twee eenpersoonsbedden
  • Linnen
  • Buiten
  • Hangmat
  • Terras
  • Ligstoelen
  • Picknicktafel
  • Omgeven door water
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Vloerverwarming
  • Handdoeken
  • Algemeen
  • Autovrij
  • Rookvrij
  • Gemeenschappelijke sauna
  • Huisdieren toegestaan
  • Ontbijt inbegrepen

  •   Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    Monique - aankomst: 28/4/2023
    3 overnachtingen, gezellige sfeer, hardwerkende mensen, hier en daar wat mankementen ( te weinig personeel)maar over het algemeen een aanrader!


    Ferdinand - aankomst: 27/4/2023
    Voor de tweede keer hebben wij twee nachten op Tiengemeten doorgebracht. We hadden een kamer in de herberg, inclusief avondeten. ‘s Avonds werden we, bij verrassing, vermaakt door stand-upcomedian Tim Kroese. Beide avonden hebben we lekker gegeten. Het bed is goed; aandachtspunt is dat het twee losse bedden zijn, die makkelijk uit elkaar schuiven. Dat heeft voor- en nadelen. Ook is het een beetje gehorig en werd er de tweede avond nogal luidruchtig gefeest door een gezelschap buiten. Neem voor de zekerheid oordopjes mee. De andere avond was het heerlijk stil. Het idee van een “family dinner” vonden wij erg gezellig: lange tafels waar je kunt aanschuiven en een lopend buffet. Wie dat wil, kan alsnog aan een aparte tafel zitten. Het eiland is klein genoeg om in twee dagen gezien te hebben, zeker als je gaat fietsen. Maar vaker terugkomen voor een paar nachten zijn wij zeker van plan.


    J. Segers - aankomst: 27/4/2023
    1 Overnachting in de Natuurkamer van de Herberg zelf incl. pizza-avond en heerlijk ontbijt


    E. Heuders - aankomst: 15/4/2023
    Heerlijk verblijf gehad. Heel leuk concept met het gezamenlijk dineren, kampvuur en silent disco. Ik onthoud deze plek!


    C. Mulder - aankomst: 7/4/2023
    Het was gezellig en het eten was heerlijk. Wij hadden een gezellige kamer in de herberg en de bedden waren prima. Wel doorgegeven dat er een rioollucht op onze kamer hing, maar dat hopen ze op te lossen.


    a. reniers - aankomst: 1/4/2023
    na een stevige wandeling (helaas hadden wij regen) vanaf de boot een gezellig ontvangst in mooie verbouwde schuur van boerderij; heerlijk diner buffet waar aan niets te kort was. s"avonds veel lol gehad met de pubquiz en silent disco met leuk groep personen die daar verbleven. heerlijk geslapen daarna in onze kamer.


    A. Werts - aankomst: 24/3/2023
    Twee dagen/ nachten verbleef ik (72) met mijn zoon , fanatiek vogelaar, op Tiengemeten. Ik had geen betere locatie kunnen kiezen, alles klopte, ondanks het slechte weer. De prachtige natuur, de rust, de herberg waar wij ons meteen thuis en welkom voelden, kortom, een aanrader.


    A. Verburg - aankomst: 18/3/2023
    De locatie was subliem. En het optreden van Blaaskaak helemaal te gek leuk. Het eten was op zich goed, maar zou naar onze idee wat meer smaak mogen hebben (knoflook, verse peper, kurkuma ed). Desnoods apart erbij geserveerd. Was nu wat slap.


    M. Delfgaauw  - aankomst: 18/3/2023
    Heerlijk weekendje onthaasten! Super concept. Natuur, super aardig personeel, niets hoeft en alles mag! Blaaskaak was top, complimenten aan deze jongens, lekker ff gedanst.


    P. Kramer - aankomst: 17/3/2023
    Prettige ontvangst Nette kamer Gezellige sfeer Fijn verblijf


    V. Verstraaten - aankomst: 25/2/2023
    Verrassend stukje Nederland en je waant je binnen 10 minuten met de pont in een andere wereld! Unieke belevenis. Gastheer had nog beetje moeite om weer op te starten na vakantie, diner kon beter. hoofdgerecht koud en Vega is niet onze keuze. Wel begrepen wij dat vuurdoop was voor kok. Comedy was leuk maar wel kort. Overnachting was fijn, bedden wel doorgezakt. Desondanks goed geslapen en lekker ontbijt en prachtige wandeling.


    Jeroen van den Berg - aankomst: 3/2/2023
    Vorige week met mijn vrouw een geweldig avond gehad met diner en cabaret bij jullie. Wat een leuk concept is dat! En afgelopen zaterdag ook nog eens genoten van een super goed verzorgde Wilde Winter Whisky BBQ. We komen zeker nog een keer terug.


    E. van Lieshout - aankomst: 30/12/2022
    Net voorafgaand aan de jaarwisseling verbleven voor een nacht op het eiland. Helaas regenachtig en storm, maar de gezamenlijke ruimte is een fijne plek om te kletsen, spelletjes te spelen, een boek te lezen en wat te drinken en eten. Het diner aan de lange tafel is een leuk concept met goed eten. Personeel is erg vriendelijk, ook toen er een probleem was met de badkamer, werd er meegedacht en een oplossing gezocht. Helaas was de sauna buiten gebruik, dat was wel een teleurstelling.


    Mart - aankomst: 9/12/2022
    Wij hebben een heerlijk weekend gehad op Tiengemeten en we voelden ons van harte welkom in de herberg van Tiny Parks. Gezellig om met andere gasten samen te eten, met goede gesprekken aan tafel en een leuke sfeer tot gevolg. Wij komen graag een keer terug!


    Jaap - aankomst: 3/12/2022
    We kwamen op een decembermiddag aan op Tiengemeten, waarna we tegen de wind in liepen richting de herberg. Daar aangekomen konden we goed opwarmen en werden we heel gastvrij ontvangen. De vriendin van de eigenaar was kadootjes aan het inpakken en we hadden een gezellig gesprek over Rotterdam. We hebben ook een experiment uit de keuken mogen proeven :-) Het inchecken verder verliep rommelig, de sleutel was kwijt en uitleg over het verblijf, het diner, voorstelling en ontbijt kregen we pas bij navragen. Onze kamer was prima in orde, alleen wel koud. De badkamer zag er ook netjes uit, alleen kwam er een rioollucht uit... Dat was minder! Daar was ook niets aan te doen door bijvoorbeeld de douche aan te zetten. Het diner was goed en erg gezellig dat we aan grote tafels zaten. Leuke gesprekken gehad! Aansluitend aan diner een stand-upvoorstelling van Celine Schrama, die wat mij betreft nog wel iets langer mocht duren. Bij het ontbijt de volgende ochtend moesten we zelf even zoeken naar het drinken en bestek, maar uiteindelijk redden we ons natuurlijk. Na weer een wandeling terug naar de pont, konden we terugkijken op een heerlijk verblijf!


    A. Poldervaart-Vermaat - aankomst: 25/11/2022
    Kamer was netjes en verzorgd. Ophalen was ook prima geregeld. Het ontbijt was summier en kan beter bij kleine bakjes om jam of hagelslag in te doen en bijvoorbeeld ontbijtkoek of crackers. Diner is standaard, geen keuze, maar verder prima.


    M. Groenewegen - aankomst: 18/11/2022
    Heel gezellig. Leuke mensen ontmoet.


    John - aankomst: 12/11/2022
    Mooie locatie en kamer. Restaurant en bar combi zijn multifunctioneel en het geheel is gezellig ingericht. Personeel is klantgericht en er is genoeg keuze aan de bar. De Tasty Tiengemeente met live muziek maakte er een leuke avond van. Op de dag van vertrek nog een mooie wandeling over het eiland gemaakt op weg naar de veerboot. Genoten van een dag& nacht weg! Opm. Kamer 4 heeft helaas geen Föhn


    L. Linssen - aankomst: 11/11/2022
    Het was genieten! De plek was sfeervol, gezellig, luxe en middenin de natuur. De eigenaren zijn zeer gastvrij!


    Tatjana - aankomst: 11/11/2022
    We hebben een romantisch weekendje weg gehad. Alsof je het eiland voor jezelf hebt. De tipi"s en dome"s zien er heel leuk uit! Zelf verbleven we in een hotelkamer, omdat we het fijn vinden om een eigen wc en douche te hebben. Diner en ontbijt was super, en we hebben erg gelachen tijdens de comedy avond. De natuur is prachtig en omdat er niet veel mensen op het eiland zijn voelt het alsof je even weg van de wereld bent. En dat terwijl je eigenlijk maar 25 minuten van Rotterdam vandaan zit. Aanrader!


    L. V. - aankomst: 4/11/2022
    Afgelopen weekend ben ik met mijn vriend naar Tasty Tiengemeten geweest. Alles goed geregeld, van de overtocht met het pontje (inclusief) tot en met het persoonlijke goedemorgen kaartje bij het ontbijt. De wandeling naar het hotel was iets langer dan verwacht (ongeveer 45 minuten), maar was prachtig met de zonsondergang. Na het diner hebben we genoten van het cabaret optreden. Kortom, helemaal super!


    Merijn van den  Hoogenhoff - aankomst: 1/10/2022
    Aardige & hulpvaardig personeel. Redelijk flexibel en oplossingsgericht. Helaas wel wat communicatieproblemen.


    O. van Noppen - aankomst: 13/9/2022
    Voor ons waren het geweldige dagen. De kamer was prima en het gezamenlijk eten was ook heel erg leuk. We zullen het zeker mensen aanraden die iets met de natuur hebben, wat een prachtige omgeving. Echt een top plek!!


    R. Verhage  - aankomst: 10/9/2022
    Geweldig verblijf gehad! Top team, locatie, eten, fun en zoveel meer. Aanrader!






































    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    De Vesting van Willemstad (Willemstad) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 6,52km
    In de vestingstad Willemstad (gemeente Moerdijk) ligt een mooi losloopgebied rondom de vesting. Het losloopgebied bestaat uit twee delen waar honden het hele jaar door los mogen, namelijk de binnendijkse omwalling en de buitendijkse beschermingswal. Er is in deze losloopgebieden volop zwemwater voor honden aanwezig. Als je de twee losloopgebieden combineert, kun je je hier zo’n klein uur vermaken.

    Grevelingendam (Bruinisse) (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 18,35km
    Recreatieterrein Grevelingenstrand op de Grevelingendam heeft een losloopgebied aan het eind van de Strandweg. Op de overige strandjes en op het lange zandstrand aan de andere kant van de dam mogen honden alleen loslopen tussen oktober en april. Na april moeten honden aan de lijn.

    Hellevoetsluis (Zuid-Holland) - afstand tot vakantiewoning: 18,46km
    Hondenstrand in Hellevoetsluis

    Noord-Kethel polder -Schiedam (Zuid-Holland) - afstand tot vakantiewoning: 22,53km
    In de polder kunnen honden lekker los lopen. Geen fietsers e.d. Wel ruiterpaden.

    Rockanje - Haringvliet (Zuid-Holland) - afstand tot vakantiewoning: 23,10km
    Quackstrand - tussen Rockanje en de Haringvlietdam kunnen honden loslopen. Let wel op dat op sommige plaatsen de honden aangelijnd moeten zijn. P. bij Quakjesstrand. Onder voetganger tunnel door: Zandloper, tot het strand en rechtsaf. Losloopgebied.

    Stellendam (Zuid-Holland) - afstand tot vakantiewoning: 25,14km
    Naast de haven van Stellendam bevind zich een fijn natuurstrand waar honden het hele jaar door los mogen rennen, zwemmen en ravotten. Het Deltastrand Buitenhaven begint links van de haven en is zo'n 2 km lang tot het strand „de Kwade Hoek“.

    Visdonk (Roosendaal) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 26,16km
    Landgoed Visdonk ligt aan de zuidrand van Roosendaal, het is een jong natuurgebied met bos, heide en vennen. In het hart van dit landschap ligt een speciale hondenloslooproute van 4,5 kilometer. Op deze route is het wel belangrijk dat de hond goed luistert, want je moet 2 keer een vrij drukke weg oversteken en je kruist op een aantal plaatsen ruiter- en ATB-routes. Er is ook nog een 2 hectare groot losloopgebied bij de Bosmierdreef waar honden ook buiten de paden los mogen.

    Hondenspeelplaats Dierist (Sint Maartensdijk, Tholen (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 27,10km
    In het stadje Sint Maartensdijk op het eiland Tholen is een leuke hondenspeelplaats aangelegd. Voor verdere info en openingstijden, klik op de links.

    De Put (Wagenberg) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 28,24km
    Losloopgebied De Put ligt langs de snelweg A59 tussen Wagenberg en Terheijden. Het is een grote plas waar honden heerlijk los kunnen zwemmen, rennen en spelen. Honden mogen in dit gebied overal loslopen op voorwaarde dat andere bezoekers hier geen hinder van ondervinden. Om deze reden moeten honden langs het fietspad worden aangelijnd. Een wandeling rond de plas duurt circa drie kwartier.

    Liesbos (Breda) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 28,94km
    Honden mogen het hele jaar loslopen in het westelijke deel van het Liesbos, tussen de Moerdijkse Postbaan en de Jachthuisdreef. In de rest van het bos zijn honden ook welkom , maar dan wel aangelijnd. Dichtbij de parkeerplaats, op de kruising van de Huisdreef en de Torendreef, is een vijvertje dat net groot genoeg is voor je hond om zich schoon te spoelen of om even af te koelen.

    Krekengebied (Ouwerkerk) (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 29,72km
    In het Krekengebied in Ouwerkerk mogen honden loslopen te noorden van de Baalpapenweg . In het gebied ten zuiden van deze weg (aan de kant van het Watersnoodmuseum) moeten honden aan de lijn. Vanaf Ouwerkerk gezien ligt het losloopgebied links langs de weg . Je kunt een rondwandeling van ongeveer 3 km maken die geheel langs de kreek loopt. Het is een mooi stuk natuur met veel water dat na regen erg drassig kan zijn (laarzen zijn dus handig), honden mogen helaas niet zwemmen in het water.




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    zondag 5-5-2024
    aankomst (15:00)
    maandag 6-5-2024
    vertrek (10:30)

    Optionele services
    Gebruik Sauna (1 uur) :
    €25.00/stuk
    Huur camping bedje :
    €15.00/stuk
    TinyParks Family diner (volwassene) :
    €27.50/stuk
    TinyParks Family diner (Junior) :
    €27.50/stuk
    TinyParks Family diner (Kinderen) :
    €18.50/stuk
    Gebruik Hottub (1 uur) :
    €25.00/stuk

    Prijs inclusief:
    Toeristenbelasting
    Hond
    Schoonmaakkosten
    Toeslag per persoon


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.