Thuiswinkel platform gecertificeerd Kiyoh reviews
746 reviews
Mijn vakantie ()
Add to favourites

Vakantiehuisje wageningen veluwe

Huiscode:
NL-WAG-01
10 Non Smoking

Aantal sterren:
Type:
Vakantiehuis
Regio:
Gelderland
Plaats:
Wageningen
Omheinde tuin:
Ja (Meer info)
Wifi:
Ja
Personen:
4
Honden  gratis mee:
Geen beperking
Slaapkamers:
2
Badkamers:
1
Vragen?

internet
magnetron
tv
vaatwasser
vriezer


Beschrijving

 Heerlijk rustig gelegen chalet aan de bosrand. Dicht bij de veluwe. Steden zoals Arnhem en Ede op rij afstand. De chalet beschikt over een heerlijke massagedouche en in de warme dagen is het binnen heerlijk koel d.m.v. airconditioning. De slaapkamers beschikken over een 2 persoonbed van 140 bij 200 en over een stapelbed. De tuin is omheind zodat u eventuele viervoeter ook lekker naar buiten kan.Kortom wilt u er even heerlijk tussenuit dan is dit zeker een aanrader.

Bos is op loopafstand. Ook de hoge veluwe met o.a. het kroller muller museum bent u binnen het half uur. En wat denkt u van Ouwehands dierenpark waar sinds kort de reuze panda%^&s te bezichtigen zijn of lekker een dagje pretpark bij Koningin Julianatoren. Maar wilt u gezellig een dagje winkelen dat kan ook want Arnhem, Ede en Venendaal zijn erg dichtbij.
Indeling  Het vakantiehuis


Bos:
1,00 km
Centrum:
2,00 km
Meer:
-
Supermarkt:
2,00 km
Restaurants:
2,00 km
Openbaar vervoer:
2,00 km
Uitgaan:
2,00 km
Aan zee:
-
Geen tips en ervaringen beschikbaar voor deze accommodatie.
Losloopgebieden binnen een straal van 30km
Bennekomse Bos / Oostereng (Bennekom) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 1,61km
Het losloopgebied in het Bennekomse Bos (tussen de N782/Keijenbergseweg en de Prins Hendrikweg) grenst aan het losloopgebied van Boswachterij Oostereng ten noorden van de Keijenbergseweg. Richting camping gaat het bos over in aangelijnd gebied, wat duidelijk staat aangegeven op de borden. Door het Bennekomse Bos loopt een 4,5 km lange (gele) paaltjesroute.

Wageningse Berg (Wageningen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 1,76km
Wageningse Berg is onderdeel van de Veluwe en er is een losloopgebied ten noorden van de N225, tussen tussen Wageningen en Renkum. De grenzen van het losloopgebied staan aangegeven op borden. Als je een wandeling langs de randen van het losloopgebied maakt, ben je ongeveer een half uur onderweg, maar het totale gebied is veel groter dan dit losloopgebied dus de wandeling is uit te breiden wanneer u uw hond verder aanlijnt.

De Keijenberg-Renkums Beekdal (Renkum) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 2,90km
Losloopgebied De Keijenberg ligt in het zuidelijk deel van de Veluwe en is onderdeel van het Renkums Beekdal. BinNLnen het losloopgebied mogen honden het hele jaar loslopen, mits onder appèl. Het losloopgebied is heuvelachtig met afwisselend bos, weides en beekjes. Een rondje langs de grenzen is ongeveer 4 km

Landgoed Hoekelum (Bennekom) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 3,59km
Landgoed Hoekelum ligt op de stuwwal Wageningen-Lunteren. Het losloopgebied ligt in het gebied ten oosten van de Edeseweg, tussen de Horalaan en de A12. Er is een leuk beekje en een veldje met bankjes. Maximaal 2 honden per begeleider toegestaan.

Sysselt - De Sijsselt (Ede) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 4,83km
Sysselt is een groot, glooiend bosgebied op één van de hoogste punten van de stuwwal Wageningen en Lunteren. Het losloopgebied (40 ha) ligt tegen de oostkant van Ede, ten zuiden van de N224 (maximaal 2 honden per begeleider).

Ederheide / De Drieberg (Ede) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 6,84km
De Drieberg is een losloopgebied midden op de Ederheide. Het is een glooiende heuvel met bos. Let op, op de Erperheide lopen ook wilde zwijnen. Houd uw hond hier onder appèl. Aan de zuidkant grenst de Drieberg aan de Ginkelse Heide, dit is geen losloopgebied.

Edese Bos (Ede) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 7,40km
Het Edese Bos bestaat uit twee delen, Edese Bos Oost (Kreelseweg) en Edese Bos West (Doolhoflaan) . In allebei de delen zijn losloopgebieden. Op borden staat duidelijk aangegeven waar honden los mogen en waar ze weer moeten worden aangelijnd.

Laarsenberg (Rhenen) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 8,02km
De Laarsenberg is een mooi loof- en naaldbos aan de oostkant van Rhenen, pal naast Ouwehands Dierenpark. Honden mogen hier bijna overal loslopen, mits onder appèl. De enige uitzondering is de overgang van het bos naar de akkers, daar moeten ze even aan de lijn. Er is een leuke wandelroute van 4,6 km (volg daarvoor de rode paaltjes).

Landgoed Duno (Doorwerth) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 8,54km
Landgoed Duno ligt tussen Heveadorp en Kasteel Doorwerth. In het gedeelte tussen de Oude Oosterbeekseweg en de Dunolaan mogen honden loslopen (maximaal 2 honden per begeleider).

Stadsbossen (Rhenen) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 8,59km
Ten noordwesten van Rhenen ligt een klein losloopgebied in de oude bossen van het Lijsterengh in de driehoek Nieuwe Veenendaalseweg, Reumersweg en Autoweg. Als je zigzagt ben je in een half uurtje rond.

Laag Oorsprong - Hemelse Berg - Pietersberg (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 9,35km
Honden mogen het hele jaar loslopen op de Hemelse Berg en de Pietersberg en ook op een groot deel van Landgoed Oorsprong. De drie losloopgebieden grenzen aan elkaar en zijn makkelijk te combineren voor een wandeling. Het grote losloopgebied op Landgoed Oorsprong ligt ten oosten van de Van Borsselenweg en ten zuiden van de Van der Molenallee tussen Oosterbeek en Doorwerth. Voor alle drie de gebieden geldt dat honden goed onder appèl staan en netjes op de paden blijven.

Roekelsebos / De Roekel (Otterlo) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 11,54km
Het losloopgebied van natuurgebied De Roekel / Het Roekelsebos ligt aan de zuidkant van Otterlo en ten westen van Roekel. Het losloopgebied begint aan de westkant aan het einde van de Roekelse Bosweg/Beekdalseweg (zandpaden) en loopt tot Vakantiepark het Lorkenbos aan het Mosselsepad.

Landgoed Warnsborn en Hoog Erf (Arnhem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 11,64km
Landgoed Warnsborn en Hoog Erf liggen allebei op de Hoge Veluwe ten noordwesten van Arnhem. De landgoederen zijn onderdeel van Mariënborn Noord. Op Hoog Erf mogen honden overal loslopen en op Landgoed Warnsborn is een losloopgebied op de Heide van Maasdijk. Deze twee gebieden zijn met elkaar te combineren tot een mooie, afwisselende wandeling.

Hondenspeeltuin Park Lingezegen (Elst) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 11,71km
Hondenspeeltuin Lingezegen ligt in Park Lingezegen en is volledig omheind en gratis toegankelijk. De hondenspeeltuin is een halve hectare groot en heeft diverse leuke speeltoestellen voor honden. In het noordelijkste deel van Park Lingezegen zijn ook nog 3 gemarkeerde loslooproutes (honden moeten hier wel onder appèl staan).

Mariëndaal (Oosterbeek) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 11,92km
Op Landgoed Mariëndaal mogen honden bijna overal loslopen. Ook kunnen ze hier op meerdere plaatsen heerlijk zwemmen. Let wel op: om van de parkeerplaats in het bos te komen, loop je onder een spoortunneltje door. Daar overheen loopt een onbewaakt spoor, honden kunnen zo het talud oplopen, het spoor op!

Berg van Bergharen / Zandberg (Bergharen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 13,85km
Het losloopgebied van Bergharen (ook wel de Berg van Bergharen of de Zandberg genoemd) is onderdeel van het Geldersch Landschap. Het is een mooi en populair gebied om te wandelen met de hond. Honden mogen loslopen ten noorden van de Elzendweg, mits ze op de paden blijven (maximaal 2 honden per begeleider). Een rondje door het losloopgebied duurt ongeveer een half uur als je stevig doorloopt.

Park Zijpendaal, Sonsbeek en Gulden Bodem (Arnhem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 14,21km
Deze 3 gebieden liggen alledrie ten noorden van het centrum van Arnhem. De gebieden grenzen op veel plaatsen aan elkaar en zijn vrij eenvoudig te combineren, mits u bereid bent om af en toe de hond even aan te lijnen om een weg over te steken. In sommige delen van deze 3 gebieden, mogen honden loslopen, maar niet overal. U kunt voor een kaart met de losloopgebieden kijken bij de extra informatie.

Elst (Elst) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 14,59km
In Boswachterij Amerongen ligt losloopgebied Elst. Honden mogen hier, mits onder appèl en maximaal 3 honden per begeleider, het hele jaar door loslopen. Een rondje langs de grenzen van het losloopgebied is zo’n 4 kilometer. Buiten het losloopgebied zijn honden aangelijnd ook welkom.

Amerongse Bos (Amerongen) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 14,78km
Het Amerongse Bos is een van de oudste bossen van de Utrechtse Heuvelrug en ligt op de Amerongse Berg (69 m.), het hoogste punt in de omgeving. In het deel van het bos dat tegen Amerongen aan ligt, mogen honden loslopen, mits onder appèl. Op een deel van de route van 3,4 km, aangegeven met rode paaltjes mogen honden los, verder moeten ze aan de lijn. De loslooproute is een behoorlijke klim, maar de beloning is een prachtig uitzicht vanaf de top van de heuvelrug. Hier staat ook een bankje om even uit te rusten.

Groene Heuvels (Ewijk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 15,31km
Recreatiegebied Groene Heuvels ligt aan de rand van Nijmegen en omvat een groot meer, grasvelden, bos en strandjes. Tussen 1 oktober en 1 mei mogen honden hier overal loslopen en zwemmen, mits ze onder appèl staan en de poep wordt opgeruimd. Na 1 mei is het gebied helaas verboden voor honden.

Park Klarenbeek (Arnhem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 16,02km
In het bosgebied van park Klarenbeek mogen honden loslopen, maar tussen de weilanden moeten zij worden aangelijnd.

Park Immerloo (Arnhem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 16,13km
Het Immerloo Park ligt tussen Arnhem en Huissen in de wijk Vredenburg. Honden mogen loslopen in het gebied tussen de Immerlooplas en de Huissensedijk. Rond de plas moeten honden wel worden aangelijnd.

Harskamp (Ede) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 16,27km
Harskamp is een losloopgebied in boswachterij Kootwijk. Het is een volledig omheind en ongeveer 17 hectare groot gebied waar honden het hele jaar door mogen los mogen lopen. Een rondje langs de hekken aan de buitenkant is ongeveer 2 kilometer, maar er zijn meerdere paadjes die kriskras door het bos gaan.

Kasteel Hernen (Hernen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 16,76km
Honden mogen in het gebied ten westen van het kasteel vrijwel overal loslopen (Maximaal 2 honden per begeleider). Het losloopgebied is niet groot, maar door de bijzondere omgeving wel de moeite waard. Een langere wandeling kan op de rest van het landgoed met uw hond aangelijnd.

Wafelijzer - Zuilensteinse Bos (Leersum) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 17,22km
Losloopgebied Wafelijzer ligt ten noorden van de N225 tussen Leersum en Amerongen in het Zuilensteinse Bos. Het losloopgebied ligt op heuvelachtig terrein, een prachtige omgeving om met uw hond te wandelen!

Park Angerenstein (Arnhem) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 17,30km
Park Angerenstein is een prachtig, oud landgoedpark en ligt midden in een woonwijk. In het park ontspringt de Julianabeek waardoor en schoon drink- en zwemwater voor honden is. Het losloopgebied loopt parallel aan de Velperweg via de Roemer Visscherstraat, de Bernhardlaan en de Rosendaalseweg en omvat de buitenste strook van het park.

Lombokbos (Leersum) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 18,41km
Losloopgebied Het Lombokbos is een heuvelachtig bosgebied van 30 hectare ten noorden van Leersum. Honden mogen hier het hele jaar loslopen tussen de Uilentoren, de Graftombe van Nellesteyn en de Maarsbergseweg. In de omliggende gebieden moeten honden aan de lijn. Het gebied is zeer heuvelachtig.

Landgoed Schaffelaar (Barneveld) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 18,76km
Landgoed Schaffelaar is een mooi, oud landgoed met een kasteel, een park, bos en grote omgrachte weide. Het losloopgebied (36 ha) ligt tegen het centrum van Barneveld, op loopafstand van het station. Honden mogen het hele jaar loslopen in het parkgedeelte dat direct aan de koeweide grenst. De grenzen van het losloopgebied worden duidelijk aangegeven met bordjes.

Hondenstrand Eiland van Maurik (Maurik) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 19,30km
Op het Eiland van Maurik is in 2019 een fijn hondenstrand geopend. Het strandje ligt in de baai van de Neder-Rijn en is ongeveer 700 meter lang. Honden mogen hier het hele jaar door loslopen en zwemmen.

Rozendaalse Veld (Rozendaal, Gld) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 19,32km
Rozendaalse Veld is onderdeel van Veluwe-Zuid. Het gebied bestaat uit zandvlakten,heuvels, heide en bos. Midden op de heide is een groot losloopgebied voor honden. Honden mogen hier het hele jaar loslopen, mits onder appèl.

Berendonck (Wijchen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 20,19km
Aan de rand van Nijmegen in de gemeente Wijchen ligt recreatiegebied Berendonck. Er is een groot meer met grasvelden en strandjes, park en bos. Honden mogen tussen 1 oktober en 1 mei overal loslopen en zwemmen. In het hoogseizoen (tussen 1 mei en 1 oktober) zijn honden niet toegestaan in het noordwestelijke deel van de plas. In deze periode is er een aparte hondenzone ingesteld langs de golfbaan.

Gravenbol (Wijk bij Duurstede) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 20,55km
Recreatiegebied Gravenbol zelf is niet toegankelijk voor honden, maar aan het begin van het terrein ligt een groot grasveld met een zwemplas waar honden het hele jaar mogen loslopen en zwemmen.

Stadspark Staddijk (Nijmegen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 20,92km
In Stadspark Staddijk, aan de rand van de wijk Dukenburg in Nijmegen, mogen honden bijna overal loslopen (behalve als de kudde schapen er loopt om de graslanden te begrazen, dit gebeurt 3x per jaar).

Landgoed Soelen (Zoelen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 21,19km
Op Landgoed Soelen ligt een klein losloopgebied met 2 speelvelden en een looproute. Het losloopgebied zelf is niet geschikt voor een lange wandeling, maar wanneer u uw hond aanlijnt kunt u ook een langere wandeling maken over de rest van het landgoed. Er is een wandeling van 3 kilometer uitgezet.

Horsterpark (Duiven) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 21,31km
Het Horsterpark in een recreatiegebied in Duiven met een prachtig bos. Loslopende honden worden gedoogd, behalve binnen de hekken van de kinderboerderij.

Zeumeren (Voorthuizen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 21,57km
Recreatiegebied Zeumeren ligt in de gemeente Zeumeren langs de A1. Het gebied bestaat uit een groot meer, grasvelden en strandjes. Tussen 1 oktober en 1 mei mogen honden overal loslopen, na 1 mei is het gebied verboden voor honden.

Wilbrinkbos (Voorthuizen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 23,17km
Het losloopgebied in het Wilbrinkbos ligt ten noorden van de Apeldoornseweg. Honden mogen in het gebied rond de zandwal overal loslopen. Ten zuiden van de Apeldoornseweg en verder noordelijk van de zandwal moeten honden aangelijnd zijn. Dit wordt duidelijk aangegeven met bordjes. Maximaal 2 honden per begeleider.

Kootwijkerduin (Kootwijk) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 23,52km
Kootwijkerduin is een onderdeel van de Veluwe waar honden het hele jaar mogen loslopen. Het losloopgebied (56 ha) ligt tussen de spoorwegovergang en het pannenkoekenhuis. In de omliggende bossen en zandduinen zijn honden ook welkom, mits aangelijnd.

Overasseltse en Hatertse Vennen (Overasselt) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 23,55km
Dit natuurgebied ligt tussen Nijmegen, Wijchen en Heumen. In het noordelijke deel van het gebied mogen honden loslopen. Midden in het losloopgebied ligt een groot ven met diverse strandjes. Een wandeling rond het ven duurt ongeveer 15-20 minuten.

Hondenbos Het Leesten (Ugchelen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 23,90km
Ten zuiden van Apeldoorn ligt Hondenbos Het Leesten. Het bos is volledig omheind en binnen de hekken mogen honden het hele jaar loslopen. Naast het omheinde losloopgebied is er ook een Natte Neuzenroute (3,1 km). Deze route loopt deels door het losloopgebied en deels daarbuiten. De honden mogen deze route (onder appèl) loslopen.

Heumensoord (Nijmegen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 24,15km
Heumensoord ligt ten zuidoosten van Nijmegen. In het noorden en westen van Heumensoord is losloopgebied, in de rest van het gebied moeten honden worden aangelijnd.

Boswachterij Groesbeek (Groesbeek) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 24,17km
Boswachterij Groesbeek is onderdeel van Het Rijk van Nijmegen. Het is een uitgestrekt gebied waar veel wandelingen mogelijk zijn. Honden mogen hier bijna overal loslopen, ter plaatse staat dit ook met borden aangegeven.

Rhederlaag (Giesbeek) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 24,66km
Recreatiegebied Rhederlaag ligt tussen de dorpen Rheden, Lathum en Giesbeek en bestaat uit een groot meer, grasvelden en strandjes. Tussen 1 oktober en 1 mei mogen honden overal loslopen (mits de hond onder appèl staat). Na 1 mei is het gebied verboden voor honden.

Speulderbos / Boeschoterbos (Voorthuizen/Garderen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 24,69km
Het Boeschoterbos is onderdeel van het veel grotere Speulder- en Sprielderbos en ligt midden op de Veluwe. Honden mogen los in een groot deel van het Boeschoterbos (tussen Voorthuizen en Garderen) in de driehoek Apeldoornsestraat, Hoge Boeschoterweg en Harderwijkerkarweg (dit is het gebied ten noorden van de Apeldoornsestraat).

Wylerbergmeer (Ubbergen-Nijmegen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 25,05km
Recreatiegebied Wylerbergmeer bestaat uit een groot meer met strandjes, uitgestrekte grasvelden en een stuk parkachtig gebied. Van 1 oktober tot 1 mei mogen honden hier overal loslopen, mits zij onder appèl staan en de poep wordt opgeruimd. In het hoogseizoen (na 1 mei) is het gehelde gebied verboden voor honden. Een rondje om de plas is ongeveer 2 kilometer.

Herperduin (Herpen) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 25,20km
De Herpse Bossen die in de volksmond vaak Herperduin worden genoemd is een mooi natuurgebied met bos, heide, vennen en een zandverstuiving. Een deel van Herperduin is losloopgebied, dit bevindt zich tussen de Berghemseweg, Schaijkseweg, Sint Annastraat en de Vogelenzang en wordt aangegeven met borden.

Lockhorsterbos (Leusden (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 25,42km
Het Lockhosterbos is een klein, maar erg leuk bos in Leusden. Honden mogen overal in het Lockhorsterbos loslopen, mits onder appèl. Over de hele oostgrens van het bos loopt een beek waar honden heerlijk kunnen zwemmen en poedelen. Een ronde door het bos is ongeveer 1,5 kilometer.

Hof te Dieren (Dieren) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 26,87km
Tussen Landgoed Hof te Dieren en de bebouwing van de gemeente Dieren liggen drie losloopgebieden. Het grootste gebied van deze drie is een bosstrook van ongeveer 1,5 kilometer lang tussen de hekken van Hof te Dieren en de Oostlaan. Honden mogen ook loslopen in het bosgebied achter de Spelerij.

Nimmerdor (Amersfoort) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 26,97km
Landgoed Nimmerdor ligt ten zuiden van Amersfoort tussen de wijk Leusderkwartier en de A28. In het bos mogen honden het hele jaar loslopen. Het is wel raadzaam een beetje uit de buurt van de snelweg te blijven, deze is niet overal even goed afgeschermd.

Landgoed Hoevelaken (Hoevelaken) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 27,70km
Honden mogen het hele jaar loslopen in het bosgebied ten noorden van het landhuis op Landgoed Hoevelaken. Maximaal 2 honden per begeleider.

Landgoed Bruggelen (Apeldoorn) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 27,87km
Bruggelen is een prachtig groot heuvelachtig natuurgebied tussen Apeldoorn en Beekbergen. In het gedeelte tussen de Arnhemseweg en de Herenhulweg mag uw hond het hele jaar loslopen. Een andere gebied daar dichtbij waar honden ook los mogen lopen is het bos rond het Gelre ziekenhuis, te bereiken door via de Herenhulweg onder de A1 door te gaan richting de Zuster Meyboomlaan. Beide losloopgebieden zijn goed te combineren voor een wandeling.

Orderbos (Apeldoorn) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 27,93km
In het Orderbos (ten zuidwesten van Apeldoorn) is een klein losloopgebied bij de sportvelden rond de Kleiberg (weg). In het overige gedeelte van het bos moeten honden worden aangelijnd. Maximaal 2 honden per begeleider.

Het Waterwingebied (Amersfoort) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 27,97km
Het Waterwingebied ligt ten oosten van Amersfoort en is een smalle, langgerekte strook groen van 2,5 kilometer lang en soms maar 50 meter breed. Honden kunnen kunnen er zwemmen in de vijver of in een van de andere watertjes en mogen hier vrijwel overal het hele jaar loslopen. Er zijn 2 wandelroutes door dit gebied.

Galgenberg (Amersfoort) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 28,34km
De Galgenberg is een klein stuk bos tussen de Laan 1914, Utrechtseweg, Leusderweg en de Hugo de Grootlaan. Het gebied is aangewezen als hondenlosloopgebied.

Boswachterij Austerlitz (Austerlitz) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 28,93km
Honden mogen in het grootste deel van Boswachterij Austerlitz het hele jaar loslopen, mits onder appèl. Klik op ‘meer informatie’ voor een kaart met het precieze losloopgebied’.

Birkhoven (Amersfoort) (Utrecht) - afstand tot vakantiewoning: 29,42km
Birkhoven ligt ten westen van Amersfoort aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. In het gebied rond de Bosvijver mogen honden het hele jaar loslopen, mits onder appèl.

De Nevelhorst (Didam) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 29,50km
Recreatiegebied De Nevelhorst is een plas met strandjes ten westen van Didam. Honden mogen hier het hele jaar loslopen en zwemmen, mits onder appèl. Het gebied is niet zo groot, een rondje om de plas loop je in ongeveer 20 minuten. Let in warme periodes wel op of het water helder is en zonder blauwalg.

Bomenpark (Heesch) (Noord-Brabant) - afstand tot vakantiewoning: 29,70km
In losloopgebied Bomenpark mogen honden het hele jaar loslopen. Het gebied bestaat voor een groot deel uit bos, maar er zijn ook speelweides en een grote, schone (zwem)vijver. Het Bomenbos is onderdeel van een groter natuurgebied, de Hooge Vorssel en Maashorst. Langere wandelingen zijn hier ook mogelijk, maar houd er dan rekening mee dat honden buiten het Bomenpark moeten worden aangelijnd.

Webersbos / Huis te Eerbeek (Eerbeek/Brummen) (Gelderland) - afstand tot vakantiewoning: 29,98km
Losloopgebied Webersbos ligt op Landgoed Huis te Eerbeek in één van de indrukwekkendste droogdalen van de Veluwe. Honden (max. 2 honden per begeleider) mogen in dit gebied het hele jaar (onder appèl) loslopen op de wegen en paden. Ook kunnen ze er lekker zwemmen in de Eerbeekse beek.
Beschikbaarheid

Uw gekozen periode


zaterdag 2-11-2024
maandag 4-11-2024
Prijs op aanvraag
Prijzen per dag
hoog€ 80,00
laag€ 80,00
midden-
normaal€ 80,00
Prijzen i.o.m. de huiseigenaar

Boeken bij huiseigenaar

Andere datum?

Mogelijke kosten ter plaatse


Prijs per nacht: 80 euro
De borg bedraagt 50.
Bedldinnen is optioneel kosten hiervoor bedragen 25 euro. Handdoeken zelf meenemen.
Schoonmaakkosten 30 euro. 

Honden gratis.

Prijs inclusief:

Deel

Deze website gebruikt cookies
Hondenopvakantie.nl en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken, om jouw voorkeuren op te slaan, maar ook voor marketingdoeleinden (bijvoorbeeld het afstemmen van advertenties). Door op ‘Details’ te klikken, kun je meer lezen over onze cookies en je voorkeuren aanpassen. Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.