Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
707 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites

Cast Away Dome (all-in prijs)

Huiscode:
HOPV-NL-790
1 Non Smoking

Aantal sterren:
Klantwaardering:
9,6 (25 reviews)
Type:
Tent lodge
Regio:
Zuid-Holland
Plaats:
Tiengemeten
Omheinde tuin:
Nee
Wifi:
Ja
Op een vakantiepark:
Ja
Personen:
4
Honden :
1
Slaapkamers:
0
Badkamers:
0
Vragen?


Beschrijving

Genieten van het prachtige Tiengemeten? Boek een Dome en geniet door het panorama raam echt in de natuur. Op ons “Cast Away” eiland Tiengemeten vind je het meest unieke plekje van Nederland om te overnachten. Een bijzondere plek die alleen te bereiken is met een klein pontje, waar auto’s niet zijn toegestaan en je bent omringd door prachtige natuur en honderden verschillende vogels. Van de Herberg hebben we een sfeervolle huiskamer gemaakt waar iedereen terecht kan voor een heerlijk eten & drinken. 

De Dome heeft een diameter van maar liefst 6 meter en is voorzien van 2 één persoons bedden, een stapelbed, panorama raam en lekkere warme dekens.

Elke boeking is incl. ontbijt 

*De foto`s zijn impressie beelden. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.


Extra informatie van het park

Zoeken jullie echt iets anders dan anders? Een mini-escape uit de dagelijkse drukte? Kom dan naar het eiland Tiengemeten. Cast Away is voor jullie ingericht met een herberg, luxe tipi-tenten, yurts en trekkershutten en biedt het ultieme eiland-gevoel. Het pontje brengt je in 10 minuten naar een andere wereld vol rust en ongerepte natuur. Zwemmen, suppen, kampvuur, buitenbioscoop, silent disco, heerlijk eten en drinken en prachtige zonsondergangen, het staat jullie allemaal te wachten.

TinyParks “Cast Away” is het hele jaar open en biedt in elk seizoen een andere beleving. In de winter zijn we beperkt open met alleen onze eilandkamers en restaurant. In de zomer zijn wij de gezelligste glamping van Zuid Holland. Tiengemeten is een ervaring op zich en perfect om lekker te wandelen waarbij je gegarandeerd herten, schotse hooglanders en bijzondere vogelsoorten zult tegengekomen. Na het wandelen kan je genieten van onze heerlijke dinerkaart, kampvuuravonden, sauna en spelletjes. Kortom een heerlijke mini escape om lekker tot rust te komen op een bijzondere plek. 


De omgeving

Natuureiland Tiengemeten ligt in het Haringvliet en is bereikbaar met een (betaald) pontje vanuit het dorpje Zuid-Beijerland. Het eiland is ongeveer 8 km lang en 3 km breed.

Vroeger was het eiland Tiengemeten landbouwgebied, tot het in 2007 werd omgetoverd tot natuureiland. De meeste boeren hebben het eiland verlaten en hebben ergens anders hun boerenbestaan voortgezet. Er wonen nog steeds mensen op het eiland, al zijn dit er tegenwoordig ongeveer nog maar 10. De bewoners leven grotendeels van het toerisme en er wordt op een klein stuk grond nog landbouw gedreven.

Bij de nieuwe inrichting van het eiland staat de natuur centraal en is de mens te gast. Tiengemeten is hierbij onderverdeeld in 3 gebieden:

  • Weemoed: Dit gebied ligt in het oosten van het eiland, hier staat de geschiedenis en de cultuur van het eiland centraal
  • Weelde: Dit gebied ligt in het midden van het eiland, hier vind je het moerasgebied
  • Wildernis: Dit gebied ligt is het westen van het eiland, hier ontwikkelt de natuur zich op basis van het getij vanuit het Haringvliet

Meer info 

Highlights
Boek nu jouw eigen Dome op een eiland! Midden in de natuur.
Slaapkamer
  • Twee eenpersoonsbedden
  • Stapelbed
  • Buiten
  • Hangmat
  • Terras
  • Ligstoelen
  • Picknicktafel
  • Veranda
  • Omgeven door water
  • Algemeen
  • Autovrij
  • Rookvrij
  • Gemeenschappelijke sauna
  • Huisdieren toegestaan
  • Ontbijt inbegrepen

  •   Het vakantiehuis


    Bos:
    -
    Centrum:
    -
    Meer:
    -
    Supermarkt:
    -
    Restaurants:
    -
    Openbaar vervoer:
    -
    Uitgaan:
    -
    Aan zee:
    -

    Ervaringen met honden voor deze accommodatie

    Overige ervaringen voor deze accommodatie

    Gertjan v. - aankomst: 12/7/2023
    Even heerlijk weg in een relaxte omgeving, en op een schitterend eiland.


    C. Duijvelaar - aankomst: 1/5/2023
    Op fietsvakantie naar Tiengemeten. Heerlijk uitwaaien en even geen auto"s, stadsherrie, stank en licht. Dat was het plan. Grotendeels goed uitgekomen tijdens ons verblijf in de Dome tent op de punt van Tiengemeten. Het eiland blijft superfijn. Lekker doorwaaien al wandelend door grasland met permanent kikkerkoor op de achtergrond. Ik hoopte op heldere nachten om sterren te kijken, maar dit werd verpest door de lampen die overal rondom de tenten hangen. Huur de dome dus niet om vanuit je bed naar de sterrenhemel te kijken. Je ziet niets. Het duurzaamheidsgehalte van de herberg viel ook wat tegen. Veel vlees bij de BBQ bijvoorbeeld. De salades en pizza opties waren weer wel heel lekker. En de hummus en avocado bij het ontbijt ook. Fijne, meedenkende staff. Goede sfeer in de herberg en tussen de gasten. Als alle tenten vol zijn lijkt het me wel echt veel en veel te druk om rustig van de natuur te genieten. Overigens, zodra de zon schijnt smelt je in de Dome, dus geen aanrader voor de zomer. Hij is zwart en staat in de blakende zon. O ja, het sanitair is wat gammel (wc snel verstopt bijvoorbeeld). Plastic bladdert van de deuren af, gebouwtje wiebelt, enz.


    S. Rechterschot - aankomst: 26/4/2023
    Prachtige dome met mooi groen uitzicht! We hebben twee relaxte dagen gehad bij Tiny Parks Tiengemeten. Veel gewandeld, gelezen en genoten van de mooie accommodatie. ‘s Avonds hebben we gezellig met andere gasten gekletst tijdens het family diner en daarna genoten van ons eigen kampvuur met marshmallows! Twee dingen zijn ons tegengevallen: - Het diner is vrij duur voor wat je krijgt en de eerste avond viel dit echt enorm tegen. Dit bestond namelijk uit rijstvellen met rauwe groenten (spring rolls), absoluut het geld (bijna €30 pp) niet waard. - Het bed bestaat uit twee losse matrassen op houtpellets. Deze verschoven constant waardoor er een gat in het midden van het bed kwam.


    S. van der Veeken - aankomst: 13/4/2023
    Bij aankomst bleek er een bedrijfsevenement te zijn en waren alle overige tenten daardoor bezet. Enige vervelende daarvan was dat er vanaf 01:00 uur werd geschreeuwd (duidelijk dronken) en men zich ophield in de sauna en hot tub. Op de website stond dat het na 23:00 uur stil moest zijn, dus jammer dat hier geen toezicht op was. Verder was de dome schitterend en heb ik van de omgeving genoten. Het ontbijt was ook helemaal prima.


    A. Rodenburg - aankomst: 25/2/2023
    Wat een tof avontuur! In een dome tent met 0 graden maar O zo knus en een klein kacheltje. Aanrader


    E. Marks-Bakker - aankomst: 3/2/2023
    Bijzondere locatie. The Dome waarin we verbleven gaf ook een extra dimensie van het verblijf in de natuur. Daarnaast kun je een goed dinner en ontbijt verwachten in de Herberg op een minuut lopen van de glamping.


    P. Vd werff - aankomst: 3/2/2023
    Wij hebben een hele leuke tijd gehad op de Tiengemeten. Prachtige plek. En de georganiseerde avond met eten en cabaret was heel leuk. Klein min puntje. Ik heb contact gehad over de sauna. Er werd verteld dat ik ter plekke dat beter kon reserveren. Bij aankomst was het niet mogelijk de sauna te gebruiken. Dit stond nergens van te voren aangegeven en vonden wij echt een min punt. Vooral omdat we naar het vragen van een reden. Tot nu toe nog steeds geen reactie kregen. Verder een heel leuke avond/ochtend gehad.


    J. Broere - aankomst: 11/11/2022
    Heerlijk verblijf gehad op dit prachtige eiland wat aan de natuur is teruggeven. De dome tent was heerlijk en comfortabel, ondanks de koude nacht. Voorafgaand aan het gemeenschappelijke diner en de comedy show, hebben we een relax uurtje gehad in de sauna waarbij we de zon onder konden zien gaan.


    S. van Tubbergh - aankomst: 4/11/2022
    We gingen voor de mooie plek, overnachten in een Dome op een prachtig eilandje. We kregen een compleet verzorgde avond Tasty Tiengemeten erbij, wat bijzonder om mee te maken. We vonden het geweldig! Klein puntje van kritiek is het ontbijt, iets meer aandacht hiervoor misschien.


    L. Beumeler - aankomst: 26/10/2022
    Super fijn verblijf, heel gezellige inrichting in de herberg en rondom, de dome was heel sfeervol, heerlijke bedden, leuke extra"s met sauna en hottub, super lekker gegeten, vriendelijk personeel.


    O. Pennin  - aankomst: 15/9/2022
    Was heerlijk, ook de kindjes hebbben genoten achterop de fiets is het eiland groot genoeg om je een dag of 2 te vermaken. Ook genoeg speelgelegenheid bij de glamping zelf.


    M. Hoogerland - aankomst: 10/9/2022
    Omringd door natuur, rust, fijne vibe, heerlijke maaltijden en vriendelijke mensen heb ik genoten.


    Janine Lenting - aankomst: 22/8/2022
    Een geweldige ervaring. Warm ontvangst, super leuk verblijf in de dome, heerlijk eten en mijn dochters mochten zelf mee pizza"s bakken en dat vonden ze echt geweldig. Schitterende omgeving waar je helemaal tot rust komt. Het kampvuur met marshmellows en de silent disco waren ook een groot succes.


    N. van der Vinde- de Winter - aankomst: 11/8/2022
    Tandem gehuurd waar we met z’n drieën op konden. Mooie fietstocht naar de herberg. Koffer was al gratis met het busje bezorgd bij de herberg. We kregen een heerlijk drankje toen we in de herberg kwamen. Onze dome was om 15 uur klaar voor gebruikt. Met beddengoed en koffer er naartoe. Heerlijk plekje met mooi uitzicht. Daarna terug naar de herberg om in de tuin lekker te relaxen in de hangmat. S’avonds was er tapas en muziek. Heerlijk geslapen en goed ontbijt . Terug met de tandem naar de boot. Was een super uitje. Zeker voor herhaling vatbaar.??


    h. Vermeulen - aankomst: 6/8/2022
    Ik was als oma met mijn 2 klein kinderen bij jullie. Heerlijk genoten. Erg vriendelijk. Heerlijk gegeten met mooie gezonde producten. Genoeg te doen om ons te vermaken en Ook lekker tot rust te komen. De tent was perfect. Gezellig, schoon en goede matrassen. Al met al heerlijke dagen gehad. Zeker voor herhaling waard.


    M. Kavelaar - aankomst: 22/7/2022
    We hebben genoten van de mooie tent, de omgeving, de sfeer en het lekker eten. Echt een aanrader en dat hebben we ook al aan diverse mensen gedaan. Wel hebben we nog een aantal aandachtspunten; -Prullenbak en spiegel plaatsen in de tent. -Een map met info (zoals noodnummers en wat algemene info) in de tent. -Bij toilet/douche gebouw op de voorzijde bij de wasbak een spiegel en stopcontact (voor föhn of scheren) plaatsen. -Een speel/zandbakje op het terrein bij de tenten. -Onze hor bij de deur van de tent was kapot. -Bij de bbq wellicht iets meer keuze voor iemand die geen vlees eet, dus wellicht een stukje vis of twee keuzes aan vegavlees. -Gordijnen zijn per se nodig in de tent, maar stel dat iemand echt wel met dichte gordijnen wil slapen, dan werken de lichte witte die er nu hangen niet.


    J. Copier - aankomst: 11/7/2022
    Op de vraag voor wat extra brood tijdens het diner was het antwoord, nee er komt nog voldoende eten!!!!!!! Erg betuttelend....


    E. Kooijman - aankomst: 8/7/2022
    Mijn dochter en ik verbleven 3 nachten op het eiland. Het park zit nog enigszins in de opstartfase, dus niet alles van de website werd waargemaakt. Als je echter het eiland opkomt, zit je meteen in de relaxmodus. Een uurtje later eten is dus geen probleem. De dome-tent was geweldig, het personeel supervriendelijk en de sfeer was fijn. Heerlijke vakantie.


    J. Vander Elst - aankomst: 7/7/2022
    Fantastisch om op Tiengemeten te zijn en te overnachten in De Herberg in een eilandkamer! Keuken vraagt een kok, lijkt me een goed idee!


    Corine - aankomst: 2/7/2022
    Gezellig en mooi ver blijf maar het avond eten was helemaal niks


    Julia - aankomst: 17/6/2022
    Ik hou van kamperen maar mijn vriend niet, en dit was de ideale midden weg! Heerlijk in de natuur, de romantiek van een tentje maar dan met een echt heerlijk bed, en intieme gezelligheid van het samen eten op deze pracht locatie!!


    T. Peeman - aankomst: 10/6/2022
    Lekker met onze eigen tentjes naar Tiengemeten gefietst vanuit Rotterdam. Twee nachten gebleven. Heerlijk weer en het eten stond "s morgens en "s avonds voor ons klaar. Vooral na een lange wandeling is het heerlijk om zelf niet te hoeven koken. In plaats daarvan bijkomen en chillen bij de tent en daarna naar de herberg voor eten en een drankje. Perfect!


    A. Meijer - aankomst: 3/6/2022
    Wij hebben met ons tentje gekampeerd op een mooi plekje op de camping. Ontvangst is vriendelijk en de voorzieningen zijn top. Je ziet dat er veel aandacht en liefde in wordt gestoken. De BBQ was erg lekker met heerlijk veel groenten. Voor een kleine prijs wordt je bagage naar de veerpont gebracht op een afgesproken tijd.


    R. Ligthart - aankomst: 28/5/2022
    Twee dagen overnacht in een tipi tent. Sinds een maand wordt de herberg en de glamping beheert door nieuwe eigenaren. Ze zijn heel gastvrij, flexibel en denken mee. Ze steken veel energie in het bereiden van het eten. Op de eerste avond was er een barbecue (werd rekening gehouden met onze vegetarische wensen) en op de tweede avond hebben ze buiten pizza gebakken voor ons. In onze tweede nacht begon het te onweren en hebben we binnen geschuild. Daar kregen we een bed aangeboden zodat we verder konden slapen, ontzettend gastvrij!




























    Losloopgebieden binnen een straal van 30km
    De Vesting van Willemstad (Willemstad) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 6,52km
    In de vestingstad Willemstad (gemeente Moerdijk) ligt een mooi losloopgebied rondom de vesting. Het losloopgebied bestaat uit twee delen waar honden het hele jaar door los mogen, namelijk de binnendijkse omwalling en de buitendijkse beschermingswal. Er is in deze losloopgebieden volop zwemwater voor honden aanwezig. Als je de twee losloopgebieden combineert, kun je je hier zo’n klein uur vermaken.

    Grevelingendam (Bruinisse) (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 18,35km
    Recreatieterrein Grevelingenstrand op de Grevelingendam heeft een losloopgebied aan het eind van de Strandweg. Op de overige strandjes en op het lange zandstrand aan de andere kant van de dam mogen honden alleen loslopen tussen oktober en april. Na april moeten honden aan de lijn.

    Hellevoetsluis (Zuid-Holland) - afstand tot vakantiewoning: 18,46km
    Hondenstrand in Hellevoetsluis

    Noord-Kethel polder -Schiedam (Zuid-Holland) - afstand tot vakantiewoning: 22,53km
    In de polder kunnen honden lekker los lopen. Geen fietsers e.d. Wel ruiterpaden.

    Rockanje - Haringvliet (Zuid-Holland) - afstand tot vakantiewoning: 23,10km
    Quackstrand - tussen Rockanje en de Haringvlietdam kunnen honden loslopen. Let wel op dat op sommige plaatsen de honden aangelijnd moeten zijn. P. bij Quakjesstrand. Onder voetganger tunnel door: Zandloper, tot het strand en rechtsaf. Losloopgebied.

    Stellendam (Zuid-Holland) - afstand tot vakantiewoning: 25,14km
    Naast de haven van Stellendam bevind zich een fijn natuurstrand waar honden het hele jaar door los mogen rennen, zwemmen en ravotten. Het Deltastrand Buitenhaven begint links van de haven en is zo'n 2 km lang tot het strand „de Kwade Hoek“.

    Visdonk (Roosendaal) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 26,16km
    Landgoed Visdonk ligt aan de zuidrand van Roosendaal, het is een jong natuurgebied met bos, heide en vennen. In het hart van dit landschap ligt een speciale hondenloslooproute van 4,5 kilometer. Op deze route is het wel belangrijk dat de hond goed luistert, want je moet 2 keer een vrij drukke weg oversteken en je kruist op een aantal plaatsen ruiter- en ATB-routes. Er is ook nog een 2 hectare groot losloopgebied bij de Bosmierdreef waar honden ook buiten de paden los mogen.

    Hondenspeelplaats Dierist (Sint Maartensdijk, Tholen (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 27,10km
    In het stadje Sint Maartensdijk op het eiland Tholen is een leuke hondenspeelplaats aangelegd. Voor verdere info en openingstijden, klik op de links.

    De Put (Wagenberg) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 28,24km
    Losloopgebied De Put ligt langs de snelweg A59 tussen Wagenberg en Terheijden. Het is een grote plas waar honden heerlijk los kunnen zwemmen, rennen en spelen. Honden mogen in dit gebied overal loslopen op voorwaarde dat andere bezoekers hier geen hinder van ondervinden. Om deze reden moeten honden langs het fietspad worden aangelijnd. Een wandeling rond de plas duurt circa drie kwartier.

    Liesbos (Breda) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 28,94km
    Honden mogen het hele jaar loslopen in het westelijke deel van het Liesbos, tussen de Moerdijkse Postbaan en de Jachthuisdreef. In de rest van het bos zijn honden ook welkom , maar dan wel aangelijnd. Dichtbij de parkeerplaats, op de kruising van de Huisdreef en de Torendreef, is een vijvertje dat net groot genoeg is voor je hond om zich schoon te spoelen of om even af te koelen.

    Krekengebied (Ouwerkerk) (Zeeland) - afstand tot vakantiewoning: 29,72km
    In het Krekengebied in Ouwerkerk mogen honden loslopen te noorden van de Baalpapenweg . In het gebied ten zuiden van deze weg (aan de kant van het Watersnoodmuseum) moeten honden aan de lijn. Vanaf Ouwerkerk gezien ligt het losloopgebied links langs de weg . Je kunt een rondwandeling van ongeveer 3 km maken die geheel langs de kreek loopt. Het is een mooi stuk natuur met veel water dat na regen erg drassig kan zijn (laarzen zijn dus handig), honden mogen helaas niet zwemmen in het water.




    Beschikbaarheid

    Uw gekozen periode


    maandag 6-5-2024
    aankomst (15:00)
    dinsdag 7-5-2024
    vertrek (10:30)

    Optionele services
    Gebruik Sauna (1 uur) :
    €25.00/stuk
    Huur camping bedje :
    €15.00/stuk
    TinyParks Family diner (volwassene) :
    €27.50/stuk
    TinyParks Family diner (Junior) :
    €27.50/stuk
    TinyParks Family diner (Kinderen) :
    €18.50/stuk
    Gebruik Hottub (1 uur) :
    €25.00/stuk

    Prijs inclusief:
    Toeristenbelasting
    Hond
    Schoonmaakkosten
    Toeslag per persoon


    Deel

    Deze website gebruikt cookies
    Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.